Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de dun hemsire olctu uc kere her defasinda 13-9 cikti,doktorumda 14-9 olur ya da gecerse gel en kotu dogurturuz dedi.Artik son haftalarimiz hic korkma,yukselmeye devam ederse doktora gitmende fayda varKızlar benim tansiyon yine 14/9 falan ya cidden o kadar sıkıldım ki acile gidiyorum idrar tahlili veriyorum bir şey çıkmıyor bir süre sonra da düşüyor zaten hiç anlamadım bu işi. Dünden beri başım ağrıyor 13-8,13-9 şimdi de 14-9 ne yapayım sizce
İlk kizimda deri de soyulma olmustu,sanirim normalmis,annem oyle demisti,Yavrusuna kavuşan anneler bebişlerde deride soyulma oluyor mu acaba
Birde indirimli mama aldığınız bir yer var mı ikizlere malum yetişmek zor oluyor 1 mama 1 hafta dayanmıyor
O zaman kefiri dene canım bende baya etkili olmuştu. Gözün aydın bu arada sağlıcakla gelsin inşallahŞurup etkili olmadı maalesef . Ne gerekiyorsa yer içerim sorun olmaz ama kaygilanacak bir şey olmasın yeter teşekkür ederim
Tamam canım Allah razı olsun inşallahO zaman kefiri dene canım bende baya etkili olmuştu. Gözün aydın bu arada sağlıcakla gelsin inşallah
Doktora attim da şimdi acile gel dedi valla hayırlısı artık ya bu tansiyon işi beni aşırı yıprattı. Biraz önce ölçtüm böyle çıktıBenim de dun hemsire olctu uc kere her defasinda 13-9 cikti,doktorumda 14-9 olur ya da gecerse gel en kotu dogurturuz dedi.Artik son haftalarimiz hic korkma,yukselmeye devam ederse doktora gitmende fayda var
Evet bizim oluyor kuzu özellik ayaklarında NormalmişYavrusuna kavuşan anneler bebişlerde deride soyulma oluyor mu acaba
Birde indirimli mama aldığınız bir yer var mı ikizlere malum yetişmek zor oluyor 1 mama 1 hafta dayanmıyor
Ya aynı bahsettigin gibi benimde evden doktora kadar giderken düşüyor evde yükseliyor kafam patlıyor ben çare bulamadımKızlar benim tansiyon yine 14/9 falan ya cidden o kadar sıkıldım ki acile gidiyorum idrar tahlili veriyorum bir şey çıkmıyor bir süre sonra da düşüyor zaten hiç anlamadım bu işi. Dünden beri başım ağrıyor 13-8,13-9 şimdi de 14-9 ne yapayım sizce
Kızlar aynı bende de böyle oldu doğumdan sonra sadece bi kere 12 7 gördüm hala 13/9 14/9 giidp geliyo ama ben hiçbişey hissetmiyorum anlamadımBenim de dun hemsire olctu uc kere her defasinda 13-9 cikti,doktorumda 14-9 olur ya da gecerse gel en kotu dogurturuz dedi.Artik son haftalarimiz hic korkma,yukselmeye devam ederse doktora gitmende fayda var
Kesinlikle stresten nolur sıkıntı yapma dizi izle boş şeylerle uğraşYa aynı bahsettigin gibi benimde evden doktora kadar giderken düşüyor evde yükseliyor kafam patlıyor ben çare bulamadım
Ahahahaha peki sen ilk başta inandınmı sancılara ? Bu arada sormak istiyorum o gece ilk sancıların nasıldı kaç dakika da gelmeye başladı ilk biraz bilgi verirmisin vakit bulursanCanım benim de doğum öncesi yoktu ama doğumdan sonra ellerim ayaklarım şişti bir kaç gün şimdi daha iyi. Seninki de geçer inşallah
Benim eşim inanmadı ya doğum gecesi sancım var diyordum, arkasını dönüp yatıyordu yoktur diye
Onun rızkı hazırdır, sen kendini üzme. Sütün gelecek inşallah
Stres yapip arka arkaya olcersen yuksek cikabilir ama,biraz sakinles.Tam olarak kac haftalik oldun?Doktora attim da şimdi acile gel dedi valla hayırlısı artık ya bu tansiyon işi beni aşırı yıprattı. Biraz önce ölçtüm böyle çıktı
Dogum yaptin mi sen? Gebelikte var miydi tansiyon? Malesef kiminde tansiyon lohusalikta da cikabiliyor hatta aylarca devam eden var.Takipte kal mutlakaKızlar aynı bende de böyle oldu doğumdan sonra sadece bi kere 12 7 gördüm hala 13/9 14/9 giidp geliyo ama ben hiçbişey hissetmiyorum anlamadım
Ahahahaha peki sen ilk başta inandınmı sancılara ? Bu arada sormak istiyorum o gece ilk sancıların nasıldı kaç dakika da gelmeye başladı ilk biraz bilgi verirmisin vakit bulursan
Stresten mi dicem de stres yaptığım bir şey de yok anlayamadım ben bu hamilelikte sınavım tansiyon oldu resmen. Sen şimdi nasilsin canımYa aynı bahsettigin gibi benimde evden doktora kadar giderken düşüyor evde yükseliyor kafam patlıyor ben çare bulamadım
36+3 üm bugün. Simdi acile geldim nst ye bağladılar bakalım. Sen nasilsin? Acaba bebek doğsa küvöze girer mi su an. Dün 3085 gramdı.Stres yapip arka arkaya olcersen yuksek cikabilir ama,biraz sakinles.Tam olarak kac haftalik oldun?
Geçmiş olsun canım kilosu gayet iyi bebeğin, doğumda bir problem olmazsa küveze girmez merak etmeStresten mi dicem de stres yaptığım bir şey de yok anlayamadım ben bu hamilelikte sınavım tansiyon oldu resmen. Sen şimdi nasilsin canım
36+3 üm bugün. Simdi acile geldim nst ye bağladılar bakalım. Sen nasilsin? Acaba bebek doğsa küvöze girer mi su an. Dün 3085 gramdı.
Hem baski hissettim hem de boyle fark ettim ellerini daldirip bebegi yukari cikardilarini. Oglum 3900 dogdu onunla alakasi bence yoktur da. Dikiste atarlarken canim yandi. Soguktan titredim zsten doktor sakinlestirici yapin dedi gerisini hatirlamiyorum uyumusum kabus ruyalar gordum hattsDurmadan donen bir seyin icindeydim ordan cikmayi basarirsam bebek dogacak falan garip garip seyler uzun sure de o ruyanin etkisinden kurtulamamistim.Baskı bebek çıkarken yapıyorlar üstten bana da bastırdılar canım acımadı ama istemsizce ahh diye bağırdım bebek aşağı insin diye yapıyorlar heralde onu. Dikiş atılırken neden zorlanmıştin canım? Ben o kısımları hiç hatırlamıyorum bana sakinleştirici yapmışlar iyi ki yapmışlar doğum sonrasi kafam rahatladı biraz. Sen de istesen sakinleştirici yaparlar aslında