2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Dr bana pregnacare diye bir takviye yazdı canım doğumdan sonra kullanmam için. İçinde hamileyken kullandığımız her şey var. Şuan bunu kullanıyorum sadece, osteacare içeriğini bilmiyorum magnezyum var mı acaba sanki senin magnezyuma ihtiyacın var. Kendi doktoruna kontrole gitmedin mi doğumdan sonra hiç? Onun vermesi lazım aslında takviye vs.

Osteocare icinde magnezyum kalsiyum ve d vitamini var ve çok çabuk etki ediyorun benim referans altı degerlerimi 1 2 ayda toparladi

Aynen canim herkesin bunyesi, denk geldigi doktor vs hepsi farkli. Bakalim doktorun yonlendirmesiyle bir sekilde bir seyler olacagiz

Benim de dogumdan.once hic siskinlik vs olmamosti. Dogumun ertesi gunu olmustu.ayaklarim sismisti. Ameleiyata baglamistim ama senin.normal dogum tabi. Gecer canim bir kac gune
İnşallah canım hala şiş ama düne göre daha iyi iner en yakın zamanda umarım

Ablamda ilk doğumunu suni sancıyla yapmıştı. Doğru nefes alıp vermek ve doğru karşılarsan çekilebilir diyor
Evet nefes tekniklerini öğrenmek ve bağırıp çağırarak kendini hirpalamazsan o kadar zor değil
Nstden anlayan varsa burda sancılar yalancı mı gerçek sancılar mı acaba doktor sancın biraz var pztsi yine bakalım dedi net bişey konuşamadım da Eki Görüntüle 3212874
Kağan Kocatepe videosu düzenli tepecikler diyordu, sizin nst de gibi .
Kızlar selamlar doğumdan önce ayaklarım şişmesti ama doğum sonrası cok fazla ayaklarım bacajlarım şişti tansıyonum normal , normal mi bu durum acaba ne zaman iner bu şişlikler
Ayaklarını yüksekte tutup uzanmaya çalış canım
Çok çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım, Allah analı babalı büyütsün. Nasıldı doğum tecrüben, ben normalden umudu kestim gibi

Canım baskı derken acı mı, tam olarak nedir hissettiğin

Normal kasılmalardan çok farklı dimi doğum sancısı bu hazırlık sancılarında falan hissettiklerimiz gibi değil galiba bende sürekli yanlış alarm veriyorum da
Ben 1 haftadır kasilma yaşıyorum ama hiç açıklık yok daha önce normal doğum yaptığım için artık biliyorum gerçek doğum sancısını bebegin yaptığı baskıdan dolayi sanki çok feci şekilde kabız olmuşsun gibi bir his oluyor belin kasıklarin ağrıyor agri girdiği an zaten vücut kendini kasıyor alt tarafa bir yumruk bastırır gibi bir durum oluyor bol derin nefes bol yürüyüş ile doğum evresi başlıyor

Çoğunluğun randevusu salı günü ne tesadüf benimde öyle benimde karnımda sertlik var bazen poposunu dayiyor karnıma birde agri girdimi ben o an iptal.oluyorum

Cok geçmiş olsun korkma inşallah Allahin izini ile toparlanirsiniz

Valla gebeliğin son haftalarında başladı, aslında doktor kas sıkışmasıdır dese de bi ilaç önermemişti. Bakalım ben de kullanacağım inşallah, teşekkür ederim

Canım doğumumu yaptıran doktoruma Salı gideceğim kontrole inşallah. O zaman ona da sorarım. Teşekkür ederim

Ben 32. Haftadan beri bu haldeyim Şuan 36.ve o haftadan bu yana sancıları hissetmeme rağmen yumuşama silinme açıklık hiç bişey olmadı .nst de sancılar bazen 100ü bile görüyor ama anlamadım bu işi.dün gece de saat başı alt karnıma sancı girdi ama sabah geçti dedim bebek kanala iniyor heralde.benim de randevu Salı günü 37hafta dolmuş oluyor bakalım neler diyecek doktorum

Zaten genelde akşam üzeri geç saatlerde agri çoğalıyor benim de aynı şekilde benim hiç sancim yok açılma da yok 37+1 deyim bol bol yürü ve merdiven in çık çok faydali bende salı gününü bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…