Aldım aldım canım bakalım ne zamana kadar sürecekMaşallah canımçalışır raporunu da almışsındır
Aynen canim ben de uyku rutinine, beselenme saatine ve saglikli beslemeye dikkat ettim. Şuan 3.5 yasinda muhakkak öglen uyumasi gerektigini biliyor. Çocuklarimizin en cok bize ihtiyac olduklari donem her seyi.ince ince hesap edemeyiz kimin çocugunun neye ihtiyaci varsa anneler ona gore davranmaliÇocukların dakikası dakikasına uymuyor ki o gün neye ihtiyacı varsa o şekilde davranıyorlar ve bu demek değil anneyi babayı parmağında oynatıyor. Mesela benim kızım, bazen eşimle aramızda yatıyor çünkü gün içinde babayı görmüyor özlüyor ve ikimize de sarılmak dokunmak istiyor, uyuyor ama 15 -20 ,dakika sonra daraltı geliyor cocuga uyanıp.ustumden atlayıp besigine gidiyor, bazen derin uyuyor ben besigine koyuyorum bazı geceler besiginde ayicigina sarılıp uyumayı tercih ediyor bazı geceler koluma yatıp kafasını boynuma gömüp o şekilde uyuyor, bazen masal istiyor bazen ninni her gün bir öndeki günden farklı gelişiyor. Gece aynı odada kalmak istiyor , gündüz sadece kendi odasında yatağında uyumak istiyor şimdi bu çocuk beni mi parmağında oynatıyor Allah aşkına. Tam 2 yaş ben dedikleri vakit benim neye ihtiyacım varsa öyle davranıyor sadece. Yatağında uyuyup anne diye çığlık çığlığa uyanıp boynuma sarılıp uyumaya devam ettiği de oldu mesela. Ben uyku eğitimi vermedim uyku rutini oluşturmaya çalıştım sabah kalkış saatini öğle uyku saat aralığını akşam yatış saatini ve beslenme saatlerini planlayıp geri kalanı bebise pasladım. He bence şu da önemli bir durum bebekle anne aynı yatakta yatması kötü mü bence degil, anne bu durumdan rahatsızsa olumsuz olarak düşünüyor sadece bebek için anne yani en güvenilir yer oysaki...
Maşallahh minnoşumaaaaaa sanadaSelam kızlarKontrolden çıktık biz de 1880 gr. 44 cm olmuşuz 32+1 çıktı her şey yolunda dedi dr suyum vs. de çok iyiymiş şükür bebeğin de keyfi yerindeydi. Senin kilon da güzel böyle devam dedi. Nst ye de bağladılar o da çok iyi çıktı
Boyu da uzun çıkmış canım, kiloyla orantılı.kızlar bu arada size sormam gereken birşey var 29+2 de gittim son kontrole kızım 42 cm 1633 gr mı. imzada yazan kilo ve uygulamalarda görünen yaklaşık kilodan fazla geldi bana şeker olduğu zaman bu bebeğin iri doğmasına sebep oluyormuş. Sizlerde yaklaşık kilo neydi. canım çok sıkıldıÇok dikkat edemiyorum çünkü kendimi çok kötü hissediyorum
Maşallah canımSelam kızlarKontrolden çıktık biz de 1880 gr. 44 cm olmuşuz 32+1 çıktı her şey yolunda dedi dr suyum vs. de çok iyiymiş şükür bebeğin de keyfi yerindeydi. Senin kilon da güzel böyle devam dedi. Nst ye de bağladılar o da çok iyi çıktı
Gösterdi kuzum zar zor yine somurtuyorduMaşallah canımkocaman olmuş senin kız. Yüzünü gösterdi mi
Maşallah tontiş yanakGösterdi kuzum zar zor yine somurtuyordu
Ben de aynı durumdayım canımKızlar selam hep çişim var gibi bi hissiyatım var ama çişim yokneler oluyor içerde acaba ya
Hahahahaha harika yaaaBen de aynı durumdayım canım24 saatin 12 saati ordayım çıkıyor 10 dk sonra tekrar giriyorum
