2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet ic camasirim da su icinde kaldi hastaneye gidiyorum simdi idrar degil bu
İdrar olsa bilirsin canim. Benim ilk gebeligimde affedersin idrarı yaptim bi baktim bişey akiyor hemen anladkm suyum oldugunu. Hastaneye gidene kadar da gelmeye devam etti. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Hangi ülkede yapacaksın doğumu? İlki de aynı ülkede miydi? Burada deneyim okuyup öğreniyorum ben de güya ama burada belki bambaşka geçecek. Onu düşünüyorum bazen.

Zor bir karar gerçekten ben de öncesinde geneli yaşadığım için epidural cok istedim, hicbir ağrı hissetmeyeceksin dedikleri için beklemiyordum. Yine de güzeldi, bugun düne göre cok daha iyiyim. Allah sana da kolaylık versin canim, güzel bir şekilde atlatırsın inşallah

hayırlı olsuunn güle güle büyütün ve bol sütlü kolay günler geceler dilerim
Kızlar ben doğurdum
hayırlı olsun güle güle büyütün, sana da bol sütlü kolay günler geceler dilerim canım

başka gözümden kaçan doğum muhakkak vardır , hayırlı olsun diliyorum herkese henüz doğurmayan arkadaşlara da hayırlı kolay doğumlar dilerim
geçmiş olsun canım, inşallah çabuk toparlarsın süt için de takviyelere şans ver. bol su iç . memelere sıcak havlu ile kompres olur sıcak suyla duş olur dene muhakkak gelecektir. ilk günler herkesin süt konusu zor geçmiştir diye düşünüyorum normal olarak. psikolojik olarak modunu aşağı çekme. acıyor gecikiyor ama geliyor

Canım sen ne durumdasın ? Normal mi sezeryan mı planlıyorsun ?
Çok şükür iyiyim canım 36+6 da kontrol günümde düzenli sancılarım çıktı nst de ve ama hiç birini hissetmiyodum ve hiç açılma yoktu. 1 gün yatış verdiler sancılarımı durdurdular en azından 39' a kadar dursun bebiş diye şuan 38. Haftadayız bakalım ne zaman gelcek Doktorum çatı muayenesinde normal olabilceğini söyledi ama korkuyorum da

Dr hic bahsetmedi epiduralden falan. Ben de bilmiyorum hic. Kendimi dr a biraktim bizim bebisin herseyi gayet iyiymis, beklemenin yaratacağı bir risk yok oyuzden doğal akışında ilerlemesini bekleyelim dedi israrla. Sanki beklesem kendiliğinden hic gelmeyecekmis gibi geliyo bana da ister istemez stres oluyorum. Epidurali de sorayim dr a. Teşekkür ederim

Ben de mama vermeye başladım. Dünden beri çok rahat uyuyoruz. Gece bile sadece mama içmeye kalktı huzurlu uyudu ilk defa. Keşke daha önce verseydim diyorum.
Bugün sabah biraz emdi 2 günden beri ilk defa tuttu mememi sinirlenmeden. Doyduğu için daha sakin yaklaşıyor galiba artık. İnşallah emmeye devam edebiliriz biz de sizin gibi

Devami gelirse su gelmezse idrardir kuzum

Ben ikisini de aldım canım takviye olsun diye çünkü ben çok yemek yiyemiyorum yani yiyerek sütümü artirabilecek bi kapasitem yok keşke olsa

Baskı bebek çıkarken yapıyorlar üstten bana da bastırdılar canım acımadı ama istemsizce ahh diye bağırdım bebek aşağı insin diye yapıyorlar heralde onu. Dikiş atılırken neden zorlanmıştin canım? Ben o kısımları hiç hatırlamıyorum bana sakinleştirici yapmışlar iyi ki yapmışlar doğum sonrasi kafam rahatladı biraz. Sen de istesen sakinleştirici yaparlar aslında

Arkadaşlar konu başlığınzla alakalı değil ama tecrübeli anneler bilir diye yazmak istedim . Ben yeni transfer oldum 9.bugun. şükür pozitif. Sabah kabızlık yaşadım çok aşırı aşırı ikinmadim ama mecburen ikinmak zorunda kaldım embriyoya zarar verir mi. Süreci etkiler mi .Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim. Teşekkür ederim.

36.hafta kan ve idrar tahlili veren oldu mu? Benim doktorum istedi. Bana luzumsuz geldi ama istedi artik yaptiracagim pazartesi gunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…