İnşallah 2023 mart anneleri diyet grubu açmamız yok mu pekison donemde benim de cok iştahım acıldı ya, zaten hızlı kilo alıyordum şimdi tartıya cıkmaya korkuyorum. düzenli spora giderken ben de takip ediyordum yağ kas dengesini, sen zaten işi biliyorsun toparlarsın sonrasında.
6dan sonra yemek yeme miiii, diyette miyiz ayol, çok iyi demişsin biz hamileyiz saçmalamış resmen
Benim oldum olası gece hiç bişey yiyesim gelmez dua ettiğim tek özelliğim akşam yemeğinden sonra bişey yiyemiyorumYa arkadaşlarım gece gelen beyaz ekmeğin arasına domates yeşil soğan salatalık peynir koyma isteği peki
Ben de akşam 7 den sonra maksimum meyve falan yiyebiliyorum istesem de yiyemem doyurucu şeyler midem almıyorKizlar benim de iştahim cok açik ama gece gec saatlere kadar yemiyorum. Kapanişi meyveyle yapiyorum. 57 ile basladim şimdi 62.300 grmBen emzirme donemi de asla açliğa gelemem içim bayiliyor, iştahim açik oluyor.
Ben de oldul olasi gece yemem yok ha bazen arada olur ama bazilarinin gece yemesi cok. Biz zaten 17.30 en gec 18.00 yemegumizi yeriz. Sonra çay, meyve kapanisBenim oldum olası gece hiç bişey yiyesim gelmez dua ettiğim tek özelliğim akşam yemeğinden sonra bişey yiyemiyorumAma hamileleri en çok zorlayan sanırım bu gece iştah acilmalari oluyor
Ondan çok almiyoruz canim erken yiyip içmek en guzeliBen de akşam 7 den sonra maksimum meyve falan yiyebiliyorum istesem de yiyemem doyurucu şeyler midem almıyor
Ben de oldul olasi gece yemem yok ha bazen arada olur ama bazilarinin gece yemesi cok. Biz zaten 17.30 en gec 18.00 yemegumizi yeriz. Sonra çay, meyve kapanis
Sanırım canımOndan çok almiyoruz canim erken yiyip içmek en guzeli
aynen canım yaptığım herşeyi acaba mı diyerek yapmak gerçekten de yorucubenim de top gibi ileri dogru :) bana da dogum yakın galiba diyorlar, utanıyorum ya daha var demeyesanki cok kilo aldıgım için böyle söylüyorlar gibi geliyor, aldıgım kilo hep üst bedenimde, kollar bacaklar basenler yine aynı. doktorum da günde yarım saatten fazla yürüme dedi, pilates yapmaya baslamıstım, erken dogum korkusuna onu da bıraktım. nasıl olsa hamileyim diye salamıyor da insan kendini, kendimden degil bebege bir zararı olmasın diye. hamilelik psikolojisi cok yorucu gercekten
ama maşallah canım çok az almışssın sende süper vallaKizlar benim de iştahim cok açik ama gece gec saatlere kadar yemiyorum. Kapanişi meyveyle yapiyorum. 57 ile basladim şimdi 62.300 grmBen emzirme donemi de asla açliğa gelemem içim bayiliyor, iştahim açik oluyor.
bende akşam geç saatte yemiyorum ama çay saatinde canım gereksiz şeyler istiyor sıkıntım buSanırım canımmesela bana para verseler gece yarısı kalkıp tost makarna yapamam çok üşenirim bi de vücut nasıl alışırsa öyle gidiyor. annem bizi küçüklükten öyle alıştırdı gece yarısı kızardı kabus görürsünüz vaktinde yiyin yemeğinizi derdi haklı
yemekten aç mı kalkıyorsun acaba canım ben doymadan kalkmam midem şişer canım da bişi istemez pek o yüzdenbende akşam geç saatte yemiyorum ama çay saatinde canım gereksiz şeyler istiyor sıkıntım bugece atıştırmalıkları gerçekten de kabusa dönüşebiliyor bu büyükler biliyor bu işi
maşallah valla ne güzel. ben de geceleri yemem zaten gec saatte yiyince mide kaynıyor sonra :) meyve bile yesem hızla kiloya dönüyor bünyem almaya cok yatkın sanırım. emzirme dönemi iştah açık olsa da enerji de cok harcıyorsun kilo almıyorsun aksine veriyorsun zaten.Kizlar benim de iştahim cok açik ama gece gec saatlere kadar yemiyorum. Kapanişi meyveyle yapiyorum. 57 ile basladim şimdi 62.300 grmBen emzirme donemi de asla açliğa gelemem içim bayiliyor, iştahim açik oluyor.
