Evet en güzeli yalnız olmakKendi hastaneme sormadım hiç ama sanırım özellerde sezeryansa kimseyi almıyorlar. Ben de istiyodum girmesini sezeryan olursa ama normal olursa bilmiyorum o ıkınmalara vs dayanabilir mi stres yönetimi yok pek. Destek olacağına eminim ama kendisini çok kasar buna da eminim. Ben de çok kararsızım o yüzden :/ Fotoğraf olayını da ben baştan beri hiç planlamadım yani çok fahiş fiyatlar söylüyorlar. O yüzden artık doğum sırasında çekebilecek olan varsa telefonu veririm. Odada zaten ablam görümcem vs çekerler.
Canım Ankara’da kalma imkanın varmı ? Burda bi çok doğum uzmanı depremden etkilenenlerin doğumunu çok iyi hastaneler aracılığıyla üstleniyorlarKızlar ne yapalım ya bize akıl verin. Kafamız allak bullak. Buralar felaket nereye gitsek, ne yapsak??? Suyum fazla çocuğun karın bölgesi 2 hafta geri, Dr çocuk cerrahisi, endokrin ve hemorolog olan bi hastanede doğum yap diyor, eğer ki çocukta sıkıntı varsa hemen çocuk cerrahisi müdahele eder, sende sıkıntı çıksa hemotolog müdahele eder vs... Malatya’ya gidemem çok çok korktum Urfa’da özel doktorum bunları dedi zaten, ne yapsam ne etsem bilmiyorum ev yok oğlum küçük ve çok hareketli, hiç ama hiç durmuyor yerinde, başkasının evine gidip kalmak çok zor, ben rahat etmiyorum oğlumdan dolayı, çocuk doğacak düzen kurulması lazımne yapsak ne etsek sizde bana fikir verin lütfen
Başta topuğu diye düşünüp seviyodum sonradan çok sert olduğu için tuhaf hissettim dokununca da cekmiyodu dedim heralde başka bişey buYok oluyor minicik bir sertlik taş gibi seviyorum hatta onu öyle çıkarınca ben
Ben de öyle topuğu diye hissettim tam doktorda ultrasonda sordum poposu çıktıBaşta topuğu diye düşünüp seviyodum sonradan çok sert olduğu için tuhaf hissettim dokununca da cekmiyodu dedim heralde başka bişey bu
Oyy popislere kurbanBen de öyle topuğu diye hissettim tam doktorda ultrasonda sordum poposu çıktı
Ohh yarasın minnak kıza gelistirsin ciğerleriCiğer geliştiriciyi vurduk akşam hıçkırıyor minnosum
Vallahi bn normal yada sezeryan da olsa girmesini isterdim ama eşim çok duygusal dıştan belli etmez ama içi fena. Yani ne onun benim o acıma şahit olmasına ne de benim ameliyat olurken ki durumuma acı çekmesine gönlüm el vermez. Biraz dirayetli birisi olsa belki isterdim. Fotoğraf için bn kimseyi ayarlamadim. Hastane çekiyormuş bı kaç tane. Onun dışında sezeryan olup genel anestezi alırsam bebeğin ilk çıkış anının videosunu çekmelerini isticem inşallah çekerlerKızlar doğuma eşi girecek olan var mi ? Benim eşim anestezist elini kolunu sallaya sallaya girebilir ama ben girmesini istemiyorum. Psikolojik olarak etkileneceğini düşünüyorum çünkü eşim çok hassas ve bana çok düşkün. Belli etmese de her ne kadar profesyonel olsa da sonuçta sevdiğin biri ameliyat olurken izlemek zor olur bence o yüzden ona sen kapıda bekle diyorum. Bir de fotoğrafçı işini naptınız benim hiç foto falan cekilesim yok ameliyathanede herkes tanıdık olacak zaten herkes birer poz çekse yeter odada da kardeşim çeker hiç böyle foto organizasyonu çekecek motivasyonum yoksonradan pişman olur muyum acaba
