Kızınız aşı olduğunda hamileydiniz, aşı olduktan sonra yaklaşmayın v.s gibi şeyler söylediler mi size acaba. Hamile olduğumuz için risk altındamıyız bilmiyorum.Ben bu konu hakkında bi bilgim yok ama 4 yaş yazdığınız için dikkatimi çekti. Ekimde bende kızıma yaptırdım iki koluna da aşı yapıldı. Bi tanesi bi gün ağırdı ama herhangi bir yan etki vs olmadı.
Benimde geçen ay sancı ve kasılmayla gittim acile, takip için 1 gün yattım hastanede çok şükür bi sıkıntı çıkmadı sonrasında, benim de riskli gebelik olduğu için 25 haftalıkken ciğer geliştirici iğne oldum. O iğnenin çok faydası oluyor. Sizede iğne yapılmış korkmayın bol bol dinlenin inşallah sancılarınız geçer de zamanında kucağına alırsınızKızlar bende 2 gün önce sancıyla acile gittim ve yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğnelerim yapıldı. Sancıyı durdurmak için de ilaç tedavisine devam ediyoruz. Şimdilik iyiyim ama bakalım yarın sabah doktor bi karar vericek. Eğer sancım durmuşsa evde dinlenerek zamanımızı bekleyeceğiz, sancım durmamışsa da yapacak bişey yok küvezi olan bi hastaneye sevk edileceğim. Bebişim 30+5te 1850gr 41cm di. Doktorum doğum gerçekleşirse bile korkma bebişimiz iyi durumda dedi ama gönlüm zamanını beklemesi :)
Cok gecmis olsun. Insallah bekler bebeginiz zamaniniKızlar bende 2 gün önce sancıyla acile gittim ve yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğnelerim yapıldı. Sancıyı durdurmak için de ilaç tedavisine devam ediyoruz. Şimdilik iyiyim ama bakalım yarın sabah doktor bi karar vericek. Eğer sancım durmuşsa evde dinlenerek zamanımızı bekleyeceğiz, sancım durmamışsa da yapacak bişey yok küvezi olan bi hastaneye sevk edileceğim. Bebişim 30+5te 1850gr 41cm di. Doktorum doğum gerçekleşirse bile korkma bebişimiz iyi durumda dedi ama gönlüm zamanını beklemesi :)
Evet ben de okudum yeri daraldığı için hareketleri azalıyormuş ama 2 gündür de gümbür gümbür resmen hiç uyumadan vuruyordu. Sabah öğlen akşam gece bile uyanıyordum. Şimdş öyle sakin öyle uslu ki tedirgin oldum. Az önce yine biraz tekmeledi durdurdu tekrardan canım.
Benim de öyle kızlar bugün mesela sadece geriniyor öyle dönme tekme vs yok bence normal büyüdüler artıkBen de 30+4 gunlugum iki gundur benim kizda cok sakin,daha oncede ara ara olmustu,ben de bilemedim normal mi acaba
O kalkti ki canim bakanlik 5 ocakti sanirim kaldirdi o uygulamayi. Ben de özel muayeneye gidiyorum kalkmasaydi dediğin gibi anlasmali hastanede yapmak zorundaydim ama şimdi seçme şansım oldu istediğim hastanede yapicam meselaKızlar ben Bursa’da özele gidiyorum ve doktorumun kendi muayenehanesi. sadece tek hastanede doğum yaptırabiliyormuş. Kanunen ikincisi olmuyor. Doktorumu çok seviyor ve güveniyorum. Onu bırakmayı düşünmedim hiç. Fakat verdiği fiyat 22bin. İster normal ister sezaryen farketmiyor. Tek fiyatmış. Bu fiyat normal mi? Yeni yıl öncesi 15bin di. Aklıma takıldı.
Amin canım aynen öyleE bu benim kaynanam
İş her zaman eşte bitiyor maalesef, sen eşine ses kaydida dinletsen gözüylede görse gene seni korumayacağı varsa korumaz. Allah herkese vicdan merhamet versin.
Haklısın canım çok teşekkür ederim. Sana bir şey soracaktım. Benim ikizlerin biri sağda biri soldaydı. İkisinin hareketlerini sağda ve solda hissediyordum. Dünden beri sadece sağdakini hissediyorum. Sağdaki sürekli hareket halinde, soldakinin hareketini hissetmiyorum. Acaba ikisi sağa geçmiş olabilir mi altlı üstlü şekilde? Seninkiler nasıl duruyor?bence daha yaşanmadık şeylere takılıp kendini üzme, canını sıkma. üzüntünün zerre faydası yok. şartlar ortadaysa olanı biteni duymamaya görmemeye ve oğlunla , yollarını gözlediğin ikizlere odaklanmaya harca enerjini (ikizler çok enerji istiyor zaten malum) keşke kimse muhtaç kalmasa, mecbur kalmasa ama yapacak bir şey de yoksa canını üzmemeye bak. bi doğum sürecini atlatmışsın öyle böyle , bi kere daha geçer gider. Allahın izniyle bebeklerine sağlıkla kavuş gerisini at çöpe gitsin.
