2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ayy
Aa yok canım asla kendi sancın suni sancının yanında çok çok hafif. İnşallah bu doğumunda kendi sancını tecrübe edersin
amin bende diyorum normalde acı eşiğim yüksektir benim niye dayanamadım ben bu suni sancıya diyorum demekki normal sancı gibi olmadığındanmış inşallah rabbim nasip eder bu kez şöyle pıt diye bir doğum

Al benden de o kadar.şekersiz çikolataya dadandım bu ara her sabah yumurta peynir salatalık yemekten gına geldi reçel banmak istiyorum.herkesin yediği gibi kuru fasülye pilav yemek istiyorum anında şeker tavan tabi ama benim daha doğuma da var çok salamıyorum da canım acayip kısır istiyor mesela

Aynı aynıı bir taraf şiş bir taraf boş hep sola toplanıyoor ama neresi neresi nasıl anlıyorsun yaa
Bilgisi olan yazabilir mi 12. Haftamdayım dr kız dedi yanılma oluyormu
Benim doktorumda 13. Haftada kız demişti hiç değişmedi ama başka arkadaşlarımda değişenler oldu. Doktordan doktora değişebilir görüp söyleme durumu istersen ikinci bir görüş al içini rahatlat.

Aman canım dikkat.. Benim kısırla ilgili bir bilgim yoktu açıkçası masum diye düşünmüştüm canım da çok istemişti yaptım yedim. O gün şeker 164 çıktı.. Ben de çok severim çok da canım istiyor bazen ama o günden sonra yemedim hiç. Doğuma az kaldı ya sabır diyelim

Merhaba sevgili yyakamoz öncelikle çok geçmiş olsun mevlam sizleri bağışlamış elhamdülillah konyamiza hoş geldiniz ben konya karatayda yaşıyorum Sezaryen doğum yaptım ama maalesef Dr umu öneremeyecegim zira ameliyatı çok kötü dikislerim berbat durumda. Dr Nil okur,
Rengin karatayli tavsiyelerim arasindadir.. bir ihtiyacınız varsa da destek olmak isterim... Tekrar geçmiş olsun sevgiler

Ya senin yine iyi 164 çıkmış ben bi davete gittim masada herşey hamurişi yiyebileceğini hiç bişey yok dedim 1 servis kaşığı kısır yiyeyim bari 1 saat sonraki tokluk şekerim 235 falan çıktı ben şok ama böyle sürekli aynı şeyleri yemekten gına geldi valla arada bi bitane kurabiye falan atıyorum tutamıyorum sonrası pişmanlık çok cahilce bu hareket diyorum kendime kızıyorum

Aynı aynıı bir taraf şiş bir taraf boş hep sola toplanıyoor ama neresi neresi nasıl anlıyorsun yaa
Nasıl anliyorum kafası asagidaysa mesaneye daha çok baskı oluyor çok sık idrara çıkıyorsun, ayakları yukqrda olduğu için yukarda ritmik tekmeler oluyor dokununca sivri sivri geliyor ya ayağı yada dizi oluyor.
Popo asagidaysa tekmeleri vajinada çok hissediliyor Mide yanmasi da fazla oluyor
Benimki yüz üstü yatiyor genelde o zamanda alt karın sepsert ust karın bomboş. Aşağısı çok gergin ve çatlayacak gibi oluyor tekmesi genelde sağ veya sol bel kemiği aşağısında yanda hissediliyorum, elleri kollari oynadığında da aşağıda eli kolu vajinadan çıkacak gibi oluyor
Sırt üstü yatıp ayaklar yukardaysa da yine aşağıda çok sertlik oluyor üst karın boş ama tekmeler göbek deligi hizasında yada az yukarsinda oluyor.
Bazen zıplıyor ayakları üstünde onu da çok net farkediyorum içim bir hos oluyor, gerindiginde de yada ayaklarını bastırıp geriye kendini ittiğini de ayak kısmında inanılmaz bir acı gibi oluyor sivri zıt tarafı da geniş bir alan gergin oluyor. Bendeki hareketleri bu şekilde hissediyorum ben canım.tabi herkesin farklı olabilir

Kuzu peki havuç suyundan sonra hiç şekerini ölçtünmü yükseltiyor mudur acaba
Bugün ölçecektim ama seker aleti annemde kalmış canım yarin bi ölcücem bakalım ama çok yükselttiğini sanmıyorum yaben zaten karbonhidrat neredeyse tüketmiyorum kahvaltıda bile ekmek yemiyorum tıkandığım için onun yerine 1 yumurta fazla yerim diyorum sanırım ordan dengeliyor vücut bi de aldığım havuç suyu içinde ilave şeker yok meyve suyu gibi değil bakalım yarın kaç çıkacak
Evet ben kalp atısından çok o üfleme sesini duyuyorum resmen
Aynen çok seviyorum o sesi ben de

Canım seninki baya yüksek çıkmış ekstra dikkat et lütfen Şunun şurasında ne kaldı zaten doğuma. Doğumdan sonra yiyeceklerimizi düşünüp şimdilik nefsimizi tutalım Ben de normal hayatımda hiç tatlı düşkünü olmayan ekşi tuzlu şeylere bayılan biriyim. Gebeliğim boyunca da hiç tatlı vs aşermedim yemedim de. Şimdi aksi gibi canım tatlı çekiyor sürekli. Yasak olan şey çekici geliyor insana sanırım

Oyyy senin çok agresifmis şekerin benim o kadar değil bulgur patates vs yediğimde bile çok yükselmiyor bana karbonhidrat yaramıyor onu çözdüm ben de

Canım canın eğer kısır istiyorsa karnibahardan yapabilirsin kısırı tadı benziyor hemde daha sağlıklı. Ben çoğu şeyi kziimdan kaynaklı glutensiz şekilde türetiyorum. Şekerim de buna bağlı sabit genelde.

Ya ben de görmüştüm karnıbahardan kısır yapıldığını bi diyet sayfasında. Ama hiç denemedim yarın bi deniyim bakalım nasıl olacak sağol canım :)

Ya ben de görmüştüm karnıbahardan kısır yapıldığını bi diyet sayfasında. Ama hiç denemedim yarın bi deniyim bakalım nasıl olacak sağol canım :)
Dene canım ama tuketebilecegin kadar yapıp tüket kenarda beklemiyor çünkü sulanıyor. Ama tadı felan güzel baya birde yağı verilen ilçeden daha az kullan. Yağ şekeri etkiliyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…