Hadi hayırlısı. Ekipte böyle gidip doğurup gelenler çok oldu. Çantanı al giderken.biraz düzeldim ama hala devam ediyor süresi uzadı tek hastaneye gidecem bakalım hayırlısı
Evet, bebekle taşınmayalım, düzeni kuralım diye taşınmak istedik böyle denk geldi. Benim genelde böyle önemli işler hep kısa süreye toplanır, zor gözüküyor ama şikayet etmiyorum. Şimdiye kadar işim rast gitti. Fiziki yorgunluk da geçer yakında inşallah. İşi de bırakıcam az kaldı, ondan sonra yatar dinlenirim.İşin çok zor valla canım hamileyken taşınmak allah kolaylık versin
Miktarı nasıldı? Su olunca ya birden foş diye geliyor ya da sürekli sızıntı gibi akıyor diye duydum. Birkaç arkadaş da yazmıştı suyun gelmesiyle idrar karıştırmazsın diye. Rengi kokusu idrar gibi miydi? Bence yine de git çünkü hiç sancı, açılma olmasa da en önemli şey suyun gelmesi çünkü belli süre sonra iltihap riski oluyormuş. Git boş yere geldin desinler daha iyi bence.Kizlar uyanik olan var mi bilmiyorum ama uyuyordum az önce vajinadq hafif bir agri hissettim sonra idrar mi geldi tutamadim suyum mu geldi anlamadim tutamadim tuvalete kostum ilk defa basima geldi idrar olsa tutardim sanki afedersiniz altima kacirmisim gibi bu su gelmesi mi oluyor ama hic agrim yok
Baktım sayfasına, sen hem çayı hem tableti mi kullanıyorsun? Rezene çayı aldırdım eczaneden, bir de bunu alayım mı diye düşünüyorum. Belki de sütüm bol bol gelecek gerçi ama gelmezse zaten sinir stres oluyor, o zaman ne ürün bulsak diye düşünmek istemiyorum.Bu kadin emzirme hemşiresi canım ürünler onun bitkisel içerikli çayın içeriğinde rezene, ısırgan, anason,frenk kimyonu,hibiscus, yeşil yulaf, çemen varmış. Tablette de bira mayası ve b12 var. Yurtdışına da kargo vardı diye biliyorum sayfasından bi incele istersen. Hesabı emzirme.danismanligi
Kızlar selamlar cok sagolun. Bu sabah dogum oldu, cok şükür ben de oğlum da iyiyiz. Bu kez epidural sezaryen oldum, bebeğin ilk anlarını görmek, ten tene teması yasamak cok guzeldi. Sütüm geldi çok şükür ilk emmesi güzeldi ama sonrasında hep uyudu memeyi zor tutturduk, hemşire normal dedi.
Tüm hamis arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum, sizler de sağlıkla kavusun inşallah, dualarimdasiniz
Kızlar ben doğurdum
Hayırlı olsun kızlarKızlar ben doğum yaptım kontrol diye gelmiştik hareketleri azalınca çok moralim bozuldu eşim de gidelim bi zaten yarın kontrolümüz var dedi suyumuz azalmış boynunda kordon vardı gelmesini zorlaştırıyormuş nst ye girdim işte nabız falan hızlı olunca galiba tansiyonumda çıkmış acil sezaryene aldılar. İkimiz de iyiyiz
Ben de daha once burada bashsetmistim bebek cikarilirken baya hissettim,baski cok olmustu dikis atirlirken falan zorlandim acaba doktorun eliyle mi alakali. Cunku oglum da yaptirdigim doktor icin cogu kisi ayni seyi.soyledi bana. Ben de bu hamilelikte son haftalarda doktor degisikligine gectim bakalim bu dogum da baya kararsizim genel mi olsam, spinal mi. Spinalin en guzel yani her seye şahit.olmak ama korkularim da vsr. Neyse ki sen atlattin canim. Darisi ben ve.olmayanlaraDaha önce genel olmuştum canim. Epiduralde de bebegi cikarirlarken cok baskı hissettim dayanılacak gibi değildi ama cok şükür 3 dk filan sürdü, bebegi görmeye değerdi. Herkeste böyle olmuyor galiba, benimki cok prenses doğumdu diyemem. inşallah herkesin cok rahat kolay geçer doğumu. biran önce ağrıların geçip bebekle tamamen kendim ilgilenmeyi cok istiyorum
