2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet ic camasirim da su icinde kaldi hastaneye gidiyorum simdi idrar degil bu
İdrar olsa bilirsin canim. Benim ilk gebeligimde affedersin idrarı yaptim bi baktim bişey akiyor hemen anladkm suyum oldugunu. Hastaneye gidene kadar da gelmeye devam etti. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ❤️

canım yok eş ile ilgili durum değil de çekirdek aile olarak yurt dışındayız doğum için geldik…benim oğlan 8 yaşında ayın 15imde kaynım gelecek doğumda benim oğlan kaynımla duracak.gelmezse ya da bir sıkıntı olursa oğlanı tek başına bırakamayız nasıl olacak bilmiyorum
Hangi ülkede yapacaksın doğumu? İlki de aynı ülkede miydi? Burada deneyim okuyup öğreniyorum ben de güya ama burada belki bambaşka geçecek. Onu düşünüyorum bazen.

Ben de daha once burada bashsetmistim bebek cikarilirken baya hissettim,baski cok olmustu dikis atirlirken falan zorlandim acaba doktorun eliyle mi alakali. Cunku oglum da yaptirdigim doktor icin cogu kisi ayni seyi.soyledi bana. Ben de bu hamilelikte son haftalarda doktor degisikligine gectim bakalim bu dogum da baya kararsizim genel mi olsam, spinal mi. Spinalin en guzel yani her seye şahit.olmak ama korkularim da vsr. Neyse ki sen atlattin canim. Darisi ben ve.olmayanlara
Zor bir karar gerçekten ben de öncesinde geneli yaşadığım için epidural cok istedim, hicbir ağrı hissetmeyeceksin dedikleri için beklemiyordum. Yine de güzeldi, bugun düne göre cok daha iyiyim. Allah sana da kolaylık versin canim, güzel bir şekilde atlatırsın inşallah

Kızlar selamlar cok sagolun. Bu sabah dogum oldu, cok şükür ben de oğlum da iyiyiz. Bu kez epidural sezaryen oldum, bebeğin ilk anlarını görmek, ten tene teması yasamak cok guzeldi. Sütüm geldi çok şükür ilk emmesi güzeldi ama sonrasında hep uyudu memeyi zor tutturduk, hemşire normal dedi.
Tüm hamis arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum, sizler de sağlıkla kavusun inşallah, dualarimdasiniz ❤️
hayırlı olsuunn 🧿❤️ güle güle büyütün ve bol sütlü kolay günler geceler dilerim 😇
Kızlar ben doğurdum 🐣
hayırlı olsun 🧿❤️ güle güle büyütün, sana da bol sütlü kolay günler geceler dilerim canım 😇

başka gözümden kaçan doğum muhakkak vardır , hayırlı olsun diliyorum herkese 🧿❤️ henüz doğurmayan arkadaşlara da hayırlı kolay doğumlar dilerim 😇😇
Normal doğuma uygun değilmiş iç vajen yapısı, dikiş attıkça toparlamakta zorlandığını söyledi. Doğumda acilmam kolay oldu, doğumum keza öyle ama sonrası 😔 Ne olur içinizden bir kez dua edin süt verebileyim yavruma, ne olur kızlar 😔🙏
geçmiş olsun canım, inşallah çabuk toparlarsın 🙏🏼 süt için de takviyelere şans ver. bol su iç . memelere sıcak havlu ile kompres olur sıcak suyla duş olur dene muhakkak gelecektir. ilk günler herkesin süt konusu zor geçmiştir diye düşünüyorum normal olarak. psikolojik olarak modunu aşağı çekme. acıyor gecikiyor ama geliyor 🙏🏼

Canım sen ne durumdasın ? Normal mi sezeryan mı planlıyorsun ?
Çok şükür iyiyim canım ☺️ 36+6 da kontrol günümde düzenli sancılarım çıktı nst de ve ama hiç birini hissetmiyodum ve hiç açılma yoktu. 1 gün yatış verdiler sancılarımı durdurdular en azından 39' a kadar dursun bebiş diye şuan 38. Haftadayız bakalım ne zaman gelcek 🙈 Doktorum çatı muayenesinde normal olabilceğini söyledi ama korkuyorum da 🥲

İlk doğumumda 40+1de suni sancı ile normal doğum yaptım,suyum gelip 4 cm açılma olunca epidural oldum doğum bitene kadar epidural olduğundan güle oynaya doğum yaptım.genelde 40 sonrası doktorlar tutmak istemiyor,bebek gün geçtikçe büyüyor ve zır doğum olur diye,farklı başka riskler de var mı bilmiyorum…suni sancı ise benim yaşadığım kadarı hafifti bence sadece sık sık ağrı gibi gelmesi insanı yoruyor.ama hiç epidural almasam ne yaşardım bilmiyorum.
Dr hic bahsetmedi epiduralden falan. Ben de bilmiyorum hic. Kendimi dr a biraktim😄 bizim bebisin herseyi gayet iyiymis, beklemenin yaratacağı bir risk yok oyuzden doğal akışında ilerlemesini bekleyelim dedi israrla. Sanki beklesem kendiliğinden hic gelmeyecekmis gibi geliyo bana da ister istemez stres oluyorum. Epidurali de sorayim dr a. Teşekkür ederim 😍

