2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bana damar yolu açmadan lavman yapmışlardı canım, merak etme. Vakit buluyorlar

Bebeğe hiç yedek kıyafet yok mu zıbın çorap şapka mendil ekstra çıkış için kalın battaniye yada kundak. Sana hırka çıkışta giyecegin kıyafet 2 depend yeter mi. Hastanede yemelik süt yapan şeyler falan. Kaçıncı doğumdu tecrübe edinip mi az tuttun. Bn valizle gidicem galiba . Kalın hırka polar sabahlik kalın bebe battaniyesi derken anca valiz alır bunları.

Herkese merhaba 11 şubat 37+1 doğum yaptık listeye eklerseniz sevinirim boş kalmasın. Herkese hayırlı doğumlar dilerim artık yavaş yavaş vakitler geliyor zamanında doğurursunuz inşallah
Sağlıkla büyüsün canım bebek ve sn nasilsin. doğum hikayeni de dinlemek isteriz

Eliyle derkennn çatı muayenesi şart mı kaçıncı haftadasın ben yaptırmak istemiyorum
İki parmağıyla yapıyor canım, diğer eliyle de nedense karnıma üstten bastırdı. Çoğu doktor yapıyor 5-10 saniyelik bir acı
Anladım canım sağol, vajinamda ara ara batma hissi oluyor 2 gündür doğum kanalına girsin diye çok uğraşıyorum acaba işe yarıyor mu diye merak ettim
Gece o batmadan uyuyamadım ben. Sağa sola donerken ve ayağa kalkinca vajina en alt kısmında kemiklerimde ağrı oluyor. Bide dünden beri ishal gibiyim karnım ağrıdı bayağı gece
Artık haftada bir gidiyorum kontrole bugün yine gittim 38.haftamdayım 3400 olmuş benim minik adam nstde düzensiz sancılar çıkıyor bakalım ne zaman gelicek beyfendi annesinin kucağına
Açılma kontrolü yapmadı mı canım, beni son 2 kontrolde hep alttan bakiyo
Benim de nedense canım çok yandı anlık bı acı ama bu kadar beklemiyordum, bide canım sıkıdır benim. Kontolden beri vajina alt kemiklerimde ağrı arttı

Benim hazirladiklarim bi tane orta boy valize bile sigmadi. bir kucuk bir orta boy valiz goturecegim :) benim hastane uzak sehir disinda o yuzden bol yedekli koydum. Eve git gel yapmak zorunda kalmasin esim. Fazla olsun eksik olmasin diye dusundum.

bebeğin tekmeleri artık camımı fena yakmaya başladı hani morarır gibi hassaslaşır da dokununca ağrır ya öyle :/ sizde de öyle oldu mu? Sağa sola döneniyorum her tarafım ağrıyor
Benim sağa sola dönerken vajinanın kemiklerimde çok acı oluyor
Maşallah canım ne güzel bakmışın
Biogaia mi almıştın canım, ben de alıp koyayım kenara
Hastane çıkışları içinde bir alt üst takım,bir tulum seklindeyse yeterli bence. Ama değilse üstünü kirletebiliyorlar ya da doğarken yikanmadan kıyafet giydikleri için o sekil kirlenebiliyor . Ben 4 tane takım koydum. Depend paket mi 2 tane yoksa adet mi ? değilse yetmez canım

Canım benim eczacı bu konularda çok bilgilidir. Tabia marka buğday ruseymi yağı içinde hazırlanmış kantoran yağı verdi, resmi ekliyorum. Bakarsın bi

Eklentiler

• IMG_20230223_084531.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 54
Benim hazirladiklarim bi tane orta boy valize bile sigmadi. bir kucuk bir orta boy valiz goturecegim :) benim hastane uzak sehir disinda o yuzden bol yedekli koydum. Eve git gel yapmak zorunda kalmasin esim. Fazla olsun eksik olmasin diye dusundum.
Uzaksa iyi yapmışsın çünkü orda eksik eşya stresi yaşamamak gerek. Benim hastane 5 dk ama yine de hazır yanımda olsun rahat olayım kafasindayim daha önce tecrübem de yok ablam ne götürdü ne giydirdi hiç bilmiyorum en iyisi önlem almak

Benim de çok kötü vajina ağrım var ya hareket ederken yattığımda dönmek kalkmak çok çok ağrı yapiyo yürürken bile solum curumese dönmem yani. Lavaboya gidene kadar kırk takla atıyorum. Sürekli de idrara baskı yapiyo beyefendi

Ben de oyle dusundum. Aklima gelen her seyi fazla fazla koydum. Kullanmazsak da geri gelir. Ihtiyac halinde oralarda aranmaktansa. Kafam rahat olsun.

