Evet canım şeker çıktı diyetisyen kontrolünde devam ediyorum ama benimde dayanamadığım durumlar oluyor malesefBoy kilo genetik faktörlerden etkileniyor canim, doktor kontrolünde haftasiyla uyumlu çıkıyorsa endişelenmene gerek yok. Sende seker çıkmış miydi oyuzden mi kötü hissettim dedin. Eğer çıktıysa istersen şekerini takibe devam et canım
Persentilin çok üzerinde olsa dr mutlaka söylerdi bence kafana takma canım. Eşin ve sen iriyseniz zaten bebekte öyle olacak kaçışı yokEvet canım şeker çıktı diyetisyen kontrolünde devam ediyorum ama benimde dayanamadığım durumlar oluyor malesef
Olur ya cok normal, hamileyiz sonucta illa ki canın çeker kendini tutamayabilirsin. Genel olarak kontrollü gidiyorsun kafana takma, doktor şüpheli birsey görse mutlaka söylerdi diye düşünüyorumEvet canım şeker çıktı diyetisyen kontrolünde devam ediyorum ama benimde dayanamadığım durumlar oluyor malesef
Gösterdi kuzum zar zor yine somurtuyordu
Maşallah canım besbelli bu tombiş yanak olacak ya tam yemelikKızlar selam biz de kontrolden çıktık, cok şükür hersey yolunda 2 kilo 44 cm cikti miniğim. Doktor olcum yapmaya çalışırken öyle bir vurdu ki resmen rahatsız etme beni dedi :) doktorum bundan sonra 2 haftada bir çağırdı, demir takviyesini günde 2 ye çıkarmami istedi. Son haftalar artık, heyecanlı bekleyiş:)
Sıkıldılar içerde artık çıkalım diyolar moraller bozukMaşallah çok tatlı annesi gibi
Al sana böyle somurtarak poz veriyorum anne ama doğunca gülücüklerimle seni sevgi seline boğacağım diyor
O his özellikle ayaktayken mi oluyor. Çünkü ben de ayağa kalkınca ya da yürürken oluyor. Biraz şeye benzettim sonda takılınca sürekli bir çiş hissiyatı oluyor yaKızlar selam hep çişim var gibi bi hissiyatım var ama çişim yokneler oluyor içerde acaba ya
Bildiğin atletin büyük bedenini al canim bence s giyiyorsan m al doğumdan sonra da giyersin ben atletlerimi 1 beden büyük alirim hep belimi iyice örtsün diye hamilelikte de rahat oldu şimdi hala giyiyorumKızlar su sıralar giyip memnun kaldığınız atlet var mi atletlerim olmuyor bana artık
2. Çocukta yaş çok olunca insan unutuyorKızlar merhaba. 0-3 ay 7 tane falan alt üst takım aldım. Kaç tane almak gerekiyor? Benim 2.çocuk ama arada 8 taş olunca unuttum her şeyiannem ayaklı altlar çok kullanışlı olmuyor hemen küçülüyor dedi. Ben 5 takım almış bulundum.
Ben Trendyoldan tutku marka alırım hep, m alıyordum göbekten dolayı xl aldımKızlar su sıralar giyip memnun kaldığınız atlet var mi atletlerim olmuyor bana artık
Öyle yapayım canım acaba emzirme atleti mi alsam dedim de belki hem ondan hem büyük bedenden sipariş ederim her türlü kullanılır zatenBildiğin atletin büyük bedenini al canim bence s giyiyorsan m al doğumdan sonra da giyersin ben atletlerimi 1 beden büyük alirim hep belimi iyice örtsün diye hamilelikte de rahat oldu şimdi hala giyiyorum
He onu diyorsan ben e bebekten almıştım güzel kumaşı yumuşacık kuzu 3 tane aldim siyah beyaz ten rengi iş görürÖyle yapayım canım acaba emzirme atleti mi alsam dedim de belki hem ondan hem büyük bedenden sipariş ederim her türlü kullanılır zaten
Sondayı bilmiyorum hiç ama ayaktayken kesinlikle daha çok sizce bu durumda başı aşağıda mı oluyor sanki ben öyle hissediyorumO his özellikle ayaktayken mi oluyor. Çünkü ben de ayağa kalkınca ya da yürürken oluyor. Biraz şeye benzettim sonda takılınca sürekli bir çiş hissiyatı oluyor ya
Şimdi sipariş ettim ben de teşekkür ederim bebisHe onu diyorsan ben e bebekten almıştım güzel kumaşı yumuşacık kuzu 3 tane aldim siyah beyaz ten rengi iş görür
Benimki en son kontrolde baş aşağıydı, birde çatı kemiği sanırım oralarda çok baskı hissediyorumSondayı bilmiyorum hiç ama ayaktayken kesinlikle daha çok sizce bu durumda başı aşağıda mı oluyor sanki ben öyle hissediyorum