2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızınız aşı olduğunda hamileydiniz, aşı olduktan sonra yaklaşmayın v.s gibi şeyler söylediler mi size acaba. Hamile olduğumuz için risk altındamıyız bilmiyorum.

Son düzenleme:
Benimde geçen ay sancı ve kasılmayla gittim acile, takip için 1 gün yattım hastanede çok şükür bi sıkıntı çıkmadı sonrasında, benim de riskli gebelik olduğu için 25 haftalıkken ciğer geliştirici iğne oldum. O iğnenin çok faydası oluyor. Sizede iğne yapılmış korkmayın bol bol dinlenin inşallah sancılarınız geçer de zamanında kucağına alırsınız

Cok gecmis olsun. Insallah bekler bebeginiz zamanini

Ben de 30+4 gunlugum iki gundur benim kizda cok sakin,daha oncede ara ara olmustu,ben de bilemedim normal mi acaba
Benim de öyle kızlar bugün mesela sadece geriniyor öyle dönme tekme vs yok bence normal büyüdüler artık
O kalkti ki canim bakanlik 5 ocakti sanirim kaldirdi o uygulamayi. Ben de özel muayeneye gidiyorum kalkmasaydi dediğin gibi anlasmali hastanede yapmak zorundaydim ama şimdi seçme şansım oldu istediğim hastanede yapicam mesela

Haklısın canım çok teşekkür ederim. Sana bir şey soracaktım. Benim ikizlerin biri sağda biri soldaydı. İkisinin hareketlerini sağda ve solda hissediyordum. Dünden beri sadece sağdakini hissediyorum. Sağdaki sürekli hareket halinde, soldakinin hareketini hissetmiyorum. Acaba ikisi sağa geçmiş olabilir mi altlı üstlü şekilde? Seninkiler nasıl duruyor?

Yok canim diyetten çok az uzaklaşınca yükseliyor. Hamilelik haftasiyla ilgili değil

Canım Nişan kahverengi akıntı şeklinde olmuyor. Böyle nasıl diyim, yapışkan yapıp yapış kıvamlı kiminin pembe kiminin kırmızı içinde damarımsı da bulunabiliyor. Yoğun kıvamlı jelimsi birsey. Google amcaya yazıp görsellere bakin isterseniz.

Canım zaten ameliyathanede anestezi yapıldıktan sonra önüne örtü koyuyorlar ya, resmen boyundan dize kadar batikonluyorlar her ihtimale karşi zaten. Sonra üstüne örtü örtüyorlar , sizin öyle olmadı ki

insallah bebegin az daha sabreder canimGecmis.olsun

Canım zaten ameliyathanede anestezi yapıldıktan sonra önüne örtü koyuyorlar ya, resmen boyundan dize kadar batikonluyorlar her ihtimale karşi zaten. Sonra üstüne örtü örtüyorlar , sizin öyle olmadı ki
Öyle yapildi da sonda takilirken istemistim zsten hemsirenin soyledigi de mantikli gelmemisti her turlu her yerimizi gormuslerdir de bacagini acip o an yerlestirmek daha mi degisik.olurdu orda onu mu kastetti anlamadim

Yavas yavas dogum hikayeleri baslar zaten cok heyecanli gercekten kizimda Sona kalmistim. Bakalim oglumdan da 28 mart dogum ama Sona kalacak miyim

Enfeksiyona bakildi mi enfeksiyon olabilir bence. Ya da bazen hormonal da olabiliyor

Bu arada benim boyundan itibaren batikonlamadilar sadece belden aşagisi

Yavas yavas dogum hikayeleri baslar zaten cok heyecanli gercekten kizimda Sona kalmistim. Bakalim oglumdan da 28 mart dogum ama Sona kalacak miyim
Ben 31 martta 38+5 gunluk olacagim doktor 39 u bekler mi bilmiyorum insallah bekler sanirim kimse beni en sona kalma konusun da gecemez Tabi dogum işi belli olmaz ama gorunen o. Kizlar besiklerini sallarken senle ben tek basimiza takiliriz buralarda

Kızlar valiz hazilayanlar neler koydunuz acaba
Ben daha yapmadım valiz ama kızımda ne yaptıysam aynisini koyacağım yine kısaca
Bebişe takım birkaç tane ek olarak 2 takim da buyuk beden koyacagim 3 aylik ne olur ne olmaz diye , iç zıbın, şapka , çorap, patik , bir tane bebek carsafi( yanıma getirdiklerinde anne yanı besigine sermek icin) ince -kalın battaniye, 2 tane de muslin örtü( biri hastane cikisinda pusetin ustunu ortmek icin, ağız mendili, pişik kremi(ben kantaron yağı kullaniyorum) bez , ıslak mendil, temizleme pamuğu , pamuk icin küçük bir kap alt değiştirme örtüsü.
Kendim için 2 takım pijama , depent, çorap , iç çamaşırı, hastane çıkışı icin rahat kıyafet yedek, terlik , diş fırçası, emzirme akleti emzirme sutyeni, terlik.
Eşime de bakarım o anki duruma göre kıyafet koymasam da terlik, diş fırçası koyarım herhalde.
Birde ek olarak nescafe, elektrikli kahve makinası( gecenin bir yarısı kahve içmek için vs veya bebegin poposunu temizlerken suyu ıliklastirmak icin kaynamış su bulmak çok zor oluyor)
Emzirme yastığı, biberon , 1 tane tatlı kaşığı, peçete, ıslak mendil, atıştırmalık, kahve fincanı.
Aklıma gelen olursa yine yazarım

Geçmiş olsun umarım sancı durur canım ama durmama ihtimaline karşı da önlemleri almis doktorunuz zaten. Sağlıcakla kucağımıza alalım yeter

Öyle yapildi da sonda takilirken istemistim zsten hemsirenin soyledigi de mantikli gelmemisti her turlu her yerimizi gormuslerdir de bacagini acip o an yerlestirmek daha mi degisik.olurdu orda onu mu kastetti anlamadim
Yani zaten öyle, gerçi ameliyathanedekiler neler neler goruyorlardir canım benim bacak arasında da batikon vardı odaya çıkınca havlularla hemşireler silmişti o zaman görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…