2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım sağlıkla gelsin inşallah bebişin

Gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah bebeğini

Çok iyiymiş. Sağlıkla, su gibi geçen bir doğum olur inşallah Ben baştan beri özeldeyim hatta aynı doktorla ikinci kez devam ediyorum ama yılbaşı öncesi daha 25bin demişti. Pek de gönüllü değil buradakiler sanırım.

Bugün ilk doktor kontrolümüze gittik normalde 1 haftada verilmesi gereken kiloyu 3 günde vermişiz.. Doktor senin sütünün gelmesi gerekiyor bir an önce dedi takviye bir şeyler yazdı. Eve geldim yine tutamadım kendimi duşa attım hüngür şakır. Çıktıktan sonra uyumuşum biraz. Uyandım önce emzireyim yine sonra mama veririz dedim. Bir yandan da mochiyi taktım belki bir şeyler gelir 2 damla bile olsa aşırı değerli diye. Sütüm inmiş meğer ben farketmedim göğüslerim aşırı şişti bir anda zaten. O kadar sevindim ki Şuan hem emziriyorum hem sağıyorum göğüslerim çok gergin ve ağrıyor. Psikolojik olarak çok motive etti bu durum beni. minseo O süt gelecek dedin geldi gerçekten Dediğin göğüs ucu koruyucusuna da aldım çok iyiymiş gerçekten bazen zeytinyağı bazen lansinoh sürüp kapatıyorum şuan emzirmediğim zamanlarda. Umarım iyileşir hemencik çok can yakıyor çünkü :/ Onun dışında sağ kulağımız işitme testinden geçemedi doktor da amniyon sıvısı kulaklarına kaçabiliyor çok sık oluyor bu sakın stres yapmayın haftaya tekrar gelin bakalım dedi. Ben de dikişlerim için cuma günü kadın doğumcuma gideceğim. Bizde son durumlar böyle

Allah kolaylık versin canım inşlallah ağrısız acısız bu süreci kolay bir şekilde atlatırız.

Merhaba kızlar ben de bugün kontrole gittim 37+3 olduk benim kız 3650gr cıktı boyu da 53 santim olmus doktorda cok sasırdı yürümekte cok zorlanıyorum 59 ile hamile kalmıstım simdi 81 o eski halimden hic eser yok ama gören kilo almamıssın göbeğine gitmis diyor doktor gün vermedi sezaryen icin 39 u görme niyetinde… nst de bir sey de cıkmıyor gayet iyi diyor su vs ben mi sabırsızım ne

Ay ben de süreyim altına arada krem harici kantoron candır gerisi heyecandır valla

Evet kuzum gaz gerçekten zor bir sabır testi gibi benim minnak bu gece sakin damla işe yaradı şükür pıtır pıtır çıkardı gazlarını kendi kendine yavrum uyuyor mışıl mışıl. Yüzdeki sarılığı kafana takma bizde de var normalmiş o ben de mama takviyesi verdim bugün iki kere gündüz çok huzursuzdu yeterli emmedi gibi hissettim bence mama kurtarıcı takma ver gitsin toparlar onlar güçlü yeterki besin girsin vücutlarına bi şekilde. Çiş olayı nasıl takip ediyor musun ?
Yaa kıyamam geliyor tabi sen üzme kendini lohusa kafasi çok başka en ufak şeye takiyoruz. Gida takviyelerine devam et daha da artacak bebişin emdikçe. Mama takviyesini de ihmal etme iyice düzene girene kadar hedefimiz sarılık olmamak ilk 2 haftayı atlattik mi tamamdir işitme testini çoğu bebek ilk testte geçemiyor üzülme ikincide hallolur dedikleri gibi kulağına sıvı kaçmıştır

Sanırım benimki de yorgunluktan oldu. Temizlik yaptım biraz. Uyuyup uyanınca geçti çok şükür. Benimki ağrı gibi oluyor kasıklarıma doğru ama karnım sıkışmıyor.

Canım selam

Bayadır yazamadım,çok yoğun bir dönem geçirdim işte İşler çok karışıktı geçen Salı son günümdi çarşamba uçtum, bu haftaya kadar burda 2 kez doktoru gördüm yarın benim bebiş 35+0 ve hiç tahmin etmediğim biriey oldu,3 gün içinde bebek ters pozisyona dönmüş yani kafa yukarda..şimdiye kadar hiç böyle değildi…eğer doğuma kadar dönmezse Sezeryan olmak gerekiyormuş…doktor spinning babies diye bir siteden breeches diye bir video önerdi,oradaki egzersizleri yapıyorum ama hafta ilerledikçe dönme ihtimali azalıyor..3 gün içinde nasıl neden döndü anlamış değilim

Senin de güzel haberlerini bekliyorum bizi habersiz bırakma

Canım silikon göğüs ucu ile emzir göğüsler toparlayana kadar…ben hep emzirmeden sonra kalanı sağdım bu sayede çok arttı sütüm,iyi bir hastaneden kiralanan makine ile SAĞMAk çok daha etkili oluyor..bunun harici iyi uyku,emzirmek ve kalanı sağmak,malt içecek ve rezene çayı bunlar bende çok etki etmişti…uyumadın mı da süt olmuyor

Canım gözün Aydın bebeğini sağlıcakla büyüt,bayadır giremedim…bebiş kaç günlük oldu?hala kolik ağrısı devam mı?öyle ise kakası nasıl sümükümsü kıvamda sünüyor veya rengi farklı mı?bu gibi durumlarda alerjik olma ihtimalini de unutmamak lazım,maalesef çok geç anlıyorlar doktorlar o zamana kadar bazen böyle uykusuz geceler ağrı sancı minikler de eziyet çekiyor

Sağol canım bugün 7 günlük oldu. Kakada sümüksü kivam yok canım bugün aldığım damla iyi geldi 4-5 defa çok şiddetli gaz çıkardı ve gece mışıl mışıl uyudu çok şükür derdi bağırsak gaziymis kuzumun. Kakasını takip ederim yine sağol

Geçmiş olsun canım sağlıkla büyüt inşallah

Canım doğumdan sonra gaz ve büyük tuvalet yapmayınca cikarmamislardi beni ilk doğumda o yüzden dedim

Ben de çok minimal takıldım, zaten emin ol minimal olsa.bile çoğu geri gelecek
Ben şuraya yazayım bana yorum yapsın lütfen

Bir set hastane çıkışı ( penye battaniyesi var)
Bir set hastane çıkışını da hastane veriyor.
Kendime iki gecelik bir de pijama takımı.
15 tane bez ve pişik kremi.
Göğüs ucu kremi.
İki adet depend ve iki adet giyilir ped.
İç çamaşırları ve çorap
Küçük bir Bakım çantası.
Biberon ve silikon göğüs ucu.

Bunlar bir bebek çantası tuttu bana yeterli geldi

Çok sevindim iyi olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…