2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Uzak durmaya çalıştıkça içine çekiliyorum sanki Allah herkese yardım etsin canım biraz yürüyüş yoga falan yapılan rahatlamaya calısıcam bugun bakalım

Canım ben Ankaradayım yardıma ihtiyacın olursa mutlaka haber ver Bahçeli hobi evleri genellikle şehir merkezinin dışında sirkeli,Gölbaşı,Bağlum,Lalahan gibi bölgelerde küçük çocuğun var ve minik bebiş gelecek apartmanda olmak çok daha mantıklı.hangi tokiler olduğu bellimi ? Ankara’da bi çok kadın doğum uzmanı depremden zarar görüp Ankara’ya gelecek hamilelere ücretsiz doğum yaptıracağını açıkladı tanıdığım bir kaç iyi isim var.Dr.Ebru Zülfikaroğlu özel hrs kadın doğum hastanesinde doğum yaptıracağını paylaştı.Dr.Güzin Başçı ücretsiz muayene edeceğini açıkladı.Şimdilik aklıma gelenler bunlar gördükçe yine paylaşırım.

Kuzum Allah korusun komplikasyon durumlarında falan nasıl oluyor ? Ben o konuda çok hassasım çok korkarım çünkü hatta özellikle yenidoğan yoğunbakımı olan bi hastane seçtim sırf bu yüzden

Burda uzaktan da veriyorlarmış eğitimi ama çoğu önceden masaja başlıyormuş falan

Sincandaki TOKİ evleri cnm. Bi doktorla görüştük ankaradan durumu anlattı çocukta sıkıntı olabileceği için hacettepeye yönlendirdi bizi çocuk cerrahisi gerekli olabilir dedi. Yarın sabah çıkıcaz inş Adıyaman’dan. Hacettepe hastanesi nasıl, temizliği falan ??? Dalağım yok benim hemen mikrop kapıyorum

Kızlar kayısı hoşafını yapıyorum becerebilirsem tarif yazarım
Canim 400 gr kadar kayisiyi bir lt suda sekersiz haslayip kavonozda vakumla, bu kadar. Ben saridan yapmistim ilkinde. Haftaneye bir kavonoz buyuk, yetmisti. Evde de hazir bir tane olsun, sonra yapar yapar yersin... Ilk hafta yesen yeter zaten.

Bir de tereyaginda baharatsiz cok ama cok az salcali bulgur corbasi. Bu sutunu inanilmaz artirir. Ben 3 gun sabah aksam bunu icmistim. Normal dogum olursa zaten ekmek ve tatli, seker sakin yeme. Zaten wc ye cikma sorunu oluyor. Dedigim corba hem sana hem sutune faydali.

5 bina yanımda hastane var fakat bebek omuz gelişi olmasına rağmen yanimda duzelttigini gordum.Ters geliş bebeği ve sezeryan sonrası normal doğumda gördüm beni en büyük saskinlikta bırakan olaylar bunlardı.Bu öylece karar verebileceğiniz veya araştırmadan yeltenebileceginiz bir durum değildir büyüzden kimseye davet etmiyorum ben bu kararı alana kadar 3 çocuk doğurdum.Ciddi bir mesele dedigniz gibi her risk göze alınmalı ve çözüm bulunmuş olmalı.

Bebek dogduktan sonra sobali ev zor olabilir.

Kaynattim simdi kuzu kavanozlucam 3 lt den yaptim gün kurusu da koydum ben 1 kavanozu yanıma alıcam kalanı eve gelince içerim sonra gerekirse yine yaparız Bulgur çorbasını annemlere yaptırayım canım içerim onu da

Tabiki de allah sorunsuz bir doğum nasip etsin inşallah canım

R reyreycan

Canım Sincan Ankara’nın batısı Hacettepe doğu tarafta kalıyor ama Ankara’da ulaşım çok zor değil bi ucundan diğer ucuna otobüs dolmuşla bile Max 1 saatte gidiyorsun.Hacettepe üniversitesi hastanesi ama doğum açısından ün yapmış bi hastane değil(Ankara hastane açısından çok çok şanslı bi şehir genelde bütün hastaneler hemen hemen iyi) kadın doğum hastaneleri var daha donanımlı ama Sincan’a uzak biraz oraya en yakın kadın doğum ve tam teşekküllü olan Bilkent şehir hastanesi var.Daha 10 gün önce doğum yaptı arkadaş orda genel olarak memnundu.isim yapmış özel hastaneler biraz daha iyi tabi her konuda ama maddi olarak şu durumda seni zorlarmı bilemiyorum şartlarını.

Kaçıncı haftada yapıyoruz acaba kızlar ne kadar dayanır ki vakumlu kavanozda ? Bende tek başıma olduğum için herşeyi kendim düşünmek zorundayım

Kaçıncı haftada yapıyoruz acaba kızlar ne kadar dayanır ki vakumlu kavanozda ? Bende tek başıma olduğum için herşeyi kendim düşünmek zorundayım
Canım vakumladiktan sonra uzun süre dayanır sıcak sıcak koy kavanoza eşin sıkıca kapasin kapağını sonra ters çevir zaten vakumlaniyor. Ben 3 litre sudan yaptım 2 kavanoz 1 lt çıktı. Şu Bulgur çorbasından da yapıcam yarın onu da vakumlayip buzdolabina koyucam

Eklentiler

• IMG-20230211-WA0017.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 60

Afiyetle tüket canım, ben de bugün biraz yoğurt çorbası yapacağım kalkabilirsem

Daha 33+5 o yüzden sordum bi iki haftaya yapayım bende şimdi biraz erken gibi sanki benim için.bide rafine şekermi kullandın yoksa meyve özü falanlamı tatlandırdın tarif süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…