2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar uyanik olan var mi bilmiyorum ama uyuyordum az önce vajinadq hafif bir agri hissettim sonra idrar mi geldi tutamadim suyum mu geldi anlamadim tutamadim tuvalete kostum ilk defa basima geldi idrar olsa tutardim sanki afedersiniz altima kacirmisim gibi bu su gelmesi mi oluyor ama hic agrim yok

biraz düzeldim ama hala devam ediyor süresi uzadı tek hastaneye gidecem bakalım hayırlısı
Hadi hayırlısı. Ekipte böyle gidip doğurup gelenler çok oldu. Çantanı al giderken.
İşin çok zor valla canım hamileyken taşınmak allah kolaylık versin
Evet, bebekle taşınmayalım, düzeni kuralım diye taşınmak istedik böyle denk geldi. Benim genelde böyle önemli işler hep kısa süreye toplanır, zor gözüküyor ama şikayet etmiyorum. Şimdiye kadar işim rast gitti. Fiziki yorgunluk da geçer yakında inşallah. İşi de bırakıcam az kaldı, ondan sonra yatar dinlenirim.

Miktarı nasıldı? Su olunca ya birden foş diye geliyor ya da sürekli sızıntı gibi akıyor diye duydum. Birkaç arkadaş da yazmıştı suyun gelmesiyle idrar karıştırmazsın diye. Rengi kokusu idrar gibi miydi? Bence yine de git çünkü hiç sancı, açılma olmasa da en önemli şey suyun gelmesi çünkü belli süre sonra iltihap riski oluyormuş. Git boş yere geldin desinler daha iyi bence.

Baktım sayfasına, sen hem çayı hem tableti mi kullanıyorsun? Rezene çayı aldırdım eczaneden, bir de bunu alayım mı diye düşünüyorum. Belki de sütüm bol bol gelecek gerçi ama gelmezse zaten sinir stres oluyor, o zaman ne ürün bulsak diye düşünmek istemiyorum.

Kızlar bu sabah doğum yaptım şükür ikimizde cok iyiyiz.
Rheaa sen naptin canim okuyamadim sayfalari

Kızlar ben doğurdum

Hayırlı olsun kızlar
Rabbim evlatlarınıza sağlık, sıhhat uzun ömürler versin inşaAllah
Ne güzel her gün bi doğum haberi geliyor
Darısı bizlerin başına inşaAllah

Ben de daha once burada bashsetmistim bebek cikarilirken baya hissettim,baski cok olmustu dikis atirlirken falan zorlandim acaba doktorun eliyle mi alakali. Cunku oglum da yaptirdigim doktor icin cogu kisi ayni seyi.soyledi bana. Ben de bu hamilelikte son haftalarda doktor degisikligine gectim bakalim bu dogum da baya kararsizim genel mi olsam, spinal mi. Spinalin en guzel yani her seye şahit.olmak ama korkularim da vsr. Neyse ki sen atlattin canim. Darisi ben ve.olmayanlara

Benim doğumda takvimde 8 mart ve eşimin doğum günü eşim de bırak beklesin benim doğum günümde doğacak kızım diyo
Ahh bi de bize sorsalar böyle beklemek nasıl zor
Ben de artık sancı da durdu hiç bi belirti yok.
Ne nişan, ne su, ne sancı bebiş desen çok hareketli hiç gelmeye niyeti yok gibi. Ben bu şekilde 42ye kadar giderim herhalde

Kızlar selamlar doğumdan önce ayaklarım şişmesti ama doğum sonrası cok fazla ayaklarım bacajlarım şişti tansıyonum normal , normal mi bu durum acaba ne zaman iner bu şişlikler
Benim de dogumdan.once hic siskinlik vs olmamosti. Dogumun ertesi gunu olmustu.ayaklarim sismisti. Ameleiyata baglamistim ama senin.normal dogum tabi. Gecer canim bir kac gune

Ah canim benim gercekten ne desem de olmaz hamile iken, dogum yapmis iken kucuk cocukla duzenin.bozulmasi cok zod bir sey. Elbet bugunler de gececek suan baya zorluk var ama eni.sonu.gececek. insallah Malatya da bir an.once evler falan yapilir da duzeninizi kurarsiniz. Elazig da ev olsaydi tutardiniz burda da hepsi tutuldu. Ya da satin alma sansiniz varsa satiliklar.oluyor

