- 30 Kasım 2022
- 4
- 0
- 27
Canım ben ali Kemal belviranlı hastanesine gidiyorum doktorum mesut küçükosmanoğlu iyi bir doktorCanım nerde oturuyorsun şuan ona göre tarif ediyim
evet 2 doz bi vuruldum 24 saat sonra da diğer 2 dozu vuruldum. maalesef bu gebelikteki iğnelerin hepsi bi ağır. ama iğneyi yapan da önemli . ağır içerikli enjeksiyonları yavaş yapmaları gerek iyi sağlık personeline denk geldin mi çok acımıyor da aceleciye denk geldin mi çek dur acısınılavenderbrown sen de ciğer geliştirici vurulmuştun di mi çok yaktı beni ilac yarim saat geçmedi acısı resmen
Valla eşim yaptı yavaş yavaş ben bas artık bas diye bağırıyorum o olmaz hızlı verirsem daha çok yanar diyor yine de yandıevet 2 doz bi vuruldum 24 saat sonra da diğer 2 dozu vuruldum. maalesef bu gebelikteki iğnelerin hepsi bi ağır. ama iğneyi yapan da önemli . ağır içerikli enjeksiyonları yavaş yapmaları gerek iyi sağlık personeline denk geldin mi çok acımıyor da aceleciye denk geldin mi çek dur acısını
Senin veya eşinin ailesinde kafası vücuduna oranla daha büyük birileri varsa büyük ihtimal genetik bir durumdur. Geçmiş haftalarda nasıl çıkıyordu?Kizlar bugun kontrolum vardi bebek 38 haftalik cikti ancak kafasi 40+6 cikti 3 hafta nerdeyse önde. Internete baktim yine felaket tellalligi dolu. Basina gelen oldu mu acaba daha once ? Doktorum haftaya bi daha bakalim dedi cok yorumda bulunmadi ama ben tecrube etmis birilerinden yada etrafindan boyle seyler duyan birilerinden faydalanmak isterim❣
Benimki de öyle canım. Hem kafası hem karnı 2-3 hafta önden gidiyor. Hiç bakma internete bence. Bir şey olsa çıkardı bu zamana kadar o kadar testler kontroller oluyor. Ya iri bebektir ya genetiktir. Benimki iri bebek mesela kilosu falan da önden gidiyor. Baş çapı kaç mm ölçüldü? Benimki 37+3te 96 mm idi. Tek sorun normal doğumun zorlaşması. Baş çevresi yanlış hatırlamıyorsam 98 mmyi geçince normal doğumu önermiyorlar.Kizlar bugun kontrolum vardi bebek 38 haftalik cikti ancak kafasi 40+6 cikti 3 hafta nerdeyse önde. Internete baktim yine felaket tellalligi dolu. Basina gelen oldu mu acaba daha once ? Doktorum haftaya bi daha bakalim dedi cok yorumda bulunmadi ama ben tecrube etmis birilerinden yada etrafindan boyle seyler duyan birilerinden faydalanmak isterim❣
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah oğluşunuKızlar, ben bu sabah doğum yaptım spinal sezeryan ile 37+0 da 3 kilo 160 gr oğlum oldu çok şükür. Doğum esnasında sizlere tüm hamişlere dua ettim sağlıkla alın kucağınıza diye
Canım psikolojiktir o öyle düşünüp strese girmeKizlar bana karnım küçüldü gibi geliyor ya aşağı indiği için mi psikolojik mi acaba
Ayy ben niye çatladım yaa aynaya baktıkça sanki dahada artıyor çatlaklarımOh ne güzel maşallahbende henüz çatlama görmedim cildim de çok kuru bakalım sonuç ne olucak her ikiside başım gözüm üstüne
Ya bende zayıfım niye böyle oldu çatladım 33 teMinyon hamilelik geçiriyoruz belki ondandır
2 hafta önce sağlık ocağındaki ebede bana emzirme konusunda baya anlattı saolsun memnunum kendisinden Bi yarım saat falan anlattı güzelce. İyi oluyor böyle anlatılıncaSağol canım yazdığın motive etti beniinşallah biz de sorunsuz atlatırız
