Yuksek degil canim sakin ol,eve gecince guzel bir dus al dinlen.Tansiyonunu oyle surekli olcup durma,olctukce yuksek cikar.Ben sadece sabahlari olcuyorum gun icinde olcmuyorum,cunku zaten en yuksek sabah saatlerinde cikarmis.13-8 çıktı biraz önce şimdi birazdan yine ölçüp ona göre eve yollayacak sanırım doktor. Bas ağrım falan devam ama düştü en azından tansiyon.
Benimkide oyle biliyor musun? Gidecektim sonra vazgectim. Bebek hareketi var. Sali ya kadar sabredecegim. Sali 37+0 olmus oluyor. Doktorum yatis verirse kabul edicem galiba...Beklemedeyiz canım yürüyüş açıklık falan yaptırıyorlar. Karnım sert olduğu için doktor göndermiyor eve
Kaç cm açıklığın var söylüyolar mı canım?Canım 2 saatte bir nst ye giriyorum sürekli açıklık Varmı diye bakıyorlar. Doktor eve göndermedi. İnşallah canım saolasın
Iste canim ondan cok soruyorum hekrese.hangi yontemle oldunuz diyeOyyy senin kötü olmuş kuzum böyle deneyimler insanı sonraki doğum için endiselendiriyor ben yaşasam ben de endişelenirdim aynı şeyleri yaşamaktanBen de ameliyattan çok korkuyordum hayatımda ilk kez böyle bi operasyon geçirdim ameliyathaneye girdim insan stres oluyor bir de ağır ilaçlar veriyorlar vücut bi şaşırıyor. Bana örtünün altından kalın bı boru ile sıcak hava verdiler ona rağmen titremem geçmedi ama ben üsümüyordum ilaclardan oldu benim. Dikiş kısmı ise bende hiç yok iyi ki yok en son midem bulandı dediğimi hatırlıyorum eşim zofer yapın dedi ilacı verdiler arkasından dormicum yapmışlar ben gitmişim zaten
Ben kullandım canım kızımda çok başarılıKızlar lansinoh elektrikli süt sağma makinesi kullanan var mı memnun musunuz ?
Aa o zaman doğum bekleniyor dimi kuzum sürekli açılma baktıklarına göre? Sancı hissediyormusun peki kasılmalarla birlikte benim de çok oluyor 36. Haftadayım halaGece biraz ağrılarım oldu da sabah hastaneye geldik hala hastenedryiz canım
Gecen hafta 36+0 da 3 cm aciklik vardi ve nst de 5 sanci vardi. Yatisi dusundu. Evin yakin mi diye sordu, evet dedim. O zaman evinde bekle dedi. 10 dk da 3 sanci olursa gel dedi. Benim aksam 10 dk da 3-4 sancim vardi ama nisan su yok... Aci da hissetmiyorum o yuzden hastaneye gitme geregi duymadan evde geciriyorum acilmayi. Surec yavas ilerliyor. Suan gobegim o kadar asagida ki... Gece gene uyuyamadim kasilmadan. Ufak bi destekle dogar sanki... Doktorum bekliyelim der sanki ...Benim doktor 7 cm ile 1 hafta gezen gebem oldu demişti. Açıklık ve sancının beraber olması bekleniyor sanırım. Eğer müdahale ettirmek istemez her şey akışında olsun isterseniz bekliyorlar. Miadı dolmuş bebekleri de suni sancı vb başlatıyorlar. 37. Haftaya nasıl bakıyor senin doktor, bence önemli olan o
Canım sen doktora gittiğinde manuel makineyle dijital makine arasında çok fark var mi peki şimdi mesela monitörde 132-87 manuelde 11-6 ölçüyor normal mi buYuksek degil canim sakin ol,eve gecince guzel bir dus al dinlen.Tansiyonunu oyle surekli olcup durma,olctukce yuksek cikar.Ben sadece sabahlari olcuyorum gun icinde olcmuyorum,cunku zaten en yuksek sabah saatlerinde cikarmis.
7 cm ile gezmek nedir yaBenim doktor 7 cm ile 1 hafta gezen gebem oldu demişti. Açıklık ve sancının beraber olması bekleniyor sanırım. Eğer müdahale ettirmek istemez her şey akışında olsun isterseniz bekliyorlar. Miadı dolmuş bebekleri de suni sancı vb başlatıyorlar. 37. Haftaya nasıl bakıyor senin doktor, bence önemli olan o
Benim ağrı olunca gelmek istedim zaten sancı çıktı nst de. Yoksa bende salı günü gidecektim canımBenimkide oyle biliyor musun? Gidecektim sonra vazgectim. Bebek hareketi var. Sali ya kadar sabredecegim. Sali 37+0 olmus oluyor. Doktorum yatis verirse kabul edicem galiba...
