2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar benim belim çok ağrımaya başladı ya, yürürken falan çok zorlanıyorum

Benim de bugun sag kalcam agriyoryururken merdiven cikarkem cok zorlaniyorum.

Kızlar benimde fazla ayakta kaldığımda sağ kalçamın üst kemiği ağrıyor bide karnımın sağ tarafına iğne batması gibi şeyler oluyor, o batma hisleri rahim bağlarından geliyorsa neden sağ tarafımda oluyor sizce?

Bulamadım bunu linki var mıdır acaba :)
Atayım canim ama stokta yok şuan ayni saticida benzer olanlar var onlara bak istersen

Bebek icin de uzun bir sure kullanilir,kullanisli geldi,fiyatida iyi ben de siparis vereyim

Benimde hep sag taraf agriyor, bobreklerimden supheleniyordum doktor muayene etti bobreklerde bir sorun olmadigini soyledi.Basindan beri ara ara sag kalcam ve sag bobrek tarafim agriyor.Gaz sıkışmasi da obilir dedi doktorum bilemiyorum

Benimde hep sag taraf agriyor, bobreklerimden supheleniyordum doktor muayene etti bobreklerde bir sorun olmadigini soyledi.Basindan beri ara ara sag kalcam ve sag bobrek tarafim agriyor.Gaz sıkışmasi da obilir dedi doktorum bilemiyorum
Bendeki yeni yeni başladı sağ tarafta iğne batması gibi bir his ağrı değil. Evet doktorunun dediği gibi gaz sıkışmaları, yeterince tuvalete çıkamamak sende ağrı yapabiliyor olabilir. Kabızlık durumun varmı canım ?

Sen memnun kalmışsın sanırım canım hangi markayı kullanıyosun ne kadara aldın?

Evet kozlar hava nemlendiricisi için öneri verebilir misiniz? Ve bide sıcaklık nem ölçer aldınız mı? Ben şöyle bi hava nemlendirici buldum ama bakalım kullanna varsa bilgi verirse
Yaa ben de bunu bi influencerda gördüm ama biraz dandik gibi geldi bana. Kullanan var mı acaba fiyatı diğerlerine göre baya uygun Ama boyutu baya küçük

Ben bugün dolanırken burayı buldum canım fiyatlarda piyasyadaki diğer yerlere göre uygun geldi aslında bu da uygun değil ama öyle fiyatlar duydum ki buna sevindim diyebilirim Ama tek sorunumuz bizim hastane odaları cok küçük bunu kurabilecek yer var mı gittiğimde ölçmem lazım

Eklentiler

• 50F8BD5A-207A-4723-9DA6-095295A6CD08.png
    430 KB · Görüntüleme: 65
Hic kabizlik sorunu yasamadim,bu aksamda kalca agrim bobreklere kadar cikti,bakalim yarin kontrolum var doktor ne diyecek.Benimki bildigin agri batma falan degil,dayanilmayacak kadar siddetli degil ama yine de can sıkıcı bir agri.

Diyorum ya artik hic birşeyin ortası kalmadı 40 bine sezeryan yapan hastane de var 10 bine yapan da var. Serbest piyasa dedik ama baya serbest oldu yani herkes tutturabildigine işte...
yaptıran yaptırıyor çünkü canım o yüzden fazla fazla fazla fiyatlar veriyorlar.:))

Kızımda fotoğrafçı tutmadım ama kendim çektim bunda da öyle yaparım büyük ihtimalle. Sağlıkla gelsinler zamanlarında yeter bize zaten

En güzeli Miniklerimizin bize annelik imzası onlar bana hiç kötü gelmiyor
Benim kızımda bir tane bile çatlak olması. Hemde 30 kg almama rağmen. Ablam 12/13 kg almıştı Türkiye haritasına dönmüştü dizlerinin arkasına kadar çatlamıştı resmen ama hiç saklaması etekte giydi elbise de giydi bikinisini de giydi. Ama çok azaldı tamam geçmiyor diyorlar ama dediğim gibi o çatlakları dikkat çekmeyecek kadar çok azaldı diyebilirim. Benimde olsaydı umurumda olmazdı da. Ablam gibi yapardım kesinlikle.

Ben birisine çok pahalıya yapıyorsunuz dedim en uygun biziz başka yerlerde 15/20 bine yaptırıyorlar dedi bende o dediğiniz buralarda yapılmıyor merak etmeyin piyasayı sizden iyi takip ediyoruz dedim. Hayır savunmasına bak. Patronlar zam isteyen personeline der ya dışarıda işsiz çok diye bunlarda bizi gazlıyor. Ben nereye sorduysam 2500 den aşağıya yapan yok canım. Kardeşlerim de istemiyor başka ihtiyacını al süse püse değmez alıp. Alt tarafı süsleme ya o da geri alıyorlar. Zaten eve getirip kuracak değilim. Biz de kendimiz yapmaya karar verdik. Göz artım bugün parti malzemesi sayan yerlere 500 TL’ye bile çok güzel süsleniriz. Bizde öyle karar verdik canım

Hic kabizlik sorunu yasamadim,bu aksamda kalca agrim bobreklere kadar cikti,bakalim yarin kontrolum var doktor ne diyecek.Benimki bildigin agri batma falan degil,dayanilmayacak kadar siddetli degil ama yine de can sıkıcı bir agri.
Belkide üşütmüşsündür canım, gece üzerini iyi örttüğünden emin ol. Yarında kontrolün varmış negüzel, doktorun gereken müdahaleyi yapacaktır.

Ya şaka gibiler cidden, tok satıcılığında böylesi Bazı insanlar çok pervasız, burası bana 1750 dedi her şeyi de dahil kapı süsü bebek ve anne yatağı dahil bakalım hastane ölçüsü uyarsa yaptırırım burayaa diyorum sende hiç takılma onlara kalabalıksınız da zaten sen canın nasıl istiyosa öyle yap en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…