2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İte kaka işte yumurta falan yemeye çalışıyorum kırmızı et tavuk pek sevmezdim hamilelikte iyice sogudum
en ihtiyac duyulan besinler de bunlar iste neyse takviyeler boşa degildir insallah. Yarin bi bak bakalim nasil bi tosbik olmuş ayy bebek aserdim sanirim

Kizlar gecen lcw nin outleti ne drnk geldim 100 150 tl ye gecelik sabahlik falan vardi bnde aynisiintte 200 den asagi olmuyo diye aldim nede olsa cok giymicem biraz tuhaf geldi gozume sizce nasil hastaneye gecelik olarak goturucem bi de ince sabahlik almak gerekir mi totoyu cok belli ediyo sabahlik yumoş bisey sicak olur heralde.
Bi de emzirme atleti kullanan arkadaslar destekli mi olsun desteksiz mi ve eger desteksiz olacaksa icine emzirme sutyeni giyilir mi gecen ay e bebkten desteksiz atlet ve sutyen aldim yeni deneyebildim. Sutyenler iyi ama atlet bi tuhaf oldu yani destek olsa sanki daha iyi.

Eklentiler

• 20230113_202848.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 112
  • 20230113_202904.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 106
  • 20230113_203039.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 110
Valla bana 31 de gittim 32 de gel calisabilir raporu vericem dedi. Bundan sonra da her hafta pazartesi nst olacak dedi ama tam emin olamadim 32 den sonra her hafta mi yoksa daha var mi nst ye haftaya netlestircem
Bende bugün gittim 2 hafta sonra tekrar gel dedi bi anda yeniden 2 haftada bir olunca şaşırdım

Toton mu var ki toton belli etsinYa canim benim aklimda lohusa hep kendini sicak tutmali dusuncesi var boyle bacaklar acik olunca üşuturum dusuncesi oluyor. Ben ebebkte.emzirme atleti aldim bana da cok guzel gelmedi.Iade de edemedim kaldi oyle

Toton mu var ki toton belli etsinYa canim benim aklimda lohusa hep kendini sicak tutmali dusuncesi var boyle bacaklar acik olunca üşuturum dusuncesi oluyor. Ben ebebkte.emzirme atleti aldim bana da cok guzel gelmedi.Iade de edemedim kaldi oyle
Ay sorma üstüne otura otura içe göçtü ölü g..t sendromu yaşıyorum ya hastane sicak oluyor deniliyo ya bide etekli gecelik gerekli bnce. Zaten o lohusa halimizle hastanede pek usumeyiz bn zaten evde giymem hastaneye goturucem. Bu atleti de iade edebilirsem edicem vallahi hem kucuk hem manasiz geldi bana.

Aynen ya normal doguma da boyle lazim oluyor diyorlar. Benim de kucuk o.atlet ya esim bebek dogunca atlet daha guzel durur kalsin ne iade edeceksin dedi de kaldi benim oyle.

Canım ilaç kullandın mi öksürük nasıl geçti çok kötüyum ben karnım acıyor öksürmekten

Valla bana 31 de gittim 32 de gel calisabilir raporu vericem dedi. Bundan sonra da her hafta pazartesi nst olacak dedi ama tam emin olamadim 32 den sonra her hafta mi yoksa daha var mi nst ye haftaya netlestircem
Beni 17sinde çağırdı ilk nst için 34+4 oluyorum o gün. Sonra ne kadar aralıkla gideceğimi söylemedi ama

Canım 40 cm nasıl minyon dedi ben 32 haftadayim 36 cm normal dedi bana kilo benimde geriden gidiyor ama canı sağolsun ne yapayim

O haftamda hemen hemen aynı boy kilo canım seninle ama bana hiç öyle bir şey söylemedi , bazı doktorlardan (kendime göre değer verdiğim, takip ettiğim) dinlediğim kadarıyla da normal bu ölçümler canını sıkma hiç

İte kaka işte yumurta falan yemeye çalışıyorum kırmızı et tavuk pek sevmezdim hamilelikte iyice sogudum
Bende yumurtayı sevmiyorum hele haşlama hiç yiyemem ama az yağda pişirirken biraz kekik atınca çok rahat yiyebiliyorum.

Bana da tuhaf geldi çünkü böyle geceliğim hiç olmamıştı, pijama iyi yaaaa erotik elbise dışında, inan gece yatakta daha elbise ömrümde giymedim
iyi yapmışsın sezeryan olma ihtimaline karşı zaten 1 tane yanımızda olsa iyi olacak. Sezeryan olursa sonda takılıyormuş ya içimi ürpertiyor o sonda işi
Sabahlığınıda al tabii yanında dursun ihtiyaç halinde kullanırsın.
Bende bu geceliği kumaşını çok beğenerek aldım çok ince değil, benimki göğüsün altına kadar düğmeli ama denedim bebeğe meme verebilirim

Son düzenleme:
Bende valla küçücük biseyim zaten icinde kayboldum ya sezeryan degil de bn normal olursa alttan kontrol ediyolarmis sık sık o sebeple aldim. Sonda işi ameliyat oncesi ve sonrasi zaten bi önlük giydiriyolar anestezi etkisi gecince sondayi cikarirlar zaten sonra anca giyilir pijama diye düşündüm. Bende aldiklarimda surekli açıyorum emzirebilir miyim diye deniyorum

Beni 17sinde çağırdı ilk nst için 34+4 oluyorum o gün. Sonra ne kadar aralıkla gideceğimi söylemedi ama
Resmen nst zamanina geldik saka gibi her gittigimizde duruma gore de soyleyebilirler 37 den sonra daha da sıklaşır. Aramizda sanci hissetmeyen aci eşiği yüksek biri olcak mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…