2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım anca inecek süt panik yapma hepimizin geç geldi. Süt işi biraz da psikolojik lütfen kendini yıpratma bu düşünce ile sen sürekli emzir gelecek sütün. Tahin helvası ye bol bol, kayısı hoşafı, boza bunlar süt arttırıyor. Bir de şu takviyeleri bi araştır ben şimdi bunları içiyorum baya faydasını gördüm

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-26-13-53-00-190_com.instagram.android.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 38
İyiki kalkıp gitmişsiniz ya negüzel sağlıcakla doğurdun yavrunu Allah sağ salim büyümesini nasip etsin

Her şey çok hızlı oldu gerçekten iyi ki gelmişiz dr ya
Nst de taşikardi gibi bir şeyler söyledi nabız falan cok yükselmişti 19.20 gibi sanırım ameliyata girdim dogum bileklğimde 19.40 yazıyor kendimi speedy gonzales gibi hissediyorum
Emzirdim birazcık sütüm geldi ama hep kucak istiyor yatağına yatırınca ağlıyor kucakta susuyor arada bırakalım ağlasın mı anlamadım geçen biri güvende olmak istiyor anneyi istiyor ondan ağlıyor diyordu ne yapayım?

Gözünüz aydın ne güzel hemen olmuş bitmiş sabah kontrolüm var umarım bende doğum yaparım artık çok zorlanmaya başladım

Canim cok sevindim gyzel gecti demek. Sen daha.once genel mi olmustun, spinal mi
Daha önce genel olmuştum canim. Epiduralde de bebegi cikarirlarken cok baskı hissettim dayanılacak gibi değildi ama cok şükür 3 dk filan sürdü, bebegi görmeye değerdi. Herkeste böyle olmuyor galiba, benimki cok prenses doğumdu diyemem. inşallah herkesin cok rahat kolay geçer doğumu. biran önce ağrıların geçip bebekle tamamen kendim ilgilenmeyi cok istiyorum

Gözünaydın kuzum Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Amin canim cok teşekkür ederim sen alışmissindir artık:) benim de simdi hastanede hemşireler cok ilgileniyor ama memeyi tutturmak zor, zamanla daha iyi olacak inşallah

Ne güzel bebişin sağlıklı gelmiş, sütün de gelmiş. Sen de çabucak toparlanırsın umarım.

Darısı başımıza.

Gözünüz aydın canım şükür sağlıcakla kavuştun evladına. Allah analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inş

Canım benim gözün aydın yavruna kavuştun darısı bize inşallah Süpersin bebişi öp kokla yerime Aminnn inşallah
Cok sagolun kizlar teşekkür ederim
Tüm bebislerimiz sağlıkla gelsin inşallah, güzel haberlerinizi bekliyoruz

Doğum yapmayan kac kisi kaldik acaba. Herkes sirayla dokulmeye basladi
Ben varım. Daha birkaç hafta daha beklemede olurum diye tahmin ediyorum.

Benim doktor 39 u beklerim dedi bebekte beklerse 3 Nisan da dogum asil ben Nisan annesiyim
Burda 40ı geçince de almıyorlar bir neden yoksa, o yüzden ben kendime garanti Nisan annesi olarak bakıyorum. Neyse sonlara doğru beraber takılırız artık.

Ben de alayım annem getirsin hazır bulunsun diyorum. Sen bu siteden mi almıştın? Eczanede satılıyor mu bunlar biliyor musun? İçeriğinde garip bir şey olursa diye endişe ediyorum.

Düzeltme mesajı yazıyorum la çocuuuum altını pisletmişşşş
Ayy bir rahatladı ki sormayın bende diyorum bu yatağı sevmedi kucak istiyor cahillik başa bela
Haha. Ay çok güldüm, kendimi gördüm bu mesajlarda. Bunlar hep anı. Ne güzel gelmiş bebişin hayırlı olsun.

Bu arada bebeğin derdi kucak değilmiş zaten ama şimdilerde tavsiye bebek ağladıkça kucakta tutmak, “şımarır”, “alışır” düşüncelerinin yanlış olduğunu söylüyorlar. Bebişler eski evlerini (biz ) özlüyorlarmış.

