2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
kızlar ben de bugün kontrole gittim, hepimiz gibi giderken endişeliydim bu hafta cok etkilendik olanlardan. çok şükür herşey yolunda haftasıyla uyumlu, henüz kanala girmemiş zaten anlıyorum hala yukarıda. ilk nst ye de girdik, o kadar hareketli ki arada kalp atışlarını alamadı makine, süreç uzadı biraz. ultrasonda da ellerini yemekle meşguldu :)
artık haftalık kontrole gideceğim, 38 haftalıkken de plasentanın son durumuna alttan bakıcam dedi doktor, ben daha once ssvd istedigimi söylediğim icin, içiniz rahat olsun ben bakayım son duruma karar veririz dedi. ama pek umudum yok bu haftadan sonra plasentanın yukarı cıkması ihtimali cok düşük, kendimi sezaryene hazırladım, zaten normal dogum icin de hiçbir hazırlıgım yok, egzersiz filan yapmıyorum çekindigim icin. hayırlısı saglıklısı neyse o olsun. inşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım minnoşları

Eklentiler

• 20230211_173250.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 53
Ya bebisleri gördükçe bir nebze moralim düzeliyor canım benim ne tatlı sağlıkla kucağına al canım insallah nasil geldiği önemli değil

Oluyor canım, topuğu da olabilir ayağı da olabilir öyle garip hallere giriyorlar ki bazen neresi nerede bilmek pek mümkün değil.

Maşallah canım doğum şekline çok takılma sağlığınız için hangisi iyi olacaksa öyle olsun sağlıklı dogsunlar da tek duamız şuan o

Eşler içeri girdiğinde bildiğim kadarıyla sadece annenin baş ucunda oluyor canım. Kesim dikim alanını görmüyor. Arkadaşlarımda öyle olmuştu. Bebeği anne baba aynı anda görüyor. Ben istemiştim ama hastane yönetimi onaylamamıştı. Gerçi kızım covitin ortasında doğru ondan sebep. Bu sefer fakültede olacak ameliyathaneye sormazlar diye düşünüyorum, ki şuan girmesin kızımla ilgilensin istiyorum mesela.
Fotograf konusunda da ameliyathane ekibinden biri daha girmeden telefonumu istedi icerde bir sürü resim çekmişti. Ekstra bir organizasyon vs hiç düşünmedim ben. Bu seferde aynısı olur muhtemelen...

Bu uygulamayı ben de satın almak istiyorum kitaptan takip sanırım biraz daha zor olabilir uygulama daha mantıklı geldi bana
Uygulamadan takip etmek pratiklik olarak kolay oluyor canım ama kitap çok daha detaylı. Ben ikisini de çok aktif kullandım. Telefonda Bilgiler daha kısa, kitap daha detaylı olarak anlatıyor. İkisini de edinebilirsiniz

Yok canim ben en basindan beri cocuk geri de kalsin hic istemedim. Gorumcem de dun soyledi onun geri de kalmasi cok daha uzucu olurdu annem daha.uzulurdu dedi. Anne babasini kaybeden cocuklarin geridr kalmasi cok zor o.cocuk daha cok uzulurdu kahrolurduk onu gordukce melek oldu en azindan

Canım bu kitap güzel baya
İnceliyorum hemen çok teşekkür ederim.
Kitap tabii ki pratikle aynı olamaz ama mutlaka bir fikir verir, çevremde tavsiyesine çok güveneceğim birisi yok annem en son 30sene önce çocuk bakmış. Benim çok yakınımda da hiç küçük kardeş, yeğen, bebeği olan birileri olmadı, o yüzden bir çok insanın göz aşınalığı ile veya duyduğu için yapacağı şeyler bile benim için çok yabancı olabiliyor. Yani bir kaynak biraz olsun fikir verir kalanı zaten içgüdü tabii ki bu forumda da çok şey soracağıma eminim.

Bende gecen hafta aynısı oluyordu. Doktor duruşundan kaynaklı dedi birde ağırlaştıği için bebis ayağıyla bastığında çıkacak hissi oluşuyor normal dedi. Agirlastikca aşağı doğru iniyor ve annenin kemikleri bebeğe göre açılıyor işte. Mesela ben bebeğimin hareketlerini sezeryan dikiş altında hissediyorum ha çıktı ha çıkacak diyorum ama çıkmıyor

Benim de çok baskı var canım ayaktayken özellikle, otururken de baş kısmından hareket ettikçe tuvalete sıkışıyorum. ama dedigin gibi açılmış gibi bir his değil de baskı gibi, sürekli tuvaletim var gibi ve bazen adet sancısı gibi ağrım oluyor ama kanala girmemiş benimki, girince tuvaletten çıkamıycam herhalde. senin bebiş kanala girip başı yerleşmiş olabilir doktora gittiginde belli olur, muhtemelen senin minnoş 40 haftayı doldurmayacak :)

Allah yardımcın olsun canım, sobalı ev bebekle cok zor olur bence, burnu tıkanır ve odalar arası sıcaklık farkı oldugundan hasta olma ihtimali yüksek gibi geldi bana. Ankarada hastane seçimi için istersen konu ac ya da profilinde durum kısmında yaz mutlaka dönüşler olur

Canım Ankarada medical park hastanesi onun dışında çağrı gülümser deprem bölgesinden gelenler için ücretsiz diye biliyorum

Allah sabir versin canım sağlıcakla vaktinde al bebeğini kucağını dediğin gibi tüm aileye ilaç olacaktır o bebek

5 ne kadar çok canım, acaba neden 5.gun
Ankara buz canım, soba ile uğraşmak zor olur sana
Valla ablam epiduralli normal doğum yaptı çok konforluydu. Saatlerce suni sancı alıp epidural istemeyene helal olsun Benim canım biraz tatlı sanırım normal de olsa epidural alırım gibime geliyor
Epidural in belli bir cm var sanırım, ona dikkat et bana 6 cm de sormuşlardı. Bir sor istersen doktoruna yanlış hatırlamıyorsam.
Kızlar kayısı hoşafını yapıyorum becerebilirsem tarif yazarım
Becerikli kız senii
Iğne değil canım bu bildiğin bıçak saplanmasi gibi giriyor anlık çok sürmüyor ara ara devam ediyor
Özellikle hareket edince benim de alt kısma oluyor
Kaçıncı haftada yapıyoruz acaba kızlar ne kadar dayanır ki vakumlu kavanozda ? Bende tek başıma olduğum için herşeyi kendim düşünmek zorundayım
Kavanozu vakumlayacağın için uzun süre dayanır canım, yazın domates konservesi yapar gibi düşün.
Ben de çok yaşıyorum bunu, bazen sağ kasığıma bazen sol kasığıma giriyor. Biraz uzanınca geçiyor.

Benim bi kaç gündür sol kalça üzeri çok ağrıyor, topallayarak yürüyorum maalesef
Biz seninle resmen aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim de sol kalça üstü çok ağrıyor dediğin gibi evde seke seke geziyorum

Bn spinale tekrar cesaret edemem gibi tek epidural daha iyi sanki ama işte bı avazda normal dogursak keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…