2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Tansiyonun yukselmemesi iyi bir sey,peki sekeriniz ne durumda? Benim diyetle bile ara ara yukseliyor
Dikkat etmediğimde benim de yükseliyor. İlk günler limon tüketttim bilmiyordum yüksek çıktı. Evde dikkat edebiliyorum. Ama iş yerinde seçeneğim olmadığı için mecbur yiyorum ve yükseliyor. Sürekli dikkat etmemiz gerekiyor.

Evet şeker adi gibi girmedi hayatima hep hamile hayati yasamak istemistim oysaki sanirim artik istemiyorum ya hem ben kilo almamisim hem bebek almamis ya sanirim ondan. Bana da fazla geldi balikla haftaya kilo tamamlanir dedi. Simdiye bnim 10 kilo almis olmam gerekirmis bn hala yerimde sayiyorum. Valla sevmesem bile yemicegim bisey yok yeter ki iyi olsun da sınırlı zaman zaten gecer gider zaman.

Bir önceki kontrolünde bebek kilosu boyu kaçtı, şimdiki kontrolünde kaç çıktı canım?

Çok geçmiş olsun canım eğer o kadar kötüysen bi git gebelikte kullanıma uygun ilaç verir

Aldım canim ben babyjemin ama arastirmadim açıkçası hepsi aynı mantik diye

Kız bu doktorlara da yaranilmiyor kilo alsan dert almasan dert Haftada 4 kere balıkta çok yaa ben yiyemem Bakalım bizimki ne alemde ben de biraz salladım bu arada beslenme işini

Antibiyotik verilmiyor zaten canım virüs olduğu için, o hastalık için verilen ilacı da hamilelikte güvenilirliği test edilmemiş ben kullanmadım bir şey süründüm
Benimde pozitif çıktı çok kötüyüm oksurmekten karnım acıyor 33 haftalık hamileyim doğum yapmaktan korkuyorum o kadar kasılıyor ki karnim

Bundan aldım dün canım

Eklentiler

• 16735532304126025734573930695665.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 73
Bu şekilde düzeltmen lazım canım
Teşekkür ederim
do_major elit mi gerçekten çikolata? tadı , dokusu ve kokusuna bakabildiniz mi ?

şakası bir yana ağız tadıyla paylaşın çikolatanızı
Çikolatada elit yazmıyor ama tadı güzeldi ben beğendim daha kargo kutusunu açtığım gibi çikolata kokusu yayıldı zaten çikolata kutusunun kapağını açınca dayanamadım hemen yedim
Valla ben 100 yeter demiştim ama eşim 100 tane daha yaptır çikolatadan mı kaçcaz bol bol olsun herkes yesin dedi ben de ilave ettim
Ben de 150 tane sipariş verdim yeter diye düşünüyorum. Çok gelen giden olsun istemiyorum tam hastalık zamanı ama gelme de diyemiyorsun malesef.

Şimdiye kadar kaç kilo aldın canım ben de çok fazla almadım 46 ile hamile kaldım 1 ay önce 52 kiloydum 6 kilo aldım

Canım biz kilo almasak bile bebek gelişiyor büyüyor diye biliyorum. O zamanda biz zayıflamış oluyoruz Benim doktorda kilo alınca kızıyor.
Ben balık asla yiyemiyorım omega3 takviseyesi alıyorım ama peynir yoğurt süt yumurta yemeye çalışıyorum.
Bebek önceki kontrolde kaçtı şimdi kaç? Haftasıyla uyumlu olunca genelde kilo normal çıkmıyor mı

Çikolatada elit yazmıyor ama tadı güzeldi ben beğendim daha kargo kutusunu açtığım gibi çikolata kokusu yayıldı zaten çikolata kutusunun kapağını açınca dayanamadım hemen yedim
Ben de sorduğumda bu görseli atmışlardı. elit amblemi var üzerinde Elitten alıyorlarmış çikolatayı özel urettiyorlar sanırım belki elitin üst segment çikolataları gibi değildir ama yine kötü de değildir gibi geliyor bana da lavenderbrown

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-13-08-44-10-787_com.miui.gallery.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Çok gereksiz ve hiç gerek ypk gerçekten de çocuğu sapa sola yatırmak zorundasın zaten kafa kapısı sürekli aynı olmuyor ve kusmalara karşı yutmasını engellemek için de sapa dolmayan yatırmak gerekiyor hem emzirmeden sonra uyanıkken düz yaptırabilirsin onun içinde çok ince ve yumuşak yastık yeterli oluyor canım. Gerçekten bu yastık çok gereksiz kardeşim 1 kez bile kullanmadı :))))

Kızlar günaydın herkese. Bu gece resmen uyurken midemden su geldi acı ağzıma sapa döndüm sola döndüm sanki yemek borumda yangın var. Hemen kalktım gaviscon şurubu diktik kafama. Biraz rahat ettim geri yattım. Kramplar da ayrı mesele tabikide. Saçma sapan rüyalar görmeye devam ediyorum. Allah’ın gücüne gitmesin çok çirkin bir kızım olmuştu. Burnu lazların burnu gibi kocamandı.. sonra diyorum ki kardeşime bu seninki ben daha doğurmadım. O da ben erkek istemiyorum kız istiyorum diye tutturdu. Bu bebek kime benziyor diyorum me bana ne eşime benziyor sanki bize başka bebek vermişler diyorum. Resmen rüyalarımın saçmalık seviyesini bu gecede yaşadım elhamdulillah çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…