2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
13-8 çıktı biraz önce şimdi birazdan yine ölçüp ona göre eve yollayacak sanırım doktor. Bas ağrım falan devam ama düştü en azından tansiyon.
Yuksek degil canim sakin ol,eve gecince guzel bir dus al dinlen.Tansiyonunu oyle surekli olcup durma,olctukce yuksek cikar.Ben sadece sabahlari olcuyorum gun icinde olcmuyorum,cunku zaten en yuksek sabah saatlerinde cikarmis.

Doğum yapan anneler kendiniz için ne takviye kullanıyorsunuz?

Benim doğum öncesi de olan bir bel bacak ağrım var. Doğum olur geçer dedik ama hala geçmedi ve yürümekte gerçekten zorlanıyorum :\

Osteacare ya da b12 desteği alsam mı bilememiyorum. Çocuk doktoruna sordum osteacare kullanabilirsin bebeğe bir zararı yok demişti

Beklemedeyiz canım yürüyüş açıklık falan yaptırıyorlar. Karnım sert olduğu için doktor göndermiyor eve
Benimkide oyle biliyor musun? Gidecektim sonra vazgectim. Bebek hareketi var. Sali ya kadar sabredecegim. Sali 37+0 olmus oluyor. Doktorum yatis verirse kabul edicem galiba...

Iste canim ondan cok soruyorum hekrese.hangi yontemle oldunuz diyeYani bu defa genel mi yapsam acaba genel olanlar nasil vs kafam karmakarisik. Ama.sonrasi cok cabuk topralandim 1 hafta da duzeldim. Ameliyattan ciktiğimda genel olanlar bana sen bizden cok daha iyi duruyordun dediler. Icim de bir his hamileligim de cok sikinti cektim sanki Rabbim sonunu da cok guzel.yapacak gibi.Senin eşinin.yaninda olmasi da iyi olmus.

Kızlar lansinoh elektrikli süt sağma makinesi kullanan var mı memnun musunuz ?
Ben kullandım canım kızımda çok başarılı hala duruyor şimdi oğluşumda kullanırım inşallah
Gece biraz ağrılarım oldu da sabah hastaneye geldik hala hastenedryiz canım
Aa o zaman doğum bekleniyor dimi kuzum sürekli açılma baktıklarına göre? Sancı hissediyormusun peki kasılmalarla birlikte benim de çok oluyor 36. Haftadayım hala

Gecen hafta 36+0 da 3 cm aciklik vardi ve nst de 5 sanci vardi. Yatisi dusundu. Evin yakin mi diye sordu, evet dedim. O zaman evinde bekle dedi. 10 dk da 3 sanci olursa gel dedi. Benim aksam 10 dk da 3-4 sancim vardi ama nisan su yok... Aci da hissetmiyorum o yuzden hastaneye gitme geregi duymadan evde geciriyorum acilmayi. Surec yavas ilerliyor. Suan gobegim o kadar asagida ki... Gece gene uyuyamadim kasilmadan. Ufak bi destekle dogar sanki... Doktorum bekliyelim der sanki ...

Yuksek degil canim sakin ol,eve gecince guzel bir dus al dinlen.Tansiyonunu oyle surekli olcup durma,olctukce yuksek cikar.Ben sadece sabahlari olcuyorum gun icinde olcmuyorum,cunku zaten en yuksek sabah saatlerinde cikarmis.
Canım sen doktora gittiğinde manuel makineyle dijital makine arasında çok fark var mi peki şimdi mesela monitörde 132-87 manuelde 11-6 ölçüyor normal mi bu

7 cm ile gezmek nedir ya dusunemiyorum valla... Baya zor boyle durmak...

Benimkide oyle biliyor musun? Gidecektim sonra vazgectim. Bebek hareketi var. Sali ya kadar sabredecegim. Sali 37+0 olmus oluyor. Doktorum yatis verirse kabul edicem galiba...
Benim ağrı olunca gelmek istedim zaten sancı çıktı nst de. Yoksa bende salı günü gidecektim canım

Ben gebeliğin başından beri ocean mummy ve osteocare kullanıyorum ve şikayetlerin çoğunu yarı yarıya indirgemiş durumda.ilk doğumumdan sonra kendimi ihmal etmişim hiç bi doktor da uyarmamış sağolsun belim kilitlenip kalıyordu bide kızım alerjik diye süt/süt ürünleri diyeti yaptım kemiklerim resmen cortu çekmişti alerji doktorumuz osteocare kullanmalıydın sen acil başla demişti öyle başlamıştım emzirirken.baya baya faydası var

Normal kasılmalardan çok farklı dimi doğum sancısı bu hazırlık sancılarında falan hissettiklerimiz gibi değil galiba bende sürekli yanlış alarm veriyorum da

Abartmış ya o sanciya dayanılır mi.Benimde 5 e kadar çok uzun sürer 5ten sonra 1 saatte gelir 8 oldu mu doğum başlar hepsi aynı olmuyor tabii ama şimdiye kadar böyle oldu.

Bende öyle düşünüyorum bakalım tekrar nstye gireceğim canım. Evet ara ara hissediyorum karnım hep kasılmış Bi şekilde hiç düzelmiyor

Canım sen doktora gittiğinde manuel makineyle dijital makine arasında çok fark var mi peki şimdi mesela monitörde 132-87 manuelde 11-6 ölçüyor normal mi bu
Benim manuelde 13-9 cikmisti monitorde 11-8 cikti.Ama hemsire manuellerin daha dogru olctugunu soyluyor.

İlk kizimda genel anestezi ile sezeryan dogum olmustum,hemsire uyandirmaya calistiginda nefes alamiyor gibi kotu bir his hissetmistim.Sirf onu hissetmemek icin genel anestezi olmak istemem.Sonrasinda sersem gibiydim,benim tecrubem cokta iyi degil ama herkeste oyle olacak diye bir kural yok tabiki.

Bende öyle düşünüyorum bakalım tekrar nstye gireceğim canım. Evet ara ara hissediyorum karnım hep kasılmış Bi şekilde hiç düzelmiyor
Bizim durumlar benzer benimde karnım sürekli olarak sert. Dün doktorum hiç açılma yok bebek kanala kafasını yerleştirmeye çalıştığı için sertlik oluyor dedi nstde düzenli sancı çıkmadı. Salı tekrar gideceğim bende. İnsan tedirgin oluyor cidden.
Fh2512 insallah kolay bir doğumun olur canım. Dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…