Eşimin atletleriKızlar su sıralar giyip memnun kaldığınız atlet var mi atletlerim olmuyor bana artık
Merhaba,ben memoriala gidiyorum. Dogum ucretini yilbasindan once sorduğumda 9250 demislersi ki dr una göre fiyat değişiyor zaten. Yilbasindan snra sormadim sonraki randevuda soracağım. 13-14bin olmustr diye tahmin ediyorum@Aysemnisa @Blue21 S Smgc kızlar sizlerde Antalya yazıyor. Hangi hastaneye gidiyorsunuz? Doğum ücretiyle ilgili bilgi edinebildiniz mi?
Cihazdan cihaza değişiyor canım, benim cihazım göre max tokluk 120 istediler hep benden. Mesela birkac hafta önce kanama sebebiyle hastaneye gittiğimde evde tokluk sekerim kendi cihazında 118 çıktı normal, hastanede de ölçüm yaptılar 190 çıktı onun cihazıyla şoka girdim resmen görünce hemşire ölçüm aralığı farklı olabilir bu cihazda 190 gayet toklukta normal demisti. Mesela kan tahlilinde de kan şekeri istenmiş onda da evde ölçüm yaptığımla benzer çıkmıştıBilen arkadaslar yazsinlar ama benim hem kadin dogum doktorum hem dahiliye doktoru ikinci saatin 120 alti olmasini istiyorlar.
Anne olmak zorMagnezyum ne zaman içmesem alt baldır kramp ile uyandırıyor beni ama bildiğin kıvranıyorum
Açılırsa listeye en üst sıralardan giriş yapabilirimİnşallah 2023 mart anneleri diyet grubu açmamız yok mu peki
Ben de akşam 7 den sonra maksimum meyve falan yiyebiliyorum istesem de yiyemem doyurucu şeyler midem almıyor
Afiyet olsun57 ile başladığım yolculuğa 73 ile devam etmekteyimo zaman dans daha 2 ay var 80le tamamlarım heralde hiç dikkat etmiyorum valla aklımda kalacağına midemde dursun diyorum
Evet canım birazcık zor bir bebek ama öğrenince huyunu suyunu zorlu gelmiyor artıkValla canim ne guzel yazmissiniz, gercek bir yasam... Hic oyle idealize edilen gibi olmuyor hayat... Ben artik bu tarz konularda yazmicam. Bazen birbirimizin gebe oldugunu bile unutup kalpler kirilabiliyor. Zor bir kizin var masallah ne guzel buyutuyorsun
Yaa çok heyecanlıMerhaba kızlar
Herkes iyidir ve bebisler dövüşlerdedir hala umarımbenimkiler hala benimle çok şükür cuma günü görmeye gittiğimde 33+2 haftaliktim bebisler de 2100, 2100, 2000 olmuştu bu sebeple 18 ocakta doğumun gerçekleşmesi kararını aldık yoksa sanirim ben patlayacağım
Öte yandan umarım sizler 37, 38 hafta taşırsınız bebislerinizi, ben son dönemi biraz ağır gecirdigim için hiç yazamıyorum ondan şimdi yazayım istedim bana da dua edin bebislerim sağlıkla gelsin dünyayasizleri kocaman öpüyorum doğumda bol bol dua edicem hepinize kendinize çok iyi bakın
Grubun ilk bebisleri geliyorMerhaba kızlar
Herkes iyidir ve bebisler dövüşlerdedir hala umarımbenimkiler hala benimle çok şükür cuma günü görmeye gittiğimde 33+2 haftaliktim bebisler de 2100, 2100, 2000 olmuştu bu sebeple 18 ocakta doğumun gerçekleşmesi kararını aldık yoksa sanirim ben patlayacağım
Öte yandan umarım sizler 37, 38 hafta taşırsınız bebislerinizi, ben son dönemi biraz ağır gecirdigim için hiç yazamıyorum ondan şimdi yazayım istedim bana da dua edin bebislerim sağlıkla gelsin dünyayasizleri kocaman öpüyorum doğumda bol bol dua edicem hepinize kendinize çok iyi bakın
Yaa çok heyecanlısağlıkla gelsinler insallah canım benim umarım doğumun da sonrası da cok güzel olur senin için Bizi habersiz bırakma
Grubun ilk bebisleri geliyorsaglicakla gelsinler.Masallah kilolari guzel,ciger gelistirici vurulduysaniz tedbir amacli az bir sure kuveze girseler bile cikarlar,dularimiz sizinle.
Merhaba, masallah cok guzel bu zamana kadar tasidinizMerhaba kızlar
Ay harika haber maşallahMerhaba kızlar
Gunaydin canim. Son haftalarda oluyor mu bilmiyorum Sen de bir ara akinti da vardi idrar yolu enfeksiyonuna baktirmis miydinKızlar günaydın sabah wc ye girdim çişimi yaptıktan sonra peceteye çok açık pembe leke geldi. Doktoruma yazdım son haftalarda olabiliyor takip edelim korkma dedi. Kanama şeklinde değil de silince geldi bu tarz bişey yaşayan oldu mu ?
Yarin vercektim canim test vermedim dahaGunaydin canim. Son haftalarda oluyor mu bilmiyorum Sen de bir ara akinti da vardi idrar yolu enfeksiyonuna baktirmis miydin
Canım bende olmadı ama aramızda üç hafta var umarım bir problem yoktur olsaydı doktor hemen çağırırdı bence sen yine peçete koyup takip edersinKızlar günaydın sabah wc ye girdim çişimi yaptıktan sonra peceteye çok açık pembe leke geldi. Doktoruma yazdım son haftalarda olabiliyor takip edelim korkma dedi. Kanama şeklinde değil de silince geldi bu tarz bişey yaşayan oldu mu ?
Bakalım canim takip edicem nişan falan olmasın da gerisi hallolurCanım bende olmadı ama aramızda üç hafta var umarım bir problem yoktur olsaydı doktor hemen çağırırdı bence sen yine peçete koyup takip edersin