2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benimki sancilar hep oyle canim. Bi sey danismak istiyorum size. Sali kontrolum var. Acilma 4cm olmussa, 37+0 olacagim. Bebegimde muhtemelen 3200 civari olacak. Suni ile doguma girsem mi diye dusunuyorum?

5 cm olunca doktor baslatir zaten degil mi? Suyumla dogum yapmak istiyorum. Kendi gelince susuz zor oluyor diye ...

Yavrusuna kavuşan anneler bebişlerde deride soyulma oluyor mu acaba
Birde indirimli mama aldığınız bir yer var mı ikizlere malum yetişmek zor oluyor 1 mama 1 hafta dayanmıyor
O soyulma normal canim. Hem.kilo aliyorlar diye hem de kendini toparladiklari icin deri.kendini degistiriyor. Bizim doktor oglumda da soyulma vardi oyle soylemisti.

Oyyy senin kötü olmuş kuzum böyle deneyimler insanı sonraki doğum için endiselendiriyor ben yaşasam ben de endişelenirdim aynı şeyleri yaşamaktan Ben de ameliyattan çok korkuyordum hayatımda ilk kez böyle bi operasyon geçirdim ameliyathaneye girdim insan stres oluyor bir de ağır ilaçlar veriyorlar vücut bi şaşırıyor. Bana örtünün altından kalın bı boru ile sıcak hava verdiler ona rağmen titremem geçmedi ama ben üsümüyordum ilaclardan oldu benim. Dikiş kısmı ise bende hiç yok iyi ki yok en son midem bulandı dediğimi hatırlıyorum eşim zofer yapın dedi ilacı verdiler arkasından dormicum yapmışlar ben gitmişim zaten

Gule gule kullan. Cok kullanisli, gayet iyi cekiyor. Isini gorur canim. Ben her gun 1lt sagip birakiyordum. O kadar iyi cekimi...
Oyy maşallah ne güzel çıkmış sütün ben de denicem bakalim birazdan hastane tipi göğüslerimi çok yıprattı bunda baya çeşitli başlık var uygun başlık ile daha rahat olur herhalde

Evet canım sabahtan beri hastanedeyim sürekli bakıyorlar açıklığa. Yürütüyorlar zaten sürekli. İnşallah inşallah

İnşallah canım benim inşallah

Masallah kilosu gayet guzel,ben de bugun 37 oldum,dun 36+6 da bebis 3 kiloydu.

Ya kuvez isi hic belli olmaz ama sanmam,kizim 37+0 da 2 kilo dogmustu kuveze girmemisti,sende 37 haftanin icindesin bence cigerleri gelismistir.Hem hemen oyle dogum da olmaz bu tansiyonla.

Hastanede kac cikti?

13-8 çıktı biraz önce şimdi birazdan yine ölçüp ona göre eve yollayacak sanırım doktor. Bas ağrım falan devam ama düştü en azından tansiyon.

Oyy maşallah ne güzel çıkmış sütün ben de denicem bakalim birazdan hastane tipi göğüslerimi çok yıprattı bunda baya çeşitli başlık var uygun başlık ile daha rahat olur herhalde
8 aylikken ise baslamistim. O zamana kadar senin de rahat olur o kadar canim... Bebegin emme miktarina gore gidersek artiyor sut...

Benim doktor 7 cm ile 1 hafta gezen gebem oldu demişti. Açıklık ve sancının beraber olması bekleniyor sanırım. Eğer müdahale ettirmek istemez her şey akışında olsun isterseniz bekliyorlar. Miadı dolmuş bebekleri de suni sancı vb başlatıyorlar. 37. Haftaya nasıl bakıyor senin doktor, bence önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…