Canım hayırlı haberlerle gel inşallah aklımız sendeValla kendi aralarında konuşuyor doktorlar şu kadar açıklığn var demediler canım. İnşallah olur yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah aklımız sendeValla kendi aralarında konuşuyor doktorlar şu kadar açıklığn var demediler canım. İnşallah olur yaa
Dr bana pregnacare diye bir takviye yazdı canım doğumdan sonra kullanmam için. İçinde hamileyken kullandığımız her şey var. Şuan bunu kullanıyorum sadece, osteacare içeriğini bilmiyorum magnezyum var mı acaba sanki senin magnezyuma ihtiyacın var. Kendi doktoruna kontrole gitmedin mi doğumdan sonra hiç? Onun vermesi lazım aslında takviye vs.Doğum yapan anneler kendiniz için ne takviye kullanıyorsunuz?
Benim doğum öncesi de olan bir bel bacak ağrım var. Doğum olur geçer dedik ama hala geçmedi ve yürümekte gerçekten zorlanıyorum :\
Osteacare ya da b12 desteği alsam mı bilememiyorum. Çocuk doktoruna sordum osteacare kullanabilirsin bebeğe bir zararı yok demişti
Osteocare icinde magnezyum kalsiyum ve d vitamini var ve çok çabuk etki ediyorun benim referans altı degerlerimi 1 2 ayda toparladiDr bana pregnacare diye bir takviye yazdı canım doğumdan sonra kullanmam için. İçinde hamileyken kullandığımız her şey var. Şuan bunu kullanıyorum sadece, osteacare içeriğini bilmiyorum magnezyum var mı acaba sanki senin magnezyuma ihtiyacın var. Kendi doktoruna kontrole gitmedin mi doğumdan sonra hiç? Onun vermesi lazım aslında takviye vs.
Aynen canim herkesin bunyesi, denk geldigi doktor vs hepsi farkli. Bakalim doktorun yonlendirmesiyle bir sekilde bir seyler olacagizİlk kizimda genel anestezi ile sezeryan dogum olmustum,hemsire uyandirmaya calistiginda nefes alamiyor gibi kotu bir his hissetmistim.Sirf onu hissetmemek icin genel anestezi olmak istemem.Sonrasinda sersem gibiydim,benim tecrubem cokta iyi degil ama herkeste oyle olacak diye bir kural yok tabiki.
İnşallah canım hala şiş ama düne göre daha iyi iner en yakın zamanda umarımBenim de dogumdan.once hic siskinlik vs olmamosti. Dogumun ertesi gunu olmustu.ayaklarim sismisti. Ameleiyata baglamistim ama senin.normal dogum tabi. Gecer canim bir kac gune
Doğumum başlamiş oysa geldigimde direkt yatis yaptilar ben de doğurdumNaaptın canım vardınmı hastaneye ne dediler nasılsın ?
Kız ne araaa Nasıl doğurdun neler oldu anlat hemenDoğumum başlamiş oysa geldigimde direkt yatis yaptilar ben de doğurdum
Aa hayırlı uğurlu olsun nasılsın bebek nasıl ,ağrın sancım yokmuydu suyun mu gelmiş sadece ?Doğumum başlamiş oysa geldigimde direkt yatis yaptilar ben de doğurdum
Evet nefes tekniklerini öğrenmek ve bağırıp çağırarak kendini hirpalamazsan o kadar zor değilAblamda ilk doğumunu suni sancıyla yapmıştı. Doğru nefes alıp vermek ve doğru karşılarsan çekilebilir diyor
Kağan Kocatepe videosu düzenli tepecikler diyordu, sizin nst de gibi .Nstden anlayan varsa burda sancılar yalancı mı gerçek sancılar mı acaba doktor sancın biraz var pztsi yine bakalım dedi net bişey konuşamadım da Eki Görüntüle 3212874
Ayaklarını yüksekte tutup uzanmaya çalış canımKızlar selamlar doğumdan önce ayaklarım şişmesti ama doğum sonrası cok fazla ayaklarım bacajlarım şişti tansıyonum normal , normal mi bu durum acaba ne zaman iner bu şişlikler
Çok çok geçmiş olsun canımNormal doğuma uygun değilmiş iç vajen yapısı, dikiş attıkça toparlamakta zorlandığını söyledi. Doğumda acilmam kolay oldu, doğumum keza öyle ama sonrası Ne olur içinizden bir kez dua edin süt verebileyim yavruma, ne olur kızlar
Geçmiş olsun canım, Allah analı babalı büyütsün. Nasıldı doğum tecrüben, ben normalden umudu kestim gibiHer şey çok hızlı oldu gerçekten iyi ki gelmişiz dr ya
Nst de taşikardi gibi bir şeyler söyledi nabız falan cok yükselmişti 19.20 gibi sanırım ameliyata girdim dogum bileklğimde 19.40 yazıyor kendimi speedy gonzales gibi hissediyorum
Emzirdim birazcık sütüm geldi ama hep kucak istiyor yatağına yatırınca ağlıyor kucakta susuyor arada bırakalım ağlasın mı anlamadım geçen biri güvende olmak istiyor anneyi istiyor ondan ağlıyor diyordu ne yapayım?
