aminAa yok canım asla kendi sancın suni sancının yanında çok çok hafif. İnşallah bu doğumunda kendi sancını tecrübe edersin
Al benden de o kadar.şekersiz çikolataya dadandım bu araKızlar ben bu günlerde diyet-şeker tamamen sallamış durumdayım. Ya da bir şeyler yedikten sonra acaip vicdan yapıyorum. İlk günlerdeki dirayet kalmadı bende, ölçüm de yapmıyorum. Belki de doğum için güç, bebek için süt depoluyorumdur
Olabilir canım, arkadaşım 22. Haftaya kadar cinsiyeti Erkek sanırken, kız bebek olacağını öğrendi. Bazen olabiliyor. genelde 16. Hafta da yüksek oranda cinsiyet belli oluyor.12.haftamdayım doktor bebeğin cinsiyeti kız dedi yanılma olurmu
Kuzu peki havuç suyundan sonra hiç şekerini ölçtünmü yükseltiyor mudur acabaİçiyorum kuzu bugün 3 lt su 600 ml havuç suyu içtim inşallah fayda eder azicik bile yukselse kar kardir 2-3 gün daha kazandirir
Evet ben kalp atısından çok o üfleme sesini duyuyorum resmenHareket edince mikrofana üflüyor gibi ses çıkıyor
Aynı aynııAynen canım. Benim bir yana yaslaniyor karnimin yarısı yumuşacık boş, diğer tarafı nasil sert ve şişkin anlatamam. Genelde ya yan yatıyor yada sırt üstü uzanıp ayakları yukarı dikiyor yada ayaklarını toplayıp yüz üstü yatıyor, nefesimi kesiyor şuanda mesela ayaklar yukarda göğüs kafesini itiyor
Benim doktorumda 13. Haftada kız demişti hiç değişmedi ama başka arkadaşlarımda değişenler oldu. Doktordan doktora değişebilir görüp söyleme durumu istersen ikinci bir görüş al içini rahatlat.Bilgisi olan yazabilir mi 12. Haftamdayım dr kız dedi yanılma oluyormu
Aman canım dikkat.. Benim kısırla ilgili bir bilgim yoktu açıkçası masum diye düşünmüştüm canım da çok istemişti yaptım yedim. O gün şeker 164 çıktı.. Ben de çok severim çok da canım istiyor bazen ama o günden sonra yemedim hiç. Doğuma az kaldı ya sabır diyelimAl benden de o kadar.şekersiz çikolataya dadandım bu araher sabah yumurta peynir salatalık yemekten gına geldi reçel banmak istiyorum.herkesin yediği gibi kuru fasülye pilav yemek istiyorum anında şeker tavan tabi ama benim daha doğuma da var çok salamıyorum da canım acayip kısır istiyor mesela
Merhaba sevgili yyakamoz öncelikle çok geçmiş olsun mevlam sizleri bağışlamış elhamdülillah konyamiza hoş geldiniz ben konya karatayda yaşıyorum Sezaryen doğum yaptım ama maalesef Dr umu öneremeyecegim zira ameliyatı çok kötü dikislerim berbat durumda. Dr Nil okur,İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Ya senin yine iyi 164 çıkmış ben bi davete gittim masada herşey hamurişi yiyebileceğini hiç bişey yok dedim 1 servis kaşığı kısır yiyeyim bari 1 saat sonraki tokluk şekerim 235 falan çıktı ben şokAman canım dikkat.. Benim kısırla ilgili bir bilgim yoktu açıkçası masum diye düşünmüştüm canım da çok istemişti yaptım yedim. O gün şeker 164 çıktı.. Ben de çok severim çok da canım istiyor bazen ama o günden sonra yemedim hiç. Doğuma az kaldı ya sabır diyelim
33+3 bugun sen kac haftalıksınBenim de yuksekseldi,kac haftaliksin canim?