Ben gebeliğin başından beri ocean mummy ve osteocare kullanıyorum ve şikayetlerin çoğunu yarı yarıya indirgemiş durumda.ilk doğumumdan sonra kendimi ihmal etmişim hiç bi doktor da uyarmamış sağolsun belim kilitlenip kalıyordu bide kızım alerjik diye süt/süt ürünleri diyeti yaptım kemiklerim resmen cortu çekmişti alerji doktorumuz osteocare kullanmalıydın sen acil başla demişti öyle başlamıştım emzirirken.baya baya faydası varDoğum yapan anneler kendiniz için ne takviye kullanıyorsunuz?
Benim doğum öncesi de olan bir bel bacak ağrım var. Doğum olur geçer dedik ama hala geçmedi ve yürümekte gerçekten zorlanıyorum :\
Osteacare ya da b12 desteği alsam mı bilememiyorum. Çocuk doktoruna sordum osteacare kullanabilirsin bebeğe bir zararı yok demişti
Normal kasılmalardan çok farklı dimi doğum sancısı bu hazırlık sancılarında falan hissettiklerimiz gibi değil galibaAslında bu dediğim ilk doğumdaydı. O kadar yanlış alarm ile hastahaneye gittik ki en sonunda adam inanmamıştı
Bu doğumumda, o geceki sancıların düzenli olması beni doğum sancısı olduğuna inandırdı. Ağrılar zaten uzun zamandır vardı ama ilk kez bu kadar düzenliydi. Yaklaşık 3-4 saat evde sancı takibi yaptım aslında. Normal zamanlardan farkı; belden başlayıp kasıklara ve karına yayılması ve düzenli olmasıydı.
Bana ebeler karnın üst kısmında hissedeceksin sancıyı, işte o gerçek kasılma demişlerdi. Bu da aklında bulunsun canım
Valla kendi aralarında konuşuyor doktorlar şu kadar açıklığn var demediler canım. İnşallah olur yaaKaç cm açıklığın var söylüyolar mı canım?
Güzel bi açılman oluyosa hayırlısıyla akşama güzel haberlerle gelirsin inşaAllah
Bende öyle düşünüyorum bakalım tekrar nstye gireceğim canım. Evet ara ara hissediyorum karnım hep kasılmış Bi şekilde hiç düzelmiyorBen kullandım canım kızımda çok başarılıhala duruyor şimdi oğluşumda kullanırım inşallah
Aa o zaman doğum bekleniyor dimi kuzum sürekli açılma baktıklarına göre? Sancı hissediyormusun peki kasılmalarla birlikte benim de çok oluyor 36. Haftadayım hala
Nst nasil peki?Bende öyle düşünüyorum bakalım tekrar nstye gireceğim canım. Evet ara ara hissediyorum karnım hep kasılmış Bi şekilde hiç düzelmiyor
Benim manuelde 13-9 cikmisti monitorde 11-8 cikti.Ama hemsire manuellerin daha dogru olctugunu soyluyor.Canım sen doktora gittiğinde manuel makineyle dijital makine arasında çok fark var mi peki şimdi mesela monitörde 132-87 manuelde 11-6 ölçüyor normal mi bu
İlk kizimda genel anestezi ile sezeryan dogum olmustum,hemsire uyandirmaya calistiginda nefes alamiyor gibi kotu bir his hissetmistim.Sirf onu hissetmemek icin genel anestezi olmak istemem.Sonrasinda sersem gibiydim,benim tecrubem cokta iyi degil ama herkeste oyle olacak diye bir kural yok tabiki.Iste canim ondan cok soruyorum hekrese.hangi yontemle oldunuz diyeYani bu defa genel mi yapsam acaba genel olanlar nasil vs kafam karmakarisik. Ama.sonrasi cok cabuk topralandim 1 hafta da duzeldim. Ameliyattan ciktiğimda genel olanlar bana sen bizden cok daha iyi duruyordun dediler. Icim de bir his hamileligim de cok sikinti cektim sanki Rabbim sonunu da cok guzel.yapacak gibi.Senin eşinin.yaninda olmasi da iyi olmus.
Valla kismetseolura bakıyorum o derece:)Kesinlikle stresten nolur sıkıntı yapma dizi izle boş şeylerle uğraş
Benimkide oyle biliyor musun? Gidecektim sonra vazgectim. Bebek hareketi var. Sali ya kadar sabredecegim. Sali 37+0 olmus oluyor. Doktorum yatis verirse kabul edicem galiba...
Bizim durumlar benzer benimde karnım sürekli olarak sert. Dün doktorum hiç açılma yok bebek kanala kafasını yerleştirmeye çalıştığı için sertlik oluyor dedi nstde düzenli sancı çıkmadı. Salı tekrar gideceğim bende. İnsan tedirgin oluyor cidden.Bende öyle düşünüyorum bakalım tekrar nstye gireceğim canım. Evet ara ara hissediyorum karnım hep kasılmış Bi şekilde hiç düzelmiyor