Canım anca inecek süt panik yapma hepimizin geç geldi. Süt işi biraz da psikolojik lütfen kendini yıpratma bu düşünce ile sen sürekli emzir gelecek sütün. Tahin helvası ye bol bol, kayısı hoşafı, boza bunlar süt arttırıyor. Bir de şu takviyeleri bi araştır ben şimdi bunları içiyorum baya faydasını gördümDenedim kuzum silikon göğüs ucunu emiyor ama yarışına kadar bile göğüs çekemiyor. Onlar numaralı mi biz mi bilemedik acaba. Sütte yok kuzum benim boş çekip yoruluyor. Sut sağma makinasıyla da denedim gram süt gelmedi. Ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum
Gözün aydın sonunda 60 cm olmadan çıktı senin oğlanKızlar ben doğurdum
İyiki kalkıp gitmişsiniz ya negüzel sağlıcakla doğurdun yavrunuKızlar ben doğum yaptım kontrol diye gelmiştik hareketleri azalınca çok moralim bozuldu eşim de gidelim bi zaten yarın kontrolümüz var dedi suyumuz azalmış boynunda kordon vardı gelmesini zorlaştırıyormuş nst ye girdim işte nabız falan hızlı olunca galiba tansiyonumda çıkmış acil sezaryene aldılar. İkimiz de iyiyiz
Gözünüz aydın ne güzel hemen olmuş bitmiş sabah kontrolüm var umarım bende doğum yaparım artık çok zorlanmaya başladımKızlar ben doğum yaptım kontrol diye gelmiştik hareketleri azalınca çok moralim bozuldu eşim de gidelim bi zaten yarın kontrolümüz var dedi suyumuz azalmış boynunda kordon vardı gelmesini zorlaştırıyormuş nst ye girdim işte nabız falan hızlı olunca galiba tansiyonumda çıkmış acil sezaryene aldılar. İkimiz de iyiyiz
Teşekkür ederimGözünüz aydın ne güzel hemen olmuş bitmiş sabah kontrolüm var umarım bende doğum yaparım artık çok zorlanmaya başladım
Daha önce genel olmuştum canim. Epiduralde de bebegi cikarirlarken cok baskı hissettim dayanılacak gibi değildi ama cok şükür 3 dk filan sürdü, bebegi görmeye değerdi. Herkeste böyle olmuyor galiba, benimki cok prenses doğumdu diyemem. inşallah herkesin cok rahat kolay geçer doğumu. biran önce ağrıların geçip bebekle tamamen kendim ilgilenmeyi cok istiyorumCanim cok sevindim gyzel gecti demek. Sen daha.once genel mi olmustun, spinal mi
İyi ki gelmişim gerçekten,çok şükür vallahi bitti gitti amin inşallahİyiki kalkıp gitmişsiniz ya negüzel sağlıcakla doğurdun yavrunuAllah sağ salim büyümesini nasip etsin
Amin canim cok teşekkür ederimGözünaydın kuzum Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ne güzel bebişin sağlıklı gelmiş, sütün de gelmiş. Sen de çabucak toparlanırsın umarım.
Darısı başımıza.
Gözünüz aydın canımşükür sağlıcakla kavuştun evladına. Allah analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inş
Ay canım çok sevindiimm Analı babalı abili ablalı :) sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallaahh Sütün de gelmiş maşallaaahhh Allah sizlere kolaylıklar versin sonrası için.. Biz de sağlıkla kolayca kavuşalım inşallah Saol canım..
Cok sagolun kizlar teşekkür ederimCanım benim gözün aydın yavruna kavuştun darısı bize inşallahSüpersin bebişi öp kokla yerime Aminnn inşallah
Ben varım.Doğum yapmayan kac kisi kaldik acaba. Herkes sirayla dokulmeye basladi
Burda 40ı geçince de almıyorlar bir neden yoksa, o yüzden ben kendime garanti Nisan annesi olarak bakıyorum. Neyse sonlara doğru beraber takılırız artık.Benim doktor 39 u beklerim dedi bebekte beklerse 3 Nisan da dogum asil ben Nisan annesiyim
Ben de alayım annem getirsin hazır bulunsun diyorum. Sen bu siteden mi almıştın? Eczanede satılıyor mu bunlar biliyor musun? İçeriğinde garip bir şey olursa diye endişe ediyorum.Canım anca inecek süt panik yapma hepimizin geç geldi. Süt işi biraz da psikolojik lütfen kendini yıpratma bu düşünce ile sen sürekli emzir gelecek sütün. Tahin helvası ye bol bol, kayısı hoşafı, boza bunlar süt arttırıyor. Bir de şu takviyeleri bi araştır ben şimdi bunları içiyorum baya faydasını gördüm
Düzeltme mesajı yazıyorum la çocuuuum altını pisletmişşşş
Haha.Ayy bir rahatladı ki sormayın bende diyorum bu yatağı sevmedi kucak istiyor cahillik başa bela
Olabilir düzenli geliyorsa. Kasılma sayacıyla takip et bence. Bazı kadınların sancıları çok ağrılı olmuyor, belki sen de öylesindir. Önemli olan düzenli olarak gelmesi ve süresi diye biliyorum.Kızlar 10 dakka da bir kasılma ve sancım oluyor ama şiddetli değil sancı doğum sancısı olabilir mi ki
biraz düzeldim ama hala devam ediyor süresi uzadı tek hastaneye gidecem bakalım hayırlısıOlabilir düzenli geliyorsa. Kasılma sayacıyla takip et bence. Bazı kadınların sancıları çok ağrılı olmuyor, belki sen de öylesindir. Önemli olan düzenli olarak gelmesi ve süresi diye biliyorum.
