Ayy evet bende öyle rüyalar görüyorum uyandığımda yorgun oluyorum yada başım ağrıyor çok tuhafSelam kızlaaar
Neler alıyorsun neler yapıyorsunuz çok uzak kalıyorum :/ 4 hafta sonra yarın doktor kontrolüm var, minişi göreceğim inşallah
Uyumak gerçekten zorluyor bu arada, dön babam dön..
Evet ya.. Her şey olabilir. Sana yaptıkları da adilikmiş yani. Kesin kazanırsın bence
Oyy ne hooşşmaşallah maşallahh
Ben de her gece milyon tane rüya görüyorum, gerçekten çok yorucu yaa.. Rüya görmekten yoruluyorum artık. Öyle güzel şeyler de değil. Kaçmalı kovalamalı, stres, sinir, üzüntü.. Aksiyon :) ayy.. her gözümü açtığımda başka bir senaryo
Aminnn insallah... Ben kizimdayken en son kalanlardan olmustum :) herkes Anne sutu, gaz , bebek kilosu konusuyordu Ben hala ne zaman dogacak falan diodumÇok şükür hamileliği iyi geçenlerdenim, zaman zaman ağrı sızı olsa da çok sıkıntılı şeyler yaşamadan bugüne geldik sonrası da öyle olur inşallahŞubat annelerinde erken doğum yapan o kadar çok ki inşallah bizim bebişler çok aceleci çıkmazlar zamanında güzel haberlerle dolar buraları
Çok şükür canım geldik 30 lara. Evet geçen gün bende bakmıştım şubat grubuna 5 6 kişi erken doğum yapmış. Bizimkiler inşallah vaktini beklerlerÇok şükür hamileliği iyi geçenlerdenim, zaman zaman ağrı sızı olsa da çok sıkıntılı şeyler yaşamadan bugüne geldik sonrası da öyle olur inşallahŞubat annelerinde erken doğum yapan o kadar çok ki inşallah bizim bebişler çok aceleci çıkmazlar zamanında güzel haberlerle dolar buraları
Hepimizin ortak sorunu canım bel sırt ağrısı tuvalet falanKızlar ya uyumak eziyet oldu benim için artık.. Sürekli ya sağa ya sola yatmaktan sırtım çok ağrıyor. Dümdüz sırt üstü yatmak istiyorum o da zararlıymış malesef. Saat 1.30da yatağa girdim sat 3 oldu hala uyuyamıyorum. Sırtım belim her yerim ağrıyorDk başı wcye kalkmak da promosyonu Bazen yeter doğursam bi an önce diyorum bazen de bugünlerini çok ararsın diyorum..
Tecrübe işteAminnn insallah... Ben kizimdayken en son kalanlardan olmustum :) herkes Anne sutu, gaz , bebek kilosu konusuyordu Ben hala ne zaman dogacak falan diodumilk olunca 37den sonra dogsun istiyordum da simdi bildigim icin mevcut yasamim bir gun bile fazla olursa daha iyi beni en zorlayan yenidoganin hasta olmasi... Ates varken yasadigim duygu benim icin dunyanin en zor seyi
Ben tam tersi ya artık erkenden bayılıyorum resmen dün gece 9 buçukta uyumuşum ne çişe kalktım ne suya sabah uyandım gözlerim şişmiş sürünerek işe geldimHepimizin ortak sorunu canım bel sırt ağrısı tuvalet falankolayda dönülmüyor artık göbüşten o yüzden uykuya dalınmıyor haklısın dün gece 2 de uyudum bende
Kotu haber vermis olacagim ama ne yaparsan yap o burun tikanikligi olacakTecrübe işteAllah korusun ben de hastalıktan biraz tırsıyorum, ortamı nemli tutarak burunlarının tıkanmamasını sağlamamız lazım inşallah güzel geçer yenidoğan dönemleri
ah burunlarını yerim yaaKotu haber vermis olacagim ama ne yaparsan yap o burun tikanikligi olacaknefes almayi bile zor beceriyor... Sumkurmeyi ogrenince o konuda rahtliyoruz ne zaman dersen 1.5-2 Yas dolaylarinda ogreniyorlar, bebege gore degisiyor
Canım çalışıyorsun hamilesin 9 da uyuman gayet normal vücut yoruluyor kafa yoruluyorBen tam tersi ya artık erkenden bayılıyorum resmen dün gece 9 buçukta uyumuşum ne çişe kalktım ne suya sabah uyandım gözlerim şişmiş sürünerek işe geldim
Dogum.isi belli olmaz ama ben yine en son dogum yapanlardan olacagimAminnn insallah... Ben kizimdayken en son kalanlardan olmustum :) herkes Anne sutu, gaz , bebek kilosu konusuyordu Ben hala ne zaman dogacak falan diodumilk olunca 37den sonra dogsun istiyordum da simdi bildigim icin mevcut yasamim bir gun bile fazla olursa daha iyi beni en zorlayan yenidoganin hasta olmasi... Ates varken yasadigim duygu benim icin dunyanin en zor seyi
Ben hızlı ya da çok yürüyünce o batma oluyor, once hep sağ tarafımdaydı şimdi sola geçti bazen gene sağa geçiyor. Ama şunu fark ettim bebek büyüdükçe nerede duruyorsa ağrım o tarafta sanırım ağırlığı oraya verdiği için.Kızlar benimde fazla ayakta kaldığımda sağ kalçamın üst kemiği ağrıyorbide karnımın sağ tarafına iğne batması gibi şeyler oluyor, o batma hisleri rahim bağlarından geliyorsa neden sağ tarafımda oluyor sizce?
Kıyafet işini en az masraf ile atlatmak mükemmel bir şey bence.Kizlar ben de dun bebegimin kiyafetlerini yikadim utuledim dunun yorgunlugu uzerim de en son esim bakti cok yoruldum kalani o utuledi. Dolapina yerlestirdim.Hic kiyafet almayacagim hastane cikisi haric. Ev de meger sadece 1 2 defa kullanilmis ya da hic.kullanilmamis bir suru kiyafet varmis. Oglum Temmuz ayina denk gelince uzun kollu takimlari kullanmamisim oylece yepyeni duruyorlarmis. Hatta Nisan basi dogum evdekiler bile eminim fazla gelecek. Bu işte bitti zor geliyordu
Evet valla o kadar yoruluyorum ki söz dinleyip uyuyorum ben deCanım çalışıyorsun hamilesin 9 da uyuman gayet normal vücut yoruluyor kafa yoruluyorherkes bunlar iyi günlerin uyu uyu diyor
Aaaa gitmeyiz kız daha bunun doğum sonrası var nereye gitcezDogum.isi belli olmaz ama ben yine en son dogum yapanlardan olacagimSiz buralari terk etmis.olursunuz coktan
Ben olsam ben de olmazdım çünkü mantıklı bir açıklama yapmadılar, yapsalardı olurdu insanlar ama muallakta bırakıyorlar doğal olarak kimse güvenemiyor şuan.Kizlar benim saglik ocagidan cagirmislardi genel kan idrar vs normal de bugun tetenoz asisi da olacaktim olamadim guvenemedim. Hemsirem hatta aşiyi gosterdi tarihini vs bunlar yeni geldi tarihleri gececek diye eskiler toplatildi ve uretimde.sikinti var diye sadece sinirli sayida 10 tane bize yolladilar dedi. Simdi olmazsam sonra olmak.istesen bulamayabilirsin dedi. Ama ben guvenemedim yapmadim geldim. Dogru mu yaptim yanlis mi bilemedim. En son 2019 da 2 doz olmustum bir de bu yil 25 Kasim da.
En iyisini yapıyoruz valla uyuyalım gitsinEvet valla o kadar yoruluyorum ki söz dinleyip uyuyorum ben de
Aaaa gitmeyiz kız daha bunun doğum sonrası var nereye gitcez
Ben olsam ben de olmazdım çünkü mantıklı bir açıklama yapmadılar, yapsalardı olurdu insanlar ama muallakta bırakıyorlar doğal olarak kimse güvenemiyor şuan.
Kesinlikle Bu zaman da oyle oluyor Benim sifir masraf resmen. Bir de 2020 de erkek yigenim oldu ablam da baya vermis.Kıyafet işini en az masraf ile atlatmak mükemmel bir şey bence.
Ben de onu soyledim. Hani hemsirenin.soyledigi gibi en basindan bir aciklama yapmis olsalardi haa ondan demek.derdik de. Neyse artik hakkimiz da hayirlisi olsun artikEvet valla o kadar yoruluyorum ki söz dinleyip uyuyorum ben de
Aaaa gitmeyiz kız daha bunun doğum sonrası var nereye gitcez
Ben olsam ben de olmazdım çünkü mantıklı bir açıklama yapmadılar, yapsalardı olurdu insanlar ama muallakta bırakıyorlar doğal olarak kimse güvenemiyor şuan.
Çok şükür iyi olmanıza sevindimGünaydın kızlar ancak foruma girip bakabildim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimşükür hiçbir sıkıntı yok. Olayı kısaca anlatayım, dün kendimi yormadim hiç temizlik vs hiç yapmadım. Tek yaptığımız kızı at binmeye götürdük eşim yanımdaydı zaten ben oturdum onlar baba kız güzel bir gün geçirirken ben çayımı kahvemi içip uzaktan onları izledim. Neyse eve geldik yemek yedik uzandım, film izliyoruz eşimle kızım yorgunluktan uyuyakaldı, tuvalete gittim peçeteye aktif kırmızı kan gelmeye başladı. Bu arada benim bebis çok aşağıda hareket ediyor. Nasıl diyim sezeryan kesisi altında resmen hareket hissettiğim oluyor bazen ki geçen hafta doktor kontrolü vardı ona da dedim normal açılma vs hiçbir sorun yok suyu kalp atisi plesanta vs her şey normal demisti. Neyse. Nasıl diyim regl kanaması gibi ve bebek aşırı aşağıda yürümeyi engelleyecek cinsten aşağıda olduğu için de alt karında aşırı bir gerginlik yapıyor catlayacakmisim gibi. Gayet sakinim bu arada. Tuvaletten çıktım güzelce gittim üstümü değiştim eşime dedim ben hastaneye gidiyorum sen çocuğun başında dur adam diyo noluyo , dedim kanamam var ama ağrım yok ben giderim. Aldım arabayı hop acile giderken aradım doktorumu haber verdim oda hastane k.dogum a haber verdi gittigimde zaten bekliyorlardı. Önce acilde kan vs tahlilleri sonra doğru k.dogum servisine. Herhalde 1 saate yakın muayene sürmüştür. Bir karından bakıyorlar bit vajinal sonra yine karından vs vs. Kanama yok, kanama alanı da yok. Bebekte sorun da yok , suyu temiz , kordon vs sorunu yok. Kan tahlilleri temiz peki bu kanama neyin nesi. Onlarda emin olamadi. İlişki oldu mu diye sordular , daha önce kanama oldu mu vs vs. Hiçbiri yok. Sebepsiz bir kanama. Acilma da yok ,plesanta ile ilgili sorun da yok kan uyusmazligi da yok yok yok yok yani, Sonra her ihtimale karşı nst ye aldılar. 1 saat nst de bekledim vs vs. Bu arada şarjım bitti tabi. Kız uyanmış 10 dakikada bir beni arıyor anne gelll diye. Şarj da zaten en ihtiyacın olan vakitte biter zaten. Evden çıkarken de hiç aklıma şarj marj gelmedi dogrusu doktor her ihtimale karşı yatış verdi ama şöyle bir durum var dediler, yatış olsa da kanama alanı vs olmadığı için yapılacak hiçbir şey yok. Tedavi prosedürü yok. Sadece gözlem altında olacak gece yine kanama olursa bizde görmüş oluruz diye. Kız mümkün değil benden ayrı durmaz, onu hastaneye getirmek cocuga eziyet, her yer hastalık dolu. Dedim ben eve gideyim gece kanama olursa yine gelir o zaman kalırız. O şekilde imza atıp çıktım.
Herhalde gece 2 gibiydi eve geldiğimde Kız halen uyumamış beni beklemiş. Gelince hemen boynuma yatıp sarılıp o şekilde uyuduk. O yüzden gece giremedim foruma uyandığım gibi haber vermek istedim. Gece bir kanama vs olmadı. Ağrım sızım hiç yok zaten. Neden oldu bizde bilmiyoruz.
Kendiliğinden durduğu için ilaç igneye gerek kalmadı
Tesekkurler cnim
İyiyiz cnim , teşekkür ederim
Dursunlar durdukları yerde, en rahat yerdeler
İyiyim kuzum bir sıkıntım yok ama neden kanama oldu bilmiyorum sadece o aklıma takıldı benim.
Teşekkür ederim cnim bebis çok iyi hiç olmadığı kadar hareketli hatta
Kızımdan kanamaya alışkınım onda hep düşük, erken doğum tehlikesi vardı zaten. Ama sebepsiz kanama oluşu sadece beni endişelendirmisti.
Teşekkür ederim canım
teşekkür ederim canım, Allah hepimize yardımcı olsun
Şuan için önemli bir durum yok canım takip ediyorum evde.
Şuan için hersey yolunda canım, umarım hep böyle olur
Teşekkür ederim
iyiyim canım şükür bir sorun yok, inşallah hep böyle devam eder