2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sordum doktoruma canım ilaçları aynı kullanmaya devam dedi
kv almış o kendi cocuklarında hep sağa sola yatırmış bana da tavsiye ediyormuş
kızlar son aylar artık kaçar kilo aldınız nedir durum sizde ben 9 kiloya yaklaştım 11 kilo ile bitirmek istiyorum inşallah istediğim gibi olur
Nasıl başladı nasıl gidiyor akımında bugün 73 ile yarışa devam ediyorummm 64 ile başlamıştım
Ben de akşam 7 den sonra maksimum meyve falan yiyebiliyorum istesem de yiyemem doyurucu şeyler midem almıyor

Ben de oldul olasi gece yemem yok ha bazen arada olur ama bazilarinin gece yemesi cok. Biz zaten 17.30 en gec 18.00 yemegumizi yeriz. Sonra çay, meyve kapanis
Çağla sıkel anneler sizi oldum olası acıkınca yerim eskiden sporcuydum kilomda normaldir hep ama bugün baktım kilolar almış başını gidiyorrrr heeeeey
Kızlar bunları sipariş ettim bugun umarım güzel gelir
Çook güzelleer, çok beğendim güzellikle kullanın

Çok geçmiş olsun canım eğer o kadar kötüysen bi git gebelikte kullanıma uygun ilaç verir
Bugün gittim o kadar kötüydüm ki okula bile gidemedim. Kadın doğumcum da göğüs hastalıkları Dr. yönlendirdi. Crp 2.800 bişey çıktı. Bir hafta rapor aldım. Evde olucam inş.

Arkadaşlarım takip ettiğim bir prof böyle cevap vermiş içimiz rahatlayabilir

Eklentiler

• 2C62D907-6226-440E-B3ED-0AEFED393EE2.png
    458,6 KB · Görüntüleme: 100
Bugün gittim o kadar kötüydüm ki okula bile gidemedim. Kadın doğumcum da göğüs hastalıkları Dr. yönlendirdi. Crp 2.800 bişey çıktı. Bir hafta rapor aldım. Evde olucam inş.
Çok geçmiş olsun canım acayip bi salgın var sen bi de öğretmendin di mi muhtemelen öğrencilerden bulaşmıştır çok dikkat et geçmiş olsun

evet canım benimde elbise ile tayt ile çok belli oluyor dışarda montla falan görüyorlar hep hala iş yerinde sen hamile misin diye sorup şaşıranlar var diyorum yok artık yakında doğuracağım yani
bazi gebelerin alnina gebeyim yazmasi lazim sanirim citi piti gebeler. Bizim göbekler kışa denk geldi tam hamileliğini saklamak isteyenlere göre

Ya ben hamile degilken bebgim olsun diye spor yapiyodum yediklerime dikkat ediyodum ve 2 oğündü kulland8gim takviye de yeme durumunu k9ntrol altina almisti 61 kilodan 57 ye düştüm. Simdi ki beslenmem cig kuruyemis meyve bol bol sut ürünleri falan yemeklerde corba mutlaka olur. Öğünü son zamanlarda olabildigince 3 yaptim ara öğünlere dikkat ettim. Ama iste balik et pek yemedim. Tavsiyelerin icin sagol kuzucum dikkat etmeye calısıcam artik ne yapayim

Bana da bol protein yicen dedi son gittiğimde ama bil bakalım kim yemedi

Afiyet olsun yarasin minnosa Yedim bugün dun de et yedim yarin oglen de yiyebilirsem balik yicem kombo yapip bebeyi tombullastiricam valla düşük dedi 2 kilo bekliyomus bebeyi. Haftaya bakalim ne olacak yazarim buraya.

Bana da bol protein yicen dedi son gittiğimde ama bil bakalım kim yemedi
Tabi kii minseoo insan sevmedigi seyi de zor yer ama sn yine yemeye calis zaten ne kadar kaldi ki ic8mizde bizim yediklerimize bakiyolar ne kadar saglikli gelirlerse o kadar iyi onlar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…