8 tane aldım bende. Sanki oğlum hep kaçırıyordu kalasını sırtına falan hep değiştirmek zorunda kalıyordum. Kurutma işi de sıkıntı ya çok olsun dedim.Ben de 0-3 aylık takım 5 tane var, yıkayıp yıkayıp giyer artık. Yeterli gibi geldi bana
31. Haftalıkken gittim 3 hafta sonra nst ye girip gel dedi, sanırım 2 haftaya düşürür artık. İlk gebelikte öyleydi 2 hafta sonra haftada bire düştü
Benim doktor 34. Hafta ve sonrası her gelişte nst ye girip gelecek diye yazmış kapıya, yani kontrole gittim 3 gun sonra çağırdı gene girilecek nst ye
Senin doktor erken başlamış demek ki , 2 haftada bire
Normal doğumda doğumdan hemen sonra çıkarıyorlar sondayı, doğum sonrası sadece 1 kere kontrol edildim
O sancı hissetmeyen şanslı kesimden olmak istiyorum
Cnm bendede şeker var diyetle ilerliyorum. Ve ilk başlarda kilo alımımız çok iyiydi şimdi baya geriledi kilo alımımız. 30+1 de 1350 gr ve 40 cm di. Şeker kontrolü yapıyor musun günlük ve diyet yapıyor musun ??? Bizim suyumuzda yüksek birazkızlar bu arada size sormam gereken birşey var 29+2 de gittim son kontrole kızım 42 cm 1633 gr mı. imzada yazan kilo ve uygulamalarda görünen yaklaşık kilodan fazla geldi bana şeker olduğu zaman bu bebeğin iri doğmasına sebep oluyormuş. Sizlerde yaklaşık kilo neydi. canım çok sıkıldıÇok dikkat edemiyorum çünkü kendimi çok kötü hissediyorum
Ben de aynı durumdayım cok sıkışmış gibi gidip boşuna mı geldim diyorum ama yapacak bisey yok :)Kızlar selam hep çişim var gibi bi hissiyatım var ama çişim yokneler oluyor içerde acaba ya
Maşallah nasıl tontik yanaklar öyleKızlar selam biz de kontrolden çıktık, cok şükür hersey yolunda 2 kilo 44 cm cikti miniğim. Doktor olcum yapmaya çalışırken öyle bir vurdu ki resmen rahatsız etme beni dedi :) doktorum bundan sonra 2 haftada bir çağırdı, demir takviyesini günde 2 ye çıkarmami istedi. Son haftalar artık, heyecanlı bekleyiş:)
Boy kilo genetik faktörlerden etkileniyor canim, doktor kontrolünde haftasiyla uyumlu çıkıyorsa endişelenmene gerek yok. Sende seker çıkmış miydi oyuzden mi kötü hissettim dedin. Eğer çıktıysa istersen şekerini takibe devam et canımkızlar bu arada size sormam gereken birşey var 29+2 de gittim son kontrole kızım 42 cm 1633 gr mı. imzada yazan kilo ve uygulamalarda görünen yaklaşık kilodan fazla geldi bana şeker olduğu zaman bu bebeğin iri doğmasına sebep oluyormuş. Sizlerde yaklaşık kilo neydi. canım çok sıkıldıÇok dikkat edemiyorum çünkü kendimi çok kötü hissediyorum
Dün akşam film izleyelim dedik, neyse ki Netflix var 1 saatlik film 2 saati buldu benim lavaboya gidip gelmemden :)Ben de aynı durumdayım cok sıkışmış gibi gidip boşuna mı geldim diyorum ama yapacak bisey yok :)
Aynen ya böyle hep bakasım geliyorMaşallah nasıl tontik yanaklar öylebenimkinin de böyle bir fotoğrafı var insanın içi eriyor
29+6 da gittim ben en son 1400 civarı kilosu iyi demişti bana bende şeker var ama genetik de olabilir yani orasını bilmiyorumkızlar bu arada size sormam gereken birşey var 29+2 de gittim son kontrole kızım 42 cm 1633 gr mı. imzada yazan kilo ve uygulamalarda görünen yaklaşık kilodan fazla geldi bana şeker olduğu zaman bu bebeğin iri doğmasına sebep oluyormuş. Sizlerde yaklaşık kilo neydi. canım çok sıkıldıÇok dikkat edemiyorum çünkü kendimi çok kötü hissediyorum