2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet en güzeli yalnız olmak benim de paradan ziyade hiç poz vereyim modumda değilim ya dediğin gibi hatira bı kaç poz yeter

Canım Ankara’da kalma imkanın varmı ? Burda bi çok doğum uzmanı depremden etkilenenlerin doğumunu çok iyi hastaneler aracılığıyla üstleniyorlar

Vallahi bn normal yada sezeryan da olsa girmesini isterdim ama eşim çok duygusal dıştan belli etmez ama içi fena. Yani ne onun benim o acıma şahit olmasına ne de benim ameliyat olurken ki durumuma acı çekmesine gönlüm el vermez. Biraz dirayetli birisi olsa belki isterdim. Fotoğraf için bn kimseyi ayarlamadim. Hastane çekiyormuş bı kaç tane. Onun dışında sezeryan olup genel anestezi alırsam bebeğin ilk çıkış anının videosunu çekmelerini isticem inşallah çekerler

Ben de henüz hazırlamadım. Haftaya ilgileneceğim ama

Evet çok iyi anladım bunu bnde yaşıyorum hatta şuan. Dediğin gibi sanki açık. genelde akşamları oluyo çıkacak da tutuyomusum gibi sıkıyorum kendimi. Makati da zorluyo fena hareketleri var ya korkutuyo

Bence erkekler bizden daha hassaslar genel anestezi sen mi istiyorsun canım yoksa doktorun duruma göre mi hareket edecek?

Yok canım ben hiç yaşamadım öyle bir baskı ama sanırım Rande yaşıyordu

Evet çok iyi anladım bunu bnde yaşıyorum hatta şuan. Dediğin gibi sanki açık. genelde akşamları oluyo çıkacak da tutuyomusum gibi sıkıyorum kendimi. Makati da zorluyo fena hareketleri var ya korkutuyo
Sancı şeklinde mi oluyor ? Doğum sancısı bel ve makata vuruyormus. Haftalar önce vücut başlıyormuş hazırlığa aslında belki onun sancılarıdır eğer nst n güzelse

Çok zor bı durum ama önceliğiniz doğum olduğu için bence gidebileceginiz başka il varsa kısa süreli orada ev tutun eğitim araştırma gibi kapsamlı hastane olsun yada özel de varsa bu bölümler özel hastane araştırın sonrası bı şekilde yoluna girer inşallah. Bölgeyi hastaneleri çok bilmediğimden fazla da fikir veremiyorum. Bugün bı arkadaşa bir çok hastane Dr yorumu geldi insanlar sağolsun çok yardımsever. Bı başlık aç bncede oradan ne yapılır edilir yol gösteren olur illaki. Hatta Kazen i etiketle daha hızlı ulaşsın insanlara

Kotu degil kilosu,en az iki kilo dogar insallah.benim kizim 37+0 da ultrasonda 2350 gorunuyordu ayni gun dogum oldu 2020 gr dogdu yani senin de minimum iki kilo dogar o da gayet iyi.

Ablam kirk haftasini doldurup 3.500 kilo dogurmustu yegenimi ama yirmi gun kuvezde kalmisti.Yani bu durum kiloya falan bakmiyor hic canini sıkma.

Ciger gelistirici vurmalari da cok iyi olmus onun cok faydasi oluyor.

Bence erkekler bizden daha hassaslar genel anestezi sen mi istiyorsun canım yoksa doktorun duruma göre mi hareket edecek?
Cidden öyleler. Yok canım Dr simdilik hep normal doğuma odaklı. Bn polip ameliyatı sırasında spinal anestezi almıştım. Aynı akşam öyle bı baş ağrısı yaşadım ki yaklaşık 10 gün sürdü asla başımı dik tutup yürümek oturmak gibi şeyleri yapamiyodum sadece uzaniyodum. O yüzden doğum da spinal biraz endiselendiriyo ya yine başım agrirsa bebeğimle kim ilgilenicek nasıl emziricem korkusu var. Yani genel yada spinal anestezi arasındayım. İlk ciktiginda görmek de istiyorum bı yandan
Sancı şeklinde mi oluyor ? Doğum sancısı bel ve makata vuruyormus. Haftalar önce vücut başlıyormuş hazırlığa aslında belki onun sancılarıdır eğer nst n güzelse
Yok sancı değil bebek içerde hareketliyken vajinama makata vurup ittiriyo gibi bı hissiyat. Pazartesi kontrole gidicem bakalım nst yi gorucez. Yakın zamanda girmedim nst ye

Anladım canım epidural neden düşünmüyorsun bir de o baş ağrısı olayı için sezeryan sonrası kahve çok öneriliyor bilgin olsun yanında sert bi kahve bulundur hemen iç

Evet canım kilo ile çok bağlantılı değilmiş tamamen bebeğe bağlı dedi dr

Çok geçmiş olsun öncelikle, Allah evladınızı size bağışlasın. Dr olarak Selçuk üniversitesi hastanesinde Ayşegül hoca var, çok tatlı çok donanımlı bir hekim. Şehir hastanesinde Gülsüm hanım var o da aynı şekildedir. Bir de özelde çalışan Doç dr Feyzanur İncesu var, o da çok iyidir. Siz nasılsınız, birşeye ihtiyacınız var mı

Canım nerde oturuyorsun şuan ona göre tarif ediyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…