Canım ben şimdi gördüm gözümden kaçmış çok geçmiş olsun umarım süreçte her sey çok yolunda giderEvet canım hastanedeyiz serum falan takıldı 1 saattir nst deyim sabah 8 den beri burdayım karnım çok kasıldığı için bekletiyorlar
Benim doktorum da detaylı kan tahlili istedi bu hafta içi yaptırıcam 36+5te. Anestezi için lazımmış galiba öyle söyledi.36.hafta kan ve idrar tahlili veren oldu mu? Benim doktorum istedi. Bana luzumsuz geldi ama istedi artik yaptiracagim pazartesi gunu...
Sancı cikiyo mu peki canım kasılma için bişey dediler miEvet canım hastanedeyiz serum falan takıldı 1 saattir nst deyim sabah 8 den beri burdayım karnım çok kasıldığı için bekletiyorlar
Sancı var canımSancı cikiyo mu peki canım kasılma için bişey dediler mi
Bakalim ne diyecekler... Insallah guzel haberler bekliyoruz...1 saat yürü dediler şimdi tekrar bakıcakalr tahlil falanda yapıldı
Mesajını şimdi gördüm hayırdır canım ne oldu acilmiş gittin hastaneye,Şuan ne durumdasın ?Evet canım hastanedeyiz serum falan takıldı 1 saattir nst deyim sabah 8 den beri burdayım karnım çok kasıldığı için bekletiyorlar
Rutin bir test bunu yapmak lazim dedi... Aile hekiminin arayip yapmasi lazimdi dediCanım ben şimdi gördüm gözümden kaçmış çok geçmiş olsun umarım süreçte her sey çok yolunda gider
Benim doktorum da detaylı kan tahlili istedi bu hafta içi yaptırıcam 36+5te. Anestezi için lazımmış galiba öyle söyledi.
Naaptın canım vardınmı hastaneye ne dediler nasılsın ?Evet ic camasirim da su icinde kaldi hastaneye gidiyorum simdi idrar degil bu
Guzel haberler bekliyoruz o zaman canım sağlıkla kucakla sende inşallahSancı var canım
Benim doktorum da istemişti36.hafta kan ve idrar tahlili veren oldu mu? Benim doktorum istedi. Bana luzumsuz geldi ama istedi artik yaptiracagim pazartesi gunu...
Doktor istedi canim, ben de yaptircagim.. Sali da kontrolum var gotururum artik... O zamana kadar bi gelisme olmazsa tabii :)Benim doktorum da istemişti
Sezaryen tarihi verdi mi?Rutin bir test bunu yapmak lazim dedi... Aile hekiminin arayip yapmasi lazimdi dedi
Biz normali bekliyoruz...Sezaryen tarihi verdi mi?
Hayirli guzel haberlerle gelirsin insallahEvet canım hastanedeyiz serum falan takıldı 1 saattir nst deyim sabah 8 den beri burdayım karnım çok kasıldığı için bekletiyorlar
Ben geçen hafta hastanede kaldım 1 gün ve nst de gördüğüm kadınların hepsi 41 haftalıktı40 haftaya ulaşanlar için gerçekten doktorlarınız size teklifte bulunmuyor mu ? Fitille rahimin açılması,suni sancı gibi yöntemler misal ? Benim doktorum ben seni en fazla 39a kadar bekletebilirim dedi çünkü
Anladım canım o zaman rutin bu zamanda yapılan bir tahlil demek ki buBiz normali bekliyoruz...
Cok etki edeceğini düşünmüyorum canım ama o süreçte kabızlık olabiliyor kayısı hoşafı kefir ic rahat çıkabilmek için ben öyle yapmıştım doktorun surup da yazar bilgilendirirsenArkadaşlar konu başlığınzla alakalı değil ama tecrübeli anneler bilir diye yazmak istedim . Ben yeni transfer oldum 9.bugun. şükür pozitif. Sabah kabızlık yaşadım çok aşırı aşırı ikinmadim ama mecburen ikinmak zorunda kaldım embriyoya zarar verir mi. Süreci etkiler mi .Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim. Teşekkür ederim.
Canım benim de doğum öncesi yoktu ama doğumdan sonra ellerim ayaklarım şişti bir kaç gün şimdi daha iyi. Seninki de geçer inşallahKızlar selamlar doğumdan önce ayaklarım şişmesti ama doğum sonrası cok fazla ayaklarım bacajlarım şişti tansıyonum normal , normal mi bu durum acaba ne zaman iner bu şişlikler
Hahahah bizim sancılar bize şaka yapıyor o yüzden benide sürekli şutluyor doktorum eve,hatta diyo ki bu kadar gelip gelip sonra sancılarına inanmayıp yalancı çobana dönüp evde doğurmazsın dimi
Normal doğuma uygun değilmiş iç vajen yapısı, dikiş attıkça toparlamakta zorlandığını söyledi. Doğumda acilmam kolay oldu, doğumum keza öyle ama sonrasıNe olur içinizden bir kez dua edin süt verebileyim yavruma, ne olur kızlar
Sancı var canım
Şurup etkili olmadı maalesef . Ne gerekiyorsa yer içerim sorun olmaz ama kaygilanacak bir şey olmasın yeterCok etki edeceğini düşünmüyorum canım ama o süreçte kabızlık olabiliyor kayısı hoşafı kefir ic rahat çıkabilmek için ben öyle yapmıştım doktorun surup da yazar bilgilendirirsen