Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütün inşallahKızlar oğluşum doğdu3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum
Canım benim de olmuştu hatirlarsin idrar kültür temiz çıkmıştı devami gelmediyse korkma olabiliyor böyle demişti drKizlar sabah kalktim lavaboya gittim peceteyle silince pecete kirmizi oldu. Acile geldim cok korkuyorum.Daha once bu haftalarda yasayan olmustu degil mi. Enfeksiyondur belki de
Biraz karşındaki insanların mizacina bağlı canım her insan bir olmuyor maalesef. Benim kv anlayışlı bi kadındır şuan bizde ama beni rahatsiz edecek bir şey yapmıyor annemle zaten bi sorun yaşamam onunla doğal olarak daha rahat iletişim kurabiliyorum. Kayinvalide ev işleri ile ilgileniyor annem de bebek bakımında yardimci oluyor bana. Eşim zaten dengeyi kuran kişi bi karışıklık olunca hemen müdahale ediyor anneler de hizaya geciyorDoğum yapan ve tecrübeli diğer kızlar doğumdan sonra iki anneyle anlaşmak çok zor oluyor mu bunu çok merak ediyorumdurumları nasıl idare ediyosunuz.
Doğum yaptığım gün nst de kasilmalarim çıktı hissettigim sanci regl sancısından daha keskin bi sanciydi daha bıçak gibi giriyordu canimCanım bu benim yaşadığım sey kasılma mı acaba çünkü hiç azalmayan hafif bir regl sancısı gibi
Ben de de o sancilar oluyor ama regl sancisi gibi degil,alt kasik agrisi,sanki enfeksiyon varmis gibi,hatta bu sebeple idrar vermistim enfeksiyon cikmamisti ama asiri sancim vardi.Ertesi gunu tamamen kesildi.Kızlar dün akşamdan beri hafif regl sancısı gibi sancılarım var normal mi ki bu? Daha iki gün önce nstye girmiştim sıkıntı yoktu
Yorma kendini canim,gelenlerde yabanci degiller,son haftalarimiz daha dikkatli olmamiz lazim.Biliyorsun bende seninle ayni durumdayim,hatta yarin gorumcemin esi de geliyor,kalabalik hir gur cok fazla ama kendimi yormamaya calisiyorum,stres yaptikca bebeklerimiz daha cok etkileniyorlar.Allah'in izniyle hersey duzelecek,biraz sabretmemiz lazim.1 saat hareketlerini de hissetmeyince cok korktum normalde asiri hareketlidir. Neyse ki ultrasonda bir sey cikmadi alttan muayene de acilma vs yok ama yoğun akintin var dedi. Nst dr de cok.ufak sanci cikti. Kan idrar tahlili verdim 2 saat sonra sonuclari alacagim. Dun eşimin ailesi ve gorumcem kizi depremden dolayi evlerine agir hasar verilince bana geldiler ben de gelmeden temizlik yaptim stres oldum falan. Sagolsun kendileri.cok iyi insanlar gorumcem melek gibi, eşim baya beni dusunup bana da uzuluyor. Yani beni kiran.inciten yok. ama boyle hamile olunca kalabalik misafir cok zor. Son ayim rahatca hazirlanmak istiyordum dun baya uzuldum ev de bulunmuyor falan. Ama artik stres yapmayacagim olan yine bebegime oluyor.
Ben gerekmez diye biliyordumEvet canim gerekir.
Elini de icine soktu canim. Ondan da mi bir sey olmaz acaba halen eve donemedim.Oglum da hasta onu hastaneye goturdukGerek yok emin olabilirsin canım bu durum gusül gerektirmez.
Muhtemelen benimki çatı ağrısı falan olabilir o zaman canım yatınca hafifliyor çünkü gözlemleyelim bakalımDoğum yaptığım gün nst de kasilmalarim çıktı hissettigim sanci regl sancısından daha keskin bi sanciydi daha bıçak gibi giriyordu canim
Mutlaka ki doğrudur canım, sonuçta doktor sancın geldiği zaman ıkın diyor . Sancımı hissetmezsem ıkınma zamanını da bilemeyebilirim heralde .Canım tabi bu senin düşüncen ama ben sanki ağrı hissedemezsem ıkınamam gibi geliyor. O ağrının verdiği bir ıkınma hissi ile tüm gücümle ikinmistim.