İşin çok zor valla canım hamileyken taşınmak allah kolaylık versinKızlar dün koli yapmaktan canım çıktı. Mutfaktaki bardakları, tabakları kırılmasınlar diye sara sara bir hal oldum. Güya hedef dün bitirmekti ama bitmedi yine de az kaldı. Bu akşam artık yetiştiği kadar, yetişmeyenleri de sonradan biz kendi arabamızla toplayacağız. Çok yoruldum ama bebişime yeni evimizde merhaba diyeceğiz diye kendimi motive ediyorum.
Bugün de doğuma hazırlık kursuna gidicez eşimle. Neler öğreneceğiz bakalım.Daha çok eşe doğum sırasında nasıl masaj, destek olacağını öğretiyorlar sanırım, burada yaygın gitmek. Gidenler de tavsiye ediyor.
Annem de alışkın olmadığı için “kurs ne lazım, hazırlanayım derken ben gelmeden doğurma sakın” diyor. Haha.
Simdi gördüm canim cok sevindim, cok şükür sağlıkla kavusmussun, maşallah sizeKızlar selam doktora gittim 2 dk bire düşmüştü sancılarım doktor 8 cmlik acılmam var dedi yatırdı hemen 90 a varan agrışarım cıkıyodu suyumu patlattı doktor ilk etapta sonra agrın geldikce ıkın dediler sacını göruyoruz dediler dogum masasına aldılar 2 ıkınmada 1 dikiş ile aldım kucagıma elhamdulillah cok guzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin ,bana cok destek oldunuz bebegimin hastane cıkısına pusetine kadar destek oldunuz hepinize dua ettim allah razı olsun tekrardan hepinizden iyiki varsınız
Sana kullanma kılavuzu daha inmemişDüzeltme mesajı yazıyorum la çocuuuum altını pisletmişşşş
Ayy bir rahatladı ki sormayın bende diyorum bu yatağı sevmedi kucak istiyor cahillik başa bela
Alıştık sayılır sadece gaz olayına hala alışamadım keşke olmasaAmin canim cok teşekkür ederimsen alışmissindir artık:) benim de simdi hastanede hemşireler cok ilgileniyor ama memeyi tutturmak zor, zamanla daha iyi olacak inşallah
Olabilir tabiki haftan gelmiş zatenKızlar 10 dakka da bir kasılma ve sancım oluyor ama şiddetli değil sancı doğum sancısı olabilir mi ki
Bu kadin emzirme hemşiresi canım ürünler onun bitkisel içerikli çayın içeriğinde rezene, ısırgan, anason,frenk kimyonu,hibiscus, yeşil yulaf, çemen varmış. Tablette de bira mayası ve b12 var. Yurtdışına da kargo vardı diye biliyorum sayfasından bi incele istersen. Hesabı emzirme.danismanligiBen de alayım annem getirsin hazır bulunsun diyorum. Sen bu siteden mi almıştın? Eczanede satılıyor mu bunlar biliyor musun? İçeriğinde garip bir şey olursa diye endişe ediyorum.
Cok sukur sağlıkla gelmiş canim, maşallahı varKızlar toplu olarak cevap vereyim, tek tek yazamıyorum çünkü ağrım çok fazla. Tabi bu herkesin kendi süreci birbirinin aynısı olmuyor. Kızımda da belden uyusturulma yapilmisti bunda da. Ama bunda çok çabuk attı vücut yada anestezi uzmanı beceremedi bence. 4 defa denedi çünkü, 5.de oldu ve son dikisler atılırken hissetmeye ağrım olmaya başladı, çabuk çabuk yaptılar hemen. 1 saat geçmeden de ayak parmaklarımı çok rahat oynatabiliyordum. Ağrı kesiciler malesef etki etmiyor.
Bebek 3.960 grm 55 cm. Bebek iri olunca cikartirken karnıma 3 kişi yoğun baskı uyguladı ayrıca kaburga ağrısı da çekiyorum bir yandan. Yani pek prenses bir doğum hikayem yok, olumsuz sayılabilecek deneyimlerden biriyim. Şuan çok zor yazıyorum gerçekten...
Aynı ablasına benziyor. Kızımla birebir bebeklikleri
Doğumdan sonra üstüme başıma çeki.duzen verip kziimi çağırdım geldiler, kardeşiyle tanıştı allahim nasil bir sahne, yanıma oturdu, bebek benim kucağımda, kızımda kardeşine sarılıp kafasını okşayıp öptü süreklibenim kadişim diye.