Ne kumarı kız bu döviz kuruyla kapısından geçemeyizİnsanların kafasında genelde Kumar oynamak için bir ada olarak yer etmiş, oysa yazın hiçte öyle sadece Kumar için gelinecek bir yer değil, her bir koyu tertemiz harika manzaraları var, hemde işlem görmemiş orijinal haliyle kumsalı bile çok farklı. Denizde taş kayalık yok. 2 metre çıplak gözle yukarıdan bakarsan denizin dibini görürsün. Bunlar reklam değil gerçekİnşallah bir gün gelirsiniz
Evet İzmirinde harika koyları varNe kumarı kız bu döviz kuruyla kapısından geçemeyizBiz de İzmir'deyiz ya ondan çok tatil kafasında değiliz sanırım her haftasonu başka bir koya gidip girebilme şansımız var, ama tabi gelip gezmek çok isterim inşallah nasip olur
ahh inşallah canım bu yaz düşer denize Ekin hanımEvet İzmirinde harika koyları varEkin de bu sayede erkenden yüzmeyi öğrenecek
ahh inşallah canım bu yaz düşer denize Ekin hanımArya da erkenden öğrenir
Bu da çok anlamlı olur gerçekten, ben de yapayım :)bence de çok güzel fikir. ben de doktoruma doğum teşekkürü olarak lösev e bağış yapmayı düşünüyorum
Ben yaptırdım bugün takip ettiğim fikirlerine değer verdiğim tüm doktorlar yapılması gerektiğini düşünüyor prof dr çağrı gülümserin profiline bakabilir misiniz soru cevaplarda bunu ayrıntılı cevaplamıstı. Şeker probleminin ani bebek ölümünden tutun bebegin tip 1 diyabetli olarak doğmasına kadar birsürü olumsuz etkisi var kesinlikle bu riski almazdım ben tabi siz bilirsiniz.Kızlar şeker yüklenmesini yaptırdınız mı? Yaptırmasam nolur?
Canim cok gecmis olsun yeni okudum umarim iyisindirKızlar benim kanamam başladı. Acile gidiyorum şuan..
Yatarken bacak arasına yastık koyuyor musun? Kalçadan dize olan açıyı azaltmak gerekiyor yan yatarken, benim çok fena ağrımaya başlamıştı kalça ve eklemler şu kocaman hamile yastıklarından aldım hiç ağrı yok artık kalçamda. Hamile yastığı şart değil normal yastıkla da olur ben gece çok döndüğüm için yastıkla çok zorlandım ondan aldım. Buradaki gibi dene bence azalacaktır.Benim de bugun sag kalcam agriyoryururken merdiven cikarkem cok zorlaniyorum.
Biz tatile gelmiştik üç sene önce o kadar beğendim kiİnsanların kafasında genelde Kumar oynamak için bir ada olarak yer etmiş, oysa yazın hiçte öyle sadece Kumar için gelinecek bir yer değil, her bir koyu tertemiz harika manzaraları var, hemde işlem görmemiş orijinal haliyle kumsalı bile çok farklı. Denizde taş kayalık yok. 2 metre çıplak gözle yukarıdan bakarsan denizin dibini görürsün. Bunlar reklam değil gerçekİnşallah bir gün gelirsiniz
Benimde senin gibi anında emiyor cildim çok kuru, hindistan cevizi kakao lierac hepsini denedim bence en iyisi incia çatlak kremi bizim gibi kuru ciltler için içeriği de temiz. Sürüyorum iki gün idare ediyor resmen cildim yumuşacık kalıyor o kadar yoğun ki ama ucuz değil o yüzden ben bir gün hindistan cevizi ya da kakao bir gün incia krem sürüyorum, istersen bir deneKızlar bu arada benim karnımın yan tarafları iyice kaşınmaya başladı, aylardırda liarac-badem yağı-bio oil kullanıyorum ama cildim hemen emiyor 1-2 saate ve pul pul oluyor. Bol suda içiyorum aslında fakat fayda etmiyor gibi.
Eczaneye gittim birde kako yağı alayım da karıştırayım diye, eczacı abla en iyisi liarac jel olduğu için deririnin altında işlem görebilir, fakat yağlar öyle değil yüzeysel rahatlatma içindir, yinede yağ formu istiyorsan en iyisi kaysı çekirdeği yağı dedi.
Yastik koyuyorum ama o kadar cok donuyorum ki yastik falan kalmiyorYatarken bacak arasına yastık koyuyor musun? Kalçadan dize olan açıyı azaltmak gerekiyor yan yatarken, benim çok fena ağrımaya başlamıştı kalça ve eklemler şu kocaman hamile yastıklarından aldım hiç ağrı yok artık kalçamda. Hamile yastığı şart değil normal yastıkla da olur ben gece çok döndüğüm için yastıkla çok zorlandım ondan aldım. Buradaki gibi dene bence azalacaktır.
Ben yaptırmadım. Daha doğrusu doktorum istemedi ben de doktoruma güvendiğim için ısrar etmedim. Ayrı bir test yaptı kandan açlık şekeri glukoz vs o onlara baktı. Bu sağlıksal bir konu sonuçta ve herkesin süreci farklı işliyor canım en doğrusu takibinde olduğun doktoruna danışman olur.Kızlar şeker yüklenmesini yaptırdınız mı? Yaptırmasam nolur?
Çok beğendimmbizim de takı yastığımız geldi
Yastık çok naif durmuşSağol canımNeden kararsız mı kaldınız, içinize mi sinmiyor isimler ?
Sağol tatlım, @ zeynepcehomeandbaby diye bi sayfaya yaptırdım
Gittim doktora kasılma değil bebek hareketleri dedi. Nst ye de bağlandım çıkmadı sancım. 20. Haftadan beri yaşıyroım hep toplanma sertleşme kasıklarda baskı. Ama internette bakıyorum toplanma doğum sancısı diyorlar. Demek kş şok benziyor ben de anlamadım kiçarpıntıyı bilmiyorum ama o toparlanmalar kasılma oluyormuş canım
Ben de ev supursem, bile sanki saatlerdir ev işi yapmışım gibi bel ağrısı var.Kızlar benim belim çok ağrımaya başladı ya, yürürken falan çok zorlanıyorum
Benim de sol kalcadan bacağa vuran ağrılarım var, artık büyüdükçe bu ağrılar da artıyorBenim de bugun sag kalcam agriyoryururken merdiven cikarkem cok zorlaniyorum.
Biraz sanki.Kızlar 26.haftadayım detaylı ultrason için çok mu geç kaldım gidemedik biz
Çok geçmiş olsun canım, ben de rahatsızdım çareyi olips mavi renkli olanda buldum. Hem burnumu açtı , hem boğaz yanmam hafifledikızlar benim boğazımda kuruluk burnumda tıkanma olmaya başladı, geçen gün uykumda terlemişim sanırım o yüzden oldu. öksürüğe çevirmemesi önemli benim için. bir de eski bir sigara kullanıcısı olarak çok can acıtıcı oluyor. boğaz pastili kullansam sorun olur mu ki
Evet canım doktorum da öyle söyledi ama bende oluyor 1 saat sınra tekrar oluyor 2 saat sonra tekrar sonra yarım saat sonra tekrar yani düzensiz oluyo ama sürekli de oluyor.O bendede çok oluyor canım artık normal sancı ve kasılmalar vücut kendini doguma hazırlıyorsadece kasıkmaların 5 - 10 dkka sık aralıklarla gelirse mutlaka doktorunu ara