Bana da kötü gelmiyor, sanırım kabullenmekle ilgili. Mesela doğumdan sonra çatlaklar, emzirmeden sonra meme sarkmaları vs. Benim öyle oldu kabullenmem çok kolay oldu. Hiç gocunmadım yadırgamadım kendimi.En güzeliMiniklerimizin bize annelik imzası onlar bana hiç kötü gelmiyor
Bulamadım bunu linki var mıdır acaba :)Benimki de bu tarz bi şey canım iş görüyor
Kızlar benim belim çok ağrımaya başladı ya, yürürken falan çok zorlanıyorum
Benim de bugun sag kalcam agriyoryururken merdiven cikarkem cok zorlaniyorum.
Atayım canim ama stokta yok şuan ayni saticida benzer olanlar var onlara bak istersenBulamadım bunu linki var mıdır acaba :)
Bebek icin de uzun bir sure kullanilir,kullanisli geldi,fiyatida iyi ben de siparis vereyimDönüyorsan normal yastıkla çok zor evet, şu çift taraflılardan aldım, ben yastık kısmını da ayak tarafıma çevirdim kendi yastığımda yatıyorum böylece ayağım da havada kalıyor kan akışı da daha rahat oluyor sabah sıfır ağrı uyanıyorum. Sonrasında emzirme yastığı gibi kullanıcam ya da çocuk düşmesin diye etrafına bariyer olur. TEGA 5 Farklı Bölge Destekli Hamile Yastığı - Hamile Destek Minderi 5 Bölge Desenli Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Benimde hep sag taraf agriyor, bobreklerimden supheleniyordum doktor muayene etti bobreklerde bir sorun olmadigini soyledi.Basindan beri ara ara sag kalcam ve sag bobrek tarafim agriyor.Gaz sıkışmasi da obilir dedi doktorum bilemiyorumKızlar benimde fazla ayakta kaldığımda sağ kalçamın üst kemiği ağrıyorbide karnımın sağ tarafına iğne batması gibi şeyler oluyor, o batma hisleri rahim bağlarından geliyorsa neden sağ tarafımda oluyor sizce?
Bendeki yeni yeni başladı sağ tarafta iğne batması gibi bir his ağrı değil. Evet doktorunun dediği gibi gaz sıkışmaları, yeterince tuvalete çıkamamak sende ağrı yapabiliyor olabilir. Kabızlık durumun varmı canım ?Benimde hep sag taraf agriyor, bobreklerimden supheleniyordum doktor muayene etti bobreklerde bir sorun olmadigini soyledi.Basindan beri ara ara sag kalcam ve sag bobrek tarafim agriyor.Gaz sıkışmasi da obilir dedi doktorum bilemiyorum
Sen memnun kalmışsın sanırım canım hangi markayı kullanıyosun ne kadara aldın?Kesinlikle odayı nemlendirecek birşeyler şart bence ya, bizde difüzör var onu açıyoruz idare ediyor baya soğuk buhar üflüyor. Eşim hasta gibi olduğunda içine cold mix ya da okaliptüs yağı damlatiyorum burnumuzu ciğerlerimizi açıyor resmen. Yoksa evin içi çok kuru oluyor çok rahatsız ediyor bizi, bebeği de muhakkak eder
240 TL canım, başka sayfalara da sordum nakış olarak hep aynı fiyatı verdiler aşağı yukarı aynı
Aynen canım çok güzel tasarımlar varAlırsanız foto atın
Sen=BenPazar günü yaptığım tek şey ev süpürmek. Viledayi eşim yapıyor, çamaşırı o asıyor,makineyi o boşaltıyor. Onları da ben yapsam işe gidemicem sanırım
Evet oturmak mahvediyor malesef günde 9 saat oturuyorum düşün
Benim sorduğum da anlaşmalı ama albüm falan yok dijital teslim ediyor 650 tl dediler canım. Hastaneden hastaneye değişiyor demek ki
Yaa ben de bunu bi influencerda gördüm ama biraz dandik gibi geldi bana. Kullanan var mı acaba fiyatı diğerlerine göre baya uygunEvet kozlar hava nemlendiricisi için öneri verebilir misiniz? Ve bide sıcaklık nem ölçer aldınız mı? Ben şöyle bi hava nemlendirici buldum ama bakalım kullanna varsa bilgi verirse
Ben bugün dolanırken burayı buldum canım fiyatlarda piyasyadaki diğer yerlere göre uygun geldi aslında bu da uygun değil ama öyle fiyatlar duydum ki buna sevindim diyebilirimBurada o fiyatlara bulmak imkansız canım:) en düşükleri 2500/3000 den başlıyor. Oda süslemeden bahsediyorum vw Ocakta değişecekmiş fiyatlar. Hatta bazı yerler 5000/7000 arası yapıyor. Ben büyük ihtimalle kardeşimle süsleyeceğim. Sabah erkenden gidip. Evimin altında parti malzemeleri vs satan mağaza vae. Çikolata vw kapı süsü yaptıracağım sadece onu sa uyguna yaptırırm.
