Geçmiş olsun canım bende de bi kac hafta önce aynı problem olmuştu Dr dupalac ve anestol pomad verdi, yediklerime çok dikkat ettim sıkıntılarım geçti çok şükür. İnşallah tekrarlamaz berbat bir sancı çünkü, sanada acil şifalar diliyorummerhaba kızlar hafta sonundan bu yana hemoroid problemi ile uğraşıyorum çok sıkıntılıyım ağrı yapıyor 3. trimester da çok yaygınmış dün o yüzden dr a gittim genel cerrahi hiç birşey veremem dedi kendi doktorum bir ilaç yazdı umarım faydası olur bu arada benim minik kuzu 30+0 da 1700 gr olmuş büyüyor teyzeleri
Seninkide iyi fikir benim yanımda çekecek kimse yokBen evde çekilicem bi kaç poz kardeşim çekecek, stüdyo ortamı kıyafetler falan beni geriyor hiç sevmem zaten foto çekilmeyiama sevsem çekilirdim belki abartılı olmayacak şekilde
Ooo memnun kaldın mıBen yaptırdım
ben rahat içebilmek için cok minik kaynar suda çözüyorum, üstüne bol limon sıkıyorum, içecek kadar ılıklaştırıp nefes almadan bitiriyorumayy hay Allah razi olsun yaaa ictim canim pazar aksami deneyimlemez olaydim ne pis bi tadi var acı tuzlu degisik biseymis sute gecmedigine cok sevindim yaaa
Ben kendi doktoruma sordum 2. dozu olma dedi. 28-30. haftalarda boğmaca aşısı varmış onu olmamı önerdi ama o aşı hastanelerde yapılıyormuşKizlar benim saglik ocagidan cagirmislardi genel kan idrar vs normal de bugun tetenoz asisi da olacaktim olamadim guvenemedim. Hemsirem hatta aşiyi gosterdi tarihini vs bunlar yeni geldi tarihleri gececek diye eskiler toplatildi ve uretimde.sikinti var diye sadece sinirli sayida 10 tane bize yolladilar dedi. Simdi olmazsam sonra olmak.istesen bulamayabilirsin dedi. Ama ben guvenemedim yapmadim geldim. Dogru mu yaptim yanlis mi bilemedim. En son 2019 da 2 doz olmustum bir de bu yil 25 Kasim da.
Benim doktorum da tetanozu hiç yaptırmadı 28. Haftada boğmacayi felan da kapsayan tetanozu yaptıracak dediğin gibi hastanede canımBen kendi doktoruma sordum 2. dozu olma dedi. 28-30. haftalarda boğmaca aşısı varmış onu olmamı önerdi ama o aşı hastanelerde yapılıyormuş
Bu olaydan sonra mi oyle soyledi canimBen kendi doktoruma sordum 2. dozu olma dedi. 28-30. haftalarda boğmaca aşısı varmış onu olmamı önerdi ama o aşı hastanelerde yapılıyormuş
Benim ilk oğlum 3580 doğmuştu, şimdi kardeşi daha iri gibi geliyor bana. Doğruluk payı olabilirBenim oglum 3900 dogmustu. Ne kadar dogru bilemem 2.lerin yeri 1. lere gore daha genis olurmus ve daha kilo alirlarmis diye sanki sacma bir soylentiSacma da olsa diyorum galiba bu daha iri mi olacak ne Ama bebek bebekligini bilsin cokta iri olmasin canim
28-32 hafta arası yapılmasını öneriyor fotoğrafçılar 29 da 2 gün önce yani yaptırdım çok güzel oldu yenidoğanda yaptırcamOoo memnun kaldın mıBirde kaçıncı haftada yaptırdın ben biraz daha karnım şişse mi acaba diyorum
İnşallah içine sinmistir, ben çok beğeniyorum hamile cekimlerini. Kendim resim cektirmeyi pek sevmesem de cekinenler hoşuma gidiyor28-32 hafta arası yapılmasını öneriyor fotoğrafçılar 29 da 2 gün önce yani yaptırdım çok güzel oldu yenidoğanda yaptırcam
Evet benim içime sindi hepsi çok güzel oldu tabi model de güzel olunca bayıldımİnşallah içine sinmistir, ben çok beğeniyorum hamile cekimlerini. Kendim resim cektirmeyi pek sevmesem de cekinenler hoşuma gidiyor
Olabilir bakalim tezleri dogru cikacak miBenim ilk oğlum 3580 doğmuştu, şimdi kardeşi daha iri gibi geliyor bana. Doğruluk payı olabilir
Merak ettiik amaa şimdiEvet benim içime sindi hepsi çok güzel oldu tabi model de güzel olunca bayıldım
İyi tabi kuzucum maşallahKızlar ben 26+5 te gittim bebis 27+1 gibi çıktı 1029 gram kendisi konusmalarınızı okudum da normal o zaman benimki de galibabu arada su ana kadar beş buçuk kilo aldım doktorum çok iyi dedi böyle de devam eder umarım
Aslında temassız hatalı ölçümler nedeniyle çok tercih edilmiyor diye biliyorum. Diğerlerine gore derece farkı mutlaka oluyor çünküKızlar ben ateş ölçeri geçen gün e bebekte görüp ombron almıştım ama şimdi bütün anne arkadaşlarım temassız al çok rahat edersin diyorlar. Braun ve wee baby seçenekler arasında ama sanırım braun temassız olanı alacağım gibi. Tecrübeli anneler ne dersiniz?
Büyümüştür kuzucuk annesi bir de yüzünü gösterirseİyi tabi kuzucum maşallahBizimki 29+4te 1300 gramdı. Perşembe kontrolüm var tam 32+0 oluyorum bakalım kaç olmuş meraktayım