2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aynen canim ben de uyku rutinine, beselenme saatine ve saglikli beslemeye dikkat ettim. Şuan 3.5 yasinda muhakkak öglen uyumasi gerektigini biliyor. Çocuklarimizin en cok bize ihtiyac olduklari donem her seyi.ince ince hesap edemeyiz kimin çocugunun neye ihtiyaci varsa anneler ona gore davranmali

Maşallahh minnoşumaaaaaa sanada

Boyu da uzun çıkmış canım, kiloyla orantılı.
Sadece kilosu karın çevresi bu büyüklükte çıksaydı belki bir ihtimal şekerle alakalı olabilirdi, ama boyu da maşallah uzun, hiç endişe etme annesi, 4 buçuk kilo fln doğurursun sen
Siz ve eşinizde uzun boylusunuz sanırım.

Maşallah canım kocaman olmuş senin kız. Yüzünü gösterdi mi

8 tane aldım bende. Sanki oğlum hep kaçırıyordu kalasını sırtına falan hep değiştirmek zorunda kalıyordum. Kurutma işi de sıkıntı ya çok olsun dedim.

Cnm bendede şeker var diyetle ilerliyorum. Ve ilk başlarda kilo alımımız çok iyiydi şimdi baya geriledi kilo alımımız. 30+1 de 1350 gr ve 40 cm di. Şeker kontrolü yapıyor musun günlük ve diyet yapıyor musun ??? Bizim suyumuzda yüksek biraz

Kızlar selam biz de kontrolden çıktık, cok şükür hersey yolunda 2 kilo 44 cm cikti miniğim. Doktor olcum yapmaya çalışırken öyle bir vurdu ki resmen rahatsız etme beni dedi :) doktorum bundan sonra 2 haftada bir çağırdı, demir takviyesini günde 2 ye çıkarmami istedi. Son haftalar artık, heyecanlı bekleyiş:)

Eklentiler

• 20230114_153843.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 95
Maşallah nasıl tontik yanaklar öyle benimkinin de böyle bir fotoğrafı var insanın içi eriyor

Boy kilo genetik faktörlerden etkileniyor canim, doktor kontrolünde haftasiyla uyumlu çıkıyorsa endişelenmene gerek yok. Sende seker çıkmış miydi oyuzden mi kötü hissettim dedin. Eğer çıktıysa istersen şekerini takibe devam et canım

29+6 da gittim ben en son 1400 civarı kilosu iyi demişti bana bende şeker var ama genetik de olabilir yani orasını bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…