2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hayırlısı olsun canım benim kv maksimum 1 hafta kalabilir, eşimin babaannesine bakıyor yatalak mecbur dönecekler anca ara ara gelip giderler komşuları da ona gelir izmire gelemezler
Tabi canım çocuk görmeye de şehir dışına gidemezler :))) olsun iyi düşünmüşsünüz ara ara gelirler dediğin gibi. Annen kalır yanında senin de.

Tamam bebeğim bakıyorum buna bende ama bu lar ne fiyatlar böyle

Kızlar çok kötü grip oldum gözlerimden burnumdan sular akıyor sürekli, başım çok fena ağrıyor ve boğazım çok kötü. Dün gece acile gittim ilaç vermedi. Kadın doğuncaya gitsem ilaç verir mi acaba ???

M merve4416 Nasil oldunuz? Protein kacagi icin ne dedi doktorunuz?
Doktorumla görüşmedim canım. Sadece randevu günlerinde görüşebiliyorum. Telefon numarasını vermiyor zaten. Kadın doğum uzmanı bir tanıdığımız vardı. Ona sonuçlarımı gönderdim. Gestasyonel diyabet olduğumu da söyledim. Tansiyonu sordu. Tansiyonum da her ölçtüğümde normal. Tansiyon yüksek değilse gebelik zehirlenmesinden bahsedemeyiz dedi ama sürekli tansiyonunu kontrol et dedi. Protein kaçağı için de protein ağırlıklı beslen dedi. Ben de beslenmeme dikkat ediyorum. Şeker takibimi yapıyorum, tansiyonumu ölçüyorum, beslenmeme dikkat ediyorum. Doktorumla görüşsem muhtemelen hastaneye yatırmak isteyecek. Üniversite hastanesi olduğu için en ufak şeyde yatırıyorlar. Hastane ortamını steril bulmadığım için idrar yolu enfeksiyonu kapma ihtimalinden dolayı yatmayı istemiyorum. Her muayeneye gittiğimde sabahtan akşama kadar hastanede bekliyorum, bir paspas atan temizlik personeli yok, lavabolar çok kötü, gittiğim günlerde enfeksiyon kapıyorum zaten. Ayrıca yatan hastanın yanına kimseyi de almıyorlar. Öyle bir durumda psikolojim de bozulur.
Bu sebeplerden dolayı evde dikkat etmeye çalışıyorum. Tabi tansiyonum yükselirse hemen acile gidip hastaneye yatarım.

Çok geçmiş olsun. Şimdilik parol ve zencefilli karışım çaylar tüket, dinlen. Daha iyi olmazsan bence yarın doktorunla konuş ilaç yazacaktır.

Takibe alayim hemen bencede gayet uygun
Kesinlikle canım hem uygun hemde kdın ilgili basmadan kartının fotoğrafını önce atıyor sana yaptıklarımın fotoğrafını çekiyor jelatinledikten sonra da atıyor. Gayet güzel ve çok durmuş.

Eklentiler

• 81977BD4-E2DD-4AC6-8EA6-294B63DBD93A.jpeg
    135,9 KB · Görüntüleme: 87
Aaynen gelisim onemli sadece bu seker den yediklerim kisitli ve zevk alamiuorum yediklerimden yaptigim yemekler de snn dediginden kolay zaman almayan ugrastirmayan seyler. Hele isten sonra yemek yapmak zor gercekten. Az kaldi cidden bebeklerimiz saglikla gelsin de ben daha cekerim bunu

Bu şeker olayı gerçekten sıkıntı insan ne yemek yapacağını ne yiyeceğini şaşırıyo ama neyseki haftanla uyumluymuşsun canım bi haftaya toparlarsın hiç canını sıkma.
Haftada 4 kez balık çok değil mi ya ben haftada bir zor yiyorum salı günü yarım palamut yedim şiştim, yedikten sonra tiksinme oluyo hemen

Tansiyonun yukselmemesi iyi bir sey,peki sekeriniz ne durumda? Benim diyetle bile ara ara yukseliyor

Geçmiş olsun canım. Günde bir kez ballı ıhlamur iç iyi gelir.
Bir de toz zencefil, bal ve limonu karıştır günde üç kez 1 tatlı kaşığı ye çok çok iyi geliyo ama mutlaka doktoruna danışarak yap bunu.
Ben doktoruma sorarak kullandım doktorumda çok iyi olur zencefil çok iyi gelir kullan demişti

Şekerim var. Zencefil bal olur mu ki ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…