2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben de her sabah hamile eteğini, hamile çorabını giymekten sıkıldım. Doğum yapınca eteği atacağım kesin. Aldığım hamile elbiselerini de gözümün önünden toplayıp kaldıracağım hemen. Bunu kimseye söyleyemedim ama beni en fazla zorlayan şey bu istediğini giyememe konusu oldu. 7.aya kadar yumurta gibi sevimli duruyordu. Son 1 aydır göbeğin önde gitmesinden aşırı rahatsızım Bir de çarşıda sokakta insanları görüp eski halime ne zaman döneceğim diye kendi kendime sormaya başladım. Sanki yeniden o mini etekleri giyemeyecekmişim gibi ehehe

Canım her gün gitmek seni daha cok gerecekse ayrıl uzaklaş, sonuçta sonlara yaklaştık. Hiç bir şeyin seni ve bebeği olumsuz etkilemesine izin verme bence.

indirim olacakmış emzirme ürünlerinde belki ben de bunu alırım annem gerek yok zaten evdesin çalışmıyorsun dedi ama herkes alıyor anlamadım ne yapacağımı

Kuzum normal bebek büyüyünce karın kasları yanlara ayrılıyor daha çok bunun etkisi vardır canım.

Eklentiler

• Screenshot_20230201_135554_Chrome.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar e bebekte prima 2 numara 60 tanesi sepette 194,40 tl tanesi 3,24 e geliyor sanırım iyi indirimde iki paket alsam diyorum ama ben bir numara bezleri molfix pure&soft aldım 2 numarayı da ondan mı alsam yardım pıliiis
Ben oğlumda prima kullanıyordum. Sonra dedim ki bir molfixi deneyeyim. Sanırım primaya alıştığı için molfixi alerji yapmıştı. Benim böyle bir deneyimim olduğu için ben bez depolamıyorum.

Ben oğlumda prima kullanıyordum. Sonra dedim ki bir molfixi deneyeyim. Sanırım primaya alıştığı için molfixi alerji yapmıştı. Benim böyle bir deneyimim olduğu için ben bez depolamıyorum.
Ben de aynısını yaşadım, primadan sonra sleepy denedim çok kötü pişik oldu ve bez de taşırdı. bildiğim kadarıyla prima sonrası böyle bir durum oluyor. Oyuzden bu sefer molfix ile başlayacağım ama ben de depolamadim sadece 1 no aldim 2 hafta gidecek kadar