Ben de henüz hazırlamadım. Haftaya ilgileneceğim amaKızlar hastane çantası hazır olmayan var mı benim gibienerjim yok gün boyu yatmak istiyorum yapılacak o kadar şey varken yıkadım ütüledim hemen hemen herşeyi hazır ettim ama bi türlü çantaya tertipleyip koyamadım 33+3 Şuan ama bana nerden geliyor o rahatlık hiç bilemiyorum sanki daha önce hiç hazırlamamışım gibi ne konacağını bile düşünemiyorum ülke gündeminden üzüntüden de hiç bişeye motivasyonum yok diğer taraftan
Evet çok iyi anladım bunu bnde yaşıyorum hatta şuan. Dediğin gibi sanki açık. genelde akşamları oluyo çıkacak da tutuyomusum gibi sıkıyorum kendimi. Makati da zorluyo fena hareketleri var ya korkutuyoKızlar son zamanlarda vajina da çok baskı hissediyorum ama tam aşağı kısmında özellikle bebek hareket edince resmen orada da hareket hissi oluyor, şimdi çıkacak sanki diyorum. Tuvalete falan gidince de o baskı var ama çok daha farklı sanki açılmış gibi, umarım anlatabildim böyle durum yaşayan var mı
Bence erkekler bizden daha hassaslarVallahi bn normal yada sezeryan da olsa girmesini isterdim ama eşim çok duygusal dıştan belli etmez ama içi fena. Yani ne onun benim o acıma şahit olmasına ne de benim ameliyat olurken ki durumuma acı çekmesine gönlüm el vermez. Biraz dirayetli birisi olsa belki isterdim. Fotoğraf için bn kimseyi ayarlamadim. Hastane çekiyormuş bı kaç tane. Onun dışında sezeryan olup genel anestezi alırsam bebeğin ilk çıkış anının videosunu çekmelerini isticem inşallah çekerler
Yok canım ben hiç yaşamadım öyle bir baskı ama sanırımKızlar son zamanlarda vajina da çok baskı hissediyorum ama tam aşağı kısmında özellikle bebek hareket edince resmen orada da hareket hissi oluyor, şimdi çıkacak sanki diyorum. Tuvalete falan gidince de o baskı var ama çok daha farklı sanki açılmış gibi, umarım anlatabildim böyle durum yaşayan var mı
Sancı şeklinde mi oluyor ? Doğum sancısı bel ve makata vuruyormus. Haftalar önce vücut başlıyormuş hazırlığa aslında belki onun sancılarıdır eğer nst n güzelseEvet çok iyi anladım bunu bnde yaşıyorum hatta şuan. Dediğin gibi sanki açık. genelde akşamları oluyo çıkacak da tutuyomusum gibi sıkıyorum kendimi. Makati da zorluyo fena hareketleri var ya korkutuyo
Çok zor bı durum ama önceliğiniz doğum olduğu için bence gidebileceginiz başka il varsa kısa süreli orada ev tutun eğitim araştırma gibi kapsamlı hastane olsun yada özel de varsa bu bölümler özel hastane araştırın sonrası bı şekilde yoluna girer inşallah. Bölgeyi hastaneleri çok bilmediğimden fazla da fikir veremiyorum. Bugün bı arkadaşa bir çok hastane Dr yorumu geldi insanlar sağolsun çok yardımsever. Bı başlık aç bncede oradan ne yapılır edilir yol gösteren olur illaki. Hatta Kazen i etiketle daha hızlı ulaşsın insanlaraKızlar ne yapalım ya bize akıl verin. Kafamız allak bullak. Buralar felaket nereye gitsek, ne yapsak??? Suyum fazla çocuğun karın bölgesi 2 hafta geri, Dr çocuk cerrahisi, endokrin ve hemorolog olan bi hastanede doğum yap diyor, eğer ki çocukta sıkıntı varsa hemen çocuk cerrahisi müdahele eder, sende sıkıntı çıksa hemotolog müdahele eder vs... Malatya’ya gidemem çok çok korktum Urfa’da özel doktorum bunları dedi zaten, ne yapsam ne etsem bilmiyorum ev yok oğlum küçük ve çok hareketli, hiç ama hiç durmuyor yerinde, başkasının evine gidip kalmak çok zor, ben rahat etmiyorum oğlumdan dolayı, çocuk doğacak düzen kurulması lazımne yapsak ne etsek sizde bana fikir verin lütfen
