Canım ya kulak içi ya koltuk altından ölcenlerden alın diyorlar ben braun kulakici aldımKızlar ben ateş ölçeri geçen gün e bebekte görüp ombron almıştım ama şimdi bütün anne arkadaşlarım temassız al çok rahat edersin diyorlar. Braun ve wee baby seçenekler arasında ama sanırım braun temassız olanı alacağım gibi. Tecrübeli anneler ne dersiniz?
Bende bugun 28+0 9,5 kilo almisim. Son 1’haftadir hic kilo almamisim dikkat etmeye başladım artık. 23 ilr 27 hafta arasinda 1’ayda 3.bucuk kilo almistim.doktorum cok dedi. Yarin seker yuklemesi olcak bakalim.Bundan sonra az kilo alacakmisiz. Bu durumda sanirim riskli kismi gectik. Acaba 3 kilo gercekci bir hedef olur mu ki... Ben 65.5 falan oldum. Bugun 27+0 dayim. 28.haftaya kadar 8.5 kilo almis oldum. 30a kadar 10 olsa, 2 kg de doguma kadar alsam totalde 12ahhh super olur
Ya kızda kolay bulduk ama erkekte uzlaşamıyoruzValla bizde aynı durumdayız canım bi isim bulamadık
Biz bir medikalin önerdiği hartmann terminal duo diye bi marka atesolcer almıştık canim, hem temassız hem kulakici ölçüyordu, sonra tutarsız oluşu bizi çok yordu zaten çocuk atesliyken panik oluyorsun birde ateşten emin olamamak sinir ediyor, yakın bir arkadaşım vardi hem de komşum her hasta olduğunda ondan da ateşölçerini ödünç almak.durumunda kalıyordum, Sonra baktık olmayacak bizde braun marka kulaktan ateşölçer aldik tutarlı ölçüyor keşke en başta alsaydık diye pisman olduk, diyeceğim o ki hiç kafanı karıştırma bu işte en iyisi bence braun, evet biraz pahalı ama çocuk ateşlenince elinde güvenilir bir ürün olmayınca çok pişman oluyorsun. O yüzden en iyi markayi al derim. Ha braunun da çok çeşiti var ışıklı ışıksız bilmem neli, onlara da takılma derim, en basitinden bile.alsan tutarlı ölçüm en önemlisi ve braun gerçekten tutarlı ölçüyorKızlar ben ateş ölçeri geçen gün e bebekte görüp ombron almıştım ama şimdi bütün anne arkadaşlarım temassız al çok rahat edersin diyorlar. Braun ve wee baby seçenekler arasında ama sanırım braun temassız olanı alacağım gibi. Tecrübeli anneler ne dersiniz?
Hiç takmıyorım bizim kızlar yapsın diyorum artık canım herkes ölü yiyici olmuş buralardaYa şaka gibiler cidden, tok satıcılığında böylesiBazı insanlar çok pervasız, burası bana 1750 dedi her şeyi de dahil kapı süsü bebek ve anne yatağı dahil bakalım hastane ölçüsü uyarsa yaptırırım burayaa diyorum sende hiç takılma onlara kalabalıksınız da zaten sen canın nasıl istiyosa öyle yap en güzeli
Bende öyle diye gittim aldım ama bebek hareketlenince zor oluyor dediler deneye yanıla bulacağız artıkAslında temassız hatalı ölçümler nedeniyle çok tercih edilmiyor diye biliyorum. Diğerlerine gore derece farkı mutlaka oluyor çünkü
Bende bunu alayım yorumları da çok iyiCanım ya kulak içi ya koltuk altından ölcenlerden alın diyorlar ben braun kulakici aldım
Geçmiş olsun canım bence aşın olduğu için işleme gerek yok ama yine de kendi doktoruna bir danış derimKızlarrrrr parmagıma dışarıda duran kilite sıkıştı paslı olup olmadıgını bilmiyorum parmagım kanadı ve kan topladı küçük bir yer ama doktora gitmeli miyim yoksa aşı vuruldugum için gerek yok mudur en son tarih 31 Ekimde vurulmuşum
Sagol canım çok kararsız kaldım aşı vuruldugum için gerek yok diyor İntte okuduğum sitelerdede bir yanım ne olur ne olmaz diyor bir yanım zaten bu yüzden vuruluyoruz aşı tedbir amaçlı diye bilemedimGeçmiş olsun canım bence aşın olduğu için işleme gerek yok ama yine de kendi doktoruna bir danış derim
Ay inşallahBüyümüştür kuzucuk annesi bir de yüzünü gösterirseben iki gündür fotoğrafına bakıp duruyorum kızımın
Bence de hiç riske atma kulak ici al canım bir tane de koltuk altı aldım ben bulunsun diye hattaBende öyle diye gittim aldım ama bebek hareketlenince zor oluyor dediler deneye yanıla bulacağız artık
Bende bunu alayım yorumları da çok iyi
Bulucaz artık bir şekilde canımYa kızda kolay bulduk ama erkekte uzlaşamıyoruznasip artık
Doktorum bana kaşıntı problemin olursa haber ver demişti açıklamada yaptı ama ne dediğini şimdi hatırlayamadımKızlar ben bir kaşıntı problemi yaşıyorum ya sırtımda döküntüler oluşmuş hatta daha geçen doktora gittim bunu sormayı unutmuşum gebelik kolestazında döküntü olmuyormus yine de kan vereyim mi ne yapayım bilemedi
Yarın yazıcam hemen doktoruma umarım bir sıkıntı yokturDoktorum bana kaşıntı problemin olursa haber ver demişti açıklamada yaptı ama ne dediğini şimdi hatırlayamadım
İnşallah canımYarın yazıcam hemen doktoruma umarım bir sıkıntı yoktur
37 de yapılıyor diye geçen bir videoda dinlemiştimKızlar doktorum böyle bir şey söylemedi ama perşembe günü kontrolüm var 32.haftaya girmiş oluyorum çatı muayenesi falan yapar mı acaba? Bilgisi olan var mı ilk çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor
Oo daha varmış ben daha erken yapılıyor sanmıştım sağol canım37 de yapılıyor diye geçen bir videoda dinlemiştim
Aşiri taş ve hamile bi hatunSanki seninki benimkinden daha büyük, benim çok yemek yediğim ve dar giyinmiş en belirgin hali budün çekildi.
Eki Görüntüle 3181552