12 TL ye yaptırdım tanesini canım en uygun burası yapıyor başka adreslerde 20/25 ten aşağı yok.Anahtarlik cok guzelmis tanesini kaca yaptirdiniz?
349 çıktı canım.Tsh icin sevindim canim. Ben folik asiti hic bir zaman gunde 2 icmedim. Arkadaslarimdan.icen var mi bilmiyorum. B12 degerin nasil. Genelde folikasiti yuksek cikanlarin B12 degeri dusuk olur.
Tabi canım çocuk görmeye de şehir dışına gidemezler :))) olsun iyi düşünmüşsünüz ara ara gelirler dediğin gibi. Annen kalır yanında senin de.Hayırlısı olsun canım benim kv maksimum 1 hafta kalabilir, eşimin babaannesine bakıyor yatalak mecbur dönecekler anca ara ara gelip giderler komşuları da ona gelir izmire gelemezler
Hayırlısı olsun canım benim kv maksimum 1 hafta kalabilir, eşimin babaannesine bakıyor yatalak mecbur dönecekler anca ara ara gelip giderler komşuları da ona
Tamam bebeğim bakıyorum buna bende ama bu lar ne fiyatlar böyleCanım bizim gelin de hiçbirşey almazsan gümüş kapağı al, beni o kurtardı yoksa emziremicektim demişti, o yüzden ilk alışverişlerimde ne olur ne olmaz diye almıştım ben. (Sanırım bu yara olursa erken iyileşme maksatlı kullanılıyor)
Bu arda bir doktor diyordu ki, bebeği doğru pozisyonda memeyi tutturursanız göğüs ucu ağrısı-yarası olmaz, ama eğer yanlış duruşta memeyi tam ağzına tutturamazsanız meme ucu yarası kaçınılmaz diyordu.
Bana önerilen ürün buydu canım bunu aldım.
SİLVERNURSE Standart Koruyucu Gümüş Göğüs Ucu Kapakları(KALKANLARI) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SİLVERNURSE Standart Koruyucu Gümüş Göğüs Ucu Kapakları(KALKANLARI) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Takibe alayim hemen bencede gayet uygun12 TL ye yaptırdım tanesini canım en uygun burası yapıyor başka adreslerde 20/25 ten aşağı yok.
Bence de çok mantıklı olmuşValla ben 100 yeter demiştim ama eşim 100 tane daha yaptır çikolatadan mı kaçcaz bol bol olsun herkes yesin dedi ben de ilave ettim
Bende aldım bundan inşalalh güzel gelirKızlar resim çekimi için almak isteyen varsa, ben böyle bir şey buldum. Fiyatı aşırı uygun geldiEki Görüntüle 3190809
Evet canım gümüş olunca fiyat öyle, birde çok hafif bişey. Göğüs ucun büyükse Xl alırsın.Tamam bebeğim bakıyorum buna bende ama bu lar ne fiyatlar böyle
Doktorumla görüşmedim canım. Sadece randevu günlerinde görüşebiliyorum. Telefon numarasını vermiyor zaten. Kadın doğum uzmanı bir tanıdığımız vardı. Ona sonuçlarımı gönderdim. Gestasyonel diyabet olduğumu da söyledim. Tansiyonu sordu. Tansiyonum da her ölçtüğümde normal. Tansiyon yüksek değilse gebelik zehirlenmesinden bahsedemeyiz dedi ama sürekli tansiyonunu kontrol et dedi. Protein kaçağı için de protein ağırlıklı beslen dedi. Ben de beslenmeme dikkat ediyorum. Şeker takibimi yapıyorum, tansiyonumu ölçüyorum, beslenmeme dikkat ediyorum. Doktorumla görüşsem muhtemelen hastaneye yatırmak isteyecek. Üniversite hastanesi olduğu için en ufak şeyde yatırıyorlar. Hastane ortamını steril bulmadığım için idrar yolu enfeksiyonu kapma ihtimalinden dolayı yatmayı istemiyorum. Her muayeneye gittiğimde sabahtan akşama kadar hastanede bekliyorum, bir paspas atan temizlik personeli yok, lavabolar çok kötü, gittiğim günlerde enfeksiyon kapıyorum zaten. Ayrıca yatan hastanın yanına kimseyi de almıyorlar. Öyle bir durumda psikolojim de bozulur.
Çok geçmiş olsun. Şimdilik parol ve zencefilli karışım çaylar tüket, dinlen. Daha iyi olmazsan bence yarın doktorunla konuş ilaç yazacaktır.Kızlar çok kötü grip oldum gözlerimden burnumdan sular akıyor sürekli, başım çok fena ağrıyor ve boğazım çok kötü. Dün gece acile gittim ilaç vermedi. Kadın doğuncaya gitsem ilaç verir mi acaba ???