Benim doğumda takvimde 8 mart ve eşimin doğum günüSalıya randevum var normalde ama yarın Bi gideyim diye kafaya koydum hem bakılır açıklığa.Ah o eşler.. Benimki de tam doğum tarihi 8 mart normalde eşimde diyor bırak 8 martta gelsin diye eşimin doğum günü o gün o yüzden oda o gün doğum olsun istiyor
Benim de dogumdan.once hic siskinlik vs olmamosti. Dogumun ertesi gunu olmustu.ayaklarim sismisti. Ameleiyata baglamistim ama senin.normal dogum tabi. Gecer canim bir kac guneKızlar selamlar doğumdan önce ayaklarım şişmesti ama doğum sonrası cok fazla ayaklarım bacajlarım şişti tansıyonum normal , normal mi bu durum acaba ne zaman iner bu şişlikler
Ah canim benim gercekten ne desem de olmaz hamile iken, dogum yapmis iken kucuk cocukla duzenin.bozulmasi cok zod bir sey. Elbet bugunler de gececek suan baya zorluk var ama eni.sonu.gececek. insallah Malatya da bir an.once evler falan yapilir da duzeninizi kurarsiniz. Elazig da ev olsaydi tutardiniz burda da hepsi tutuldu. Ya da satin alma sansiniz varsa satiliklar.oluyorBugün ilk defa bebeklerimden biriyle temas ettim emzirdim. Çok küçükler halaBir gün kilo alıyorlarsa diğer gün veriyorlar. Diğer bebeğim hortumla besleniyor. Gelecek hafta dr umuz küvezden çıkar dedi ama eşim hem çok küçük oldukları için hem de düzenimiz olmadığı için istemiyor 5 kişi bir odada nasıl kalacağız diyor. Bebekler çok küçük enfeksiyon kapar diyor. Ben de çok çaresiz kaldım. Kendi evim düzenim değil ben de çok zorluk çekiyorum. Odada beşik koyacağım yer yok pusette yatıracaktım. Eşim de hastane koşullarının bizim şu anki koşullarımızdan daha iyi olduğunu, hastanede daha iyi baktıklarını düşünüyor.
Canım benimki de sürekli ağlayıp kafa atıyordu,edemediği için ve soymadığı için oluyor..sürekli sağ ve bence takviye de ver,boşa çocuğu yorma..brn ilkinde çok direndim mama vermeyeceğim diye 3 gün ağlamaktan helak oldu çocuk emme refleksi de tam gelişmemiş göğüslerimi hep yara yapmıştı..şimdi sağma makinesi mama vb hepsi ile hazırlıklı gideceğim…zaten 10 güne çene kastları gelişiyor rahat emmeye başlıyorKızlar benim oğlum memeyi tutamadı silikon uçla emziriyorum. Dünden beri emerken kafasını geri ittirip ağlamaya başladı. Sinirleniyor emerken kızarıyor hemen. Acaba çekemiyor mu çenesi yorulduğu için. Biberonla vermeye başladım biraz ama böyle de sütüm azalır diye korkuyorum. Ne yapsam bilemedim sizin bebekleriniz de emerken ağlıyor mu yorulunca?
2 3 günlük bebekte gaz sancısı olmazmış ,biberonla emince uyuyorsa zaten dpymadığının göstergesi imiş…birebir aynı süreci yaşadım sizinle…sağıp verdik hep emzirmeyi demedik ve mama ile takviye ettik 15 gün sonra zaten ememyi öğrendi ağır ağır biberon ve mamayı kesmiştim sütüm de çok artmıştı…hep önce emzirmeyi demedim sonra sağılmış süt verdim sonra mama ile takviye ettim..doktor böyle program yazmıştı bize…her emzirme sonrası göğüslerimi de makine işe boşalttım sütümü artırdıKızlar benim oğlum memeyi tutamadı silikon uçla emziriyorum. Dünden beri emerken kafasını geri ittirip ağlamaya başladı. Sinirleniyor emerken kızarıyor hemen. Acaba çekemiyor mu çenesi yorulduğu için. Biberonla vermeye başladım biraz ama böyle de sütüm azalır diye korkuyorum. Ne yapsam bilemedim sizin bebekleriniz de emerken ağlıyor mu yorulunca?
