2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar şimdi de kızamık salgını hortlamış bu kış gün yüzü göremicez belli oldu kontrolsüz mülteci alımı yıllardır uyuyan hastalıkları uyandırdı...
Ay demeeee.. hemen kızın aşılarına bakayım kızamık olmuş mu valla yemine hastalıktan bıktım ya. Bu mülteci kaçaklar yüzünden daha neler çıkacak kim bilir....

valla annen ile babanın yanına gitmen avantajlı olacak senin için de. Yazın kolay oluyro da kışın nedense daha zor :))) tıkılıp kalıyorsun eve.
38+5 i beklemezsin bence
Kuzum valla şimdiye kadar hep öyle oldu. 2 sene kızla haziranda gittik yazlığa Ekim başında geldik. Tabi her ay geldik yok aşısı yok doktor kontrolü vs diye. Ama işimizi halledip max 2 gün kalmadan döndük. Bende çok rahat ettim acikcasi. Sitede her yer çimen kapıdan çıkıyorsun cimene basıyorsun. Çimlerin üzerine büyük bir örtü üstüne oyuncaklar cocuk yuvarlana yuvarlana her sabah çimen her akşam üstü sahilde kumda oynadı. Birde ben eve salıncak kurdurmuştum sallanır at vs almıştım baya onlarla oynadı. Akşam da yattığı yeri bilemedi yorgunluktan. O uyuyunca da bende arkadaşlarımla dışarı çıkmıştım birkaç saatliğine. Hem şehirden daha serindi yazlik valla. Bu sene de yaparım herhalde ayarlayabilirsem tabi.

Ay kız deme öyle ya valla bana da öyle gibi geliyor ama iyi düşünüyorum ben bekle bebeğim daha bezlerini biberonunu almadım bekle diyorum cantan Hazir değil diyorum

Kızlar bu akşam çok kasılmam oldu ya. Hala devam ediyor şuan. Bu kadar olması normal mi acaba :/
Benim çok oluyor canım ve bazen çok uzun sürüyor . Yatsam da hiç geçmiyor. Kasilma aralıklarına bakmak için dakikaları bir yere not etmeye başladım. Kasılmalar sabit aralıklı olursa mutlaka doktoruma haber vereceğim bende.

En küçüğü 1 numara değil mi hastane çantana 1 numaradan koydum çünkü ilk çocuk cahilliği

En küçüğü 1 numara değil mi hastane çantana 1 numaradan koydum çünkü ilk çocuk cahilliği
Primada premium 0 numara da var canım yenidogan diye geçiyordu. Kziimda ondan almıştım ama e ebebk sitesinde 0 numara yenidogan bulamadım. Migrosta vardı dun gördüm ama inceleyemedim. Hastanede kziimda yanımda 0 numara götürmüştüm. Doğumdan sonra bebekler kilo kaybediyor vücutlarında ödem vs geçince doğum kilosu altına dusebiliyorlar sonra kilo alımı başlıyor doğum kilosuna yetişip hızlıca büyüyorlar. Herkeste bu süre farklı oluyor benim kızım 10 günde doğum kilosunu yakalamıştı bizde 10 gün 0 numara kullandik. İşte biz o dogdugu anda başladık tekrar doğum kilosuna ulaşana kadar geçen sürede 0 numara kullandık çünkü 1 numaradan bez sızdırma yapmıştı. Şimdi tekrar 0 numarayı incelemedim ama kaldirmamislardir uretimden herhalde. Birde prematüre bebekler için diye ustunde yazan var o değil ama. O bezler çok küçücük..

Yanında eşlikçi bir ağrı olmadığı için panik yapmamaya çalışıyorum ben de :/ Normalde ara ara oluyordu ama bu akşam çok oldu niyeyse. Karnım taş gibi bebek toplanıyor. Kontrole 5 gün kaldı bakalım nst nasıl çıkacak ben de merak ediyorum doğrusu

Teşekkür ederim canım bilgilendirme için araştırıp ondan alayım :)

Hani normalde göbeğine bastırınca itince elin içeri göçer ya o hiç yok işte bende. Duvara dokunuyormuş gibi sepsert. Zaten 3-4 gündür regl sökülmesi ağrısını kesilmeksizin yaşıyorum üzerine de bu kasılma toparlanmalar sıklasmaya başladı. Birde o toplanma anında yoğun bir vajinal baskı oluyor. Olduğum yerde kalıyorum iki büklüm. Bazen uzun sürüyor bazen hemen geçiyor ama uzandigimda da oluyor. Benimde nst cuma günü. Doktorum fakülteye çağırdı o zaman söyleyeceğim. Birde çok ilginç bir durum yaşıyorum dünden beri normal zamanlarda regl olmadan önce bana her yer kan kokardı. Sonra birkaç güne varmadan hopp regl olurdum. Akşam ve bugün ara ara hersey kan kokmaya başladı bana
Ben tüm bunları yine olumlu dusunup son 1 haftada çok yoruldum uykusuz kaldım olayına bağlıyorum... Başka bir şey çıkmaz umarım.

Ay o regl sökülme ağrısı bende de oluyor arada, yalancı sancı diyorlarmış. Bizim haftalarda normal demekki canım. Bi de benim ilk gebelik ya hiç bilgim yok bu konularda. Anneme falan sorsam kesin panikler hemen doğum başlamış gibi Suyum gelmedikçe bir de bebişin hareketleri sıkıntılı değilse endişelenmemeye çalışıyorum. Bizim evde de doğum temizliği falan yapıldı ister istemez yoruldum belki benimki de ondan kaynaklıdır

Ay umarım bir an önce gecer ya . Bir yandan yalancı sancı bir yanda mide yanması bir yanda kaburga ağrısı valla yetti

Hatirlamiyorum ama doktor baya sasirmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…