Canım benimki de sürekli ağlayıp kafa atıyordu,edemediği için ve soymadığı için oluyor..sürekli sağ ve bence takviye de ver,boşa çocuğu yorma..brn ilkinde çok direndim mama vermeyeceğim diye 3 gün ağlamaktan helak oldu çocuk emme refleksi de tam gelişmemiş göğüslerimi hep yara yapmıştı..şimdi sağma makinesi mama vb hepsi ile hazırlıklı gideceğim…zaten 10 güne çene kastları gelişiyor rahat emmeye başlıyor
Ben de mama vermeye başladım. Dünden beri çok rahat uyuyoruz. Gece bile sadece mama içmeye kalktı huzurlu uyudu ilk defa. Keşke daha önce verseydim diyorum.
2 3 günlük bebekte gaz sancısı olmazmış ,biberonla emince uyuyorsa zaten dpymadığının göstergesi imiş…birebir aynı süreci yaşadım sizinle…sağıp verdik hep emzirmeyi demedik ve mama ile takviye ettik 15 gün sonra zaten ememyi öğrendi ağır ağır biberon ve mamayı kesmiştim sütüm de çok artmıştı…hep önce emzirmeyi demedim sonra sağılmış süt verdim sonra mama ile takviye ettim..doktor böyle program yazmıştı bize…her emzirme sonrası göğüslerimi de makine işe boşalttım sütümü artırdı
Bugün sabah biraz emdi 2 günden beri ilk defa tuttu mememi sinirlenmeden. Doyduğu için daha sakin yaklaşıyor galiba artık. İnşallah emmeye devam edebiliriz biz de sizin gibi🙏😊

Kizlar uyanik olan var mi bilmiyorum ama uyuyordum az önce vajinadq hafif bir agri hissettim sonra idrar mi geldi tutamadim suyum mu geldi anlamadim tutamadim tuvalete kostum ilk defa basima geldi idrar olsa tutardim sanki afedersiniz altima kacirmisim gibi bu su gelmesi mi oluyor ama hic agrim yok
Devami gelirse su gelmezse idrardir kuzum

Baktım sayfasına, sen hem çayı hem tableti mi kullanıyorsun? Rezene çayı aldırdım eczaneden, bir de bunu alayım mı diye düşünüyorum. Belki de sütüm bol bol gelecek gerçi ama gelmezse zaten sinir stres oluyor, o zaman ne ürün bulsak diye düşünmek istemiyorum.
Ben ikisini de aldım canım takviye olsun diye çünkü ben çok yemek yiyemiyorum yani yiyerek sütümü artirabilecek bi kapasitem yok keşke olsa 😐

Ben de daha once burada bashsetmistim bebek cikarilirken baya hissettim,baski cok olmustu dikis atirlirken falan zorlandim acaba doktorun eliyle mi alakali. Cunku oglum da yaptirdigim doktor icin cogu kisi ayni seyi.soyledi bana. Ben de bu hamilelikte son haftalarda doktor degisikligine gectim bakalim bu dogum da baya kararsizim genel mi olsam, spinal mi. Spinalin en guzel yani her seye şahit.olmak ama korkularim da vsr. Neyse ki sen atlattin canim. Darisi ben ve.olmayanlara
Baskı bebek çıkarken yapıyorlar üstten bana da bastırdılar canım acımadı ama istemsizce ahh diye bağırdım 😅 bebek aşağı insin diye yapıyorlar heralde onu. Dikiş atılırken neden zorlanmıştin canım? Ben o kısımları hiç hatırlamıyorum bana sakinleştirici yapmışlar iyi ki yapmışlar doğum sonrasi kafam rahatladı biraz. Sen de istesen sakinleştirici yaparlar aslında

Arkadaşlar konu başlığınzla alakalı değil ama tecrübeli anneler bilir diye yazmak istedim . Ben yeni transfer oldum 9.bugun. şükür pozitif. Sabah kabızlık yaşadım çok aşırı aşırı ikinmadim ama mecburen ikinmak zorunda kaldım embriyoya zarar verir mi. Süreci etkiler mi .Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim. Teşekkür ederim.

36.hafta kan ve idrar tahlili veren oldu mu? Benim doktorum istedi. Bana luzumsuz geldi ama istedi artik yaptiracagim pazartesi gunu...

X