Benim oğlum da da hafif sarilik baslamisti anladim zor uyandiriyordum ayakalrini gidiklayarak yuzunu falan kayinvalidem gidip gelip oh oh ne guzel.uyuyor diyorduBen de bu sarilik olacak ondan dedikce bana kiziyordu ne sariliga tskmissin uyusun.Mama verme vsler. Ama hic dinlemedim.ilk bebek ama yigenlerimden cevremden duymustum.Sonra apartmanda hemsire komsum vardi geldi sarilik baslamis mamayi da duzenli ver deyince KV demin pacalari tutustuNeyse ki uzerine cok dusmustum ilerlemedi sadece sut sariliği olarak kaldi

Kizin oyle devam eder bence tipki oğlumu anlatmissinSenin kizinda bence oyle devam edecek uykuyu sevecek gibi. Oglum gazli falandi ama uyumayi cok severdi. Tabi suan sarilik hafifte olsa vucuda inmese de etkiliyor. Ben de saat kuruyordum gece uyanmak.icin.

Bana damar yolu açmadan lavman yapmışlardı canım, merak etme. Vakit buluyorlar
O kadar şeyin içinde aklıma takılan şeyin de bu olması komik bi sürü şey var hep merak merak yaşayıp göreceğiz demek ki sağolun kızlar
Bazen gerçekten büyüklerimiz bizleri nasıl büyüttü diye merak ediyorum. Öyle rahat ya da öyle akla gelmeyen hareketler yapıyorlar ki insan diyor ki beni eşimi vs bu kadın mı büyüttü

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için arkadaşlarım, ben bakayım söylediğiniz markalara elimde olsun sanki benim göğüslerim de kolay yara olacak gibi ama hayırlısı bakalım

Günaydın kızlar bugünde doğurmayacağım galiba hedef 23.02.2023 tutturamadık gelmeye niyeti yok beyfendinin aksine bayağı bir iyiyim sadece yataktan kalkarken yatakta dönerken zorlanıyorum anlamadım ben bu işi
Artık haftada bir gidiyorum kontrole bugün yine gittim 38.haftamdayım 3400 olmuş benim minik adam nstde düzensiz sancılar çıkıyor bakalım ne zaman gelicek beyfendi annesinin kucağına
Maşallah canım çok iyi kilosu sağlıkla gelsin inşallah beklemeye devam
Maşallah canım gelmiş bak sütün biraz zaman tanımak gerekiyor vücuda çok sevindim artık hızlıca toparlar yakışıklı stres yapma zaten doktorun da söylemiş kulak durumunu artık keyfini çıkar sürecinin miniği de bol bol kokla bizim için
bebeğin tekmeleri artık camımı fena yakmaya başladı hani morarır gibi hassaslaşır da dokununca ağrır ya öyle :/ sizde de öyle oldu mu? Sağa sola döneniyorum her tarafım ağrıyor
Canım benimki tekme atmıyor ama geriliyor kasılıyor karnım taş gibi oluyor eğer cildinde hassassa ondan çok ağrı yapıyor olabilir az kaldı yaramazlıklara devam ediyorlar çıksınlar bizde onların totolarını ısırırız
Maşallah canım çok iyi bakmışsın 39 u beklerseniz 4 kg olur gibi boyuda çok iyi neden sezeryan peki özel bir sebebi var mı
Canım benim doktorum 37 ye kadar dönecek yer buluyorlar demişti stres yapma bence sağlıkla gelsin inşallah herşey gönlünce olur umarım
Canım depend yetersiz geldi bana bebeğe 1 yedek daha koyabilirsin birde hastaneden çıkarırken kullanmak için kalın battaniye vs eklenebilir
Herkese merhaba 11 şubat 37+1 doğum yaptık listeye eklerseniz sevinirim boş kalmasın. Herkese hayırlı doğumlar dilerim artık yavaş yavaş vakitler geliyor zamanında doğurursunuz inşallah
Maşallah canım sağlıkla büyüsün müsait zamanında doğum hikayeni de dinlemek isteriz burada meraklı anne çok

Islak mendil, kalın battaniye, kendin için hırka ya da yelek, atıştırmalık (hurma vs) pijama takımı bir tane daha koyabilirsin, benim bacaklar çok üşür genelde herkes kendim gibi zannediyorum

Her tarifte alternatif malz. olmuyor demek ki, çok teşekkür ederim
Belki hindistan cevizi şekeri ile güzel olabilir ama denemedim sadece tahmin. Evde olmadığı için deneyemedim. Bal hoş durmadı içinde o yüzden orijinal tarifindeki gibi pudra şekeri koymuştum bende.

Benim ilk doğumun hırkaya çok gerek duymadım ama spor bir ceket alırım giderken. Onu giymiş olurum.
2 depend 2 de bez külot bence yeter gibi aksi olursa bir kaç adet koyarım tabi.
Bebeğe de hastane çıkışında o çorap şapka vs oluyor ekstra koymak gerekli değil bence bir de hastane de veriyor bir tam set.
Kundağa gerek yok bence ama puseti bir tane battaniye alacağım onu puset üstüne koyarım çantaya değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…