Ben kızımda spinal anestezi yapıldıktan sonra takmışlar haberim bile yoktu doğumdan sonra farkettim sonrasında da sıkıntı yaşamadım çok şükür. Gerçi beni acil sezeryana aldıkları için o esnada hemen takmış olabilir lerValla uyuduktan sonra neremi örttüler neremi gördüler umurumda değil o ağrıyı çekeceğime.uyurken taksınlar sonda mı. Omuzlarımı kapattırınca hat etmiştim. Klima direk tepemden omuzlarıma vurmuştu. Şimdi tercümene kazandım önlem alıyorum. Sondayı da kesinlikle uyutulduktan sonra taktiracağım. :)
Dimiİlk gebelikle ikincisi birbirini hiç tutmuyor bizzat tecrübe kazandım ne olacağı belli olmaz canım her an hazırlıklı olmak lazım artık bu saatten sonra :)))
Hic duymadım canim, geçen yıl baharda yaptirdik oğluma, sonrasında herhangi bir yan etkisi dahi olmadi. Eğer tedirgin oluyorsan doğum sonrası yaptirirsiniz zaten çok kalmadı. Bizi sağlık ocağı cok darlamisti illa 4 yaşına girer girmez yaptırın diye oyle yaptirdik ama arkadaşlarım birkac ay sonrasında yaptirdi, bir sorun olmuyorSelam arkadaşlar, yarın kızımı 4 yaş aşısı için çağırdılar a ma ben çok tedirginim, hamile olduğum için etkilenir miyim, çocuğa çok yaklaşmamalı mıyım bilmiyorum. Sağlık ocağı ağızdan ilaç vermiyoruz koldan yapılıyor, öyle bişey yok dedi. Ama kafam allak bullak bilgisi olan var mı acaba konuyla ilgili
daha önce konuyla ilgili konuşulmuş ama içim rahat değil
Çocuk Hastalıkları - 4 yas asisi yardimmmmm
Oglum 4 yasinda bugun asi icin cagirdilar, ilkokulda olunan asi 4 yasa cekilmis.Birde 6 yasinda oglum var.Onada yapcakti dedik ikisi birden ateslenir haftaya olsun.İyiki vurdurmamisiz.Hemsire vurduktan sonra 6 hafta cocuga pek yaklasma sarilma öpme hamilesin bisey olmasin dedi.Ben bi anlayamadim...www.kadinlarkulubu.com
Nedeni belirsiz hiç bir sıkıntı yoktu Kordon dolanmis baya bıSaglikla bebeginizi evinize goturun insallah. Ederiz tabii ki etmez miyizkac kilo dogdu acaba? Neden suyunuz gelmis? Inşallah gececek bu gunler, 34 haftalikmis buyumus bebisiniz masallah
Teşekür ederim inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızSağlıkla kavuş inşallah canım bebişine Rabbim tez zamanda kavuştursun
Yok kız almama gerek yok onlar steril örtülerden omuzlarıma da örtüyorlar rica edinceBenim ananem ameliyata girerken hemşireyi yalvar yakar kandırıp ayağında çorapla girmişti ameliyatasen de yanına bi şal al bari
Amin inşallah kuzumSağlıkla kavuşun inşallah
İnşallah kuzum Allah'ım hepimizin evlatlarını bize bağışlasınhayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallahçabucak çıksın küvezden annesini bekletmesin ufaklık
Valla ben üzerimi değiştirdim hemen sonda takmışlardı ben tecrübeli olsaydım uyurken takmalarını özellikle isterdim :))Ben kızımda spinal anestezi yapıldıktan sonra takmışlar haberim bile yoktu doğumdan sonra farkettim sonrasında da sıkıntı yaşamadım çok şükür. Gerçi beni acil sezeryana aldıkları için o esnada hemen takmış olabilir ler
Canim bana doktorum günde 10 hareket sayiyor olman lazım demişti. Bazen hepimizde oluyor yorgunluk sonrasında onlar da etkileniyorKızlar kaç gündir yerinde duramayan hatta gece bile uyutmayan bebeğim bugün çok nadir hareket ediyor tedirgin olmam mı gerekiyor. Oluyor ara ara hareketleri ama çok az. Bir kere vurup bırakıyor sanki. Dürtüyorum çok hafif oynuyor çok ama çok zor hissediyorum. Sizde de oluyor mu? 34+2 haftalık oldum bugün
İnşallah kuzum belden uyuşturma yaptılar ağrılarım var birazdan yürüyüşe çıkacağız belki bebisimide gösterirlerCanım inşallah en kısa sürede her şey yolunda girer ve kavuşursunuz bebeğinlesen nasılsın peki?
