2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben dün akşam farkettim göbeğimin altı çatlamış orayı ihmal etmişim sanırım sen çatladın mi
Henüz değil ama her an bi atak bekliyorum
Ben 2 tane gördüm ( kızımdan kalanlar da vardı onları tek tek bildiğimden) ama şöyle bir şey var bu haftaya kadar sadece gobegime 3 kere krem sürebildim neden çünkü unutuyorum
ben de her gün bakmaya başladım her an olabilir diye valla ben de düzenli yağlanmıyorum ne yalan söylim o yüzden çatlama olasılığım yüksek

Kilonuz gayet normal güzel ben 34. Haftamdayim 10 kilo aldım doktor normal olduğunu söyledi . Nemlendirici ihmal etmeyin çatlaklar için

benim açlık geçen haftarda 70-90 arası çıkıyordu.şimdi 95 e kadar yükseldi
tokluk da geçen haftalarda 95-120 arasıydı.şimdi bazen 145 i bulduğu oluyo.
acaba hamilelik haftası ilerledikçe şeker daha mı yükseliyo

Aa bilmiyordum ikiz oldugunu evet son haftalar seni zorlayabilir canım o zaman insallah kayınvaliden de bunun farkında olur ve empati yapabilir. Tansiyon takibi yapıyor musun doktorun ne diyor protein kaçağı ile ilgili?

Ben de uyandığımda kendimi sırtüstü buluyorum inş sorun olmaz.
Ben hiç bırakamadımki bulantı ilacını hergün 2tane alıyorum prilam ama yine de bulantım oluyor

Aa bilmiyordum ikiz oldugunu evet son haftalar seni zorlayabilir canım o zaman insallah kayınvaliden de bunun farkında olur ve empati yapabilir. Tansiyon takibi yapıyor musun doktorun ne diyor protein kaçağı ile ilgili?
Tansiyon takibi yapıyorum. Normal çıkıyor. Zaten yükselirse acilen hastaneye giderim. Doktorumla protein kaçağı hakkında konuşmadım henüz. Üniversite hastanesi olduğu için en ufak bir sorunda yatırıyorlar. O yüzden sonuçtan sonra doktorumla konuşmadım. Tanıdık bir kadın doğum uzmanı vardı ona sordum. Protein ağırlıklı beslenip tansiyonunu takip et dedi.

Benim de ilk başlarda protein kaçağı cıkmıstı bol su içip proteinli beslenmeye çalışmıştım geçmişti bir sonraki tahlilde umarım senin de öyle olur bununla ilgili sıkıntı yaşamazsın

Kızlar hastane çantamı hazırlıyorum. Hemşireye verilecekler içinde alt kısım için sadece patikli pijama koydum. Sadece onunla üşürler mi acaba. Battaniyeye de sarılacak
youtubeda izlediğim bir ebe çorapta koyun diyordu bebek için patiklilerin içine çorap giydirin diyordu, ben de ne olur ne olmaz 1 çift koyucam

Benim de ilk başlarda protein kaçağı cıkmıstı bol su içip proteinli beslenmeye çalışmıştım geçmişti bir sonraki tahlilde umarım senin de öyle olur bununla ilgili sıkıntı yaşamazsın
İnşallah canım. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum. Tansiyon yükselmediği için korkmuyorum. Tek yumurta ikizi olduğunu öğrendiğim zaman doktorum demişti çok riskli bir gebelik hem yaştan dolayı hem de tek yumurta ikizi olmasından dolayı. Yaşamama ihtimalleri çok yüksek dedi. Her şeye hazırlıklı ol, her an kaybetmeye de hazırlıklı ol dedi. 26. haftaya kadar kan çalma olayını takip etti. Bir sıkıntı çıkmadı şükür. En son gittiğimde doktor bu zamana gelmeleri bir mucize dedi çok şaşırdı beklemiyordu. Ben de doktorumun söylediklerinden dolayı kendimi hazırlamıştım ama şükürler olsun 28 e kadar gelebildik.

youtubeda izlediğim bir ebe çorapta koyun diyordu bebek için patiklilerin içine çorap giydirin diyordu, ben de ne olur ne olmaz 1 çift koyucam
Ben hep patikli pijama aldığım için çorap almamıştım çorap da alayım o zaman. Teşekkür ederim canım.

Kızlar 33. Haftanın içindeyim dün tuvalete çıktığımdan beri azar azar kahverengi jelibon gibi akıntı geliyor doktora gittim ama herhangi bir sorun yok dedi bazı okuduğum şeylerde nişan olabilir diyor sizce nedir böyle birşey yaşayan varmı

Ben de biraz küçük görününce emin olamadım. Büyüğünü hazır bulamazsam marangoza sipariş verebilirim şifonyer üstüne.

Sümüksü mü ? açılma sancı var mı peki doktor rahim boyunu ölçtü mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…