Canım sağlıkla gelsin inşallah bebişinKızlar ben de bugün 38+0 im doktorum alttan ultrasonla plasenta nin durumuna baktı korktum ama kanamalı hastalarda dahi bakiyoruz endişelenme bunun bir zararı yok açıklık kontrolü gibi değil dedi. Önümüzdeki hafta cuma ya 3.03.2023 e gün aldik 39+2 de sezaryenle doğum olacak. Haftaya çarşamba son kontrolume gidip sonrasinda anestezi uzmaniyla görüşücez. Hala evde islerim bitmedi, çantaya koyacaklarim hazır gibi, hiç sancim çıkmadığı için rahatım biraz, inşallah hersey yolunda gider sağlıkla kavuşuruz, normalde sakinim ama gün alınca heyecanlandım. Hepimize sağlıklı doğumlar diliyorum
Gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah bebeğiniHerkese merhababebeğim dün sabah 10.25'te doğdu. Çok şükür ikimizde iyiyiz sadece benim bağırsakla ilgili sıkıntım oldu o yüzden bugün taburcu olamadık yarın taburcuyuz inşallah 38+2'de 3430 gr 48 cm doğdu kızım
Darısı doğum bekleyen arkadaşlarımın başına
Çok iyiymiş. Sağlıkla, su gibi geçen bir doğum olur inşallahParmakla bakılıyor canım normalde korkulacak bi
Durum değil ama dediğim gibi benim farklıydı sanırım ssvd olacağım için sen endişelenme.39.haftadayım ben.
Özelde,15bin ama ben 6.ayda başladım kontrollere özelde.
Bugün ilk doktor kontrolümüze gittik normalde 1 haftada verilmesi gereken kiloyu 3 günde vermişiz.. Doktor senin sütünün gelmesi gerekiyor bir an önce dedi takviye bir şeyler yazdı. Eve geldim yine tutamadım kendimi duşa attım hüngür şakır. Çıktıktan sonra uyumuşum biraz. Uyandım önce emzireyim yine sonra mama veririz dedim. Bir yandan da mochiyi taktım belki bir şeyler gelir 2 damla bile olsa aşırı değerli diye. Sütüm inmiş meğer ben farketmedim göğüslerim aşırı şişti bir anda zaten. O kadar sevindim kiCanim benim henuz yeni.dogum yaptin lohusa psikolojisi cok cok farkli bir sey en fazla 1 ay icinde her seye tam olarak alisacaksin. Ben her gun agliyordum. Sut konusun da bol su ve.corba turleri cok ic dereotu, kuru incir ye canim.bebegin her uyudugunda sen de uyu dinlen aklindan sutum gelmezse.psikolojisini at bak az da olsa geliyormus. Ablam.dogum yapti bir damla sut gelmedi 1 hafta sonra geldi. Bebegini once emzir sonra mama ver bunu her zaman tekrar et ben oyle yaptim sahsen doktorum da o sekilde.soylemisti. Meme ucuna da tahinin.ustunde biriken yaği sur o cok iyi gelmisti bana.
Allah kolaylık versin canımParmakla bakılıyor canım normalde korkulacak bi
Durum değil ama dediğim gibi benim farklıydı sanırım ssvd olacağım için sen endişelenme.39.haftadayım ben.
Özelde,15bin ama ben 6.ayda başladım kontrollere özelde.
Aynı sekildeyim ben de canımı cok yakıyorbebeğin tekmeleri artık camımı fena yakmaya başladı hani morarır gibi hassaslaşır da dokununca ağrır ya öyle :/ sizde de öyle oldu mu? Sağa sola döneniyorum her tarafım ağrıyor
+20 de Beni ekleyinGel sarılalım kader arkadaşım+20benden
Ben minik cam kavanoza koyacağım canım, hastane çantasında daha rahat olur. Buzluğa koysan hastanede çözünmesini beklemek falan olmaz belki
Ay ben de süreyim altına arada krem harici kantoron candır gerisi heyecandır vallaKızım dogdugunda pişik kremi yerine kantaron sürün demisti doktorum ayrıca göğüs ucuna da sürebilirsin demisti. Hep o şekilde kullandim, hiç pişik kremi kullanmadım. Hemen komşulardan sorup bulduk ev yapımı. Bitince eczaneden aldık. Markasını inan hiç hatırlamıyorum 2 sene geçti üstünden. Mevsimi gelince de biz topladık kantaron çiçeğini kendimiz kurduk hep onları kullandim. Şimdide elimde 2 şişe var çiçekler olana kadar onlarla idare edeceğim.yetmezse yine eczaneden alacağım.