Kız ben 34+2 şubatın 16 ı doğum olacak yine de hazırlamadım. Bi de sancım da çıktı hafif. Sömestir tatiline sakladım hepsini ciddiye almanın zamanı dediğin gibi yoksa apar topar gitmem zorunda kalırsam ortada ne don olacak ne gömlek milleti eve yollayacağım eşya getir diyeDimiinsallahbu hafta Ben de hazirliklara baslicam. 31 olduk henuz ortada bi sey yok dogru belli olmaz artik ciddiye almaliyim bu hazirlik isini
Benim tecrubem yoktu ama ablami gormustum nasil agri.hissettigini gorunce hemsireye uyustursunlar oyle dedim de ne faydaValla ben üzerimi değiştirdim hemen sonda takmışlardı ben tecrübeli olsaydım uyurken takmalarını özellikle isterdim :))
Evet canım sayıyorum. Geçiyor 10 u. Birde sertleşmelerim çoğaldı kızlar 3 gündür nefesim bile kesiliyor hep uzanıyorum yatıyorum. Bakalım erken doğurmaktan korkuyorum 36/37 yi göreyim bari diyorum kendi kendime.Canim bana doktorum günde 10 hareket sayiyor olman lazım demişti. Bazen hepimizde oluyor yorgunluk sonrasında onlar da etkileniyor
Benim çalıştığım hastanede ameliyathane de uyutulduktan sonra tanıyordu hemşireler bütün ameliyatlar için geçerliydi. Kimseye diri diri yaptırmıyordu doktorlar. Bi uyanıyorsun çişimde gelmiyorBenim tecrubem yoktu ama ablami gormustum nasil agri.hissettigini gorunce hemsireye uyustursunlar oyle dedim de ne fayda
Teşekkür ederim canım. Sıkışmış da olabilirler çünkü karnım patlayacak gibi.benimkilerin konumları hoş değil malum biri kapıda
ama şu var ben de sağdakini az hissediyorum hep, sol aşağıdakini daha bariz hissediyorum. neredeyse en başından beri böyle. biraz günleri günlerini tutmuyor o yüzden pek takılmamıştım buna. bi de bizde yer yetmeme durumu daha erken başladığı için olabilir . ya da sağ sol gibi yerleşmek değil de daha ön arka gibi yerleşmiş olabilirler şu an.
ama içine sinmiyorsa kontrole gitmende fayda var, benim durumum daha farklı olduğu için seni de yanlış yönlendirmiş olmak istemem.
Hastane sıcaklığı normalse usumezler canim, battaniye de olacağı içinKızlar hastane çantamı hazırlıyorum. Hemşireye verilecekler içinde alt kısım için sadece patikli pijama koydum. Sadece onunla üşürler mi acaba. Battaniyeye de sarılacak
Kızlar ben Bursa’da özele gidiyorum ve doktorumun kendi muayenehanesi. sadece tek hastanede doğum yaptırabiliyormuş. Kanunen ikincisi olmuyor. Doktorumu çok seviyor ve güveniyorum. Onu bırakmayı düşünmedim hiç. Fakat verdiği fiyat 22bin. İster normal ister sezaryen farketmiyor. Tek fiyatmış. Bu fiyat normal mi? Yeni yıl öncesi 15bin di. Aklıma takıldı.