2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Islak mendil, kalın battaniye, kendin için hırka ya da yelek, atıştırmalık (hurma vs) pijama takımı bir tane daha koyabilirsin, benim bacaklar çok üşür genelde herkes kendim gibi zannediyorum
Ay ıslak mendil koydum onu yazmamışım. Hırla günlük olarak var, ekstra çantaya koymam diyorum

Bir kaç depend daha koyayım öyleyse
Bebek için puset üstüne bir battaniye alırım

Hastane çıkışları tam set, şapkasından tuluma kadar
Hatta hastane iki adet Zıbın veriyor. O yüzden ekstra kıyafete gerek duymadım.
2 depend 2 de bez kilot koydum ama arttırıyorum öyleyse

Benim de gönlümden 23.02.2023 geçiyordu, halen geç kaldık sayılmayız bence

Dün yarın gün temizliğe gelen abla geldi, son hazırlıklarımızı bitirdik çok şükür. Ama çok yorgun olduğum için bu gece gelme ve dinlenmeme izin ver diye konuştum bebeğimle gerçekten de güzelce uyudum ve sabah hiç bir şey olmamış gibi uyandım. Üzerimi değişirken lavabodan yeni çıktığım halde bi ıslaklık hissettim, böyle sarı renkli içinde kırmızılıklar olan yoğun bir akıntı. Afedersiniz yapışkan biraz. Daha önceki doğumlarda nişan denilen şeyi çok göremediğim için bilemedim bu nişan mı? Ya da 2 gün önceki açıklık muayenesinden kalan bir şey mi?
Şimdi biraz yürüyüşe gideceğim, hava çok güzel. Herkes için de güzel bir gün olsun inşallah

Hava harika
Sağlıkla bekliyoruz

Nişanla kontrolden kalan lekelenme birleşmiş gibi geldi bana hadi inşallah bugün gelir belki

Anlattigin nisana benziyor canım

Hastane çıkışı fazla parcaysa iyi tabi benimkiler az parçalı sana da yeterliyse ne güzel. Bnde çantaya yerleştirelim dedim de sığmadı. Çantayı da yeni aldık harap olmasın yollarda

Hastane çıkışı fazla parcaysa iyi tabi benimkiler az parçalı sana da yeterliyse ne güzel. Bnde çantaya yerleştirelim dedim de sığmadı. Çantayı da yeni aldık harap olmasın yollarda
Ben fazla fazla koydum ya zira hastaneye gittiğimde hersey elimin altında olsun istiyorum. Şimdiden 2 valiz dolu dolu oldu. Ufak teke şeyler için 3. Valizi kullanacağım. Gören aylık tatile gidiyor sanır

Üst alt takım olarak giydirildiğinde alt tek giydirilmiyor mu? Onun da mı içine bir şey giydiriliyor? EKim ayında benim oğluma tek giydirmişlerdi diye hatırlıyorum. Tekle üşür mü ki bilemedim.

Dün doktora gittim ama kafa mı kaldı ki, onlarca düşünce geçerken kafadan, bunu sormayı unuttum. Artık haftada 1 gideceğim. Haftaya sorayım bakalım ben de.. Bazen bayılacak gibi oluyorum oturduğum yerden kalkınca, aniden kalbim başlıyor pıtpıtpıt...
Altı da mı 2 kat oalcak? Benim altı tek kattı, aynı Ekim ayında.
Azıcık bir plan dışı bir şey olsa şu halde ben bile strese girip ağlamaya falan başlıyorum Seni düşünemiyorum... Allah yardımcınız olsun inşallah Bir an önce ailenle kavuşursun inşallah

Doktorun 'bebek ne kadar ilerlerse iyi' yaklaşımı güzel ama bence. Yavrucuğun iyice gelişir inşallah Sağlıklı kavuşmalar olsun

Evrttt bende de 2 gündür ishall varr ya kızlar çok komiğim o kadar doğurmak istiyorum ki artık herşeye doğurucam mı acaba modundayım

İnşallah canım Sarılık değerimiz 8-9 arası çıkmıştı doktorumuz şimdilik sıkıntı görmedi ama yakın takip istedi. Umarım şu kulak testini de geçeriz haftaya Doğum öncesi dertlerimiz ne kadar basitmiş meğer onu anladım

