Kız yaza ama seneye yazaRheaa beni de sil listeden diyet, şeker, açlık, tokluk, karbonhidrat kelimelerini uzun süre duymak istemiyorum
Ay demeeee.. hemen kızın aşılarına bakayım kızamık olmuş muKızlar şimdi de kızamık salgını hortlamış bu kış gün yüzü göremicez belli oldukontrolsüz mülteci alımı yıllardır uyuyan hastalıkları uyandırdı...
İçine azcık yulaf koy canim tok tutarKızlar hepinizi iyi geceler bu saatte açlıktan ölüyorum ve yoğurtla geçiştirmeye çalışıyorum gerçekten çok zor herşey
Kuzum valla şimdiye kadar hep öyle oldu. 2 sene kızla haziranda gittik yazlığa Ekim başında geldik. Tabi her ay geldik yok aşısı yok doktor kontrolü vs diye. Ama işimizi halledip max 2 gün kalmadan döndük. Bende çok rahat ettim acikcasi. Sitede her yer çimen kapıdan çıkıyorsun cimene basıyorsun. Çimlerin üzerine büyük bir örtü üstüne oyuncaklar cocuk yuvarlana yuvarlana her sabah çimen her akşam üstü sahilde kumda oynadı. Birde ben eve salıncak kurdurmuştum sallanır at vs almıştım baya onlarla oynadı. Akşam da yattığı yeri bilemedi yorgunluktan. O uyuyunca da bende arkadaşlarımla dışarı çıkmıştım birkaç saatliğine. Hem şehirden daha serindi yazlik valla. Bu sene de yaparım herhalde ayarlayabilirsem tabi.valla annen ile babanın yanına gitmen avantajlı olacak senin için de. Yazın kolay oluyro da kışın nedense daha zor :))) tıkılıp kalıyorsun eve.
38+5 i beklemezsin bence
Benim çok oluyor canım ve bazen çok uzun sürüyor . Yatsam da hiç geçmiyor. Kasilma aralıklarına bakmak için dakikaları bir yere not etmeye başladım. Kasılmalar sabit aralıklı olursa mutlaka doktoruma haber vereceğim bende.Kızlar bu akşam çok kasılmam oldu ya. Hala devam ediyor şuan. Bu kadar olması normal mi acaba :/
En küçüğü 1 numara değil miSayıları önemli canım, ama tahminen söyleyeyim eğer 1 numara 120 tane gibiyse 10 günde biter ve yeterli olabilir. Ama marka da önemli mesela şöyle diyim ben primaciyim yeni doğan 0 dan kızımda 2 paket kullandım , sonra hemen 1 numaraya geçtik. Yanlış olmasın ama ya 2 yada 3 paket kullanıp 2 ile devam ettik uzun süre. Ama en çok 3 numara gidiyor.tabi 3 numara yaklaşık 1-1.5 yasa tekabül etti bizde.
Düzenli magnezyum içiyor musun ?? Süt ve yoğurt tüketimini arttırmalısın.Kızlar bu akşam çok kasılmam oldu ya. Hala devam ediyor şuan. Bu kadar olması normal mi acaba :/
Ben de de oluyor bazen özellikle geceleri. Kramp eşliğinde oluyor bazen bacaklarım kitleniyor aha diyorum doğuracağım sanırım..Kızlar bu akşam çok kasılmam oldu ya. Hala devam ediyor şuan. Bu kadar olması normal mi acaba :/
Primada premium 0 numara da var canım yenidogan diye geçiyordu. Kziimda ondan almıştım ama e ebebk sitesinde 0 numara yenidogan bulamadım. Migrosta vardı dun gördüm ama inceleyemedim. Hastanede kziimda yanımda 0 numara götürmüştüm. Doğumdan sonra bebekler kilo kaybediyor vücutlarında ödem vs geçince doğum kilosu altına dusebiliyorlar sonra kilo alımı başlıyor doğum kilosuna yetişip hızlıca büyüyorlar. Herkeste bu süre farklı oluyor benim kızım 10 günde doğum kilosunu yakalamıştı bizde 10 gün 0 numara kullandik. İşte biz o dogdugu anda başladık tekrar doğum kilosuna ulaşana kadar geçen sürede 0 numara kullandık çünkü 1 numaradan bez sızdırma yapmıştı. Şimdi tekrar 0 numarayı incelemedim ama kaldirmamislardir uretimden herhalde. Birde prematüre bebekler için diye ustunde yazan var o değil ama. O bezler çok küçücük..En küçüğü 1 numara değil mihastane çantana 1 numaradan koydum çünkü ilk çocuk cahilliği
Yanında eşlikçi bir ağrı olmadığı için panik yapmamaya çalışıyorum ben de :/ Normalde ara ara oluyordu ama bu akşam çok oldu niyeyse. Karnım taş gibi bebek toplanıyor. Kontrole 5 gün kaldı bakalım nst nasıl çıkacak ben de merak ediyorum doğrusuBenim çok oluyor canım ve bazen çok uzun sürüyor . Yatsam da hiç geçmiyor. Kasilma aralıklarına bakmak için dakikaları bir yere not etmeye başladım. Kasılmalar sabit aralıklı olursa mutlaka doktoruma haber vereceğim bende.
Evet magnezyum içiyorum. Süt de içiyorum yoğurt da yiyorum. Zaten daha yeni detaylı bir test verdim hem kan hem idrar. Vitaminlerim iyi sadece b12 düşük çıktı onun için iğne yazdı doktorumDüzenli magnezyum içiyor musun ?? Süt ve yoğurt tüketimini arttırmalısın.