Yok canim diyetten çok az uzaklaşınca yükseliyor. Hamilelik haftasiyla ilgili değilbenim açlık geçen haftarda 70-90 arası çıkıyordu.şimdi 95 e kadar yükseldi
tokluk da geçen haftalarda 95-120 arasıydı.şimdi bazen 145 i bulduğu oluyo.
acaba hamilelik haftası ilerledikçe şeker daha mı yükseliyo
Canım Nişan kahverengi akıntı şeklinde olmuyor. Böyle nasıl diyim, yapışkan yapıp yapış kıvamlı kiminin pembe kiminin kırmızı içinde damarımsı da bulunabiliyor. Yoğun kıvamlı jelimsi birsey. Google amcaya yazıp görsellere bakin isterseniz.Kızlar 33. Haftanın içindeyim dün tuvalete çıktığımdan beri azar azar kahverengi jelibon gibi akıntı geliyor doktora gittim ama herhangi bir sorun yok dedi bazı okuduğum şeylerde nişan olabilir diyor sizce nedir böyle birşey yaşayan varmı
Canım zaten ameliyathanede anestezi yapıldıktan sonra önüne örtü koyuyorlar ya, resmen boyundan dize kadar batikonluyorlar her ihtimale karşi zaten. Sonra üstüne örtü örtüyorlar , sizin öyle olmadı kiBen de sondayi o zaman takar.misiniz demistim. Hemsire olur ama ameliyathanenin hepsi erkek bilgin olsun demsiti. Ben de neyse takin burda dedim. Senin omuzlardami agri gaz sancisi olmasim sakin ben de de ilk gun omuz agrisi oldu ama az ablamin baya baya agrimisti.
insallah bebegin az daha sabreder canimKızlar bende 2 gün önce sancıyla acile gittim ve yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğnelerim yapıldı. Sancıyı durdurmak için de ilaç tedavisine devam ediyoruz. Şimdilik iyiyim ama bakalım yarın sabah doktor bi karar vericek. Eğer sancım durmuşsa evde dinlenerek zamanımızı bekleyeceğiz, sancım durmamışsa da yapacak bişey yok küvezi olan bi hastaneye sevk edileceğim. Bebişim 30+5te 1850gr 41cm di. Doktorum doğum gerçekleşirse bile korkma bebişimiz iyi durumda dedi ama gönlüm zamanını beklemesi :)
Öyle yapildi da sonda takilirken istemistim zsten hemsirenin soyledigi de mantikli gelmemisti her turlu her yerimizi gormuslerdir de bacagini acip o an yerlestirmek daha mi degisik.olurdu orda onu mu kastetti anlamadimCanım zaten ameliyathanede anestezi yapıldıktan sonra önüne örtü koyuyorlar ya, resmen boyundan dize kadar batikonluyorlar her ihtimale karşi zaten. Sonra üstüne örtü örtüyorlar , sizin öyle olmadı ki
Yavas yavas dogum hikayeleri baslar zatenBir yandan da yeri daraldığı için her hareketini hissedesiniz diyorlardı. Çok şükür hissediyorum ama sakin ve hafif hissediyorum. Belki o da yorgundur uykusuzdur kaç gündür hiç uyumuyor gibi jhareketliydi. Bir an önce doğsunlar da gözümüzün önünde olsunlar inşallah :)
Enfeksiyona bakildi mi enfeksiyon olabilir bence. Ya da bazen hormonal da olabiliyorKızlar 33. Haftanın içindeyim dün tuvalete çıktığımdan beri azar azar kahverengi jelibon gibi akıntı geliyor doktora gittim ama herhangi bir sorun yok dedi bazı okuduğum şeylerde nişan olabilir diyor sizce nedir böyle birşey yaşayan varmı
Bu arada benim boyundan itibaren batikonlamadilar sadece belden aşagisiCanım zaten ameliyathanede anestezi yapıldıktan sonra önüne örtü koyuyorlar ya, resmen boyundan dize kadar batikonluyorlar her ihtimale karşi zaten. Sonra üstüne örtü örtüyorlar , sizin öyle olmadı ki
Ben 31 martta 38+5 gunluk olacagim doktor 39 u bekler mi bilmiyorum insallah bekler sanirim kimse beni en sona kalma konusun da gecemezYavas yavas dogum hikayeleri baslar zatencok heyecanli gercekten kizimda Sona kalmistim. Bakalim oglumdan da 28 mart dogum ama Sona kalacak miyim
Ben daha yapmadım valiz ama kızımda ne yaptıysam aynisini koyacağım yine kısacaKızlar valiz hazilayanlar neler koydunuz acaba
Geçmiş olsun umarım sancı durur canımKızlar bende 2 gün önce sancıyla acile gittim ve yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğnelerim yapıldı. Sancıyı durdurmak için de ilaç tedavisine devam ediyoruz. Şimdilik iyiyim ama bakalım yarın sabah doktor bi karar vericek. Eğer sancım durmuşsa evde dinlenerek zamanımızı bekleyeceğiz, sancım durmamışsa da yapacak bişey yok küvezi olan bi hastaneye sevk edileceğim. Bebişim 30+5te 1850gr 41cm di. Doktorum doğum gerçekleşirse bile korkma bebişimiz iyi durumda dedi ama gönlüm zamanını beklemesi :)
Yani zaten öyle, gerçi ameliyathanedekiler neler neler goruyorlardirÖyle yapildi da sonda takilirken istemistim zsten hemsirenin soyledigi de mantikli gelmemisti her turlu her yerimizi gormuslerdir de bacagini acip o an yerlestirmek daha mi degisik.olurdu orda onu mu kastetti anlamadim
Benim göğüs te dahil, olmak üzere boyundan tut dize kadar. Neden diye sorduğumda her ihtimale karşı demislerdiBu arada benim boyundan itibaren batikonlamadilar sadece belden aşagisi