2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Maşallah size saglikla büyütün kuzuyu, sen de inşallah en kısa zamanda toparlarsin canim

Saol kuzum araştirip randevu alicam ins sanada hayirli olsn saglikla buyut bebegini

Hayırlı olsun oğlunda vatana millete sadık koskoca bir yigit olsun ins ömrü güzel geçer

Herkese merhaba hanımlar uzun süredir bakamadim buralara. Doğuranlar olmuş sağlıkla büyütün bebeişlerinizi doguracak olanlarda sağlıkla doğurup buyutmeyi nasip etsin allah 35+4 üm şekeri diyet ile dengelemeye çalışıyorum hoş 1 haftadır salıverdim.ilk gebelikte 33. Ten sonra tansiyon preeklemsi olmustum bunda şuan tansiyonum iyi şükür korkum hortlamasi aniden.preeklamsi öyküsü geçirenler olanlar sonlara doğru cikmismiydi? Okuyorum doğum esnasinda bile cikabilirmis diye

İlk gebeligimde tansiyon sorunum vardi,preeklamsi olmadim ama kizimda anne karninda gelisim geriligi olmustu.Tansiyon 24. Haftada cikip doguma kadar devam wtmisti,ilac kullanmistim.Su an 35 haftalik hamileyim cok sukur tansiyon yok,ben de son haftalarda cikabilir diye duymustum,bakalim takipteyim,duzenli olcuyorum.

Mesajini yeni gördüm canım benim de aynı şekilde bebiş güzel emiyor ebe mememi sıkıp bakti ama süt çıkışı damla damla minikti o yüzden mama takviyesi yapalim dedi hastanede başladım vermeye. Önce emzirip sonra mama verdim hep kaşık biberonla. Silikon göğüs ucunu yapandan Allah razı olsun ben de iyi ki almışım diyorum bir de hava alan göğüs kalkanlarini ve memelyn balmumu göğüs ucu kalkanini çok kullaniyorum. İyi ki almışım dediğim 3 lü. Sürekli lansinoh sürüyorum memeyi nemli tutuyorum kurumasın diye çok şükür kanama vs olmadi hassasiyet var sağ göğüs ucuma dün teramisin sürdüm o biraz daha kötüydü baya toparladı o da. Bugün süt çıkışım fazlalaştı bebek memede daha fazla durup mamayi daha az alıyor sıcak duş aldım ben de sıcak su torbası koydum ara ara bi de uyudum fırsat buldukça anneme bulgurlu çorba yaptırdım pcfl önerisiydi onun dışında bestlak damla kullanıyorum tahin helvasi hurma kayısı hoşafı devam şu 1 haftayi gecirirsem sanırım her şey rayına oturacak. Yarın ilk kontrolümüz var heyecanlıyım

Maşallah canım çok sevindim sağ salim kavuştun miniğine darısı bizlere inşallah bende heyecanla bekliyorum hatta sizleri okudukça da etkileniyorum rüyalarıma falan giriyor kilosu boyu da çok iyi maşallah Yiğit'imizin bir an önce toparlanırsın inşallah canım
Canım bende almadım ama lazım olursa golden goat aldıracağım
Kizlar sabah kalktim lavaboya gittim peceteyle silince pecete kirmizi oldu. Acile geldim cok korkuyorum.Daha once bu haftalarda yasayan olmustu degil mi. Enfeksiyondur belki de
Canım bazı arkadaşların olmuştu ama sorun yoktu diye hatırlıyorum
Çok geçmiş olsun canım duramıyoruz sonra sıkıntısını çekiyoruz malesef Rabbim yardımcınız olsun inşallah umarım bir an önce herşey yoluna girer
Güzel günlerde otur canım bebeğinde sağlıkla zamanında gelsin inşallah bu anneleri anlamak da gerçekten zor destek olacakları yerde çok bunalırsan uygun bir dille gönder canım yada sırayla gelsinler aslında daha çok faydaları olur ama sen stres yapma sana d bebeğine de çok zararlı
Ayy bende çok heyecanlıyım bir yandan hemen gelsin istiyorum bir yandan da çok tedirginim 2. Benim aslında ama herşeyi unutmuş gibiyim
Canım bu benim yaşadığım sey kasılma mı acaba çünkü hiç azalmayan hafif bir regl sancısı gibi
Kasılma olabilir canım ama doğum sancısının en belirgin özelliği belirli aralıklı gelmesi ve giderek sıklaşması doktorum vücut kendini hazırlıyor kasılmalar normal dedi bebeğin hareketlerine dikkat et suyun yada kanaman olursa hemen gel dedi yine de için rahat değilse doktoruna danış canım
Sonuclarim cikti kizlar hic bir sey cikmadi enfeksiyon vs. Devami gelmedi ustune oglum hasta oldu oyle yorgunum ki cok uykum var
Çok geçmiş olsun canım anne olmak ne kadar zor her yere yetişmek zorundasın Rabbim sağlık versin inşallah sonuçlar için sevindim canım umarım oğlunda bir an önce iyileşir
Artık bunların zamanı geldi benim 2. Aslında ama herşeyi unutmuş gibiyim ben bir izleyeyim

Hamile kaldigimdan beri tansiyonum hep 10/5-6 ilk defa bugün 13/6 başım ağrıyor düşünemedim de düşmesi için ne yapmam gerekiyor yada doktorla gorusmelimiyim

Hamile kaldigimdan beri tansiyonum hep 10/5-6 ilk defa bugün 13/6 başım ağrıyor düşünemedim de düşmesi için ne yapmam gerekiyor yada doktorla gorusmelimiyim
14-8 sınır canım.Ben 14/8 olduğunda doktora haber veriyorum gözlemleyelim diyor mesela ama normalde cok düsük tansiyonun varsa ve su an kendini kötü hissediyorsan yaz doktoruna istersen

Kızlar doktoruma yazdım acile gel dedi gittim nst de hafif sancı cıktı o sıkıntı degilmis ama idrar yolu enfeksiyonum varmış megerse. Ondan ağrım var büyük ihtimalle. Serum takıldı hafifledi ağrı. Enfeksiyon icin ilaç verdi şase şeklinde. Bu gece yat istersen dedi doktorum ama yatmadım kağıt imzalattılar umarım bir sıkıntı yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…