Kesinlikle canım hem uygun hemde kdın ilgili basmadan kartının fotoğrafını önce atıyor sana yaptıklarımın fotoğrafını çekiyor jelatinledikten sonra da atıyor. Gayet güzel ve çok durmuş.Takibe alayim hemen bencede gayet uygun
Aaynen gelisim onemli sadece bu seker den yediklerim kisitli ve zevk alamiuorum yediklerimden yaptigim yemekler de snn dediginden kolay zaman almayan ugrastirmayan seyler. Hele isten sonra yemek yapmak zor gercekten. Az kaldi cidden bebeklerimiz saglikla gelsin de ben daha cekerim bunuGelişimi haftasiyla uyumlu çıkmış hiç moralini bozma canım. Valla benim de aklımdan ne yemekler geçiyor ama onları yapacak enerji yok, cok zaman almayan yemekler yapiyorum. Biz de balığı dışarıdan söylüyoruz eşim evde pisirtmiyor benim de işime geliyor :) hadi senin de az kalmış çalışabilir raporuna, dişimizi sıkalım geçecek bu günler
Bu şeker olayı gerçekten sıkıntı insan ne yemek yapacağını ne yiyeceğini şaşırıyoAaynen gelisim onemli sadece bu seker den yediklerim kisitli ve zevk alamiuorum yediklerimden yaptigim yemekler de snn dediginden kolay zaman almayan ugrastirmayan seyler. Hele isten sonra yemek yapmak zor gercekten. Az kaldi cidden bebeklerimiz saglikla gelsin de ben daha cekerim bunu
Tansiyonun yukselmemesi iyi bir sey,peki sekeriniz ne durumda? Benim diyetle bile ara ara yukseliyorDoktorumla görüşmedim canım. Sadece randevu günlerinde görüşebiliyorum. Telefon numarasını vermiyor zaten. Kadın doğum uzmanı bir tanıdığımız vardı. Ona sonuçlarımı gönderdim. Gestasyonel diyabet olduğumu da söyledim. Tansiyonu sordu. Tansiyonum da her ölçtüğümde normal. Tansiyon yüksek değilse gebelik zehirlenmesinden bahsedemeyiz dedi ama sürekli tansiyonunu kontrol et dedi. Protein kaçağı için de protein ağırlıklı beslen dedi. Ben de beslenmeme dikkat ediyorum. Şeker takibimi yapıyorum, tansiyonumu ölçüyorum, beslenmeme dikkat ediyorum. Doktorumla görüşsem muhtemelen hastaneye yatırmak isteyecek. Üniversite hastanesi olduğu için en ufak şeyde yatırıyorlar. Hastane ortamını steril bulmadığım için idrar yolu enfeksiyonu kapma ihtimalinden dolayı yatmayı istemiyorum. Her muayeneye gittiğimde sabahtan akşama kadar hastanede bekliyorum, bir paspas atan temizlik personeli yok, lavabolar çok kötü, gittiğim günlerde enfeksiyon kapıyorum zaten. Ayrıca yatan hastanın yanına kimseyi de almıyorlar. Öyle bir durumda psikolojim de bozulur.
Bu sebeplerden dolayı evde dikkat etmeye çalışıyorum. Tabi tansiyonum yükselirse hemen acile gidip hastaneye yatarım.
Geçmiş olsun canım. Günde bir kez ballı ıhlamur iç iyi gelir.Kızlar çok kötü grip oldum gözlerimden burnumdan sular akıyor sürekli, başım çok fena ağrıyor ve boğazım çok kötü. Dün gece acile gittim ilaç vermedi. Kadın doğuncaya gitsem ilaç verir mi acaba ???
Şekerim var. Zencefil bal olur mu ki ???Geçmiş olsun canım. Günde bir kez ballı ıhlamur iç iyi gelir.
Bir de toz zencefil, bal ve limonu karıştır günde üç kez 1 tatlı kaşığı ye çok çok iyi geliyo ama mutlaka doktoruna danışarak yap bunu.
Ben doktoruma sorarak kullandım doktorumda çok iyi olur zencefil çok iyi gelir kullan demişti
Zencefil aksine şekere iyi gelir diye biliyorum ama net konuşmak istemiyorum canım balla karıştığında durum ne olur bilemedim. Yarın doktoruna msj at istersen onay verirse kullanırsınŞekerim var. Zencefil bal olur mu ki ???
Tmm cnm çok teşekkür ederimZencefil aksine şekere iyi gelir diye biliyorum ama net konuşmak istemiyorum canım balla karıştığında durum ne olur bilemedim. Yarın doktoruna msj at istersen onay verirse kullanırsın