2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet canım hastanedeyiz serum falan takıldı 1 saattir nst deyim sabah 8 den beri burdayım karnım çok kasıldığı için bekletiyorlar
Canım ben şimdi gördüm gözümden kaçmış çok geçmiş olsun umarım süreçte her sey çok yolunda gider
36.hafta kan ve idrar tahlili veren oldu mu? Benim doktorum istedi. Bana luzumsuz geldi ama istedi artik yaptiracagim pazartesi gunu...
Benim doktorum da detaylı kan tahlili istedi bu hafta içi yaptırıcam 36+5te. Anestezi için lazımmış galiba öyle söyledi.

Evet canım hastanedeyiz serum falan takıldı 1 saattir nst deyim sabah 8 den beri burdayım karnım çok kasıldığı için bekletiyorlar
Mesajını şimdi gördüm hayırdır canım ne oldu acilmiş gittin hastaneye,Şuan ne durumdasın ?

Rutin bir test bunu yapmak lazim dedi... Aile hekiminin arayip yapmasi lazimdi dedi

40 haftaya ulaşanlar için gerçekten doktorlarınız size teklifte bulunmuyor mu ? Fitille rahimin açılması,suni sancı gibi yöntemler misal ? Benim doktorum ben seni en fazla 39a kadar bekletebilirim dedi çünkü
Ben geçen hafta hastanede kaldım 1 gün ve nst de gördüğüm kadınların hepsi 41 haftalıktı ve suni sancı veriyolardı artık, galiba son ana kadar bekletiyolar

Cok etki edeceğini düşünmüyorum canım ama o süreçte kabızlık olabiliyor kayısı hoşafı kefir ic rahat çıkabilmek için ben öyle yapmıştım doktorun surup da yazar bilgilendirirsen

Kızlar selamlar doğumdan önce ayaklarım şişmesti ama doğum sonrası cok fazla ayaklarım bacajlarım şişti tansıyonum normal , normal mi bu durum acaba ne zaman iner bu şişlikler
Canım benim de doğum öncesi yoktu ama doğumdan sonra ellerim ayaklarım şişti bir kaç gün şimdi daha iyi. Seninki de geçer inşallah

Hahahah bizim sancılar bize şaka yapıyor o yüzden benide sürekli şutluyor doktorum eve,hatta diyo ki bu kadar gelip gelip sonra sancılarına inanmayıp yalancı çobana dönüp evde doğurmazsın dimi

Benim eşim inanmadı ya doğum gecesi sancım var diyordum, arkasını dönüp yatıyordu yoktur diye

Onun rızkı hazırdır, sen kendini üzme. Sütün gelecek inşallah

Sancı var canım

Canım sanırım artık hastahanedesin. Beni de açıklık olarak çok sık kontrol ettiler, can yakıcı ama onlara odaklanma. Bolca hareket et, bacaklarını kendine doğru çek, çömel. Bebek kanala ilerledikçe sancın artar ve kolayca doğurursun inşallah. Sağlıkla ilerlesin inşallah sürecin, güzel haberlerini bekliyoruz

Cok etki edeceğini düşünmüyorum canım ama o süreçte kabızlık olabiliyor kayısı hoşafı kefir ic rahat çıkabilmek için ben öyle yapmıştım doktorun surup da yazar bilgilendirirsen
Şurup etkili olmadı maalesef . Ne gerekiyorsa yer içerim sorun olmaz ama kaygilanacak bir şey olmasın yeter teşekkür ederim

Kızlar benim tansiyon yine 14/9 falan ya cidden o kadar sıkıldım ki acile gidiyorum idrar tahlili veriyorum bir şey çıkmıyor bir süre sonra da düşüyor zaten hiç anlamadım bu işi. Dünden beri başım ağrıyor 13-8,13-9 şimdi de 14-9 ne yapayım sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…