2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Noo geçen hafta bebeğin kıyafetlerini valiz içi organizelere koymuştum, benim kıyafetler hala duruyor. Valiz de yatak odasının bir köşesinde kendine yer edindi fakat o da daha silinecek vs vs
Ben de başlamadım henüz ama bu ay içinde yapacağım sanırım

Medicanada Bunyamin hoca doktorumuz,kendisinden cok memnunuz ilgili,sakin bir doktor,sadece hastasi cok fazla,randevu bulmak zor,eee simdi bir de acil durumlarda almiyorlar sigortali rutin kontrollere yine ona gotururuz cunku bir sey sorunca mesajlara donuyor hemen.kizim artik iki bucuk yasinda oldugu icin acil grip hastalik durumunda dortcelik cocuk hastanesine de gotururuz sorun olmaz.Ama dogacak bebisi yine Bunyamin hocaya gotururuz aylik,zaten onceden randevular belli oldugu icin sorun olmaz herhalde.

Ben ilkini spinal oldum.Dediğiniz gibi spinalin artılarından kaynaklı.Sonrasında yaşadığım baş ağrılarından dolayı bu doğumumda spinal olmayı asla düşünmüyordum.Ama başımın ağrımayacağını bilsem ve özel durumum olmasa tabiki spinali tercih ederim.Gebelikteki özel bir durumdan kaynaklı genel anestezi ile ameliyat olacağım.

Hazir ol yuzunu goremiceksin bol popo gorduk bir de testisleri inmis asagi onu da gosterdi doktor
Valla biz her gittiğimizde yüzünden fazla o malum bölgeyi görüyoruz yüzünü de eliyle kapatiyor bazen de plasentaya gomuyor kafasını. Bizim de aynı yerleşimi, kafa asagida ayaklarıyla sağ kaburgama vuruyor 1 aydır bu şekilde, dönerken göbeğim cok acıyor, yanlara vuruyor sanki apandist agrisi gibi zorluyor, bir de bazen elleriyle aşağı vuruyor muhtemelen, acayip tuvalete sıkısıyorum. Doktor hareketli bebekleri severiz dedi :)

Yeni doğan kontrollerini o doktora mı yapacaksınız? Ben Melek hamımı ve Orhan beyi çok duyuyorum ama ?. Bursalı anneler fikriniz nedir?

cok tatlilar ya ... Benim eski doktorum cok zeki olacak bu kiz derdi kizima, masallah cok hareketli idi :) simdi kizim bilseme secildi, cidden tahminleri tutuyor

Oglun kac yasinda? Aslinda cogu doktor ozellikle bu kis cocuklarin kres isini ertelemeyi oneriyor,seneye de ne olur bilinmez tabi,eger bes yasindan kucukse ertelemekte fayda var,cunku okuldan surekli hastalik getirecekler.

Ben de baş agrisi olmadi ictigim.kahveden mi artik bunyeyle mi alakali mi bilemiyorum. Siz dogum sonrasi kahve icmis miydiniz

Yeni doğan kontrollerini o doktora mı yapacaksınız? Ben Melek hamımı ve Orhan beyi çok duyuyorum ama ?. Bursalı anneler fikriniz nedir?
Yenidogan kontrollerini Bunyamin bey de yaptiririz cunku aylik rutin oldugu icin onceden randevu alip gideriz ama ek doktor arayisindayim ben de ozellikle acil durumlar icin goturebilecegimiz.Gecen bir arkadas yazmisti esentepe hastanesinde bir doktor ona da bakacagim ama sigorta gecerli olmazsa maddi acidan sıkınti.Gerci cocuklar iyi olsun da artik parada onemli degil.Bu bahsettigin doktorlar hangi hastandeler?

Oglun kac yasinda? Aslinda cogu doktor ozellikle bu kis cocuklarin kres isini ertelemeyi oneriyor,seneye de ne olur bilinmez tabi,eger bes yasindan kucukse ertelemekte fayda var,cunku okuldan surekli hastalik getirecekler.
3.5 yasinda şuan. Okula da gitmeyi çok istiyor. Evimin yan tarafinda anaokulu var gecen eylul ayinda en az 4 yasa sinif acmislar getirin bir bakalim uyum saglarsa oglunuz da gelsin demsilerdi ama ben yasitlariyla gitmesini tercih ettim ezilmesinden korktum ve de salginlardan. Yoksa her turlu uyum saglardi aktif bir cocuk kendinden buyuk cocuklari bile yonlendiriyorGelecek yaza anaokulu haric 1 alternatifim daha var ancak kardesi olacak kendi durmadan hasta olup getirip kardesine de bulatirir korkusu var bakalim zaman ne gosterecek. Okula da yazdirsam artik geri de alamam cok uzulur.

İnşallah canım benim önemli olan sağlıkla kucağımıza alabilmek meleklerimizi

Denetimden ziyade kolları açıp resmen çağırdılar sonrasını düşünen yok

Şimdi izindeyim ya snn verdiğin fikri yapicam kurabiye buzluk partisi

Vallahi sabah uyandigimda ahh ohhh diye diye kalkıyorum eşim her seferinde iyi misin noldu demekten bikmadi

İkisi de özel muayene sanıyorum

Bı süre şık giyinmeyr ara veriyoruz ayy ne diyosunn tüm bebeler bizi emmek mi isticek yanii gitti çekicilik

Umarım sakin soluklu bir süreç olur canım, her birimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…