2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Şükür canım artık en zor kısmı bitti sağlıkla zamanında gelsinler insallah

Ben de sondayi o zaman takar.misiniz demistim. Hemsire olur ama ameliyathanenin hepsi erkek bilgin olsun demsiti. Ben de neyse takin burda dedim. Senin omuzlardami agri gaz sancisi olmasim sakin ben de de ilk gun omuz agrisi oldu ama az ablamin baya baya agrimisti.

Hayır canım bizde romatizma var ırsi zaten ameliyathane de çok soğuk klima arkamdaydı direk omuzlarıma vurdu. Hatta göz ameliyatımda anestezi doktoru vardı tanıdık ona söylemiştim omuzlarımı örtün hocam diye o da örttürmüştü ve 3 saat sürdü hiç ağrımadı omuzlarım. Kesinlikle gaz değil canım. Anestezinin de etkisi çok oluyor eklem ağrılarında.

Kızlar kaç gündir yerinde duramayan hatta gece bile uyutmayan bebeğim bugün çok nadir hareket ediyor tedirgin olmam mı gerekiyor. Oluyor ara ara hareketleri ama çok az. Bir kere vurup bırakıyor sanki. Dürtüyorum çok hafif oynuyor çok ama çok zor hissediyorum. Sizde de oluyor mu? 34+2 haftalık oldum bugün

Selam arkadaşlar, yarın kızımı 4 yaş aşısı için çağırdılar a ma ben çok tedirginim, hamile olduğum için etkilenir miyim, çocuğa çok yaklaşmamalı mıyım bilmiyorum. Sağlık ocağı ağızdan ilaç vermiyoruz koldan yapılıyor, öyle bişey yok dedi. Ama kafam allak bullak bilgisi olan var mı acaba konuyla ilgili
daha önce konuyla ilgili konuşulmuş ama içim rahat değil

Toplamda 10 defa hareket etmisse endiselenme canim. Herkeste ara ara oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…