Kabus mu gorursunuzSanırım canımmesela bana para verseler gece yarısı kalkıp tost makarna yapamam çok üşenirim bi de vücut nasıl alışırsa öyle gidiyor. annem bizi küçüklükten öyle alıştırdı gece yarısı kızardı kabus görürsünüz vaktinde yiyin yemeğinizi derdi haklı
Benim.hedefim 12 13 kiloyu tamamlamak o zamana kadar yemeğe devamaynen canım yaptığım herşeyi acaba mı diyerek yapmak gerçekten de yorucukararsızlık ve acabalar doğunca bitecek mi dersin hiç umudum yok ama
ama maşallah canım çok az almışssın sende süper valla
bende akşam geç saatte yemiyorum ama çay saatinde canım gereksiz şeyler istiyor sıkıntım bugece atıştırmalıkları gerçekten de kabusa dönüşebiliyor bu büyükler biliyor bu işi
Aynen oyle bunye meselesi ya çocukluktan beri öyleyim. Tum öğunlerimi.yerim ama arada atistirmam abur cuburum yok. Ablam az yer.mesela bunyesi çok çabuk kilo aliyor. Cabucak kilo almamak şans meselesi insan yemek.yemeyi de seviyor ya dunyadaki en guzel zevklerdenmaşallah valla ne güzel. ben de geceleri yemem zaten gec saatte yiyince mide kaynıyor sonra :) meyve bile yesem hızla kiloya dönüyor bünyem almaya cok yatkın sanırım. emzirme dönemi iştah açık olsa da enerji de cok harcıyorsun kilo almıyorsun aksine veriyorsun zaten.
ben çayın yanında çok seviyorum bir şeyler yemeyi o yüzden yemeği az yiyorum onları da çok abartmamaya çalışıyorum ancak bu kadar dikkat edebildim canım işteyemekten aç mı kalkıyorsun acaba canım ben doymadan kalkmam midem şişer canım da bişi istemez pek o yüzden
Çok guzeller canim gelir gelir aynisi cok begendimKızlar bunları sipariş ettim bugun umarım güzel gelir
Bende aynı şeyi diyorum aslında ihtiyaçlar kişiye gore değişiyor işte. O yüzden listede bu çok gerekli bu çok gereksiz gibi şeyler aslında çok da gerçekçi değil. Kişiye gore değişkenlik gösteren şeyler.canim valla birinin hic kullanmadigi bir seyi baskasi alir asiri memnun kalir uzunca kullanir. Mesela ben emzirme yastigini cok.kullandim elim.kolumdu asiri rahat ettim. 2 ablam benimkini aldilar.kullanmak icin kullanamadilar rahat edemediler. Her sey herkese gore degisir. Alip kullanmadan da işimizd yarar mi yaramaz mi bilemeyiz.
üfffYa arkadaşlarım gece gelen beyaz ekmeğin arasına domates yeşil soğan salatalık peynir koyma isteği peki
aynen gece yenen yemek hazımsızlık yapıyor ya sıkıntı verir kabus görürsünüz diyorduKabus mu gorursunuzBen ogluma gec saatte yedirip içirmem kimisi bu yaş grupuna muhakkak tekrar yemek hazirlar verir. O da bizimle ayni sekilde meyve yer aksam yemeginden sonra. Kesinlikle vucut nasil alisirsa oyle gider.