2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ayyy!! Aşırı sinir bozucu yaaa.. Ben de 12 yıldır aynı şirketteyim. Sürekli üzerime görev yüklediler, benimle girenlerin hepsi müdür oldu ama bana kıdem de vermediler. Sorumluluklarla kaldım. Zamları güya farklı farklı yapmışlar, benimki en düşüklerden bir tık üstte. Ay neyse.. yazıp yazıp düşünüp düşünüp sinir bozuyorum zaten!! Doğum sonrası iş arayacağım. Allah iyi insanlarla karşılaştırdın inaşllah Kıymet bilinmeyen yerde hasta olacağız Allah korusun valla deliriyorum!
Sonra sonra öyle yayılıyorlar canım hastalıklar. Ablam Halk Sağlığı uzmanı. Bu ülke Suriyelileri aşılamak için kaç milyarlar harcadı bilseniz. Sokak sokak Suriyeli peşinde koştu ablamlar. Zorla da yapılmıyor. Aşı yapmaya çalıştılar hep. İstemeyene yapamıyorsun da.. Ah bu devlet neyi düşünüyor ki bir de salgın hastalık düşünecek. 50 yıldan fazla zamandır uğraşılan ilmek ilmek işlenen kökü kurutulan hastalıklar hortlar diye düşünecek.. Açıverdiler kapıları para alıcaz diye. O da umdukları gibi olmadı. Şimdi de seçim malzemesi.. Neyse yaa.. bak her şey sinir bozukluğu.. Çocuklarımız huzurlu bir ülkede büyür umarım
Ablam Bursa'da bu arada. İlk açıldığı zamanlardı sanırım Şevket Yılmaz'da çalışmışlığı vardır. O zaman uzman değildi. 20 sene falan olmuştur sanırım. Ah o zaman güzeldi çoğu şey..

Çifte standart işte ben de iş bakmayı düşünüyorum kidemimi alir çıkarım nasılsa bu paralara her yerde iş var

kızlar siz devlette mi yoksa özelde mi doğum düşünüyorsunuz? bir de özelde fiyat sordunuz mu? ben normalde devlette isterdim ama muamele ve hizmetten dolayı hiç düşünmüyorum bile. zaten insan stres altında oluyor bir de o suratları çekmek istemiyorum devlette

15-40 bin arası canım şuan piyasa özelde. Ben özelde yapicam ama eşimin çalıştığı hastane olduğu için ücret ödemeyecegim

Okadar herşeye koşuyorsun bu yaptığı büyük haksızlık. Benim fikrim kendini hiç üzmemen ve iznini başlatman yada işe devam edersen bile kesinlikle eskisi gibi verimli olma işleri geciktir canım.

Okadar herşeye koşuyorsun bu yaptığı büyük haksızlık. Benim fikrim kendini hiç üzmemen ve iznini başlatman yada işe devam edersen bile kesinlikle eskisi gibi verimli olma işleri geciktir canım.
Tam da öyle yapıcam kuzum telefonlari falan da açmayacagim madem öyle görürler bundan sonra

Vala benim bi anda gelmişti üstelik su falanda gelmemişti gündüz normal yedim içtim gece yattım belime sanki ağrı girdi hissettim aklıma doğum sancısını ordan geleceği hiç gelmiyodu kasik ve karın ağrısı bekliyodum dedim uyusam geçer heralde dememe kalmadı belimi sanki kestiler o ağrıyı hiç unutamam WC ye gittim baktım kanamam var hemen acile gittik sonrası 13 saat sancı hemde aralıksız bir dakika aralik bile olmadı kesintisiz sancı çektim asla uyku yok ve doğum sonrası bitik bı haldeydim su içmek istedim vermediler bide epidural aldım sağ taraf uyuşmadı sol taraf uyuştu doğum işi nasip işi cidden arkadaşım suni sancı aldı aralıklı oldu ilk başlar sonra Aralık olmadı dayanamadım dedi epidurali alınca uyumuştum rahatladım dedi..ben sırtımdan soktukları kataterde canımı yakiyodu elimin üstündeki serum ayrı bı ağrı veriyodu bu sefer daha kolay olmasını dilerim inşallah hepimiz için geçiyor tabi hepsi yeterki saglik olsun annelerin gücü hepsine yetiyor maşallah nazar boncuğu

Yok belli bi hastane için demedim canim ben izmirde skala böyle yani bu aralıkta özeller . 7200 çok çok iyi fiyat bence
sağlık güvencesi olduğu için sanırım bu fiyat bana da çok uygun geldi o yüzden devlette ki rezilliği çekmeye değmez diye düşünüyorum

Ben de baş agrisi olmadi ictigim.kahveden mi artik bunyeyle mi alakali mi bilemiyorum. Siz dogum sonrasi kahve icmis miydiniz
Çok kahve ve su içtim ama yine de başım ağrıdı.3-4 gün sürdü en fazla.Bence ya bünyeden kaynaklı ya da iğneyi yapan doktordan bilemiyorum.Spinal olup hiçbir şekilde baş ağrısı yaşamayan bir sürü insan var.

Kızlar benim tüm vucütta aşırı kaşınma var gece bile uyutmuyor. Bu durumu yaşayan var mı? Eğer varsa nasıl bir yöntem kullanıyorsunuz geçmesi için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…