Çok sevinirim atarsan sana zahmetBen video izledim canım, sana da atayim istersen ıkınma teknikleri ile ilgili. Çünkü her şey ıkınmada bitiyor
Dinlenmeye çalış canım ben de o leke gelmeden bı gün önce baya yorulmustum yorulmak yaramıyor son haftalar olduğu kadar sen hamilesin kimse senden iş beklemez zatenSonuclarim cikti kizlar hic bir sey cikmadi enfeksiyon vs. Devami gelmedi ustune oglum hasta oldu oyle yorgunum ki cok uykum var
Birsey olmaz canım.Bu durum eşin ile arandaki muhabbet olmadığı için gerektirmez.Guslum 3 şartı vardır kadında cünup olmak,regl olmak,lohusaligin bitmesi.Ki
Elini de icine soktu canim. Ondan da mi bir sey olmaz acaba halen eve donemedim.Oglum da hasta onu hastaneye goturduk
Kasılma canım, ama yalancının belli sürede geçmesi lazımdıCanım bu benim yaşadığım sey kasılma mı acaba çünkü hiç azalmayan hafif bir regl sancısı gibi
Yalancı sancılar dolandırıcı olmuşlar kuzuKasılma canım, ama yalancının belli sürede geçmesi lazımdı
Evde hasta çocuk olması, bizi daha çok yoruyor. Şimdi okullar açılacak benim oğlan da tüm hastalıkları toplar getirir eveSonuclarim cikti kizlar hic bir sey cikmadi enfeksiyon vs. Devami gelmedi ustune oglum hasta oldu oyle yorgunum ki cok uykum var
Dediğin gibi efendi gibi gel efendi gibi gitYalancı sancılar dolandırıcı olmuşlar kuzubenim dün 15 dk da bi sancı geliyordu nst de çıktı ama rahim ağzında hiç bişey yok doğum başlatmaz dedi bu sancılar,eve yolladılar mecburen bi bakıyorsun saaatte 6 kere olmuş bi bakıyorsun sonraki saat hiç bişi yok ne biçim yalancı sancı anladım efendi efendi ara ara gel git dimi geldimi gitmiyor
Saglıkla büyüsün cok dua ettim size hep dualarımdasınızKızlar oğluşum doğdu3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum
Çok iyi oldu bu video teşekkürler ben de sancilarim başlayınca videodaki gibi yapicam
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünKızlar oğluşum doğdu3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum
Kızlar depremden dolayı yaşadığım yeri maraşı terk edip kayseriye geldim bildiğiniz iyi doktor varmı hiç buradaMerhaba kızlar, hepimize çok geçmiş olsun, Allahım beterinden korusun bizleri
Gece bir uyandım bebeğe aldığım karyola beşik sallanıyor, deprem olduğunu biraz geç idrak ettim. Şükür ben ve çevremdekilerin sağlığı yerinde.
Canım bende de olmuştu, baya korkmuştum ama hiçbir sebep bulamamislardi. Kan ve idrar tahlilim temiz çıkmıştı. Sizin tahlil sonuçları belli oldu mu?Kizlar sabah kalktim lavaboya gittim peceteyle silince pecete kirmizi oldu. Acile geldim cok korkuyorum.Daha once bu haftalarda yasayan olmustu degil mi. Enfeksiyondur belki de
Gerekmez canimKizlar alttan muayene de gusul gerekiyor mu bilginiz var mi. Eve hemen gecemeyecegim.Yoksa her turlu dus alirdim da.
Şehir hastanesinde Cevat Rıfat cundüoglu var birde Mehmet Ak vardi sanirim ondan emin değilim isim farklı olabilir canım, memorial de ülkü hanim var çoğu kişi memnun tekden de Mehmet dolanbay var birde özel klinigi olan cemal ünlü var en çok tercih edilen cemal ünlü canım, sorun olursa özelden yaz bana yardımcı olmaya çalışırım ikizlerim yeni doğdu yoğunum topic e çok bakamiyorum ama özele dönerim canımKızlar depremden dolayı yaşadığım yeri maraşı terk edip kayseriye geldim bildiğiniz iyi doktor varmı hiç burada