2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım ya kulak içi ya koltuk altından ölcenlerden alın diyorlar ben braun kulakici aldım

Bende bugun 28+0 9,5 kilo almisim. Son 1’haftadir hic kilo almamisim dikkat etmeye başladım artık. 23 ilr 27 hafta arasinda 1’ayda 3.bucuk kilo almistim.doktorum cok dedi. Yarin seker yuklemesi olcak bakalim.

Kızlarrrrr parmagıma dışarıda duran kilite sıkıştı paslı olup olmadıgını bilmiyorum parmagım kanadı ve kan topladı küçük bir yer ama doktora gitmeli miyim yoksa aşı vuruldugum için gerek yok mudur en son tarih 31 Ekimde vurulmuşum

Biz bir medikalin önerdiği hartmann terminal duo diye bi marka atesolcer almıştık canim, hem temassız hem kulakici ölçüyordu, sonra tutarsız oluşu bizi çok yordu zaten çocuk atesliyken panik oluyorsun birde ateşten emin olamamak sinir ediyor, yakın bir arkadaşım vardi hem de komşum her hasta olduğunda ondan da ateşölçerini ödünç almak.durumunda kalıyordum, Sonra baktık olmayacak bizde braun marka kulaktan ateşölçer aldik tutarlı ölçüyor keşke en başta alsaydık diye pisman olduk, diyeceğim o ki hiç kafanı karıştırma bu işte en iyisi bence braun, evet biraz pahalı ama çocuk ateşlenince elinde güvenilir bir ürün olmayınca çok pişman oluyorsun. O yüzden en iyi markayi al derim. Ha braunun da çok çeşiti var ışıklı ışıksız bilmem neli, onlara da takılma derim, en basitinden bile.alsan tutarlı ölçüm en önemlisi ve braun gerçekten tutarlı ölçüyor

Hiç takmıyorım bizim kızlar yapsın diyorum artık canım herkes ölü yiyici olmuş buralarda

Aslında temassız hatalı ölçümler nedeniyle çok tercih edilmiyor diye biliyorum. Diğerlerine gore derece farkı mutlaka oluyor çünkü
Bende öyle diye gittim aldım ama bebek hareketlenince zor oluyor dediler deneye yanıla bulacağız artık
Canım ya kulak içi ya koltuk altından ölcenlerden alın diyorlar ben braun kulakici aldım
Bende bunu alayım yorumları da çok iyi

Eklentiler

• 60EFF4B2-7282-4CFE-83C3-EB1C0BC404A2.png
    148,6 KB · Görüntüleme: 51
Geçmiş olsun canım bence aşın olduğu için işleme gerek yok ama yine de kendi doktoruna bir danış derim

Geçmiş olsun canım bence aşın olduğu için işleme gerek yok ama yine de kendi doktoruna bir danış derim
Sagol canım çok kararsız kaldım aşı vuruldugum için gerek yok diyor İntte okuduğum sitelerdede bir yanım ne olur ne olmaz diyor bir yanım zaten bu yüzden vuruluyoruz aşı tedbir amaçlı diye bilemedimsaatte geç oldu doktora sormak için

Kızlar doktorum böyle bir şey söylemedi ama perşembe günü kontrolüm var 32.haftaya girmiş oluyorum çatı muayenesi falan yapar mı acaba? Bilgisi olan var mı ilk çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor

Kızlar ben bir kaşıntı problemi yaşıyorum ya sırtımda döküntüler oluşmuş hatta daha geçen doktora gittim bunu sormayı unutmuşum gebelik kolestazında döküntü olmuyormus yine de kan vereyim mi ne yapayım bilemedim

Doktorum bana kaşıntı problemin olursa haber ver demişti açıklamada yaptı ama ne dediğini şimdi hatırlayamadım

37 de yapılıyor diye geçen bir videoda dinlemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…