Canım baskı derken acı mı, tam olarak nedir hissettiğinDaha önce genel olmuştum canim. Epiduralde de bebegi cikarirlarken cok baskı hissettim dayanılacak gibi değildi ama cok şükür 3 dk filan sürdü, bebegi görmeye değerdi. Herkeste böyle olmuyor galiba, benimki cok prenses doğumdu diyemem. inşallah herkesin cok rahat kolay geçer doğumu. biran önce ağrıların geçip bebekle tamamen kendim ilgilenmeyi cok istiyorum
Maşallah canım, Tebrik ederim.Doğumum başlamiş oysa geldigimde direkt yatis yaptilar ben de doğurdum
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede toparlar bebeğinSlm kızlar bebeğimin ciğerleri enfeksiyonlu çıktı antibiyotik tedavisi alıyor muhtemelen suyum çoktu ondan kaynaklı Dr 1 hafta sürer demiş. Bugün süt sağdım verdim iki küçük şırınga. Dua edin bize lütfen.
Ben 1 haftadır kasilma yaşıyorum ama hiç açıklık yok daha önce normal doğum yaptığım için artık biliyorum gerçek doğum sancısını bebegin yaptığı baskıdan dolayi sanki çok feci şekilde kabız olmuşsun gibi bir his oluyor belin kasıklarin ağrıyor agri girdiği an zaten vücut kendini kasıyor alt tarafa bir yumruk bastırır gibi bir durum oluyor bol derin nefes bol yürüyüş ile doğum evresi başlıyorNormal kasılmalardan çok farklı dimi doğum sancısı bu hazırlık sancılarında falan hissettiklerimiz gibi değil galiba bende sürekli yanlış alarm veriyorum da
Masallah, tebriklerDoğumum başlamiş oysa geldigimde direkt yatis yaptilar ben de doğurdum
Çoğunluğun randevusu salı günü ne tesadüf benimde öyle benimde karnımda sertlik var bazen poposunu dayiyor karnıma birde agri girdimi ben o an iptal.oluyorumBizim durumlar benzer benimde karnım sürekli olarak sert. Dün doktorum hiç açılma yok bebek kanala kafasını yerleştirmeye çalıştığı için sertlik oluyor dedi nstde düzenli sancı çıkmadı. Salı tekrar gideceğim bende. İnsan tedirgin oluyor cidden.
@Fh2512 insallah kolay bir doğumun olur canım. Dualarım seninle.
Cok geçmiş olsun korkma inşallah Allahin izini ile toparlanirsinizSlm kızlar bebeğimin ciğerleri enfeksiyonlu çıktı antibiyotik tedavisi alıyor muhtemelen suyum çoktu ondan kaynaklı Dr 1 hafta sürer demiş. Bugün süt sağdım verdim iki küçük şırınga. Dua edin bize lütfen.
Ben gebeliğin başından beri ocean mummy ve osteocare kullanıyorum ve şikayetlerin çoğunu yarı yarıya indirgemiş durumda.ilk doğumumdan sonra kendimi ihmal etmişim hiç bi doktor da uyarmamış sağolsun belim kilitlenip kalıyordu bide kızım alerjik diye süt/süt ürünleri diyeti yaptım kemiklerim resmen cortu çekmişti alerji doktorumuz osteocare kullanmalıydın sen acil başla demişti öyle başlamıştım emzirirken.baya baya faydası var
Dr bana pregnacare diye bir takviye yazdı canım doğumdan sonra kullanmam için. İçinde hamileyken kullandığımız her şey var. Şuan bunu kullanıyorum sadece, osteacare içeriğini bilmiyorum magnezyum var mı acaba sanki senin magnezyuma ihtiyacın var. Kendi doktoruna kontrole gitmedin mi doğumdan sonra hiç? Onun vermesi lazım aslında takviye vs.
Ben 32. Haftadan beri bu haldeyim Şuan 36.ve o haftadan bu yana sancıları hissetmeme rağmen yumuşama silinme açıklık hiç bişey olmadı .nst de sancılar bazen 100ü bile görüyor ama anlamadım bu işi.dün gece de saat başı alt karnıma sancı girdi ama sabah geçti dedim bebek kanala iniyor heralde.benim de randevu Salı günü 37hafta dolmuş oluyor bakalım neler diyecek doktorumBen 1 haftadır kasilma yaşıyorum ama hiç açıklık yok daha önce normal doğum yaptığım için artık biliyorum gerçek doğum sancısını bebegin yaptığı baskıdan dolayi sanki çok feci şekilde kabız olmuşsun gibi bir his oluyor belin kasıklarin ağrıyor agri girdiği an zaten vücut kendini kasıyor alt tarafa bir yumruk bastırır gibi bir durum oluyor bol derin nefes bol yürüyüş ile doğum evresi başlıyor
Zaten genelde akşam üzeri geç saatlerde agri çoğalıyor benim de aynı şekilde benim hiç sancim yok açılma da yok 37+1 deyim bol bol yürü ve merdiven in çık çok faydali bende salı gününü bekliyorumBen 32. Haftadan beri bu haldeyim Şuan 36.ve o haftadan bu yana sancıları hissetmeme rağmen yumuşama silinme açıklık hiç bişey olmadı .nst de sancılar bazen 100ü bile görüyor ama anlamadım bu işi.dün gece de saat başı alt karnıma sancı girdi ama sabah geçti dedim bebek kanala iniyor heralde.benim de randevu Salı günü 37hafta dolmuş oluyor bakalım neler diyecek doktorum