Canim benim suyum gelmedi oncesinde, nasil bir sey ben de bilmiyorum. Ama tutamadigini bilmiyorum. Suphe ediyorsaniz gidin gorunun. Eger su ise bebek susuz kalir riske girmeyin. Ne olacak ki emin olamadim kontrole geldim dersiniz... Allah korusun bi sey olmasin bebise, icinizde rahat olur...Kizlar uyanik olan var mi bilmiyorum ama uyuyordum az önce vajinadq hafif bir agri hissettim sonra idrar mi geldi tutamadim suyum mu geldi anlamadim tutamadim tuvalete kostum ilk defa basima geldi idrar olsa tutardim sanki afedersiniz altima kacirmisim gibi bu su gelmesi mi oluyor ama hic agrim yok
Ben ilkinde hemen yaptırmıştım çok memnun kaldım..yine öyle istiyorum ilk 3 gün sinirleri tam gelişmemiş oluyormuş acı çekmiyorlarmış,hem aşırı hızlı iyileşti hem de gerçekten doktor işlemde ilem gıkı çıkmamıştıSünnet icin herhangi bir çocuk doktoru ile görusup fikir aldiniz mi biz cok kararsiz kaldik esimle 3 aylikken mi hemen mi yaptirsak diye
canım yok eş ile ilgili durum değil de çekirdek aile olarak yurt dışındayız doğum için geldik…benim oğlan 8 yaşında ayın 15imde kaynım gelecek doğumda benim oğlan kaynımla duracak.gelmezse ya da bir sıkıntı olursa oğlanı tek başına bırakamayız nasıl olacak bilmiyorumÇok teşekkürler canımAh bu hormonlar hep böyle yapıyor insanı Sağlıkla kavuşalım inşallah Hastane ile de haftaya konuşacağız bakalım. İnşallah kabul ederler yaa
Çikolata aldım. Hediye ben de mevlitte vereceğim kısmetseHastane çantam hala kapalı değil Bugün işte son günüm. İnşallah bir kaç güne toparlıcam.
Ya sanırım sen de doğum yaptıınnnGözünüz aydın canıımm Sağlıkla mutlulukla büyüsün yavrucak inşallah analı babalı Darısı başımızaa
Ay valla yaklaştıkça iyice stres oldum. Teşekkürler canımYataklar benim de kurulmadı
Çantam da kapalı değil hala. Evde ıvır zıvır her yer her yerde gibi geliyor.. İşi bugün bırakıyorum. Çabucak hallederim inşallah yaaSen doğum yapmadın daha di mi? Göremedim.
Ya eşimi alırlar inşallah bilmiyorum.. Almazlarsa daha çok stres olurum.. Korkuyorum zaten. Onu düşünen hastane ziyaretçi de kabul etmez ama öyle bir şey yok. Odaya ziyaretçi dolacak ama amleiyata eşimi almayacaksa saçma yani, bilmiyorum. Haftaya konuşacağız tekrar.
Altı tek kat olacak benim ya.. Üşümez inşallah ne diyim :)
Haftaya tekrar konuşacağız bakalım ya.. İnşallah kabul ederler. Yoksa daha çok korkacağım. Yalnız olmak istemiyorumOlmazsa tabi sağlık olsun diyeceğiz de.. ÜZgün üzgün gireceğim doğuma o zaman
İnşallah senin de günlüne göre olur canımDöner inşallah bebişiinnn Eşin de inşallah yanında olur. İş ile ilgili mi durumları var. İnşallah beraber olursunuz canım ya
Saol canımmÖnümüzdeki hafta tekrar konuşacağız bakalım. İnşallah izin verirler İnşallah Hayır özel hastaneye gidiyoruz, ilgi alaka iyi olsun vs. Annenin mutluluğu düşünülsün şu bu.. Şimdi de bunu diyorlar.2020-2022 olsa tamam. Başa gelen çekilir derdim de.. bu zamanda saçma geldi yani. Üzücü..
