2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet canım şeker çıktı diyetisyen kontrolünde devam ediyorum ama benimde dayanamadığım durumlar oluyor malesef

Evet canım şeker çıktı diyetisyen kontrolünde devam ediyorum ama benimde dayanamadığım durumlar oluyor malesef
Persentilin çok üzerinde olsa dr mutlaka söylerdi bence kafana takma canım. Eşin ve sen iriyseniz zaten bebekte öyle olacak kaçışı yok

Olur ya cok normal, hamileyiz sonucta illa ki canın çeker kendini tutamayabilirsin. Genel olarak kontrollü gidiyorsun kafana takma, doktor şüpheli birsey görse mutlaka söylerdi diye düşünüyorum

Maşallah canım besbelli bu tombiş yanak olacak ya tam yemelik

Kızlar merhaba. 0-3 ay 7 tane falan alt üst takım aldım. Kaç tane almak gerekiyor? Benim 2.çocuk ama arada 8 taş olunca unuttum her şeyi annem ayaklı altlar çok kullanışlı olmuyor hemen küçülüyor dedi. Ben 5 takım almış bulundum.

Evet canım ayaklılar bir süre sonra bebeklerin bedenine kısa geliyor, bacaklarını kasıyor. Değiştirme imkanın varsa ayaksız al. 0-3 ay için eğer bebek gelişimi ileriyse kısa süre giyer ama minyon ise giyer 4-5 aya kadar

Kızlar su sıralar giyip memnun kaldığınız atlet var mi atletlerim olmuyor bana artık
Bildiğin atletin büyük bedenini al canim bence s giyiyorsan m al doğumdan sonra da giyersin ben atletlerimi 1 beden büyük alirim hep belimi iyice örtsün diye hamilelikte de rahat oldu şimdi hala giyiyorum

2. Çocukta yaş çok olunca insan unutuyor benim de 9.5 yas fark olacak abisiyle. Bence yeterli zaten kış yıkayıp hemen petek üstünde kurur
Kızlar su sıralar giyip memnun kaldığınız atlet var mi atletlerim olmuyor bana artık
Ben Trendyoldan tutku marka alırım hep, m alıyordum göbekten dolayı xl aldım

Bildiğin atletin büyük bedenini al canim bence s giyiyorsan m al doğumdan sonra da giyersin ben atletlerimi 1 beden büyük alirim hep belimi iyice örtsün diye hamilelikte de rahat oldu şimdi hala giyiyorum
Öyle yapayım canım acaba emzirme atleti mi alsam dedim de belki hem ondan hem büyük bedenden sipariş ederim her türlü kullanılır zaten

O his özellikle ayaktayken mi oluyor. Çünkü ben de ayağa kalkınca ya da yürürken oluyor. Biraz şeye benzettim sonda takılınca sürekli bir çiş hissiyatı oluyor ya
Sondayı bilmiyorum hiç ama ayaktayken kesinlikle daha çok sizce bu durumda başı aşağıda mı oluyor sanki ben öyle hissediyorum

iyi geceler kızlar hepiniz iyisiniz heyecanlı günler sonunda geldi. Geri sayımlar başlandı. 10 sayfa birikmiş okumayamadım dün anneme gittin orada kaldık. Akşamda geç geldik eve daha yeni uyanabildim yatağıma. Mide yanmasıyla uğraşıyorum tabikide yine gaviscon kullanıyorum günde 3/4 kez içiyorum herhalde bebiş hızla büyüyor.. Bu arada bende pazartesi günü 34+0 olacağım. Şu an bütün duyguları üst üste yaşıyorum o yüzden anlayamıyorum çok karışık. Gün yaklaştıkça. Allah hepimize sabır sıhhat versin inşallah

İyi geceler kızlar.Benim bugün kontrolüm vardı 33+3 dük 2170gr çıktı bebiş ama yan duruyor hala dönmedi.Doktor da erken daha döner diyor bakalım hayırlısı bu arada benim ilk doğum normal ikinci sezaryen.Herşey yolunda gider de kısmet olursa bunu da normal istiyorum SSVD denicez bakalım.nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun tabiki sağlıkla kucağımıza alalım da bebişlerimizi

Ben de cuma kontrole gittim 31+4 2060 gr kilosu 42 santim boyu. Kilom da 79 olmus 59 ile hamile kalmıştım bu arada benim doktor nst falan hic bahsetmedi bir daha ki kontrolüm 36. Haftaya denk geliyor o zaman gelirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…