Canım benimki de sürekli ağlayıp kafa atıyordu,edemediği için ve soymadığı için oluyor..sürekli sağ ve bence takviye de ver,boşa çocuğu yorma..brn ilkinde çok direndim mama vermeyeceğim diye 3 gün ağlamaktan helak oldu çocuk emme refleksi de tam gelişmemiş göğüslerimi hep yara yapmıştı..şimdi sağma makinesi mama vb hepsi ile hazırlıklı gideceğim…zaten 10 güne çene kastları gelişiyor rahat emmeye başlıyor

2 3 günlük bebekte gaz sancısı olmazmış ,biberonla emince uyuyorsa zaten dpymadığının göstergesi imiş…birebir aynı süreci yaşadım sizinle…sağıp verdik hep emzirmeyi demedik ve mama ile takviye ettik 15 gün sonra zaten ememyi öğrendi ağır ağır biberon ve mamayı kesmiştim sütüm de çok artmıştı…hep önce emzirmeyi demedim sonra sağılmış süt verdim sonra mama ile takviye ettim..doktor böyle program yazmıştı bize…her emzirme sonrası göğüslerimi de makine işe boşalttım sütümü artırdı

Canim benim suyum gelmedi oncesinde, nasil bir sey ben de bilmiyorum. Ama tutamadigini bilmiyorum. Suphe ediyorsaniz gidin gorunun. Eger su ise bebek susuz kalir riske girmeyin. Ne olacak ki emin olamadim kontrole geldim dersiniz... Allah korusun bi sey olmasin bebise, icinizde rahat olur...

Sünnet icin herhangi bir çocuk doktoru ile görusup fikir aldiniz mi biz cok kararsiz kaldik esimle 3 aylikken mi hemen mi yaptirsak diye
Ben ilkinde hemen yaptırmıştım çok memnun kaldım..yine öyle istiyorum ilk 3 gün sinirleri tam gelişmemiş oluyormuş acı çekmiyorlarmış,hem aşırı hızlı iyileşti hem de gerçekten doktor işlemde ilem gıkı çıkmamıştı

canım yok eş ile ilgili durum değil de çekirdek aile olarak yurt dışındayız doğum için geldik…benim oğlan 8 yaşında ayın 15imde kaynım gelecek doğumda benim oğlan kaynımla duracak.gelmezse ya da bir sıkıntı olursa oğlanı tek başına bırakamayız nasıl olacak bilmiyorum

Canım muhtemelen suyun gelmiştir. Su gelince ağrı sancı olmuyor. Benim iki doğumumda da suyum geldi. Su gelince durduramıyorsun.

Cabı
Canım hayırlı olsun inşallah darısı başımıza

Kısa sürede toparlanirsin inşallah. Bak kızlar tavsiyeleri veriyo sadece zamana ihtiyacın var bı sure sonra geliyo sütun ama en başta stres yapmayı birakmalisin. Dualarım snnle canım o süt gelicek

İlk doğumumda 40+1de suni sancı ile normal doğum yaptım,suyum gelip 4 cm açılma olunca epidural oldum doğum bitene kadar epidural olduğundan güle oynaya doğum yaptım.genelde 40 sonrası doktorlar tutmak istemiyor,bebek gün geçtikçe büyüyor ve zır doğum olur diye,farklı başka riskler de var mı bilmiyorum…suni sancı ise benim yaşadığım kadarı hafifti bence sadece sık sık ağrı gibi gelmesi insanı yoruyor.ama hiç epidural almasam ne yaşardım bilmiyorum.

Kızlar ben gittim bebek dönmüş ama daha açılma yok çatı muayenesi yaptı biraz canım yandı ama bir şey demedi benim doktorum normal olur tarzı ağzından biraz cımbızla laf alınır nst bağlandım sancı çıkmadı sanırım yalancı sancı regl sancısı gibi hala geliyor ama nst çıkmadı ameliyata girmiş doktor o ara nst sonucunu oradaki hemşire kız gösterdi cuma gelsin demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…