2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Böyle süslemeler vs konusulunca benim hiç süslemeye vs hevesim yok ya kızımda hiç oda süsü işine girmemiştim şimdi de hiç girmeyi düşünmüyorum acaba benim içim geçmiş olabilir mi

Canım benim grip herhalde 1.5-2 ayı felan buldu. Öksürük toplam 4 hafta sürdü. Ama benim çok ileri düzey öksuruktu ya. Aferin olayını çoktan geçmişti benim açıkçası. Öksürük başladığı ilk hafta aferin ve antibiyotik verdi doktor. Kullandim düzenli 1 hafta sonra düzelme yerine daha da artınca fakülte göğüse çıktım ama bakmadılar randevu almadım diye ( 2 ay sonraya randevu verdiler cunku) acile indim tüm gün müşahadede beklettiler onlarca kan tahlili vs crp yüksek ayrıca kan tahlilleri kan gazı vs ciğer embolisiyle de uyumluydu. Gebelik olunca gerekli tahlilleri yapamadılar engel oldu . Göğüs polikliniğinden hoca çağırdılar onlarda baktı. Aferin + antibiyotik + nebulizatore konan ciğer için ilaç verildi. 1 hafta sonra gel dediler . 1 hafta sonra yoğun oksuruk azalmıştır ama devam ediyordu. Nabuli kestiler ama antibiyotik ve Aferin devam dediler 1 hafta daha. Sonraki hafta Öksürük çok nadir olunca ben ilaçları kestim direk ama doktora da gitmedim çünkü bu sefer Kız körkütük hasta oldu benden geçti. Onu iyileştirdim o hafta sonra yine ondan bana geçti. Yani aile içinde hastalık paslaşması yaptık resmen. Şükür şuan iyiyiz

Ay cok gecmiş olsun bir daha ugramasın inşallah düne göre daha iyi hisettim bugun yarında daha iyi olurum inşallah

Sen dur 3-4 haftaya görürsün göbeği Bence gayet normal bu arada daha nolsun
Gerek yok ya gereksiz para cidden şu ekonomide. Kendin hallet mis gibi
Marka ayrımı var mı? Yoksa hepsinde mi geçerli canım
Valla tüm bezlerde diye okudum ben canım yarın yine markete gidince teyit ederim
Böyle süslemeler vs konusulunca benim hiç süslemeye vs hevesim yok ya kızımda hiç oda süsü işine girmemiştim şimdi de hiç girmeyi düşünmüyorum acaba benim içim geçmiş olabilir mi
Ben de abartılı sevmiyorum ama yine 2-3 balon alıp koyucam resimlerde hatıra anı kalsin bi daha dogururum doguramam kızım da ilerde anne neden hiç ozenmedin demesin

Merhaba ben kan sulandırıcı kullanıyorum doktorum doğuma 1 hafta kala bırakacaksın dedi normal doğum da haftasına göre hesaplayip kirakirsin dedi ama pek normal doğum önermiyor her şey kontrol altında olsun istiyor bir de doğumdan sonra 1 ay kullanacakmisim

Bence no Ben de suslemedim. Suslemicem de. O isimler seylerden de yaptirmam yaptirmicam. Eve gelene guzel bir cikolata alirim ikram ederim, iyi marka. Gene isim falan yazdirmam. Tarz meselesi canim

Benimde plasenta aşağıda en son gittiğimde plasenta çekilme eğiliminde demişti bakalım birdaha 4 ocağa randevu alabildim. Şuan 27+2yim ve en son 24+0 da gitmiştim. Aklım hep içeridekinde valla. Hareket bizde de azaldı ama dediğiniz gibi özellikle akşamları artıyor hareketi biraz daha rahat ediyorum. Bi an önce görmek istiyorum kuzumu hemen geçsin yılbaşı:))

Bende aynıyım ya bana gerçekten gereksiz geliyor. Ben öyle çikolata falan da yaptırmadım hiç gerek yok. Mevlütünde isimli Yasin yaptırdım dağıttım hatıra olsun diye. Bunda da aynı yapmayı düşünüyorum. Mevlütüne bi hatıra bitti gitti :) süslemeye vereceğim parayı bez almayı tercih ederim :)))

Gunaydin kizlar, sabah sifir hareket bir kaygi ile uyandim asi yuzunden ama sukur suan hareketli oglum. Durduk yere strese soktular ya! Hemsireye de dedim bu asi beni tedirgin ediyor falan diye .. annelik gudusu iste ...