Kapı süsü siparişi verdim bakalım. Gelmedi daha. Oğlumda yaptırmamıştım aslında ama heves ettim şimdi, ne bileyim.
Tabi her şeyin başı sağlık, o ayrı.. İnsanlar neler yaşıyorlar. Günümüze şükür. Sağlıkla gelsinler deGün yaklaştıkça iyice stres artıyor sanki, hormonlar saolsunlar
Saçma di mi ya.. Bence de valla.. Ablam doktor, hatta halk sağlığı uzmanı. Tam pandeminin göbeğindeydi. O bile diyor saçma diye. A bak senin eşin pandemide bile girmiş. Zaten tamamen steril, önlükle maske ile falan giriliyor. Gerekirse test de yapsınlar yani. Umarım gönlümüze göre olur
Ne oldu canım, son durum ne?? Doğdu mu bebiş? Artık doğmuştur bence yaa :))Hadi hayırlısı sağlıkla inşallah
Canım muhtemelen suyun gelmiştir. Su gelince ağrı sancı olmuyor. Benim iki doğumumda da suyum geldi. Su gelince durduramıyorsun.Kizlar uyanik olan var mi bilmiyorum ama uyuyordum az önce vajinadq hafif bir agri hissettim sonra idrar mi geldi tutamadim suyum mu geldi anlamadim tutamadim tuvalete kostum ilk defa basima geldi idrar olsa tutardim sanki afedersiniz altima kacirmisim gibi bu su gelmesi mi oluyor ama hic agrim yok
Canım hayırlı olsun inşallah darısı başımızaKızlar selamlar cok sagolun. Bu sabah dogum oldu, cok şükür ben de oğlum da iyiyiz. Bu kez epidural sezaryen oldum, bebeğin ilk anlarını görmek, ten tene teması yasamak cok guzeldi. Sütüm geldi çok şükür ilk emmesi güzeldi ama sonrasında hep uyudu memeyi zor tutturduk, hemşire normal dedi.
Tüm hamis arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum, sizler de sağlıkla kavusun inşallah, dualarimdasiniz
Evet ic camasirim da su icinde kaldi hastaneye gidiyorum simdi idrar degil buCanım muhtemelen suyun gelmiştir. Su gelince ağrı sancı olmuyor. Benim iki doğumumda da suyum geldi. Su gelince durduramıyorsun.
Kısa sürede toparlanirsin inşallah. Bak kızlar tavsiyeleri veriyo sadece zamana ihtiyacın var bı sure sonra geliyo sütun ama en başta stres yapmayı birakmalisin. Dualarım snnle canım o süt gelicekNormal doğuma uygun değilmiş iç vajen yapısı, dikiş attıkça toparlamakta zorlandığını söyledi. Doğumda acilmam kolay oldu, doğumum keza öyle ama sonrasıNe olur içinizden bir kez dua edin süt verebileyim yavruma, ne olur kızlar
İlk doğumumda 40+1de suni sancı ile normal doğum yaptım,suyum gelip 4 cm açılma olunca epidural oldum doğum bitene kadar epidural olduğundan güle oynaya doğum yaptım.genelde 40 sonrası doktorlar tutmak istemiyor,bebek gün geçtikçe büyüyor ve zır doğum olur diye,farklı başka riskler de var mı bilmiyorum…suni sancı ise benim yaşadığım kadarı hafifti bence sadece sık sık ağrı gibi gelmesi insanı yoruyor.ama hiç epidural almasam ne yaşardım bilmiyorum.Ya bilmiyorum ki suni sancinin olumsuz bi etkisi var mi acaba? Bi yanim bekle diyo bi yanım da 40+6 ya kadar bekledikten sonra yine sancı acilma olmazsa boşu bosuna bel ve karın ağrısıyla ve stresle beklemiş olur muyum diye tedirgin ve kararsız ...