Ayyy!! Aşırı sinir bozucu yaaa..Kızlar patrona aşırı sinirlendim pazartesi izni başlatsam mi cidden çalışmaya gram hevesim kalmadı şuan baya gerildik tartıştık maaş olayları yüzünden dalga geçer gibi kıdem gözetmeden maaş vermiş herkese. Ama biliyorum sırf kadın olduğum için oluyor bu ayrımcılık açtım ağzımı yumdun gözümü ben de. Sinirden şuan birilerini parcalayasim geliyor.
Sonra sonra öyle yayılıyorlar canım hastalıklar. Ablam Halk Sağlığı uzmanı. Bu ülke Suriyelileri aşılamak için kaç milyarlar harcadı bilseniz. Sokak sokak Suriyeli peşinde koştu ablamlar. Zorla da yapılmıyor. Aşı yapmaya çalıştılar hep. İstemeyene yapamıyorsun da.. Ah bu devlet neyi düşünüyor ki bir de salgın hastalık düşünecek. 50 yıldan fazla zamandır uğraşılan ilmek ilmek işlenen kökü kurutulan hastalıklar hortlar diye düşünecek.. Açıverdiler kapıları para alıcaz diye. O da umdukları gibi olmadı. Şimdi de seçim malzemesi.. Neyse yaa.. bak her şey sinir bozukluğu.. Çocuklarımız huzurlu bir ülkede büyür umarımO degil de Suriyeliler on yildir Turkiye'deler kizamik simdi mi hortladi onu bagdastiramadim
İrkci asla degilim ama sanki yeter gibi, savas falan da yok artik kendi vatanlarina donseler ne iyi olacak.Ozellikle kadin dogum ve cocuk poliklinikleri hep Suriyeli onlardan dolayi ozele gidiyoruz resmen.Yoksa yakinimda Sefket yilmaz arastirma hastanesi var ben de oraya giderdim, doktorlari da kotu degil ama Bursali olanlar bilir,ordaki kadin dogum poliklinigi sadece Suriyelilere hizmet veriyor
Çok geçmiş olsun inşallah sağ salim alırsınız kucağınızaMerhaba cnm dün yattım araştırma hastanesine. Kontrol ediyorlar. Bugün insülin başlayacaklar ama suyum 10.36 olmuş. Bakalım ne olacak? Dua edin bana lütfennnn
Dün bakıldı 31 haftalık görünüyor 2 hafta geride. Yarın ultrason var bakalım inş suyu biraz azalırSuyun artmis mi yani canim. Iyi gozetim de olman iyi olmus.insallah her sey yoluna girer. Peki bebekte herhangi bir degisiklik var mi
Çifte standart işte ben de iş bakmayı düşünüyorum kidemimi alir çıkarım nasılsa bu paralara her yerde iş varAyyy!! Aşırı sinir bozucu yaaa..Ben de 12 yıldır aynı şirketteyim. Sürekli üzerime görev yüklediler, benimle girenlerin hepsi müdür oldu ama bana kıdem de vermediler. Sorumluluklarla kaldım. Zamları güya farklı farklı yapmışlar, benimki en düşüklerden bir tık üstte. Ay neyse.. yazıp yazıp düşünüp düşünüp sinir bozuyorum zaten!! Doğum sonrası iş arayacağım. Allah iyi insanlarla karşılaştırdın inaşllah Kıymet bilinmeyen yerde hasta olacağız Allah korusun valla deliriyorum!
Sekerin dusuk degil miydi? Bu durumda da mi insulin baslaniyormusMerhaba cnm dün yattım araştırma hastanesine. Kontrol ediyorlar. Bugün insülin başlayacaklar ama suyum 10.36 olmuş. Bakalım ne olacak? Dua edin bana lütfennnn
15-40 bin arası canım şuan piyasa özelde. Ben özelde yapicam ama eşimin çalıştığı hastane olduğu için ücret ödemeyecegimkızlar siz devlette mi yoksa özelde mi doğum düşünüyorsunuz? bir de özelde fiyat sordunuz mu? ben normalde devlette isterdim ama muamele ve hizmetten dolayı hiç düşünmüyorum bile. zaten insan stres altında oluyor bir de o suratları çekmek istemiyorum devlette
Merhaba cnm dün yattım araştırma hastanesine. Kontrol ediyorlar. Bugün insülin başlayacaklar ama suyum 10.36 olmuş. Bakalım ne olacak? Dua edin bana lütfennnn
ay çok pahalıymış neresi orası hangi hastane? bana 7200 dediler15-40 bin arası canım şuan piyasa özelde. Ben özelde yapicam ama eşimin çalıştığı hastane olduğu için ücret ödemeyecegim
Okadar herşeye koşuyorsun bu yaptığı büyük haksızlık. Benim fikrim kendini hiç üzmemen ve iznini başlatman yada işe devam edersen bile kesinlikle eskisi gibi verimli olma işleri geciktir canım.Kızlar patrona aşırı sinirlendim pazartesi izni başlatsam mi cidden çalışmaya gram hevesim kalmadı şuan baya gerildik tartıştık maaş olayları yüzünden dalga geçer gibi kıdem gözetmeden maaş vermiş herkese. Ama biliyorum sırf kadın olduğum için oluyor bu ayrımcılık açtım ağzımı yumdun gözümü ben de. Sinirden şuan birilerini parcalayasim geliyor.
