2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
14-8 sınır canım.Ben 14/8 olduğunda doktora haber veriyorum gözlemleyelim diyor mesela ama normalde cok düsük tansiyonun varsa ve su an kendini kötü hissediyorsan yaz doktoruna istersen
O zaman bir duş alıp biraz daha bekleyim cok gecmis olsun size de bir sey olmaz insallah saglikla alırsın kucağına

Kızlar size birşey sorucam. Şimdi ben Ankara Bilkent şehir hastanesinde cumadan beri yatıyorum. Sancı çıktı nstde yatırdılar suyumda fazla karnımız 2-3 hafta geri ve tek arter damarımız var. Şekerim bu aralar yüksek biraz yediklerim diyete uygun hatta daha az tüketiyorum ama yinede yüksek bunuda strese ve doğum haftasının yaklaşmasına bağlıyorum. Adıyaman’dan geldim depremzedeyim ama tek kalmaktan korkuyorum eşim oğlum olmayınca çok tedirginim. Eşimde polatlıda kalıyor. Evde daha sakin ve stressizim onlar yanımda olunca ama buradada çok iyi kontrol ediliyorum ve saati saatine şeker testim yapılıyor nst günde 3 defa yapılıyor tansiyon vs ölçülüyor takip ediliyorum. Ama oğlumda benden ayrılınca çok tedirgin oluyor.
Ne yapsam yarın akşam üstü taburcu olmak mı istesem yoksa burada kalmaya devam mı etsem ??? Kendimi iyi ve güvende hissetmiyorum burada ama çıkarsamda vicdan azabı yaşar mıyım acaba ???? 35+3 haftalığım bu arada

Doktorla konuşman lazım sanırım. Evden kendim takip edip en ufak bir sıkıntıda gelebilirim dediğinde uygundur derse zaten çok da vicdan azabı yaşamama gerek yok. Ama durum ciddiyse doktor hastane kontrolü şart ama yine de size kalmış falan derse o zaman hastanede kalman daha iyi olur. Kendin ve bebişinin sağlığı için . Ailenden uzak kalman evet zor ama doktorunun görüşüne göre hareket et mutlaka.

İnsülini evde yapabilir misin dedi evet dedim tmm o zaman yarında kal pazartesi tüm kontrollerini yapalım 2-3 günde bir gel dedi. Ama yarın bir daha sorarım detaylı bir şekilde

İnsülini evde yapabilir misin dedi evet dedim tmm o zaman yarında kal pazartesi tüm kontrollerini yapalım 2-3 günde bir gel dedi. Ama yarın bir daha sorarım detaylı bir şekilde
Bu şekilde demişse ışık var yolun ucunda sen dediğin gibi tekrar görüş yine müsade ederse gidersin evine

Çok geçmiş olsun ve de tebrikler süt konusunu da kafana takma dediklerine göre stres çok tetikliyor her şeyi,önemli olan şu an hepinizin iyi olması ve sağ Salim sürecinn tamamlanmış olması

Maşallah ya asıyla büyüsünn çok geçmiş olsun

Canim ben de de hafif sanci cikti ama onemli degil dediler. Ben de direk.idrar yolu enfeksiyonuduf diye dusunmustum de yokmus. Persembe kendi.doktoruma randevum vsr. Senin enfeksiyon yoğun mu

Rahim açıklığına baktılarmı canım ona ne dediler bide sancılar düzenlimi ?

Canim sik sik kontrollerine gideceksen o sekilde yapabilirsin. Doktorun zsten sana kesinlikle olmaz vs derse de cikmazsin.Ilk sezeryan miydi senin.

Canim benim cok cok gecmis olsun. Insallah.kisa zaman da toparlarsin. Sen sutun insin diye beslenmene dikkat et canini sikma zamanla iner

Merhaba
Yani 38 e kadar mı çalışabilir aldınız normalde 37 gösterip. Benim de 38 e kadar almam gerek işle ilgili 38. Haftaya kadar çalışırsam ancak bi terfi sürecim var bir hafta ile kaybediyorum. Doktora 33 de gitsem acaba beni 32 gösterebilir mi. Kendi doktorum SGK da görünüyor öyle sey olmaz demişti.

Çok Geçmiş olsun öncelikle. Neden güvende hissetmiyorsun? Anladığım kadarıyla riskli olmasan da risk oluşturabilecek bir durumdasın. Bence kalmalısın Polatlı’da kadın doğum acil yok bildiğim kadarıyla. Can hastanesi fl vardı ama burası kadar çok donanımlı olduklarını sanmıyorum. Doktoruna bir danış kalmalısın derse kal bence.

Canım yaşadığın süreç gerçekten çok zor herşey üst üste geldi ama doktorunun onayını almadan çıkma derim zaten haftanda ilerlemiş azıcık dişini sık inşallah bu günlerde geride kalacak herşey yoluna girecek Rabbim yardımcın olsun inşallah

Rahim açıklığına baktılarmı canım ona ne dediler bide sancılar düzenlimi ?
Sancı yok çok ufak bir tane çıkıyor ada çocuğun hareketlerinden kaynaklı diyor hemşire. Rahim açıklığım yok dedi. 1 mi ne dedi. Alttan cuma günü 4-5 defa kontrol etti

Doktor senin söylediğin sat tarihine bakarak raporu yazıyor. Orda ya da sağlık ocağında takibin yapılmıyorsa, kan uyuşmazlığı vs yaptırmadıysan bilemez.

Ya ben bu iş sürecimi düşünmeyip başta adet tarihimi doğru söylemiştim ama şimdi desem ki 1 hafta yanlış söylemişim düzeltirler mi acaba. Sağlık ocağında gittiğin her yerde tek tek düzeltmem mi gerek acaba

Canim ben de de hafif sanci cikti ama onemli degil dediler. Ben de direk.idrar yolu enfeksiyonuduf diye dusunmustum de yokmus. Persembe kendi.doktoruma randevum vsr. Senin enfeksiyon yoğun mu
Canım bilmiyorum ki atayım sonuçlara bak bi anlıyorsan. Serum iyi geldi ama sancıyı baya hafifletti

Eklentiler

• 3926251A-5132-454B-86DF-6A5486A45553.png
    133,4 KB · Görüntüleme: 49
  • 0E2AFA0D-A1A6-4B0B-85D5-D289DCF88743.png
    138,5 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…