2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ah anladım demek o yüzden acil bı durum olur diye ıslatmak keşke eşime deseydim o an benimde aklıma gelmedi dudaklarım ağzımın içi komple soyuldu doğumdan sonra resmen o soyulan yerleri tek tek silmekle uğraştım

Bana seçenek sunacaklarını pek sanmıyorum ben ya

Ben de sunu ile dogum yaptim. Kolaydi suyunla dogurmak kolay bence... Su gidince zor kanaatimce ...
Sanırım öyle .benim sabah suyum geldi sancım yok mecburen gittim hiç açılmamda yoktu 7de hastaneye girdim bi cm bile açılma olmayınca 10 gibi suni sancıyı bastılar tabi ben serumun akışını kestim ebeler geldi açtı onlar gitti ben kapattım derken saatlerce açılma olmadı ee suyum bittiği için sürekli nstye bağlıyım ayakta gezmeye de izin yok daha çok ağrı hissediyordum sürekli serumu kapattığım için süreç uzadı ancak 19:30da doğurdum doğumhaneye girmemle çıkmam bir oldu ama 15/20 dk falan sürdü sanırım doğum bide epidural olduğu için doğumda bişey hissetmedim galiba

Senin durum nasıl belli canım, doktor ne diyor?
Doktor bebeğin kafasına dokunuyorum acilman var ama çok küçük bebek diyor işte bı hafta daha en azından sabret dedi Allah bilir artık ama pek uzun kalamazsin dedi stresten üzüntüden uzak kal yat kalkma ayağa hiç dedi ama hiç mümkün değil ki 35 haftadayim henüz bide süreç stresli geçti bebek pek gelişmedi doktorum kuveze girer kesin dedi bende birden anlamsızca gülmeye başladım gerçekten şok ve sinir krizi sanırım o kadar üzüldüm o gülmek ne alaka ki doktorda agzi acik kaldı mutlumusun dedi ben naptigimida bilmiyorum sanırım

Ben pek dayanıklı değilim sanırım :/ Umarım gerek kalmaz

Bende acıya dayanıklı olduğumu düşünüyodum ama 7/8 saat suni sancı çok afedersin ağzıma mıçtı.o suni sancı geldiği an sanki kocaman bi tır üzerime gelip beni duvara sıkıştırıyordu sonra geri çekiliyodu yani resmen tır çarpmış hissi diye tanımlıyorum ben ama doktorum da diyo ki normal sancı da aynı şey işte diyo ben abartıyor olabilirim bilemedim(normal sancı nasıl bişey bilmiyorum çünkü)

Hadi ya benim doktorum hiç bahsetmiyor onlardan bu aynı doktorla ikinci doğumum acaba ondan mı aşırı rahat doktorun söyleyince bizi de bilgilendir lütfen

İyi aksamlar kizlar,son gunlerde olan olaylardan sanirim cok etkilendim,sabahtan beri basimin ortasi agriyordu,tansiyonumu olcunce 140-92 cikti,hatta ilk olctugumde 150-97 cikti dinlenince bir tik azaldi ama yine yuksek pazartesi kardiyolojiye gidecegim,cuma kadin dogum kontrolum vardi onu da pazartesiye cekeyim,kabusumdu tansiyon

Kizlar dogum sekli kesin olarak ne zaman belli olur? 36da bi karara vardiniz mi doctor ile yoksa surece mi birakiyor?
Yani benim doktorum hep gidişata göre söyledi bu su sorunu vs. Olmasaydi hep normal doğum üzerine konusuyorduk ama birden bu sorunlar çıkınca doktor suni de verebilirim istersen dedi ama ben bebeği strese sokmak istemiyorum acil bir durumda sezeryan daha güvenilir olur dedim
Aaa kaç kilo olmuş canım vay ya bizimkiler kova olmaya niyetli niye kız benim su azalmış işte yolladı eve demek ki kritik seviyede azlıktan bahsetmiş
Suni sancı normalden daha zor diyorlar kendi sancında bi nefes alma süren oluyor ama suni daha etkili diyorlar. Annem beni suni ile kardesimi kendi sancisiyla doğurmuş suni çok zordu diyor
Takip edemiyorum sezeryan tarihi mi aldın?
Yok canım suyum azalmış 2 güne bir kontrol ediyor Dr eğer azalmaya devam ederse önümüzdeki hafta alacak muhtemelen

Aynen canım. Benim bir yana yaslaniyor karnimin yarısı yumuşacık boş, diğer tarafı nasil sert ve şişkin anlatamam. Genelde ya yan yatıyor yada sırt üstü uzanıp ayakları yukarı dikiyor yada ayaklarını toplayıp yüz üstü yatıyor, nefesimi kesiyor şuanda mesela ayaklar yukarda göğüs kafesini itiyor

Ablam da çok zor diyor ben korkmayayım diye çok detay vermiyor ama anlıyorum gözünden Benlik değil bu suni sancı sanırım, umarım gerek kalmaz normal olursa kendi sancılarımla olur..

Kasılmada benim ufaklık hiç hareket etmiyor. Sizde de öyle mi?

Aynen kuzum kritik seviye dediği bence de 2150 gr olmus. Normal doğum çok istiyordum ama sağlıkla gelsin diyorum artık

Kızlar şimdi tansiyon 143/95 cıktı doktoruma yazdım bakalım
Kızlar sakin olun izlemeyin takip etmeyin zaten tansiyon probleminiz var ister istemez etkileniyoruz
Ablam da çok zor diyor ben korkmayayım diye çok detay vermiyor ama anlıyorum gözünden Benlik değil bu suni sancı sanırım, umarım gerek kalmaz normal olursa kendi sancılarımla olur..
Sen yine de kendini öyle şartlama kuzum denemeden bilemezsin

Amin arkadaşım inşallah allah hepimizin kalbine göre versin hepimiz iyi olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…