Kotu degil kilosu,en az iki kilo dogar insallah.benim kizim 37+0 da ultrasonda 2350 gorunuyordu ayni gun dogum oldu 2020 gr dogdu yani senin de minimum iki kilo dogar o da gayet iyi.2333 şuan
Cidden öyleler. Yok canım Dr simdilik hep normal doğuma odaklı. Bn polip ameliyatı sırasında spinal anestezi almıştım. Aynı akşam öyle bı baş ağrısı yaşadım ki yaklaşık 10 gün sürdü asla başımı dik tutup yürümek oturmak gibi şeyleri yapamiyodum sadece uzaniyodum. O yüzden doğum da spinal biraz endiselendiriyo ya yine başım agrirsa bebeğimle kim ilgilenicek nasıl emziricem korkusu var. Yani genel yada spinal anestezi arasındayım. İlk ciktiginda görmek de istiyorum bı yandanBence erkekler bizden daha hassaslargenel anestezi sen mi istiyorsun canım yoksa doktorun duruma göre mi hareket edecek?
Yok sancı değil bebek içerde hareketliyken vajinama makata vurup ittiriyo gibi bı hissiyat. Pazartesi kontrole gidicem bakalım nst yi gorucez. Yakın zamanda girmedim nst yeSancı şeklinde mi oluyor ? Doğum sancısı bel ve makata vuruyormus. Haftalar önce vücut başlıyormuş hazırlığa aslında belki onun sancılarıdır eğer nst n güzelse
Anladım canım epidural neden düşünmüyorsun bir de o baş ağrısı olayı için sezeryan sonrası kahve çok öneriliyor bilgin olsun yanında sert bi kahve bulundur hemen içCidden öyleler. Yok canım Dr simdilik hep normal doğuma odaklı. Bn polip ameliyatı sırasında spinal anestezi almıştım. Aynı akşam öyle bı baş ağrısı yaşadım ki yaklaşık 10 gün sürdü asla başımı dik tutup yürümek oturmak gibi şeyleri yapamiyodum sadece uzaniyodum. O yüzden doğum da spinal biraz endiselendiriyo ya yine başım agrirsa bebeğimle kim ilgilenicek nasıl emziricem korkusu var. Yani genel yada spinal anestezi arasındayım. İlk ciktiginda görmek de istiyorum bı yandan
Yok sancı değil bebek içerde hareketliyken vajinama makata vurup ittiriyo gibi bı hissiyat. Pazartesi kontrole gidicem bakalım nst yi gorucez. Yakın zamanda girmedim nst ye
Evet canım kilo ile çok bağlantılı değilmiş tamamen bebeğe bağlı dedi drKotu degil kilosu,en az iki kilo dogar insallah.benim kizim 37+0 da ultrasonda 2350 gorunuyordu ayni gun dogum oldu 2020 gr dogdu yani senin de minimum iki kilo dogar o da gayet iyi.
Ablam kirk haftasini doldurup 3.500 kilo dogurmustu yegenimi ama yirmi gun kuvezde kalmisti.Yani bu durum kiloya falan bakmiyor hic canini sıkma.
Ciger gelistirici vurmalari da cok iyi olmus onun cok faydasi oluyor.
Çok geçmiş olsun öncelikle, Allah evladınızı size bağışlasın. Dr olarak Selçuk üniversitesi hastanesinde Ayşegül hoca var, çok tatlı çok donanımlı bir hekim. Şehir hastanesinde Gülsüm hanım var o da aynı şekildedir. Bir de özelde çalışan Doç dr Feyzanur İncesu var, o da çok iyidir. Siz nasılsınız, birşeye ihtiyacınız var mıİyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Canım nerde oturuyorsun şuan ona göre tarif ediyimİyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim