3 güzel bence de ama biz treni kaçırdık şimdi olduk 39, 3e zaman kalmadı :) isteyenlere inşallah. kariyer o bu derken bizden geçti, bakabilecek isteyen için bence de kalabalık aile çok güzel...
ben de 29+1im...seninki 3 hafta önce gelecek desene, ödem benim de başıma bela ama bizim iş ortamında ayağa da kalkamıyoruz ki....
haftada 4 bana da zor geldi ya, ben 1 zor yiyorum ya
canım bu mideden su gelmesi bende de oluyor...bir de benim akşam yemeği geçe kalıyor, yemeye fırsat bulamıyorum sonra da yatınca çok kötü oluyorum...yesem ayrı yemesem ayrı....akşam eve gelince organik elma sirkeli su içiyorum, o biraz rahatlatıyor beni. bazen direk bardağa 1 kaşık karbonat atıpta da içiyorum, sonuçta rennie de sıkışıtırılmış karbonat... rüyana gelince ay sen rüyasını görmüşsün ben ilk oğlumda gerçeğini yaşadım böyle bir çirkinlik yoktu Allah seni inandırsın
o çocuk nasıl değişti de bu kadar yakışıklı oldu hayret ediyor insan herkes çok yakışıklı diyor şimdi, acayip değişiyorlar yani :)
ayyy benim ilk oğlan doğduğunda bir görecektin, bildiğin çirkin ördek yavrusu
dede gibi buruşuk şiş bir surat çok çirkindi ya, bize de hiç benzemiyordu karıştı mı acaba diye baya bir dalgasını geçmiştik eşimle...sonra o bebek bir değişti bir değişti, biz bile inanamadık şiyah saçlı doğdu sarışın bir bebek oldu resmen evrim geçirdi çocuk...yani bebeklikleri ile çok değişiyorlar ya....
ben de slikon göğüs ucu kullanmıştım, onun sayesinde emzirmeye devam edebildim...yoksa 2. günde çok fena olmuştu göğüslerim bizimki ememeyince...
benimki kaç 300 kalori arttı acaba
of artık saldım valla gına geldi. yesem de alıyorum yemesem de anlamadım bu işi, benim sorun bütün gün oturmak, masa başı işi malum sabahtan akşama bilgisayar karşısındayız....ödemim de çok...dün hayatımda ilk defa duble iskender yedim, içimde sanki erkek bebek değil de aslan yavrusu var öyle bir iştah seviyesindeyim eşim bile şok oluyor
canım benim hemen oldu ya, 2. gün emziremez durumda idim kanadı bildiğin, bizimki emmeyi bilemedi yavrucak, silikon meme uçları var onlardan kullandım...şimdi de onlardan alıp hazırlıklı gideceğim.
yakınız 57 ile hamile kaldım en son 73 idim 80i görecem herhalde böyle giderse
canım senin doktora çarşamba 7.20de gideceğim, çok iyi yaaa akşam da hasta görüyormuş direk atladım zaten...malum benim gün içinde gitmem zor oluyor iş yoğunluğundan...sen de bir sana zahmet ben tavsiye ettim bir arkadaşım gelecek diye
sen hiç konuşma 6 kg almışın daha ne olacak
biz yandık ben maşallah danaya döndüm, 57 ile başladım en son 73 idim acayipte ödemim var...içimde sanki aslan yavrusu var o kadar iştahım açıldı ki, saldım artık anlamadım yesem de alıyorum yemesem de