Günaydın, aslında aşı olmak istemeyen pek çok kişi de aynı güdü ile aşı olmak istemiyor. Yoksa cahillik veya vebal diyerek açıklanamayacak bir durum bu.

Dünden beri her yerde bu haber var, inşallah hiç bir olumsuz sonucu olmayacak. Kalbinizi ferah tutun

Çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olacak, ocak ayının ikinci haftası bitecek tadilat, sonra temizlik taşınma yerleşme ve bebişe alışveriş yani1.5 ay içinde yerleşip, yıkayıp ütüleyip mart başında hazır olmam gerek, bebeğim önden gidiyor mart 10dan itibaren bekle demişti perinatoloğum. Biraz koşturucaz, ailem benim de uzakta ama annem yardıma gelecek neyse ki. Oyy 6 günlükken tek başıma olmak düşüncesi bile korkutuyor beni ama aslında biz kadınların baş edemeyeceği bir şey yok onu da biliyorum aslında boşuna bu stresler haklısınız :)

Demi ne guzel yazmissin. Ben ve esim olmak istemediginiz de yok o kadar ögretmensiniz cahil misiniz vs demislerdi. Bu tetenoz asisinda da doktoruma sordum zarari olur mu yok zarari olmaz yarari olur. Simdi herkes tedirgin Allahtan 2. Dozu yapmadim. Rabbim e emanet bebeklerimiz insallah iyi dusunelim iyi olsun

Yazdan beri şu tasinma isi beni de cok yipratti. Tasindik falan evimiz yeni.insaattan cikma ev dogal gaz aylarca hallolmadi. Daha bu.pazartesi evime gecebildim ne olur ne olmaz diye bebegin kiyafetlerini.hemen yikadim utuleyip hazirlarim. Cunku ev merkezi sistem ve site de tasinmayan cok gelen dogal gaz ucretini odemezlerse tekrar evden ayri kalirim diye.isleri hizlandirdim.

Ben örneğin gideceğim tatilde bile aylar öncesinden nerede ne yenilir, neresi gezilir deli gibi her şeyi araştırıp organize edip sürprize yer bırakmadan aşırı planlayan bir tip olduğum için bu işe hazır olamamak beni yıpratıyor, ama dediğiniz gibi imkanlar ne ise buna razı gelmek gerek huzur için çok doğru :) çok teşekkür ederim.

Selamlar kızlar epeydir giremiyorum 20 gündür gribim geçmedi bugün kontrolüm vardı doktor suyun çok azalmış haftaya yine bakalım dedi moralim çok bozuk
Gecmiş olsun canım,detaylı usg de Dr bana da sınırda demişti, günlük en az 3 lt su ve protein agırlıklı beslenmeyle 3 haftada toparladı, birde taze havuc suyu cok önermişlerdi, bende son 1 aydır 1lt su anca içiyorum, iştahsızlık tavan yaptı, pztsi randevum var inşallah Bi sıkıntı yaşamam

Ben de hiç su içmiyorum ve kendimi çok suçlu hissediyorum bana da havuç dedi protein falan demedi ama haftaya çağırdı haftaya kadar toparlar inşallah yaa

Aaa neden bir ay sonra kullanacaksın benim doktor ile bu Salı günü randevum var onunla bunu detaylı konuşayım,bir kaç kişiden daha duymuştum doğum sonrası belli süre kullanılması gerektiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…