Ayy anlattığın nişan gibi canım hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin miniğin inşallah su gibi çok kolay doğumlarımız olsun benim hiç umudum kalmadı bugün için nedense fazla iyi hissediyorum kendimi
Evrttt bende de 2 gündür ishall varr ya kızlar çok komiğim o kadar doğurmak istiyorum ki artık herşeye doğurucam mı acaba modundayım
Ahahah bu ben nasıl hızlı doğururum diye uğraşıp duruyorum

Ben fazla fazla koydum ya zira hastaneye gittiğimde hersey elimin altında olsun istiyorum. Şimdiden 2 valiz dolu dolu oldu. Ufak teke şeyler için 3. Valizi kullanacağım. Gören aylık tatile gidiyor sanır
Ben tek valizle bile onu dusunuyorum tatile gidiyorum sanki diye snn 3 valiz kesin tatilliksin

Günaydınlarrrr Aramızda oks 4 ya da 6 kullanan arkadaşlardan doğum yapan oldu mu? Doğum yapmamış olanların doktoru ne zamana kdar kullanın dedi kan sulandırııcıyı?Benimkisi devam et dedi ama ne zamana kadar,hatta doğum sonrası da hemen kesmeyecek mişiz aniden pıhtı atma durumu oluşmasın diye Bi de normal doğuma engel olmaz kan sulandırıcı dedi,sanki burda bi arkadaş sezeryan daha iyi bizler için demişti diye hatırlıyorum ..Yine sabah sabah tonla soru

Merhaba kızlar.. Pek bakamıyorum. Doğum oldu mu acaba başka ya, göremedim ama.. Hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşuruz inşallah
Sayfaları okuyorum, alıntı yapıcam diye tıklıyorum... ama o kadar uzun sürüyor ki işlerin arasında cevaplamak, bakıyorum bazen ohoo.. Konunun üzerinden 2 gün geçmiş mesela.. Vazgeçiyorum sonra. Son 1,5 haftam iş yerinde. Haftaya da denetim var, stresli ve yorgunum.
Modum çok düşük. Sürekli ağlayasım geliyor.. Hala hastane çantam hazır değil. Güç bulamıyorum kendimde.
Dün doktora gittim. Bebiş haftasıyla uyumlu, hatta 1 hafta ileri görünüyordu kilosu maşallah 2.800 olmuş. Boyunda bir hata vardı bence. Doktor boyunu söylemedi ama femur kemiğine göre boyu 52 cm falan görünüyor. Rekor kırmaya gelmiyorsa eğer, bence orada bir ölçüm hatası oldu. 35 haftalığız çünkü daha. Haftaya yine gideceğim. Bundan sonra haftada bir çağırdı. Haftaya anlarız artık..
En çok moralimi bozan, hastane güya pandemi yüzünden fotoğrafçı dışında kimseyi doğuma almıyormuş. Ya pandemi mi kaldı dedim. İşte sizden de test alıcaz, kurallar vs diyor doktor. Bana kalsa isteyen girsin ama hastane öyle uygun görmüş dedi. Heryer mi böyle, sanmıyorum dedim. Öyle deyince belki ameliyathane sorumlusu ile görüşürüz o gün bakarız duruma falan dedi.. Saçmalık yani.. Beni son güne kadar böyle bilmeden bekletmeye ne hakları var!! Zaten adamın suratına fazla bakamadım çünkü ağlamaya başlamıştım. Çıktık odadan. Dışarda ağladım durdum.. Eşim de diyor dur bakalım belki alırlar.. Güya annenin psikolojisi önemli bilmem ne.. Kimse de sallamıyor psikolojiyi falan.. Haftaya bir daha gideceğim. Tekrar soracağım. Hayır yani eşime de covid test yapsınlar.. Fotoğrafçı tutsam onu sokacak ama.. Ne saçmalık yaa!! Keşke başka bir hastane alternatifi olsaydı vallahi de giderdim doğuma başka yere! Böyle annenin mutluluğunu gözetmeyen yerlerden nefret ediyorum!

Bu arada haftaya gün veririm isterseniz dedi. Bakalım.. Çok stresliyim ben Ev hala çok dağınık. Hiçbir şey hazır değil. Süsler alıcam daha, çikolata alıcam.. başka neler vardı ya.. off.. Moralim bozuukk

Ben de 1 kabin boy valiz, 1 el çantası ama büyük boy, 1 tane de İKEA’nın yemek taşıma çantası var zor kapattık ağızlarını. Ama bunda kışlık kıyafetler olmasının payı büyük.
Aa bi de kapı süsü çikolata vs paketimiz ve çocuklar için yedek kıyafet çantamız, oyuncak vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…