anladım canım teşekkür ederim bende kızımda bol su rezene,anason,kişniş, çörekotu karışımı çay bol dereotu tüketmiştim. Birde her yemege kimyon atıyordu annem gaz olmasın diye hiç de sevmem ama kızımda çok çektim gaz problemi inşallah bu daha kolay olur
darısı bize canım gel 13 şubat gel artık
Bugün patronum bana sen 3 aya gelirsin diyor dedim hic hayal kurmayın ben 6 ay yokum daha gitmeden dönüşümü düşünüyorlar
bebekle gelebiliyor muyuz diye sorsaydın canım hep kendilerini düşünüyorlar
hem tüm doktorlar bebeklere 6 aya kadar anne sütü verin diyorlar sonra doğum izni 8 hafta başlı başına saçmalık zaten elle tutulur hiç bir tarafı yok ben kızımda 6 aylıkken işe başlamak zorunda kaldım ek gıdaya 5. ayda başladım çünkü sadece sağarak süt yetiştirmek çok zordu bunda da erken başlarım muhtemelen ek gıdaya
canım benim akşam 6 7 gibi sancım başladı yarım saat 40 dk da bir geliyordu sabaha kadar git gide sıklaştı sabaha kadar 3 kere falan ılık duş aldım sancılar belden vurduğu için eşim sürekli belime masaj yaptı sabah 6 ya doğru sancı sıklığım 5 dk ya düşünce yola çıktık. Zaman oluyor ama yapacak hal olur mu o kişiden kişiye değişebilir
Kızlar bu akşam çok kasılmam oldu ya. Hala devam ediyor şuan. Bu kadar olması normal mi acaba :/
valla canım benimde çok oluyor özellikle de akşamları dinlenmeye geçince hatta nst ye bağlıyken ben bebek o kadar sertleşti ki karnım yırtılacak gibiydi yine de sancı çıkmadı bence vücut kendini hazırlıyor.
benim göbek deliğim dışa doğru çıktı canım birde kızımda karnım daha yayvandı yanlara doğru bunda top gibi karşıya doğru gidiyor
canım ben kızımı mecburi olarak 3 yaşında kreşe başlattım ve 1 yıl boyunca sürekli hastalıklarla uğraştık bağışıklık kazanması zaman alıyor bu yılda 4 yaşında ama vücudu alıştığı için geçen yıla göre daha az hasta oluyor nacizane tavsiyem vermeyi düşünüyorsan da kışı atlatıp baharda ver hem hastalıklarda azalıyor ama bu kreş sürecinden ve hastalıklardan kaçış yok malesef gittiği ilk yıl hastalıklar çok normal
canım benim akşam 6 7 gibi sancım başladı yarım saat 40 dk da bir geliyordu sabaha kadar git gide sıklaştı sabaha kadar 3 kere falan ılık duş aldım sancılar belden vurduğu için eşim sürekli belime masaj yaptı sabah 6 ya doğru sancı sıklığım 5 dk ya düşünce yola çıktık. İlk doğumlarda açılma hızı genellikle çok yavaş oluyor ama benim suyum gelmemişti eğer suyum gelseydi direk hastaneye giderdim. Gittiğimde açılmam 4 cm di nst ye aldılar 1 saat kadar durdum sancılar sıklaşınca tekrar muayene edildim 8 gibi 6 cm oldu odaya aldılar suni sancı verdiler 12,30 gibi kızım dünyaya geldi. ben devlet hastanesinde yaptım kızımda devlette de suni sancıyı hemen takıyorlar bildiğim için olabildiğince geç gittim. Suni sancının en kötü yanı seni yataga bağlıyor olması diğer türlü hareket edip sancıyı karşılayabilirsin süreç biraz daha yavaş ilerler ama herşey daha kolay olur. tabi her doğum kendine özgü inşallah bu daha kolay ve hızlı olur hepimizin yaşayacağı doğum hikayeleri umarım çok güzel olur
benimkide öyle totosunu da dayıyor göbeğimin sağına karnım yamuluyor direniyor orada diyorum çıkacak birazdan cee diye
Kızlar e bebekte prima 2 numara 60 tanesi sepette 194,40 tl tanesi 3,24 e geliyor sanırım iyi indirimde iki paket alsam diyorum ama ben bir numara bezleri molfix pure&soft aldım 2 numarayı da ondan mı alsam yardım pıliiis
canım ben her ihtimale ve alerji durumuna göre prime premium care , molfix pure&soft aldım elimin altında bulunsun diye kimya mühendisi bir arkadaşımda ısrarla goon aldırdı temiz içerikli diye deneyeceğim bakalım
Kızlar merhaba.. hastane çantası için yedek gecelik alacağım kısa kollu alsam çok mu anormal olur çok bunalıyorum sıcaktan:/
ben kısa kollu aldım canım hırka da alırım yanıma her ihtimale karşı üşürsem diye

Ben de baktim kizin asi kartina 12. Ayda kkk diye yapilmis.Biz de hem ozel asilar hem devlet asilari oldugu icin hangileri yapildi yapilmadi hatirlayamadim,neyseki asi kartinda yaziyor.
Ya iste parasi olan var olmayan var.Mesela ben seneye ucretsiz izne ayrilacagim tek maasla bu sartlarda cok zor gecinmek Yegenim iki bucuk yasinda ve dogustan bobrek hastasi her muayene,tahlil,ultrason 3-4 bin gidiyor.En son Capaya goturduler en azindan daha az olur diye,ultrason icin dokuz ay sonrasina randevu verilmis,eger ucretli isterseniz de ayni gun yapariz demisler.Neyseki veremeyecek durumda degillerdi ama durumu kotu olanlar ne yapiyor diye dusunmeden edemiyor insan

Cuma nst de çıkar tabi o zaman uslu durursa çıkmayada bilir ay valla bilmiyorum cnm ya erken mi geç mi farkermiyor ama azcık dursun, çantasını hazırlayayım önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…