Sanırım aşağı inince bı boşluk hissi oluyor onla alakalı da olabilirkötüyü düşünmeyelim canım. Bugün ebe bana uzun uzun anlattı. Kesinlikle olumsuzu düşünmüyoruz haftan güzel küvözü unut emzirmeye odaklanicaz dedi. İlk iki gün sütün damla damla gelebilir sütüm gelmiyor diye panik yapmayacaksın o gelen süt bebeğe yeter dedi sonra göğüslerin kocaman olacak bol bol sütün olacak dedi. Göğsümü emzirirken nasıl tutacağımı bebeğe nasıl vereceğimi anlattı baya motive etti beni sağolsun. Önceki ebemi hiç sevmiyordum onun tayini çıkmış bunu çok sevdim en azından bebeğimin de takibini o yapacağı için içim rahatladı biraz
2 3 gündür bende oluyor muhtemelen kafasını ittiriyor. Orada resmen hareket oluyor hissediyorum.Kızlar son zamanlarda vajina da çok baskı hissediyorum ama tam aşağı kısmında özellikle bebek hareket edince resmen orada da hareket hissi oluyor, şimdi çıkacak sanki diyorum. Tuvalete falan gidince de o baskı var ama çok daha farklı sanki açılmış gibi, umarım anlatabildim böyle durum yaşayan var mı
Canım popo olabilir ben artık ayırt ediyorumBaşta topuğu diye düşünüp seviyodum sonradan çok sert olduğu için tuhaf hissettim dokununca da cekmiyodu dedim heralde başka bişey bu
Ben istemem canım ya eşim çok duygusal birisi çünküKızlar doğuma eşi girecek olan var mi ? Benim eşim anestezist elini kolunu sallaya sallaya girebilir ama ben girmesini istemiyorum. Psikolojik olarak etkileneceğini düşünüyorum çünkü eşim çok hassas ve bana çok düşkün. Belli etmese de her ne kadar profesyonel olsa da sonuçta sevdiğin biri ameliyat olurken izlemek zor olur bence o yüzden ona sen kapıda bekle diyorum. Bir de fotoğrafçı işini naptınız benim hiç foto falan cekilesim yok ameliyathanede herkes tanıdık olacak zaten herkes birer poz çekse yeter odada da kardeşim çeker hiç böyle foto organizasyonu çekecek motivasyonum yoksonradan pişman olur muyum acaba
Kuşum benim bugun tam 38 hafta cikti boy 50-51 cm arasi kilo 3200 cikti baş kac mm bilmiyom hic bana hafta hesabi soyledi sana atsam anlar misin bir de açılma hic yok dedi rahim kendini doguma hazirlamamis beklicez dediBenimki de öyle canım. Hem kafası hem karnı 2-3 hafta önden gidiyor. Hiç bakma internete bence. Bir şey olsa çıkardı bu zamana kadar o kadar testler kontroller oluyor. Ya iri bebektir ya genetiktir. Benimki iri bebek mesela kilosu falan da önden gidiyor. Baş çapı kaç mm ölçüldü? Benimki 37+3te 96 mm idi. Tek sorun normal doğumun zorlaşması. Baş çevresi yanlış hatırlamıyorsam 98 mmyi geçince normal doğumu önermiyorlar.
Kuşum 2 hafta once kontrole gittik 1 bucuk hafta onde cikiyodu bugum gittik 3 haftaya yakin onden gidiyor cikti hic birimizde de kafasi buyuk yok ki cozemedik :/Senin veya eşinin ailesinde kafası vücuduna oranla daha büyük birileri varsa büyük ihtimal genetik bir durumdur. Geçmiş haftalarda nasıl çıkıyordu?
Canım en başta bpd yazan baş çevresi ölçümü. 9.93 cm yazıyor yani 99 mm. Doktorun doğum şeklinle ilgili bir şey dedi mi normal olur/olmaz gibi?Kuşum benim bugun tam 38 hafta cikti boy 50-51 cm arasi kilo 3200 cikti baş kac mm bilmiyom hic bana hafta hesabi soyledi sana atsam anlar misin bir de açılma hic yok dedi rahim kendini doguma hazirlamamis beklicez dedi
Öncelikle geçmiş olsun. Konya'da arkadaşım var, henüz yeni doğum yaptı. Medova Hastanesi'nde Fuat Demir'e gidiyordu çok memnundu eğer özel düşünüyorsanız. Onun dışında şehir hastanesi de beğeniliyor ama doktor bilgim yok maalesef.İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim