2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ayy evet bende öyle rüyalar görüyorum uyandığımda yorgun oluyorum yada başım ağrıyor çok tuhaf

Aminnn insallah... Ben kizimdayken en son kalanlardan olmustum :) herkes Anne sutu, gaz , bebek kilosu konusuyordu Ben hala ne zaman dogacak falan diodum ilk olunca 37den sonra dogsun istiyordum da simdi bildigim icin mevcut yasamim bir gun bile fazla olursa daha iyi beni en zorlayan yenidoganin hasta olmasi... Ates varken yasadigim duygu benim icin dunyanin en zor seyi

Çok şükür canım geldik 30 lara. Evet geçen gün bende bakmıştım şubat grubuna 5 6 kişi erken doğum yapmış. Bizimkiler inşallah vaktini beklerler

Hepimizin ortak sorunu canım bel sırt ağrısı tuvalet falan kolayda dönülmüyor artık göbüşten o yüzden uykuya dalınmıyor haklısın dün gece 2 de uyudum bende

Tecrübe işte Allah korusun ben de hastalıktan biraz tırsıyorum, ortamı nemli tutarak burunlarının tıkanmamasını sağlamamız lazım inşallah güzel geçer yenidoğan dönemleri

Hepimizin ortak sorunu canım bel sırt ağrısı tuvalet falan kolayda dönülmüyor artık göbüşten o yüzden uykuya dalınmıyor haklısın dün gece 2 de uyudum bende
Ben tam tersi ya artık erkenden bayılıyorum resmen dün gece 9 buçukta uyumuşum ne çişe kalktım ne suya sabah uyandım gözlerim şişmiş sürünerek işe geldim

Tecrübe işte Allah korusun ben de hastalıktan biraz tırsıyorum, ortamı nemli tutarak burunlarının tıkanmamasını sağlamamız lazım inşallah güzel geçer yenidoğan dönemleri
Kotu haber vermis olacagim ama ne yaparsan yap o burun tikanikligi olacak nefes almayi bile zor beceriyor... Sumkurmeyi ogrenince o konuda rahtliyoruz ne zaman dersen 1.5-2 Yas dolaylarinda ogreniyorlar, bebege gore degisiyor

Kotu haber vermis olacagim ama ne yaparsan yap o burun tikanikligi olacak nefes almayi bile zor beceriyor... Sumkurmeyi ogrenince o konuda rahtliyoruz ne zaman dersen 1.5-2 Yas dolaylarinda ogreniyorlar, bebege gore degisiyor
ah burunlarını yerim yaa agızdan da nefes alamıyorlar ya ilk etapta kıyamam

Kızlar selam böyle bi indirim gördüm aldım hemen . Herkes 3 nonun en çok gittiğini söylüyor tanesi 1.88 e geliyor gördüğüm en iyi indirim koşunn

Eklentiler

• 494E78FA-59D5-45FE-94DE-AD3893A99CFA.png
    427,8 KB · Görüntüleme: 43
Ben tam tersi ya artık erkenden bayılıyorum resmen dün gece 9 buçukta uyumuşum ne çişe kalktım ne suya sabah uyandım gözlerim şişmiş sürünerek işe geldim
Canım çalışıyorsun hamilesin 9 da uyuman gayet normal vücut yoruluyor kafa yoruluyor herkes bunlar iyi günlerin uyu uyu diyor

Dogum.isi belli olmaz ama ben yine en son dogum yapanlardan olacagimSiz buralari terk etmis.olursunuz coktan

Kizlar benim saglik ocagidan cagirmislardi genel kan idrar vs normal de bugun tetenoz asisi da olacaktim olamadim guvenemedim. Hemsirem hatta aşiyi gosterdi tarihini vs bunlar yeni geldi tarihleri gececek diye eskiler toplatildi ve uretimde.sikinti var diye sadece sinirli sayida 10 tane bize yolladilar dedi. Simdi olmazsam sonra olmak.istesen bulamayabilirsin dedi. Ama ben guvenemedim yapmadim geldim. Dogru mu yaptim yanlis mi bilemedim. En son 2019 da 2 doz olmustum bir de bu yil 25 Kasim da.

Kizlar ben de dun bebegimin kiyafetlerini yikadim utuledim dunun yorgunlugu uzerim de en son esim bakti cok yoruldum kalani o utuledi. Dolapina yerlestirdim.Hic kiyafet almayacagim hastane cikisi haric. Ev de meger sadece 1 2 defa kullanilmis ya da hic.kullanilmamis bir suru kiyafet varmis. Oglum Temmuz ayina denk gelince uzun kollu takimlari kullanmamisim oylece yepyeni duruyorlarmis. Hatta Nisan basi dogum evdekiler bile eminim fazla gelecek. Bu işte bitti zor geliyordu

Ben hızlı ya da çok yürüyünce o batma oluyor, once hep sağ tarafımdaydı şimdi sola geçti bazen gene sağa geçiyor. Ama şunu fark ettim bebek büyüdükçe nerede duruyorsa ağrım o tarafta sanırım ağırlığı oraya verdiği için.
Kalçadan bacağa batma hic demiyorum bile bazen çok can yakıcı oluyor

Kıyafet işini en az masraf ile atlatmak mükemmel bir şey bence.

Canım çalışıyorsun hamilesin 9 da uyuman gayet normal vücut yoruluyor kafa yoruluyor herkes bunlar iyi günlerin uyu uyu diyor
Evet valla o kadar yoruluyorum ki söz dinleyip uyuyorum ben de
Dogum.isi belli olmaz ama ben yine en son dogum yapanlardan olacagimSiz buralari terk etmis.olursunuz coktan
Aaaa gitmeyiz kız daha bunun doğum sonrası var nereye gitcez
Ben olsam ben de olmazdım çünkü mantıklı bir açıklama yapmadılar, yapsalardı olurdu insanlar ama muallakta bırakıyorlar doğal olarak kimse güvenemiyor şuan.

En iyisini yapıyoruz valla uyuyalım gitsin

Ben
Ben de onu soyledim. Hani hemsirenin.soyledigi gibi en basindan bir aciklama yapmis olsalardi haa ondan demek.derdik de. Neyse artik hakkimiz da hayirlisi olsun artik

Çok şükür iyi olmanıza sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…