Hic kabizlik sorunu yasamadim,bu aksamda kalca agrim bobreklere kadar cikti,bakalim yarin kontrolum var doktor ne diyecek.Benimki bildigin agri batma falan degil,dayanilmayacak kadar siddetli degil ama yine de can sıkıcı bir agri.Bendeki yeni yeni başladı sağ tarafta iğne batması gibi bir his ağrı değil. Evet doktorunun dediği gibi gaz sıkışmaları, yeterince tuvalete çıkamamak sende ağrı yapabiliyor olabilir. Kabızlık durumun varmı canım ?
yaptıran yaptırıyor çünkü canım o yüzden fazla fazla fazla fiyatlar veriyorlar.:))Diyorum ya artik hic birşeyin ortası kalmadı 40 bine sezeryan yapan hastane de var 10 bine yapan da var. Serbest piyasa dedik ama baya serbest oldu yani herkes tutturabildigine işte...
Kızımda fotoğrafçı tutmadım ama kendim çektim bunda da öyle yaparım büyük ihtimalle. Sağlıkla gelsinler zamanlarında yeter bize zatenGerçekten çok fahis fiyatlar canım çocuğun bir ihtiyacı giderilir ne gerek var bu paraları vermeye. Ben de odayı kendim süslerim diye düşünüyorum belki çektirirsem fotoğraf cektiririm orda da kararsızım su an
Benim kızımda bir tane bile çatlak olması. Hemde 30 kg almama rağmen. Ablam 12/13 kg almıştı Türkiye haritasına dönmüştü dizlerinin arkasına kadar çatlamıştı resmen ama hiç saklaması etekte giydi elbise de giydi bikinisini de giydi. Ama çok azaldı tamam geçmiyor diyorlar ama dediğim gibi o çatlakları dikkat çekmeyecek kadar çok azaldı diyebilirim. Benimde olsaydı umurumda olmazdı da. Ablam gibi yapardım kesinlikle.En güzeliMiniklerimizin bize annelik imzası onlar bana hiç kötü gelmiyor
Evet evet bende öyle düşünüyorum para verip daha mo iyi almak lazım acabaYaa ben de bunu bi influencerda gördüm ama biraz dandik gibi geldi bana. Kullanan var mı acaba fiyatı diğerlerine göre baya uygunAma boyutu baya küçük
Teşekkür ederimAtayım canim ama stokta yok şuan ayni saticida benzer olanlar var onlara bak istersen
Kamardey 500 Ml Ultrasonik Oda Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Ve Aroma Difüzörü 7 Renk Led Işıklı Kumandalı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kamardey 500 Ml Ultrasonik Oda Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Ve Aroma Difüzörü 7 Renk Led Işıklı Kumandalı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben birisine çok pahalıya yapıyorsunuz dedim en uygun biziz başka yerlerde 15/20 bine yaptırıyorlar dedi bende o dediğiniz buralarda yapılmıyor merak etmeyin piyasayı sizden iyi takip ediyoruz dedim. Hayır savunmasına bak. Patronlar zam isteyen personeline der ya dışarıda işsiz çok diye bunlarda bizi gazlıyor. Ben nereye sorduysam 2500 den aşağıya yapan yok canım. Kardeşlerim de istemiyor başka ihtiyacını al süse püse değmez alıp. Alt tarafı süsleme ya o da geri alıyorlar. Zaten eve getirip kuracak değilim. Biz de kendimiz yapmaya karar verdik. Göz artım bugün parti malzemesi sayan yerlere 500 TL’ye bile çok güzel süsleniriz. Bizde öyle karar verdik canımBen bugün dolanırken burayı buldum canım fiyatlarda piyasyadaki diğer yerlere göre uygun geldi aslında bu da uygun değil ama öyle fiyatlar duydum ki buna sevindim diyebilirimAma tek sorunumuz bizim hastane odaları cok küçük bunu kurabilecek yer var mı gittiğimde ölçmem lazım
Belkide üşütmüşsündür canım, gece üzerini iyi örttüğünden emin ol. Yarında kontrolün varmış negüzel, doktorun gereken müdahaleyi yapacaktır.Hic kabizlik sorunu yasamadim,bu aksamda kalca agrim bobreklere kadar cikti,bakalim yarin kontrolum var doktor ne diyecek.Benimki bildigin agri batma falan degil,dayanilmayacak kadar siddetli degil ama yine de can sıkıcı bir agri.
Ya şaka gibiler cidden, tok satıcılığında böylesiBen birisine çok pahalıya yapıyorsunuz dedim en uygun biziz başka yerlerde 15/20 bine yaptırıyorlar dedi bende o dediğiniz buralarda yapılmıyor merak etmeyin piyasayı sizden iyi takip ediyoruz dedim. Hayır savunmasına bak. Patronlar zam isteyen personeline der ya dışarıda işsiz çok diye bunlarda bizi gazlıyor. Ben nereye sorduysam 2500 den aşağıya yapan yok canım. Kardeşlerim de istemiyor başka ihtiyacını al süse püse değmez alıp. Alt tarafı süsleme ya o da geri alıyorlar. Zaten eve getirip kuracak değilim. Biz de kendimiz yapmaya karar verdik. Göz artım bugün parti malzemesi sayan yerlere 500 TL’ye bile çok güzel süsleniriz. Bizde öyle karar verdik canım