Evet kuzum gaz gerçekten zor bir sabır testi gibiBenim büyük kızım öyleydi hiç uyumazdı hastanede gözünü bi açtı başladı ağlamaya sürekli gaz sıkıntısı yaşadım ve gerçekten de büyüdüğü zaman bile bağırsak sıkıntısı vardı hep kabızdı daha o zamandan belliymiş. Ama ne kullandıysam da fayda etmedi. Küçüğümde hep uyuyor sürekli ben de senin gibi altını açıyorum siliyorum çyle uyandırıyorum emziriyorum. İnan bazen altını açsam da uyanmıyor. Mendilini ıslatıp yüzünü siliyorum uyansın diye mırıldanıyor ama yine uyanmıyor. Bazen 4 saat uyuyor ne yapsam ne etsem uyanmıyor. Sarılığın etkisi var. Bana sa doktor vücudunda yok bu güzel dedi. Emzir mama ver dedi.
Yalnız gaz sıkıntısı çok kötü senş çok iyi anlıkrıım büyük kuzum 8/9 aylık gibi uyumaya ve uyutmaya başlamıştı. Yoksa o zamana kadar geceli gündüzlü hep ayaktaydım. Dinlenemiyordum kilolarımı hızla verdim. Şimdi de bebekten çok uyuyorum herhalde. 2 saatte bşr alarm çalıyor. Gerçekten her bebekte bir olmuyor. Bunu bekliyorum 40 ı çıksın bakalım o zaman böyle devam edecek mi.
Yaa kıyamam geliyor tabi sen üzme kendini lohusa kafasi çok başka en ufak şeye takiyoruz. Gida takviyelerine devam et daha da artacak bebişin emdikçe. Mama takviyesini de ihmal etme iyice düzene girene kadar hedefimiz sarılık olmamak ilk 2 haftayı atlattik mi tamamdirBugün ilk doktor kontrolümüze gittik normalde 1 haftada verilmesi gereken kiloyu 3 günde vermişiz.. Doktor senin sütünün gelmesi gerekiyor bir an önce dedi takviye bir şeyler yazdı. Eve geldim yine tutamadım kendimi duşa attım hüngür şakır. Çıktıktan sonra uyumuşum biraz. Uyandım önce emzireyim yine sonra mama veririz dedim. Bir yandan da mochiyi taktım belki bir şeyler gelir 2 damla bile olsa aşırı değerli diye. Sütüm inmiş meğer ben farketmedim göğüslerim aşırı şişti bir anda zaten. O kadar sevindim kiŞuan hem emziriyorum hem sağıyorum göğüslerim çok gergin ve ağrıyor. Psikolojik olarak çok motive etti bu durum beni. minseo O süt gelecek dedin geldi gerçekten Dediğin göğüs ucu koruyucusuna da aldım çok iyiymiş gerçekten bazen zeytinyağı bazen lansinoh sürüp kapatıyorum şuan emzirmediğim zamanlarda. Umarım iyileşir hemencik çok can yakıyor çünkü :/ Onun dışında sağ kulağımız işitme testinden geçemedi doktor da amniyon sıvısı kulaklarına kaçabiliyor çok sık oluyor bu sakın stres yapmayın haftaya tekrar gelin bakalım dedi. Ben de dikişlerim için cuma günü kadın doğumcuma gideceğim. Bizde son durumlar böyle
Sanırım benimki de yorgunluktan oldu. Temizlik yaptım biraz. Uyuyup uyanınca geçti çok şükür. Benimki ağrı gibi oluyor kasıklarıma doğru ama karnım sıkışmıyor.Nasıl bir kramp? Haftalarımız yakın. Bende son 1-2 haftadır arada bir karın sıkışması gibi bir his oluyor. Çok kısa sürüyor 10 saniye kadar en fazla.
Koşunca yan tarafa giren krampa benzer keskin nokta ağrısı 2-3 kere oldu. O günlerde gaz sorunu yaşadım.
