2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben kızımda spinal anestezi yapıldıktan sonra takmışlar haberim bile yoktu doğumdan sonra farkettim sonrasında da sıkıntı yaşamadım çok şükür. Gerçi beni acil sezeryana aldıkları için o esnada hemen takmış olabilir ler

İlk gebelikle ikincisi birbirini hiç tutmuyor bizzat tecrübe kazandım ne olacağı belli olmaz canım her an hazırlıklı olmak lazım artık bu saatten sonra :)))
Dimi insallahbu hafta Ben de hazirliklara baslicam. 31 olduk henuz ortada bi sey yok dogru belli olmaz artik ciddiye almaliyim bu hazirlik isini

Hic duymadım canim, geçen yıl baharda yaptirdik oğluma, sonrasında herhangi bir yan etkisi dahi olmadi. Eğer tedirgin oluyorsan doğum sonrası yaptirirsiniz zaten çok kalmadı. Bizi sağlık ocağı cok darlamisti illa 4 yaşına girer girmez yaptırın diye oyle yaptirdik ama arkadaşlarım birkac ay sonrasında yaptirdi, bir sorun olmuyor

Valla ben üzerimi değiştirdim hemen sonda takmışlardı ben tecrübeli olsaydım uyurken takmalarını özellikle isterdim :))

Canim bana doktorum günde 10 hareket sayiyor olman lazım demişti. Bazen hepimizde oluyor yorgunluk sonrasında onlar da etkileniyor

Dimi insallahbu hafta Ben de hazirliklara baslicam. 31 olduk henuz ortada bi sey yok dogru belli olmaz artik ciddiye almaliyim bu hazirlik isini
Kız ben 34+2 şubatın 16 ı doğum olacak yine de hazırlamadım. Bi de sancım da çıktı hafif. Sömestir tatiline sakladım hepsini ciddiye almanın zamanı dediğin gibi yoksa apar topar gitmem zorunda kalırsam ortada ne don olacak ne gömlek milleti eve yollayacağım eşya getir diye

Valla ben üzerimi değiştirdim hemen sonda takmışlardı ben tecrübeli olsaydım uyurken takmalarını özellikle isterdim :))
Benim tecrubem yoktu ama ablami gormustum nasil agri.hissettigini gorunce hemsireye uyustursunlar oyle dedim de ne fayda

Canim bana doktorum günde 10 hareket sayiyor olman lazım demişti. Bazen hepimizde oluyor yorgunluk sonrasında onlar da etkileniyor
Evet canım sayıyorum. Geçiyor 10 u. Birde sertleşmelerim çoğaldı kızlar 3 gündür nefesim bile kesiliyor hep uzanıyorum yatıyorum. Bakalım erken doğurmaktan korkuyorum 36/37 yi göreyim bari diyorum kendi kendime.

Benim tecrubem yoktu ama ablami gormustum nasil agri.hissettigini gorunce hemsireye uyustursunlar oyle dedim de ne fayda
Benim çalıştığım hastanede ameliyathane de uyutulduktan sonra tanıyordu hemşireler bütün ameliyatlar için geçerliydi. Kimseye diri diri yaptırmıyordu doktorlar. Bi uyanıyorsun çişimde gelmiyor

Teşekkür ederim canım. Sıkışmış da olabilirler çünkü karnım patlayacak gibi.

Kızlar hastane çantamı hazırlıyorum. Hemşireye verilecekler içinde alt kısım için sadece patikli pijama koydum. Sadece onunla üşürler mi acaba. Battaniyeye de sarılacak
Hastane sıcaklığı normalse usumezler canim, battaniye de olacağı için

Selam kızlar, umarım herkes iyidir. Benim bu hafta izin öncesi son hafta olduğu için yoğun geçiyor biraz. İnşallah cuma günü artık ayrılıyorum, vedalarla geçiyor biraz bu haftam sağlıkla afiyetle yine döneriz inşallah işimizin başına.

Bunun dışında bebiş iyi hamdolsun, yarın doktor kontrolüm var. Sabahları yataktan çıkmak çok zor oluyor, kendime öğle gibi geliyorum ağrılardan. Kasılmalarım, özellikle çatı ağrılarım aynen devam ediyor.

Çantamı filan sömestir tatilinde hazırlarım diyorum, sonra buzluk stoğu, sonra temizlik eksiklerim de hala var; bebek bakım çantası almadım, çikolata hediye olaylarına hiç girmedim.. inşallah kolaylıkla hallederiz sağlık olsun da yeter ki

Canım Bursa’da kime gidiyorsun ve hangi hastahane için söylendi bu fiyat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…