Teşekkür ederim canım bilgilendirme için araştırıp ondan alayım :)Primada premium 0 numara da var canım yenidogan diye geçiyordu. Kziimda ondan almıştım ama e ebebk sitesinde 0 numara yenidogan bulamadım. Migrosta vardı dun gördüm ama inceleyemedim. Hastanede kziimda yanımda 0 numara götürmüştüm. Doğumdan sonra bebekler kilo kaybediyor vücutlarında ödem vs geçince doğum kilosu altına dusebiliyorlar sonra kilo alımı başlıyor doğum kilosuna yetişip hızlıca büyüyorlar. Herkeste bu süre farklı oluyor benim kızım 10 günde doğum kilosunu yakalamıştı bizde 10 gün 0 numara kullandik. İşte biz o dogdugu anda başladık tekrar doğum kilosuna ulaşana kadar geçen sürede 0 numara kullandık çünkü 1 numaradan bez sızdırma yapmıştı. Şimdi tekrar 0 numarayı incelemedim ama kaldirmamislardir uretimden herhalde. Birde prematüre bebekler için diye ustunde yazan var o değil ama. O bezler çok küçücük..
Bende kramp genelde sabah uyandığımda yatakta gerinirsem falan oluyor o da çok pis bir şey gerçekten ya :/Ben de de oluyor bazen özellikle geceleri. Kramp eşliğinde oluyor bazen bacaklarım kitleniyor aha diyorum doğuracağım sanırım..
Hani normalde göbeğine bastırınca itince elin içeri göçer ya o hiç yok işte bende. Duvara dokunuyormuş gibi sepsert. Zaten 3-4 gündür regl sökülmesi ağrısını kesilmeksizin yaşıyorum üzerine de bu kasılma toparlanmalar sıklasmaya başladı. Birde o toplanma anında yoğun bir vajinal baskı oluyor. Olduğum yerde kalıyorum iki büklüm. Bazen uzun sürüyor bazen hemen geçiyor ama uzandigimda da oluyor. Benimde nst cuma günü. Doktorum fakülteye çağırdı o zaman söyleyeceğim. Birde çok ilginç bir durum yaşıyorum dünden beri normal zamanlarda regl olmadan önce bana her yer kan kokardı. Sonra birkaç güne varmadan hopp regl olurdum. Akşam ve bugün ara ara hersey kan kokmaya başladı banaYanında eşlikçi bir ağrı olmadığı için panik yapmamaya çalışıyorum ben de :/ Normalde ara ara oluyordu ama bu akşam çok oldu niyeyse. Karnım taş gibi bebek toplanıyor. Kontrole 5 gün kaldı bakalım nst nasıl çıkacak ben de merak ediyorum doğrusu
Ay o regl sökülme ağrısı bende de oluyor arada, yalancı sancı diyorlarmış. Bizim haftalarda normal demekki canım. Bi de benim ilk gebelik ya hiç bilgim yok bu konularda. Anneme falan sorsam kesin panikler hemen doğum başlamış gibiHani normalde göbeğine bastırınca itince elin içeri göçer ya o hiç yok işte bende. Duvara dokunuyormuş gibi sepsert. Zaten 3-4 gündür regl sökülmesi ağrısını kesilmeksizin yaşıyorum üzerine de bu kasılma toparlanmalar sıklasmaya başladı. Birde o toplanma anında yoğun bir vajinal baskı oluyor. Olduğum yerde kalıyorum iki büklüm. Bazen uzun sürüyor bazen hemen geçiyor ama uzandigimda da oluyor. Benimde nst cuma günü. Doktorum fakülteye çağırdı o zaman söyleyeceğim. Birde çok ilginç bir durum yaşıyorum dünden beri normal zamanlarda regl olmadan önce bana her yer kan kokardı. Sonra birkaç güne varmadan hopp regl olurdum. Akşam ve bugün ara ara hersey kan kokmaya başladı bana
Ben tüm bunları yine olumlu dusunup son 1 haftada çok yoruldum uykusuz kaldım olayına bağlıyorum... Başka bir şey çıkmaz umarım.
Önce araştıran diğerine haber versinTeşekkür ederim canım bilgilendirme için araştırıp ondan alayım :)
Ay umarım bir an önce gecer ya . Bir yandan yalancı sancı bir yanda mide yanması bir yanda kaburga ağrısı valla yettiAy o regl sökülme ağrısı bende de oluyor arada, yalancı sancı diyorlarmış. Bizim haftalarda normal demekki canım. Bi de benim ilk gebelik ya hiç bilgim yok bu konularda. Anneme falan sorsam kesin panikler hemen doğum başlamış gibiSuyum gelmedikçe bir de bebişin hareketleri sıkıntılı değilse endişelenmemeye çalışıyorum. Bizim evde de doğum temizliği falan yapıldı ister istemez yoruldum belki benimki de ondan kaynaklıdır
Hatirlamiyorum ama doktor baya sasirmistiHadi yaa bakalım bizlerde ne olacak
Hemen bakayım buna ben teşekkürler
Verilen dozu hatırlıyor musun düşük mü verdiler acaba. Çünkü bana başta 150 ye kadar çıkacağız sadece dediler ki 150 gerçekten sıkıntı vermiyordu . Hatta oh oh iyi demiştim ben de. Sonra 300 e çıktılar yavaş yavaş sanırım 150 açılmamı tetiklememişti. 300 de Max dozdu diye hatırlıyorum. Ve ben mahvolmuştum. Ya da senin acı eşiğin baya yüksekmiş
Ben de almadim. Almicam. Kizimda yoklugunu da hissetmedimbu reflü yatağına çok gerek var mı sizce ben hiç almadım
Bizim şirkette hak kullanmak için işten ayrılmak gerekiyo öyle bı düzenHaklarını sonuna kadar kullan canım hiç taviz verme.