2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ne kumarı kız bu döviz kuruyla kapısından geçemeyiz Biz de İzmir'deyiz ya ondan çok tatil kafasında değiliz sanırım her haftasonu başka bir koya gidip girebilme şansımız var, ama tabi gelip gezmek çok isterim inşallah nasip olur

Evet İzmirinde harika koyları var Ekin de bu sayede erkenden yüzmeyi öğrenecek

Kızlar hava nemlendiricisi aldınız mı? Gerekli mi sizce ya. En uygun 400 tlye buldum kiwi marka. Bu peteklere asılan nemlendirme kutuları iş görmez mi? İstanbulda yaşıyorum çok kurakta değil ama bazen burnumuz tıkalı uyanıyoruz eşim de ben de. Bebiş de böyle olur mu diye düşünüyorum

Kızlar şeker yüklenmesini yaptırdınız mı? Yaptırmasam nolur?

Ben yaptırdım bugün takip ettiğim fikirlerine değer verdiğim tüm doktorlar yapılması gerektiğini düşünüyor prof dr çağrı gülümserin profiline bakabilir misiniz soru cevaplarda bunu ayrıntılı cevaplamıstı. Şeker probleminin ani bebek ölümünden tutun bebegin tip 1 diyabetli olarak doğmasına kadar birsürü olumsuz etkisi var kesinlikle bu riski almazdım ben tabi siz bilirsiniz.

Benim de bugun sag kalcam agriyoryururken merdiven cikarkem cok zorlaniyorum.
Yatarken bacak arasına yastık koyuyor musun? Kalçadan dize olan açıyı azaltmak gerekiyor yan yatarken, benim çok fena ağrımaya başlamıştı kalça ve eklemler şu kocaman hamile yastıklarından aldım hiç ağrı yok artık kalçamda. Hamile yastığı şart değil normal yastıkla da olur ben gece çok döndüğüm için yastıkla çok zorlandım ondan aldım. Buradaki gibi dene bence azalacaktır.

Rheaa çok geçmiş olsun canım çok sevindim her şeyin iyi olmasına
Biz tatile gelmiştik üç sene önce o kadar beğendim ki Otelde kaldık ama ben gezmeyi çok severim araba kiraladık neredeyse her yerini gezdik diyebilirim güzel yer gerçekten

Benimde senin gibi anında emiyor cildim çok kuru, hindistan cevizi kakao lierac hepsini denedim bence en iyisi incia çatlak kremi bizim gibi kuru ciltler için içeriği de temiz. Sürüyorum iki gün idare ediyor resmen cildim yumuşacık kalıyor o kadar yoğun ki ama ucuz değil o yüzden ben bir gün hindistan cevizi ya da kakao bir gün incia krem sürüyorum, istersen bir dene Badger çatlak kremi de doğal içerikli ve yoğun yine ama onu sürmesi biraz zor geldi bana.

Hala hastayım kızlar rapor aldım yatıyorum evde, başım ağrıyor burnum tıkandıkça çok şükür ki minikkuş gayet hareketli beni hiç merakta bırakmıyor
can sıkıntısından bütün gün telefon elimde yenidoğan fotoğraf çekimi, hastane odası süslemeleri,baby spa yerleri falan bakındım durdum Hepsinden istiyorum ya o kadar güzel şeyler yapmışlar ki

Yastik koyuyorum ama o kadar cok donuyorum ki yastik falan kalmiyor Olmadi ben de bakayim hamile yastiklarina sonrasinda bile kullanilir

Ben yaptırmadım. Daha doğrusu doktorum istemedi ben de doktoruma güvendiğim için ısrar etmedim. Ayrı bir test yaptı kandan açlık şekeri glukoz vs o onlara baktı. Bu sağlıksal bir konu sonuçta ve herkesin süreci farklı işliyor canım en doğrusu takibinde olduğun doktoruna danışman olur.

Sağol canım Neden kararsız mı kaldınız, içinize mi sinmiyor isimler ?

Sağol tatlım, @ zeynepcehomeandbaby diye bi sayfaya yaptırdım
Yastık çok naif durmuş
Sayfayı da inceledim ne kadar şık ve sade şeyler yapmış öyle, ben de takı yastığı alabilirim

çarpıntıyı bilmiyorum ama o toparlanmalar kasılma oluyormuş canım
Gittim doktora kasılma değil bebek hareketleri dedi. Nst ye de bağlandım çıkmadı sancım. 20. Haftadan beri yaşıyroım hep toplanma sertleşme kasıklarda baskı. Ama internette bakıyorum toplanma doğum sancısı diyorlar. Demek kş şok benziyor ben de anlamadım ki

Kızlar benim belim çok ağrımaya başladı ya, yürürken falan çok zorlanıyorum
Ben de ev supursem, bile sanki saatlerdir ev işi yapmışım gibi bel ağrısı var.
Benim de bugun sag kalcam agriyoryururken merdiven cikarkem cok zorlaniyorum.
Benim de sol kalcadan bacağa vuran ağrılarım var, artık büyüdükçe bu ağrılar da artıyor
Kızlar 26.haftadayım detaylı ultrason için çok mu geç kaldım gidemedik biz
Biraz sanki.
Çok geçmiş olsun canım, ben de rahatsızdım çareyi olips mavi renkli olanda buldum. Hem burnumu açtı , hem boğaz yanmam hafifledi

O bendede çok oluyor canım artık normal sancı ve kasılmalar vücut kendini doguma hazırlıyor sadece kasıkmaların 5 - 10 dkka sık aralıklarla gelirse mutlaka doktorunu ara
Evet canım doktorum da öyle söyledi ama bende oluyor 1 saat sınra tekrar oluyor 2 saat sonra tekrar sonra yarım saat sonra tekrar yani düzensiz oluyo ama sürekli de oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…