2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
canim methaba emzirirken icilir mi bu magnezyum sulfat post actim goren olmadi tesekkurler
içebiliyorsun canım bildiğim kadarıyla
ama sülfat formda ingiliz tuzu olarak satılandan olucak o vücutta emilmeden direkt bagırsak boşaltıyo cok rahatlatıcı
tadı berbat ama bilgin olsun

Evet canım bende bebeği hep sağda hissediyorum ve sağ taraflarımda ağrılar batmalar oluyor.

merhaba kızlar hafta sonundan bu yana hemoroid problemi ile uğraşıyorum çok sıkıntılıyım ağrı yapıyor 3. trimester da çok yaygınmış dün o yüzden dr a gittim genel cerrahi hiç birşey veremem dedi kendi doktorum bir ilaç yazdı umarım faydası olur bu arada benim minik kuzu 30+0 da 1700 gr olmuş büyüyor teyzeleri

Çok geçmiş olsun canım zor valla Bi kaç krem vardı Rheaa da geçen gebeliğinde kullanmış aslında, gebelikte kullanılabilen bazı kremler var, ilaçsız çok zor olur onun ağrısı

Bebişine de kocaman bir maşallah

Çok geçmiş olsun canım Şimdi gördüm.. Stres olmuş yaa.. Neyse ki her şey yolunda İnşallah böylece geçmiş olsun. Sonrası da hep su gibi geçsin
Ayy inşallah.. Hiç göstermezse falan diye düşünmemiştim 1 kiloyu geçmiştir herhalde minnoş Baya zaman geçti. Geçen cumartesi oğlanla gidecektik, o yüzden geçen hafta içi gitmemiştim ama cumartesi de aniden dolmuş randevular. Bu haftaya kaldı. Oğlanı da sonrakine götürürüz inşallah artık
Aaa! hem de şimdiden mi..? Baya erkenmiş yaa.. Allah sağlıkla zamanında ve kolaylıkla kavuştursun hepimizi inşallah
Ayy evet bende öyle rüyalar görüyorum uyandığımda yorgun oluyorum yada başım ağrıyor çok tuhaf
Dönerken bile gözümü açsam bakıyorum rüya arasındayım. Tuvalete kalkıyorum hoop ayrı rüya.. Sürekli aksiyondan yoruluyor insan Beynim sulandı yaa
Ben tam tersi ya artık erkenden bayılıyorum resmen dün gece 9 buçukta uyumuşum ne çişe kalktım ne suya sabah uyandım gözlerim şişmiş sürünerek işe geldim
Ben de bu ara erkenden sızıyorum ama çoğu zaman da sızmamak için zorla ayılmaya çalışıyorum. Hiç bir şey yapmaya zaman kalmıyor yoksa, sinirlerim bozuluyor :) Dünde 10 gibi salonda koltukta sızdım kaldım..
Canım, ablam halk sağlığı uzmanı. Aşıların sorumluluğu, aşı takipleri falan onlarda. Her ilde/ilçede bu birimden var. Hangi il olduğundan bağımsız yani. Herkese aynı yazı gitmiş. Benim de pazartesi 2. doz için aşı günümdü. Ablam önce ara bir sor istersen ellerinde var mı falan dedi ama sonra dedi boşver. Sağlık Bakanlığı neden toplatıldığını net açıklamıyormuş zaten. İşte üretim vs öyle gevelemiş onlara gönderilen yazıda da. Sadece çok acil durumlarda, hani trafik kazasında falan, o da işte bilmem ne biriminin onayıyla yapılabilir diye gelmiş yazı. Yeni parti gelirse, zaten doğuma sanıyorum 1 ay kalaya kadar falan olunabiliyormuş. İstersen yine olursun dedi. Herkesin görüşü ayrı yani çok da etkilemek istemem ama pek gerek de yok gibi geliyor. Hastanede steril bir ortamda doğum yapacağız inşallah. Tetanoz riski ne kadar olacak tartışılır. 1 doz da olduk zaten. Ben sanırım olmayacağım bir daha ama; duruma göre yine de düşünürüm.

Geçmiş olsun canım yaa Çok zordur. İnşallah o ilaçla kolayca atlatırsın. Krem falan yok muymuş yaa?

Oy maşallah bebişine ne kadar da büyümüüşş
Benim de yarın kontrolüm 28. haftadayım. 1.000 gr falan olmuştur diyordum ama daha da mı fazladır acaba :) Bakalım..

Canım 27+0 ım geçen cuma gittim 1 kg olmuştu Seninde öyledir

Bizim cadı geçen gittiğimizde göstermedi yüzünü İnşallah gösterir foto at bize de geçmiştir canım bence 1 kiloyu :)
Aaa! hem de şimdiden mi..? Baya erkenmiş yaa.. Allah sağlıkla zamanında ve kolaylıkla kavuştursun hepimizi inşallah
Evet aceleci bebişler var Amin inşallah vaktiyle gelsinler
Valla akşam yorgunluk çıkıyo, sanki biri fişimi çekiyor ben iptal Artık işler de yetiştiği kadar napalım

Yeni seri ellerine 10 tane varmis yeni yollamislar. Ben de soyledim bu dogum esnasinda sikinti olmasin diye mi evet ama bebegi de koruyor bebege de gecer dedi hemsiremiz.Ama icim rahat olmadigindan yaptirmadim. Senin mesajin da bana iyi geldi tesekkur ederim

Kızlar hamile çekimi yaptırcak olan var mı? Benim aklımda var bir daha hamile kalmazsam anı olarak kalsın diye
Ben evde çekilicem bi kaç poz kardeşim çekecek, stüdyo ortamı kıyafetler falan beni geriyor hiç sevmem zaten foto çekilmeyi ama sevsem çekilirdim belki abartılı olmayacak şekilde

Masallah tontis bir bebek olacak

Hamilelik imzalarimizda yazan kilo degerinden kontorller de daha fazla cikiyor. Bence 1 kiloyu gecmistir. Benim de 5 ocakta ben de merak ediyorum. Insanin icinde kilo alip buyuduklerini gorunce ayri bir guzel oluyor

masal3487 canım bugün doktor randevun vardı, nasıl geçti? Doktorun sağ taraftaki ağrıların için ne dedi?
Guzel gecti cok sukur,basindan beri ara ara agrim oldugu icin cok normal dedi,bobreklerde bir sorun yok,buyudugu icin veya gaz sancilari oldugu icin olabilir dedi.Bugun iyiyim,dun okulda nobetciydim cok ayakta kaldim ondan oldu galiba.

Hamilelik imzalarimizda yazan kilo degerinden kontorller de daha fazla cikiyor. Bence 1 kiloyu gecmistir. Benim de 5 ocakta ben de merak ediyorum. Insanin icinde kilo alip buyuduklerini gorunce ayri bir guzel oluyor
Benim 24+1 de 600 gr idi... 3 gun geride gozukuyordu kilosu... 3 kg olsun yeter benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…