- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
Bunu okumak güzeldiRheaa çok geçmiş olsun canım çok sevindim her şeyin iyi olmasına
Biz tatile gelmiştik üç sene önce o kadar beğendim kiOtelde kaldık ama ben gezmeyi çok severim araba kiraladık neredeyse her yerini gezdik diyebilirim güzel yer gerçekten
Burada o fiyatlara bulmak imkansız canım:) en düşükleri 2500/3000 den başlıyor. Oda süslemeden bahsediyorum vw Ocakta değişecekmiş fiyatlar. Hatta bazı yerler 5000/7000 arası yapıyor. Ben büyük ihtimalle kardeşimle süsleyeceğim. Sabah erkenden gidip. Evimin altında parti malzemeleri vs satan mağaza vae. Çikolata vw kapı süsü yaptıracağım sadece onu sa uyguna yaptırırm.Kızlar ben bugün Oda süslemesi+anne bebek yatagı süslemesi+lohusa şerbeti+30 adet çikolata fiyatı sordum ocaktan sonra 1800 TL. Doğum anında fotoğraf 800 TL. Doğum sonrası odada fotoğraf 800 TL. Fotoğrafları albüm yaparsa 2000 TL imiş. Sanırım sadece doğum anında fotoğraf cektiricem gibi duruyor. Bu arada Karabük’te bir özel hastane burası.
Burada da fotoğraf sordum 1500 den başlıyor ve albümsüzaltı üstü kaç poz çekiyorlar ya paraya bak
Benimde aynı şekilde bugün kızımın toplantısı vardı o tahta sıralarda 1, 5 saat oturdum şimdi kalkamıyorum yerimden kalçama ve ayağıma vuruyor ağrısı çok oturduğum da ve ya çok ayakta kaldığımda oluyor sürekli uzanmam gerekiyor 2 gün uzanınca geçiyor ama. Sen de belkş oturduğun için olabilir çalışıyorsun ya. Bşr süre sonra bebekler ağırlaşıyor belimize vuruyorKızlar benim belim çok ağrımaya başladı ya, yürürken falan çok zorlanıyorum
Çok teşekkür ederim canımBenimde senin gibi anında emiyor cildim çok kuru, hindistan cevizi kakao lierac hepsini denedim bence en iyisi incia çatlak kremi bizim gibi kuru ciltler için içeriği de temiz. Sürüyorum iki gün idare ediyor resmen cildim yumuşacık kalıyor o kadar yoğun ki ama ucuz değil o yüzden ben bir gün hindistan cevizi ya da kakao bir gün incia krem sürüyorum, istersen bir deneBadger çatlak kremi de doğal içerikli ve yoğun yine ama onu sürmesi biraz zor geldi bana.
6 yıldan bahsediyoraun canım :))) geçen sene 5 bin olan doğumlar bile bu sene 15 i geçti :))Ay kizimi 1000 tl ye dogurdum 6 yil oncebakar misin 15-20 kat artmis fiyat
Kesinlikle anlaşmalılar daha uyguna gelmiyor onlar hastaneye de pay verdikleri için üzerine ekliyorlar onu da gider olarak. Mesela süslemede dışarıdan uyguna buldum ama hastanede anlaşmalıların hepsi daha fazla fiyat verdi.sor sor olabiliyor anlaşmalı fotoğrafçıları canım daha uyguna geliyor öyle
Bana da Dr um lierac ile birlikte catao onleyici yağ da kullan muhakkak, lierac nemlendirmez dedi amaben lierac'in kimyasal icerigi oldugunu öğrendiğim icin kullanmıyorum oyle duruyo.bio oil, mustela, shea yagini karışık kullanıyorum.Kızlar bu arada benim karnımın yan tarafları iyice kaşınmaya başladı, aylardırda liarac-badem yağı-bio oil kullanıyorum ama cildim hemen emiyor 1-2 saate ve pul pul oluyor. Bol suda içiyorum aslında fakat fayda etmiyor gibi.
Eczaneye gittim birde kako yağı alayım da karıştırayım diye, eczacı abla en iyisi liarac jel olduğu için deririnin altında işlem görebilir, fakat yağlar öyle değil yüzeysel rahatlatma içindir, yinede yağ formu istiyorsan en iyisi kaysı çekirdeği yağı dedi.
Kesinlikle odayı nemlendirecek birşeyler şart bence ya, bizde difüzör var onu açıyoruz idare ediyor baya soğuk buhar üflüyor. Eşim hasta gibi olduğunda içine cold mix ya da okaliptüs yağı damlatiyorum burnumuzu ciğerlerimizi açıyor resmen. Yoksa evin içi çok kuru oluyor çok rahatsız ediyor bizi, bebeği de muhakkak ederKızlar hava nemlendiricisi aldınız mı? Gerekli mi sizce ya. En uygun 400 tlye buldum kiwi marka. Bu peteklere asılan nemlendirme kutuları iş görmez mi? İstanbulda yaşıyorum çok kurakta değil ama bazen burnumuz tıkalı uyanıyoruz eşim de ben de. Bebiş de böyle olur mu diye düşünüyorum
240 TL canım, başka sayfalara da sordum nakış olarak hep aynı fiyatı verdiler aşağı yukarı aynıÇok beğendimmbenim ki baskı bu kadar güzel durmuyor valla ne kadar fiyatı?
Aynen canım çok güzel tasarımlar varYastık çok naif durmuş
Sayfayı da inceledim ne kadar şık ve sade şeyler yapmış öyle, ben de takı yastığı alabilirim
Sen=BenBen de ev supursem, bile sanki saatlerdir ev işi yapmışım gibi bel ağrısı var.