Yok belli bi hastane için demedim canim ben izmirde skala böyle yani bu aralıkta özeller . 7200 çok çok iyi fiyat benceay çok pahalıymış neresi orası hangi hastane? bana 7200 dediler
Tam da öyle yapıcam kuzum telefonlari falan da açmayacagim madem öyle görürler bundan sonraOkadar herşeye koşuyorsun bu yaptığı büyük haksızlık. Benim fikrim kendini hiç üzmemen ve iznini başlatman yada işe devam edersen bile kesinlikle eskisi gibi verimli olma işleri geciktir canım.
Vala benim bi anda gelmişti üstelik su falanda gelmemişti gündüz normal yedim içtim gece yattım belime sanki ağrı girdi hissettim aklıma doğum sancısını ordan geleceği hiç gelmiyodu kasik ve karın ağrısı bekliyodum dedim uyusam geçer heralde dememe kalmadı belimi sanki kestiler o ağrıyı hiç unutamam WC ye gittim baktım kanamam var hemen acile gittik sonrası 13 saat sancı hemde aralıksız bir dakika aralik bile olmadı kesintisiz sancı çektim asla uyku yok ve doğum sonrası bitik bı haldeydim su içmek istedim vermediler bide epidural aldım sağ taraf uyuşmadı sol taraf uyuştu doğum işi nasip işi cidden arkadaşım suni sancı aldı aralıklı oldu ilk başlar sonra Aralık olmadı dayanamadım dedi epidurali alınca uyumuştum rahatladım dedi..ben sırtımdan soktukları kataterde canımı yakiyodu elimin üstündeki serum ayrı bı ağrı veriyodu bu sefer daha kolay olmasını dilerim inşallah hepimiz içinYaa bir anda mi geldi o büyük ağrı
Benim de çok ayakta durduğum zamanlar fazla oluyor kasılmalar, sertleşme ve alt tarafta ağırlık gibi baskı
Gece çok sık oluyor bende de, bazen kalçadan bacağa doğru ağrım inanılmaz fazla oluyor, sürekli oflayıp poflamaktan ne kendim uyuyorum, ne kocamı uyutuyorum
Ben de kontrole gitmeden 2 gün önce kasılmalar çok artmıştı, nst ye bı girdim tık yok
O baskı anında aha geliyor çocuk diyorum, sen 37 leri pek görecek gibi durmuyorsun bebek ve senin için en sağlıklı en hayırlı zamanda olsun inşallah.
2. Bebeler daha mı erken gelir acaba, benim pek gücüm kalmadı da
sağlık güvencesi olduğu için sanırım bu fiyat bana da çok uygun geldi o yüzden devlette ki rezilliği çekmeye değmez diye düşünüyorumYok belli bi hastane için demedim canim ben izmirde skala böyle yani bu aralıkta özeller . 7200 çok çok iyi fiyat bence
Çok kahve ve su içtim ama yine de başım ağrıdı.3-4 gün sürdü en fazla.Bence ya bünyeden kaynaklı ya da iğneyi yapan doktordan bilemiyorum.Spinal olup hiçbir şekilde baş ağrısı yaşamayan bir sürü insan var.Ben de baş agrisi olmadi ictigim.kahveden mi artik bunyeyle mi alakali mi bilemiyorum. Siz dogum sonrasi kahve icmis miydiniz
Şekerim çok yüksek değil ama dengeli de değil. Tokluk 160 da çıkıyor , 120 de çıkabiliyor. Sabah aç karnına 106 çıktı tokluk 142 çıktı öyle karışık yaniSekerin dusuk degil miydi? Bu durumda da mi insulin baslaniyormus
Bence de canım illaki seni arayacaklar izinde açma ki bilsinler mumla arasınlarTam da öyle yapıcam kuzum telefonlari falan da açmayacagim madem öyle görürler bundan sonra
Tokluk 1. Saat mi 2. Saat mi bu degerlerde cikiyor.Şekerim çok yüksek değil ama dengeli de değil. Tokluk 160 da çıkıyor , 120 de çıkabiliyor. Sabah aç karnına 106 çıktı tokluk 142 çıktı öyle karışık yani
Ay sanki Hazir olunca hemen gelecekmiş gibi geliyor.E hadi hazırla artık