Kızlar 10 dakka da bir kasılma ve sancım oluyor ama şiddetli değil sancı doğum sancısı olabilir mi ki
Olabilir düzenli geliyorsa. Kasılma sayacıyla takip et bence. Bazı kadınların sancıları çok ağrılı olmuyor, belki sen de öylesindir. Önemli olan düzenli olarak gelmesi ve süresi diye biliyorum.

Kızlar dün koli yapmaktan canım çıktı. Mutfaktaki bardakları, tabakları kırılmasınlar diye sara sara bir hal oldum. Güya hedef dün bitirmekti ama bitmedi yine de az kaldı. Bu akşam artık yetiştiği kadar, yetişmeyenleri de sonradan biz kendi arabamızla toplayacağız. Çok yoruldum ama bebişime yeni evimizde merhaba diyeceğiz diye kendimi motive ediyorum.

Bugün de doğuma hazırlık kursuna gidicez eşimle. Neler öğreneceğiz bakalım. Daha çok eşe doğum sırasında nasıl masaj, destek olacağını öğretiyorlar sanırım, burada yaygın gitmek. Gidenler de tavsiye ediyor.

Annem de alışkın olmadığı için “kurs ne lazım, hazırlanayım derken ben gelmeden doğurma sakın” diyor. Haha.

Olabilir düzenli geliyorsa. Kasılma sayacıyla takip et bence. Bazı kadınların sancıları çok ağrılı olmuyor, belki sen de öylesindir. Önemli olan düzenli olarak gelmesi ve süresi diye biliyorum.
biraz düzeldim ama hala devam ediyor süresi uzadı tek hastaneye gidecem bakalım hayırlısı

İşin çok zor valla canım hamileyken taşınmak allah kolaylık versin

Simdi gördüm canim cok sevindim, cok şükür sağlıkla kavusmussun, maşallah size

Düzeltme mesajı yazıyorum la çocuuuum altını pisletmişşşş
Ayy bir rahatladı ki sormayın bende diyorum bu yatağı sevmedi kucak istiyor cahillik başa bela
Sana kullanma kılavuzu daha inmemiş
Amin canim cok teşekkür ederim sen alışmissindir artık:) benim de simdi hastanede hemşireler cok ilgileniyor ama memeyi tutturmak zor, zamanla daha iyi olacak inşallah
Alıştık sayılır sadece gaz olayına hala alışamadım keşke olmasa Tutar canım inşallah zorlanacak gibi olursan silikon uçla dene onu daha hızlı kabul ediyorlar
Kızlar 10 dakka da bir kasılma ve sancım oluyor ama şiddetli değil sancı doğum sancısı olabilir mi ki
Olabilir tabiki haftan gelmiş zaten
Ben de alayım annem getirsin hazır bulunsun diyorum. Sen bu siteden mi almıştın? Eczanede satılıyor mu bunlar biliyor musun? İçeriğinde garip bir şey olursa diye endişe ediyorum.
Bu kadin emzirme hemşiresi canım ürünler onun bitkisel içerikli çayın içeriğinde rezene, ısırgan, anason,frenk kimyonu,hibiscus, yeşil yulaf, çemen varmış. Tablette de bira mayası ve b12 var. Yurtdışına da kargo vardı diye biliyorum sayfasından bi incele istersen. Hesabı emzirme.danismanligi

Cok sukur sağlıkla gelmiş canim, maşallahı var benim bebis 3325 gr 49 cm dogdu ama karnımdan cikarirlarken cok fena oldum seni düşünemiyorum bir de bana göre daha minyonsun. Allah yardimcin olsun biran önce toparlarsin inşallah
Bizimkilerin de tanışması çok güzeldi acayip sahiplendiler mutlu oldular :) sadece gece oğlum eve giderken ağladı ona üzüldüm ama babasıyla beraber uyumuslar, bugun de kahvaltıdan sonra hemen gelecekler zaten.
Kucuk oglusumun adi da Oğuz Can oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…