2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım benim sakin ol çok iyi anlıyorum seni acele karar verme bi otur düşün ne mantıklıysa senin için o olsun

Maaş konusunda sanırım herkes dertli, eşimde çok sinirliydi. Dediğin gibi kıdem ve hiyerarşi gozetmeksizin aynı zam yapılmış o zaman ne anlamı var ki.
Böyleleri sizler gibi çalışkan insanı hak etmiyor bence

bence inadına çıkmayın.sonuçta sayılı gün.çabuk geçer.takmayın çok da fazla

Yok valla regl ağrısı devam ediyor. Arada vurup geçiyor tabi. Hiç özlememişim bu ağrıyı :/
Doktora sordun mu sen canım bu ağrıları
Benim oğlan sürekli okuldan virüslerin tüm varyantını eve taşıdığı için yil başında özel sigorta yaptırmıştık, bı tık rahatladım o konuda

O degil de Suriyeliler on yildir Turkiye'deler kizamik simdi mi hortladi onu bagdastiramadim

İrkci asla degilim ama sanki yeter gibi, savas falan da yok artik kendi vatanlarina donseler ne iyi olacak.Ozellikle kadin dogum ve cocuk poliklinikleri hep Suriyeli onlardan dolayi ozele gidiyoruz resmen.Yoksa yakinimda Sefket yilmaz arastirma hastanesi var ben de oraya giderdim, doktorlari da kotu degil ama Bursali olanlar bilir,ordaki kadin dogum poliklinigi sadece Suriyelilere hizmet veriyor

Ya iste o sigortayi da randevusuz kabul etmeyen hastaneler var kota geldigi icin.

Canım doktoru arasan söylesen olmaz mı. Böyle kendini yiyip bitirirsin, boşa stress olmak yerine

Yaa doğum için devlet hastanelerinde ekranda isimler çıkıyor ya türk ismi sayılı inanın ki, dediğin gibi onlardan bize sıra gelmiyor ki devlet hastanelerine gidelim. Ve okulda bile çok sıkıntı çıkarıyorlar, oğlumun sınıfın da var 2 tane. Bir an önce okul bitse diye bakıyoruz

Haram zıkkım olsun emeklerimiz inan emeğime fedakarlığima ve dürüstlügüme üzülüyorum başka bişey değil
bence inadına çıkmayın.sonuçta sayılı gün.çabuk geçer.takmayın çok da fazla
Düşüncem canım ama bi sekilde bunun acısını cikaricam onlardan
Kuzu iste bu hastaliklar birden çıkmıyor zaten topluma karışan insanlar sayesinde zamanla güçlenip çoğalıyorlar Ben artık çok sıkıldım ülkemde ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmekten. Eskiden insanların devlet hastanesi diye bir seçeneği vardı artık o da yok adım atılmıyor sıra gelmiyor hiç birimize. Ama bu Suriyelilerin suçu da değil yanlış göç politikası uyguluyanların suçu. Sıfır denetim, sıfır takip. Allah sonumuzu hayretsin.

Canım doktoru arasan söylesen olmaz mı. Böyle kendini yiyip bitirirsin, boşa stress olmak yerine
Konuştum 7 şubatta kadar bekleyecekmişim kontrolden sonra bakacak duruma göre artık verecek gün 37. Haftam gelmek üzere zaten duruma göre alın artık yakın zamanda diyeceğim.

Amin inşallah canım çok fazla heyecan stres yapıyorum elimde olmadan. 7 şubatta gittiğimde artık netleştireceğiz tarihi Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah hepimizi güzel haberlerimizi verelim.

Yok canım 6sında randevum. Bu haftalarda yalancı sancıların ve kasılmaların normal olduğunu biliyorum o yüzden panik yapmıyorum açıkçası. Geçmeyen bir sancım olursa ya da sancı sürelerim sıklaşırsa doktorumla iletişime geçerim diye düşünüyorum

Canım ilk zamanlarda süt durumuna göre bakıp yol alabilirsiniz. Ben çalışmıyordum ama süt pompası çok cok aktif kullandım sütümü cogaltsin diye.
elektronik mi aldınız yoksa manuel mi indirimler varken ben de alayım dursun olmadı

Kızlar merhaba.. hastane çantası için yedek gecelik alacağım kısa kollu alsam çok mu anormal olur çok bunalıyorum sıcaktan:/
Benim normal olan pijamalar uzun kollu şu beyaz lohusa takımı dedikleri kısa kollu onunda sabahlığı var ince bir şey hastaneler sıcak oluyor dediler üşümeyiz diye umuyorum bunalıyorsan kısa al bence üşürsen hırka veya sabahlık giyersin Uzunun çaresi yok
Canım hiç sinirlenme değmez, bebeğini düşün eğer gerçekten gitmek istemiyorsan ayakların geri geri gidiyorsa orada olmak seni mutlu etmiyorsa kesinlikle olmamalısın ayrıl izine gitsin bir hafta sonuçta dediğim gibi gerekirse hazır denersin gerekirse eksiye girersin ama şu an senin psikolojik durumun her şeyden daha önemli
Ben oğlumda prima kullanıyordum. Sonra dedim ki bir molfixi deneyeyim. Sanırım primaya alıştığı için molfixi alerji yapmıştı. Benim böyle bir deneyimim olduğu için ben bez depolamıyorum.
kafalar karışık sanırım molfix alacağım 2 numarayı iyi gelmezse değiştiririm.
Teşekkür ederim ben de duruma göre bakacağım galiba şimdi iki numarayı da molfix alayım bakalım
Off diyorum kanayan yaram yani vallahi günlük pede para yetiştiremiyorum islaklık hissini hiç sevmiyorum evde yine bazen idare ediyorum sık sık çamaşır değiştirerek ama dışarıda o da olmuyor.
Aynen eşim de dün o kadar dertli ve sinirliydi ki herkese aynı zamı yapmışlar bana günde 15 iş geliyor millete iki iş geliyor kapatıyorlar aynı zamı alıyoruz diye söyleniyordu özel şirketler hiç umursamıyor çalışanlarını artık umursayan da üçbeş yer diyeyim yani

Evet çok sinirim bozuldu ama kendime üzüldüm. İşte fedakarlık yapmamak lazım. Kendi işimiz gibi görüyoruz ya ondan oluyor bunlar. Halbuki çalışan da aynı parayı alıyor çalışmayan da.
Çok iyi anlıyorum eşini. Seneleri,verilen emeği hiçe sayiyorlar insani da üzen bu zaten. Özel sektörde ahlaklı olup işini düzgün yapan insan kazanamıyor zaten o kesin. Hakkımız haram olsun ne diyim ki benim çocuğumun da hakkına giriyorlar. 10 saat oturuyorum her gün ben sabahın köründe kalk gel randevunu haftasonuna ayarla sonra yine ezilen sen oluyorsun

Merhaba cnm dün yattım araştırma hastanesine. Kontrol ediyorlar. Bugün insülin başlayacaklar ama suyum 10.36 olmuş. Bakalım ne olacak? Dua edin bana lütfennnn
Suyun artmis mi yani canim. Iyi gozetim de olman iyi olmus.insallah her sey yoluna girer. Peki bebekte herhangi bir degisiklik var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…