Canım selamKızlar ben de bugün 38+0 im doktorum alttan ultrasonla plasenta nin durumuna baktı korktum ama kanamalı hastalarda dahi bakiyoruz endişelenme bunun bir zararı yok açıklık kontrolü gibi değil dedi. Önümüzdeki hafta cuma ya 3.03.2023 e gün aldik 39+2 de sezaryenle doğum olacak. Haftaya çarşamba son kontrolume gidip sonrasinda anestezi uzmaniyla görüşücez. Hala evde islerim bitmedi, çantaya koyacaklarim hazır gibi, hiç sancim çıkmadığı için rahatım biraz, inşallah hersey yolunda gider sağlıkla kavuşuruz, normalde sakinim ama gün alınca heyecanlandım. Hepimize sağlıklı doğumlar diliyorum
Canım silikon göğüs ucu ile emzir göğüsler toparlayana kadar…ben hep emzirmeden sonra kalanı sağdım bu sayede çok arttı sütüm,iyi bir hastaneden kiralanan makine ile SAĞMAk çok daha etkili oluyor..bunun harici iyi uyku,emzirmek ve kalanı sağmak,malt içecek ve rezene çayı bunlar bende çok etki etmişti…uyumadın mı da süt olmuyorKızlar selam herkes iyidir umarımListeye göz attım sanırım doğum yapan olmadı benden sonra. Nasılsınız buraya yazmayı çok özledim Ben bazen iyiyim bazen kötüyüm bi değişik.. Yarın ilk doktor randevumuz var. Sütüm geldi ama çok az yeterli olmadı oğluma. Dün evimizdeki ilk gecemizdi çok zor geçti. Sabah eczaneden bebek sütü almak zorunda kaldık çok şükür şuna daha iyiyiz. Biraz ondan veriyorum ama yine aynı düzenimde emziriyorum da. Ama o yetersizlik hissini iliğime kadar yaşadım ağlamaktan mahvoldum meğer açmış çocuğum ama biz anlayamamışız derdini.. Böyle böyle tecrübe ediyoruz işte. Deneyimli annelerimiz önerileriniz var mı bu süt konusunda? Bestlak ve çay içiyorum zaten, her gün sıcak duş alıyorum duşta masaj yapıyorum memişlere. Sık emzirmeye çalışıyorum. Başka ne yapabilirim? Meme uçlarım çok fena yara oldu bu arada.. Emzirirken çok acı çekiyorum. Geçecek bu günler biliyorum..
Evet canım benim sümüksü kahverengi şekilde olmuştuKızlar iyi akşamlar. Nişan gelmesi beyaz akıntı şeklinde olmuyor dimi. Pembe veya kahverengi gibi
Canım gözün Aydın bebeğini sağlıcakla büyüt,bayadır giremedim…bebiş kaç günlük oldu?hala kolik ağrısı devam mı?öyle ise kakası nasıl sümükümsü kıvamda sünüyor veya rengi farklı mı?bu gibi durumlarda alerjik olma ihtimalini de unutmamak lazım,maalesef çok geç anlıyorlar doktorlar o zamana kadar bazen böyle uykusuz geceler ağrı sancı minikler de eziyet çekiyorKızlar benim kız sanırım kolik2 gecedir sabahladik. Aglama krizi geliyor emiyor biraz uyuyor sonra çığlık kiyamet tekrar uyaniyor. Gazını da çıkarıyoruz ama sanırım bagirsaklarinda cikmayan bi gaz var Bugün dr normal bağırsakları yeni alışıyor dedi ama çok üzülüyorum. Ağlamaktan sesi kısıldı Gündüzleri de mışıl mışıl uyuyor. Napicam bilemiyorum. Biraz araştırdım az önce kolik masaji yaptım karnına gaz çıkarıp kaka yaptı rahatladı. Ana kucağını kurdurdum eşime onun titreşim modu son umudum... Tavsiyesi olan varsa dinlerim
Sağol canım bugün 7 günlük oldu. Kakada sümüksü kivam yok canım bugün aldığım damla iyi geldi 4-5 defa çok şiddetli gaz çıkardı ve gece mışıl mışıl uyudu çok şükür derdi bağırsak gaziymis kuzumun. Kakasını takip ederim yine sağolCanım gözün Aydın bebeğini sağlıcakla büyüt,bayadır giremedim…bebiş kaç günlük oldu?hala kolik ağrısı devam mı?öyle ise kakası nasıl sümükümsü kıvamda sünüyor veya rengi farklı mı?bu gibi durumlarda alerjik olma ihtimalini de unutmamak lazım,maalesef çok geç anlıyorlar doktorlar o zamana kadar bazen böyle uykusuz geceler ağrı sancı minikler de eziyet çekiyor
Geçmiş olsun canım sağlıkla büyüt inşallahSağol canım bugün 7 günlük oldu. Kakada sümüksü kivam yok canım bugün aldığım damla iyi geldi 4-5 defa çok şiddetli gaz çıkardı ve gece mışıl mışıl uyudu çok şükür derdi bağırsak gaziymis kuzumun. Kakasını takip ederim yine sağol
Ben şuraya yazayım bana yorum yapsın lütfenCanım doğumdan sonra gaz ve büyük tuvalet yapmayınca cikarmamislardi beni ilk doğumda o yüzden dedim
Ben de çok minimal takıldım, zaten emin ol minimal olsa.bile çoğu geri gelecek
Çok sevindim iyi olmasınaSağol canım bugün 7 günlük oldu. Kakada sümüksü kivam yok canım bugün aldığım damla iyi geldi 4-5 defa çok şiddetli gaz çıkardı ve gece mışıl mışıl uyudu çok şükür derdi bağırsak gaziymis kuzumun. Kakasını takip ederim yine sağol