2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
@Aysemnisa @Blue21 S Smgc kızlar sizlerde Antalya yazıyor. Hangi hastaneye gidiyorsunuz? Doğum ücretiyle ilgili bilgi edinebildiniz mi?
Merhaba,ben memoriala gidiyorum. Dogum ucretini yilbasindan once sorduğumda 9250 demislersi ki dr una göre fiyat değişiyor zaten. Yilbasindan snra sormadim sonraki randevuda soracağım. 13-14bin olmustr diye tahmin ediyorum

Bilen arkadaslar yazsinlar ama benim hem kadin dogum doktorum hem dahiliye doktoru ikinci saatin 120 alti olmasini istiyorlar.
Cihazdan cihaza değişiyor canım, benim cihazım göre max tokluk 120 istediler hep benden. Mesela birkac hafta önce kanama sebebiyle hastaneye gittiğimde evde tokluk sekerim kendi cihazında 118 çıktı normal, hastanede de ölçüm yaptılar 190 çıktı onun cihazıyla şoka girdim resmen görünce hemşire ölçüm aralığı farklı olabilir bu cihazda 190 gayet toklukta normal demisti. Mesela kan tahlilinde de kan şekeri istenmiş onda da evde ölçüm yaptığımla benzer çıkmıştı

Evet canım birazcık zor bir bebek ama öğrenince huyunu suyunu zorlu gelmiyor artık yada alıştım herhalde. Doğmadan önce doğduktan sonra ne kitaplar okuduk neler neler ... sonuç kitapla gerçek uymuyor her çocuk farklı işte. Dün instgramda çok sevdiğim bir sayfa var akademisyenanne diye, ufak bir hikaye paylaştı esneklik ile ilgili evet gerçekten anne olunca esnemeyi öğreniyorsun çünkü bebeginde ne kadar küçük olsa da o da bir birey ve istekleri var annenin her planladığı malesef olmuyor her konuda esneme yapmak gerekiyor

Merhaba kızlar

Herkes iyidir ve bebisler dövüşlerdedir hala umarım benimkiler hala benimle çok şükür cuma günü görmeye gittiğimde 33+2 haftaliktim bebisler de 2100, 2100, 2000 olmuştu bu sebeple 18 ocakta doğumun gerçekleşmesi kararını aldık yoksa sanirim ben patlayacağım

Öte yandan umarım sizler 37, 38 hafta taşırsınız bebislerinizi, ben son dönemi biraz ağır gecirdigim için hiç yazamıyorum ondan şimdi yazayım istedim bana da dua edin bebislerim sağlıkla gelsin dünyaya sizleri kocaman öpüyorum doğumda bol bol dua edicem hepinize kendinize çok iyi bakın

Yaa çok heyecanlı sağlıkla gelsinler insallah canım benim umarım doğumun da sonrası da cok güzel olur senin için Bizi habersiz bırakma

Grubun ilk bebisleri geliyor saglicakla gelsinler.Masallah kilolari guzel,ciger gelistirici vurulduysaniz tedbir amacli az bir sure kuveze girseler bile cikarlar,dularimiz sizinle.

Yaa çok heyecanlı sağlıkla gelsinler insallah canım benim umarım doğumun da sonrası da cok güzel olur senin için Bizi habersiz bırakma

Inşallah doğum olduktan sonra yazarım sizlere durumla ilgili muhtemelen kısa da olsa kuvez süreci olacaktır

Grubun ilk bebisleri geliyor saglicakla gelsinler.Masallah kilolari guzel,ciger gelistirici vurulduysaniz tedbir amacli az bir sure kuveze girseler bile cikarlar,dularimiz sizinle.

Kilolar biraz değişik olabiliyor ultrasondan ama yine de 2ye yakın doğarlar diye düşünüyorum 29. Hafta ciğer geliştirici vuruldum çok şükür kuvez sürecinin ben de hızlı geçeceğini düşünüyorum bakalım

Benim de dualarım sizlerle inşallah güzel haftalarda sağlıkla doğumlarınızı yaparsınız

Merhaba, masallah cok guzel bu zamana kadar tasidiniz insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz hepinizin

Ay harika haber maşallah çok çok güzel geçsin herşey

Gunaydin canim. Son haftalarda oluyor mu bilmiyorum Sen de bir ara akinti da vardi idrar yolu enfeksiyonuna baktirmis miydin

Canım bende olmadı ama aramızda üç hafta var umarım bir problem yoktur olsaydı doktor hemen çağırırdı bence sen yine peçete koyup takip edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…