Evet oturmak mahvediyor malesef günde 9 saat oturuyorum düşünBenimde aynı şekilde bugün kızımın toplantısı vardı o tahta sıralarda 1, 5 saat oturdum şimdi kalkamıyorum yerimden kalçama ve ayağıma vuruyor ağrısı çok oturduğum da ve ya çok ayakta kaldığımda oluyor sürekli uzanmam gerekiyor 2 gün uzanınca geçiyor ama. Sen de belkş oturduğun için olabilir çalışıyorsun ya. Bşr süre sonra bebekler ağırlaşıyor belimize vuruyor
Benim sorduğum da anlaşmalı ama albüm falan yok dijital teslim ediyor 650 tl dediler canım. Hastaneden hastaneye değişiyor demek kiKesinlikle anlaşmalılar daha uyguna gelmiyor onlar hastaneye de pay verdikleri için üzerine ekliyorlar onu da gider olarak. Mesela süslemede dışarıdan uyguna buldum ama hastanede anlaşmalıların hepsi daha fazla fiyat verdi.
Demek ki bizim buradakiler coşmuşlar :))))Kesinlikle odayı nemlendirecek birşeyler şart bence ya, bizde difüzör var onu açıyoruz idare ediyor baya soğuk buhar üflüyor. Eşim hasta gibi olduğunda içine cold mix ya da okaliptüs yağı damlatiyorum burnumuzu ciğerlerimizi açıyor resmen. Yoksa evin içi çok kuru oluyor çok rahatsız ediyor bizi, bebeği de muhakkak eder
240 TL canım, başka sayfalara da sordum nakış olarak hep aynı fiyatı verdiler aşağı yukarı aynı
Aynen canım çok güzel tasarımlar varAlırsanız foto atın
Sen=BenPazar günü yaptığım tek şey ev süpürmek. Viledayi eşim yapıyor, çamaşırı o asıyor,makineyi o boşaltıyor. Onları da ben yapsam işe gidemicem sanırım
Evet oturmak mahvediyor malesef günde 9 saat oturuyorum düşün
Benim sorduğum da anlaşmalı ama albüm falan yok dijital teslim ediyor 650 tl dediler canım. Hastaneden hastaneye değişiyor demek ki
Diyorum ya artik hic birşeyin ortası kalmadı 40 bine sezeryan yapan hastane de var 10 bine yapan da var. Serbest piyasa dedik ama baya serbest oldu yani herkes tutturabildigine işte...Demek ki bizim buradakiler coşmuşlar :))))
Gerçekten çok fahis fiyatlar canım çocuğun bir ihtiyacı giderilir ne gerek var bu paraları vermeye. Ben de odayı kendim süslerim diye düşünüyorum belki çektirirsem fotoğraf cektiririm orda da kararsızım su anBurada o fiyatlara bulmak imkansız canım:) en düşükleri 2500/3000 den başlıyor. Oda süslemeden bahsediyorum vw Ocakta değişecekmiş fiyatlar. Hatta bazı yerler 5000/7000 arası yapıyor. Ben büyük ihtimalle kardeşimle süsleyeceğim. Sabah erkenden gidip. Evimin altında parti malzemeleri vs satan mağaza vae. Çikolata vw kapı süsü yaptıracağım sadece onu sa uyguna yaptırırm.
Evet kozlar hava nemlendiricisi için öneri verebilir misiniz? Ve bide sıcaklık nem ölçer aldınız mı? Ben şöyle bi hava nemlendirici buldum ama bakalım kullanna varsa bilgi verirseKızlar hava nemlendiricisi aldınız mı? Gerekli mi sizce ya. En uygun 400 tlye buldum kiwi marka. Bu peteklere asılan nemlendirme kutuları iş görmez mi? İstanbulda yaşıyorum çok kurakta değil ama bazen burnumuz tıkalı uyanıyoruz eşim de ben de. Bebiş de böyle olur mu diye düşünüyorum
Kızımda da catlagim oldu hiç umursamadim valla giydim bikiniyiE zahmet olucak amaBana da göbeğini görmesek hamile olduğun belli değil diyolar
En güzeliKızımda da catlagim oldu hiç umursamadim valla giydim bikiniyişimdi de aynısını yapmayı düşünüyorum
19 ile 22 haftaları arasında yapılıyor canım.Kızlar 26.haftadayım detaylı ultrason için çok mu geç kaldım gidemedik biz
Benimki de bu tarz bi şey canım iş görüyorEvet kozlar hava nemlendiricisi için öneri verebilir misiniz? Ve bide sıcaklık nem ölçer aldınız mı? Ben şöyle bi hava nemlendirici buldum ama bakalım kullanna varsa bilgi verirse
Dönüyorsan normal yastıkla çok zor evet, şu çift taraflılardan aldım, ben yastık kısmını da ayak tarafıma çevirdim kendi yastığımda yatıyorum böylece ayağım da havada kalıyor kan akışı da daha rahat oluyor sabah sıfır ağrı uyanıyorum. Sonrasında emzirme yastığı gibi kullanıcam ya da çocuk düşmesin diye etrafına bariyer olur. TEGA 5 Farklı Bölge Destekli Hamile Yastığı - Hamile Destek Minderi 5 Bölge Desenli Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLYastik koyuyorum ama o kadar cok donuyorum ki yastik falan kalmiyorOlmadi ben de bakayim hamile yastiklarina sonrasinda bile kullanilir