Nasıl anliyorum kafası asagidaysa mesaneye daha çok baskı oluyor çok sık idrara çıkıyorsun, ayakları yukqrda olduğu için yukarda ritmik tekmeler oluyor dokununca sivri sivri geliyor ya ayağı yada dizi oluyor.Aynı aynııbir taraf şiş bir taraf boş hep sola toplanıyoor ama neresi neresi nasıl anlıyorsun yaa
Bugün ölçecektim ama seker aleti annemde kalmış canım yarin bi ölcücem bakalım ama çok yükselttiğini sanmıyorum yaben zaten karbonhidrat neredeyse tüketmiyorum kahvaltıda bile ekmek yemiyorum tıkandığım için onun yerine 1 yumurta fazla yerim diyorum sanırım ordan dengeliyor vücut bi de aldığım havuç suyu içinde ilave şeker yok meyve suyu gibi değil bakalım yarın kaç çıkacakKuzu peki havuç suyundan sonra hiç şekerini ölçtünmü yükseltiyor mudur acaba
Aynen çok seviyorum o sesi ben deEvet ben kalp atısından çok o üfleme sesini duyuyorum resmen
Canım seninki baya yüksek çıkmış ekstra dikkat et lütfenYa senin yine iyi 164 çıkmış ben bi davete gittim masada herşey hamurişi yiyebileceğini hiç bişey yok dedim 1 servis kaşığı kısır yiyeyim bari 1 saat sonraki tokluk şekerim 235 falan çıktı ben şokama böyle sürekli aynı şeyleri yemekten gına geldi valla arada bi bitane kurabiye falan atıyorum tutamıyorum sonrası pişmanlık çok cahilce bu hareket diyorum kendime kızıyorum
Oyyy senin çok agresifmis şekerinYa senin yine iyi 164 çıkmış ben bi davete gittim masada herşey hamurişi yiyebileceğini hiç bişey yok dedim 1 servis kaşığı kısır yiyeyim bari 1 saat sonraki tokluk şekerim 235 falan çıktı ben şokama böyle sürekli aynı şeyleri yemekten gına geldi valla arada bi bitane kurabiye falan atıyorum tutamıyorum sonrası pişmanlık çok cahilce bu hareket diyorum kendime kızıyorum
Canım canın eğer kısır istiyorsa karnibahardan yapabilirsin kısırı tadı benziyor hemde daha sağlıklı. Ben çoğu şeyi kziimdan kaynaklı glutensiz şekilde türetiyorum. Şekerim de buna bağlı sabit genelde.Aman canım dikkat.. Benim kısırla ilgili bir bilgim yoktu açıkçası masum diye düşünmüştüm canım da çok istemişti yaptım yedim. O gün şeker 164 çıktı.. Ben de çok severim çok da canım istiyor bazen ama o günden sonra yemedim hiç. Doğuma az kaldı ya sabır diyelim
Ya ben de görmüştüm karnıbahardan kısır yapıldığını bi diyet sayfasında. Ama hiç denemedim yarın bi deniyim bakalım nasıl olacak sağol canım :)Canım canın eğer kısır istiyorsa karnibahardan yapabilirsin kısırı tadı benziyor hemde daha sağlıklı. Ben çoğu şeyi kziimdan kaynaklı glutensiz şekilde türetiyorum. Şekerim de buna bağlı sabit genelde.
Ya ben de görmüştüm karnıbahardan kısır yapıldığını bi diyet sayfasında. Ama hiç denemedim yarın bi deniyim bakalım nasıl olacak sağol canım :)
Dene canım ama tuketebilecegin kadar yapıp tüket kenarda beklemiyor çünkü sulanıyor. Ama tadı felan güzel bayaYa ben de görmüştüm karnıbahardan kısır yapıldığını bi diyet sayfasında. Ama hiç denemedim yarın bi deniyim bakalım nasıl olacak sağol canım :)
Aynen canım, normalini tüketemediginde alternatif olarak güzel bir seçenek gerçekten