2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yok kizzz hemen değil herhalde önce yiyelim bolca süt olsun sonra diyete girelim hepberaber yaza fit olalım bence seneye yaza
Ay yiyelim yiyelim öyle çok iştahı açık biri de değildim ama bu şeker beni bile delirtti hamilelikte alamadığım kiloyu doğumdan sonra alırım kesin. Neyse ki grubumuz hazır

Kızlar şimdi de kızamık salgını hortlamış bu kış gün yüzü göremicez belli oldu kontrolsüz mülteci alımı yıllardır uyuyan hastalıkları uyandırdı...
Offf ne zaman bitecek bu hastalıklar. O kadar zaman hastalıkları kontrol altına al sonra ülkeye giren çıkan belli olmasın.. valla kendimi yabancı hissediyorum bazen

Bugün bebeğinizin tırnakları parmak uçlarına ulaştı. Tırnakları küçük olsalarda hala düşük kas kontolleri sebebiyle bebekler kendilerini çizebilirler. Özellikle yataktan kalkarken posizyonunuzu yavaş ve özenli değiştirin.

İmza da yazana bakın sanki istesem yatakta hızlı hareket edebilicem. Çatı ağrısı kramp girmemesi için dönmek dakikalarımi aliyo zaten. Ona rağmen çizik bir bebe olarak gelirse kendi bilir

Kızlar bu akşam çok kasılmam oldu ya. Hala devam ediyor şuan. Bu kadar olması normal mi acaba :/
Nasıl oldunuz kızlar geçti mi sancılar?
Ay demeeee.. hemen kızın aşılarına bakayım kızamık olmuş mu valla yemine hastalıktan bıktım ya. Bu mülteci kaçaklar yüzünden daha neler çıkacak kim bilir....
Offf ne zaman bitecek bu hastalıklar. O kadar zaman hastalıkları kontrol altına al sonra ülkeye giren çıkan belli olmasın.. valla kendimi yabancı hissediyorum bazen
Hastalık ülkesi olduk denetimsizligin cezasını yine çocuklar çekiyor
Ay yiyelim yiyelim öyle çok iştahı açık biri de değildim ama bu şeker beni bile delirtti hamilelikte alamadığım kiloyu doğumdan sonra alırım kesin. Neyse ki grubumuz hazır
Doğumdan sonra burda tarifler havada uçuşur
Su samuru gibi ağır çekimde hareket ediyoruz zaten hızlı dönmek kalkmak neymis ya

Aynen doğum izni 2 yıl riskli bir durumda yok a.soktor neden öyle dedi anlayadim bebeğin haftası iki hafta önden gidiyormuş sebep olarak onu soyledi ama asıl doğumu yaptıracak doktor bakalım ne diyecek

İlk doz 9. Ay 2. Doz 12. Ayda yapılıyormuş. KKK diye geçiyor kizamik, kızamıkçık,kabakulak. O yüzden 1 yaş altını tehdit ediyormus yine
Pandemi doneminde bile bu kadar cocuk hastaliklari yoktu ustelik cocuklar coronayi hafif atlatiyorlardi,kizim dort aylikken korona olduk cok sukur hafif atlatti.Fakat su an ortalikta garip bir virus var ve ozellikle bebek ve cocuklari etkiliyor,uzun suruyor ve bir turlu gecmiyor.Allah bebeklerimizi korusun,misafir konusunda cok dikkatli olmamiz gerekiyor,Turk toplumunda ne kadar dikkat edilirse tabi

Bişey diyim mi korona falan hikayeydi cidden şuan daha kötü bi hastalık ortamı var. Dediğin gibi korona grip gibi geçip gidiyordu suanki salgınlar süründürüyor ne olduğu da belli değil çeşit çeşit virüs. Çocuk dr lari geçirdiğimiz en kötü kış diyorlar

Ya ben boyle $ik $ik giyinmek istiyorum. Normalde hic alis veris sevmem ama canim istiyor. Dogumu bekle diyorum kendime ama ... Sonra kilomun normale donemesini beklemek zorundayim. Veee tabii ki bebek kusmugu ve emzirme seysinden gene uzun bir sure giyinemicem neyse insallah sayili zaman hepsi gecer...

Ay bi de sey diolardi, sut kokuyorsun uzaktan bile aglayan bebekler sempati duyuyordu bu yuzden

Benim kiz da uzun suredir gecmeyen oksuruk vardi,haftasinu yogun bir burun akintisi eklenince pazartesi doktoruna goturduk,tamamlayici saglik sigortamiz var diye rahattik tabi,sanirim yonetmelik degismis ve bir kota konmus,israrlarimiza ragmen hastane sigortali kabul etmedi randevusuz oldugumuz icin.Ucretli 650 lira vereceksiniz dendi.Eeee ben o zaman neden sigorta yaptirdim.Onceden randevu almaniz lazim dendi,ben nerden bileyim cocuk ne zaman hasta olacak olmayacak.Doktorumuzun hep randevulari en az on gun dolu oluyor zaten.Şastik kaldik resmen,sadece muayene 650 kan idrar tahlille bin lirayi bulur

Okulda ogrenciler hep hastaydi,hatta bir tanesi uc aylik kardesine bulastirmisti ve kardesi yogunbakimdaydi

Valla bu sigorta işleri insanı kanser ediyor ben o yüzden hiç bulasmiyorum ne zaman hastaneye gitsem sigorta yüzünden danışmada kavga oluyor ve malesef muayne ve tahliller uçmuş durumda geçen idrar tahlili için 400 tl dedi bi hastane şok oldum sonra başka bi yerde 190 liraya yaptırdım Ortaları da yok herkes tutturabildigine geçiriyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…