Benimki sancilar hep oyle canim. Bi sey danismak istiyorum size. Sali kontrolum var. Acilma 4cm olmussa, 37+0 olacagim. Bebegimde muhtemelen 3200 civari olacak. Suni ile doguma girsem mi diye dusunuyorum?Aslında bu dediğim ilk doğumdaydı. O kadar yanlış alarm ile hastahaneye gittik ki en sonunda adam inanmamıştı
Bu doğumumda, o geceki sancıların düzenli olması beni doğum sancısı olduğuna inandırdı. Ağrılar zaten uzun zamandır vardı ama ilk kez bu kadar düzenliydi. Yaklaşık 3-4 saat evde sancı takibi yaptım aslında. Normal zamanlardan farkı; belden başlayıp kasıklara ve karına yayılması ve düzenli olmasıydı.
Bana ebeler karnın üst kısmında hissedeceksin sancıyı, işte o gerçek kasılma demişlerdi. Bu da aklında bulunsun canım
Canim benimki elektrikli teklisi. Ben cok memnunum...Kızlar lansinoh elektrikli süt sağma makinesi kullanan var mı memnun musunuz ?
O soyulma normal canim. Hem.kilo aliyorlar diye hem de kendini toparladiklari icin deri.kendini degistiriyor. Bizim doktor oglumda da soyulma vardi oyle soylemisti.Yavrusuna kavuşan anneler bebişlerde deride soyulma oluyor mu acaba
Birde indirimli mama aldığınız bir yer var mı ikizlere malum yetişmek zor oluyor 1 mama 1 hafta dayanmıyor
Oyyy senin kötü olmuş kuzum böyle deneyimler insanı sonraki doğum için endiselendiriyor ben yaşasam ben de endişelenirdim aynı şeyleri yaşamaktanHem baski hissettim hem de boyle fark ettim ellerini daldirip bebegi yukari cikardilarini. Oglum 3900 dogdu onunla alakasi bence yoktur da. Dikiste atarlarken canim yandi. Soguktan titredim zsten doktor sakinlestirici yapin dedi gerisini hatirlamiyorum uyumusum kabus ruyalar gordum hattsDurmadan donen bir seyin icindeydim ordan cikmayi basarirsam bebek dogacak falan garip garip seyler uzun sure de o ruyanin etkisinden kurtulamamistim.
Bi yakınımız verdi de bana hiç kullanmamış ben de almamıştım daha makine simdi parçalarını kaynaticam inşallah memnun kalırım ben de canımCanim benimki elektrikli teklisi. Ben cok memnunum...
Bi yakınımız verdi de bana hiç kullanmamış ben de almamıştım daha makine simdi parçalarını kaynaticam inşallah memnun kalırım ben de canım
Oyy maşallah ne güzel çıkmış sütün ben de denicem bakalim birazdan hastane tipi göğüslerimi çok yıprattı bunda baya çeşitli başlık var uygun başlık ile daha rahat olur herhaldeGule gule kullan. Cok kullanisli, gayet iyi cekiyor. Isini gorur canim. Ben her gun 1lt sagip birakiyordum. O kadar iyi cekimi...
Canım 2 saatte bir nst ye giriyorum sürekli açıklık Varmı diye bakıyorlar. Doktor eve göndermedi. İnşallah canım saolasınFh2512 canım ne durumdasın?
Merak ettim seni, sürecin su gibi aksın kolay bi doğumun olsun inşaAllah
İnsallah canım nst de sancı falan çıkmadı tansiyon düzene girerse zamanında gelir umarım bebişGeçmiş olsun canım kilosu gayet iyi bebeğin, doğumda bir problem olmazsa küveze girmez merak etme
Evet canım sabahtan beri hastanedeyim sürekli bakıyorlar açıklığa. Yürütüyorlar zaten sürekli. İnşallah inşallahCanım sanırım artık hastahanedesin. Beni de açıklık olarak çok sık kontrol ettiler, can yakıcı ama onlara odaklanma. Bolca hareket et, bacaklarını kendine doğru çek, çömel. Bebek kanala ilerledikçe sancın artar ve kolayca doğurursun inşallah. Sağlıkla ilerlesin inşallah sürecin, güzel haberlerini bekliyoruz
Gece biraz ağrılarım oldu da sabah hastaneye geldik hala hastenedryiz canımMesajını şimdi gördüm hayırdır canım ne oldu acilmiş gittin hastaneye,Şuan ne durumdasın ?
Ciftli olanını kullanmıştım memnun kaldım canım.Kızlar lansinoh elektrikli süt sağma makinesi kullanan var mı memnun musunuz ?
İnşallah canım benim inşallahCanım ben şimdi gördüm gözümden kaçmış çok geçmiş olsun umarım süreçte her sey çok yolunda gider
Benim doktorum da detaylı kan tahlili istedi bu hafta içi yaptırıcam 36+5te. Anestezi için lazımmış galiba öyle söyledi.
Bakalim ne diyecekler... Insallah guzel haberler bekliyoruz...
Masallah kilosu gayet guzel,ben de bugun 37 oldum,dun 36+6 da bebis 3 kiloydu.Stresten mi dicem de stres yaptığım bir şey de yok anlayamadım benbu hamilelikte sınavım tansiyon oldu resmen. Sen şimdi nasilsin canım
36+3 üm bugün. Simdi acile geldim nst ye bağladılar bakalım. Sen nasilsin? Acaba bebek doğsa küvöze girer mi su an. Dün 3085 gramdı.
13-8 çıktı biraz önce şimdi birazdan yine ölçüp ona göre eve yollayacak sanırım doktor. Bas ağrım falan devam ama düştü en azından tansiyon.Masallah kilosu gayet guzel,ben de bugun 37 oldum,dun 36+6 da bebis 3 kiloydu.
Ya kuvez isi hic belli olmaz ama sanmam,kizim 37+0 da 2 kilo dogmustu kuveze girmemisti,sende 37 haftanin icindesin bence cigerleri gelismistir.Hem hemen oyle dogum da olmaz bu tansiyonla.
Hastanede kac cikti?
Kizimda kullanmistim,fena degil ama hic hic bir sut sagma makinasi bebisin emdigi kadar kuvvetli cekmiyor.Kızlar lansinoh elektrikli süt sağma makinesi kullanan var mı memnun musunuz ?
8 aylikken ise baslamistim. O zamana kadar senin de rahat olur o kadar canim... Bebegin emme miktarina gore gidersek artiyor sut...Oyy maşallah ne güzel çıkmış sütün ben de denicem bakalim birazdan hastane tipi göğüslerimi çok yıprattı bunda baya çeşitli başlık var uygun başlık ile daha rahat olur herhalde
Benim doktor 7 cm ile 1 hafta gezen gebem oldu demişti. Açıklık ve sancının beraber olması bekleniyor sanırım. Eğer müdahale ettirmek istemez her şey akışında olsun isterseniz bekliyorlar. Miadı dolmuş bebekleri de suni sancı vb başlatıyorlar. 37. Haftaya nasıl bakıyor senin doktor, bence önemli olan oBenimki sancilar hep oyle canim. Bi sey danismak istiyorum size. Sali kontrolum var. Acilma 4cm olmussa, 37+0 olacagim. Bebegimde muhtemelen 3200 civari olacak. Suni ile doguma girsem mi diye dusunuyorum?
5 cm olunca doktor baslatir zaten degil mi? Suyumla dogum yapmak istiyorum. Kendi gelince susuz zor oluyor diye ...