2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sanki seninki benimkinden daha büyük, benim çok yemek yediğim ve dar giyinmiş en belirgin hali bu dün çekildi.
Eki Görüntüle 3181552
Valla benim 3. Gebelik diğer iki cocugumda gayet hamile olduğum anlaşılıyordu şimdi açıkçası endişeliyim salı günü randevum var bakalım doktor ne diyecek hatta bugün resimlere baktım aynı ayları karsilastirdim bu halim 4 aylık halim gibi

Vallahi bende ister istemez endişe ediyorum bu durumu, çok çok büyük ihtimal normal bir durumdur da zaten ama herşeyi fazla endişe ediyoruz elde değil. Haftalar ilerledikçe daha bir panik olmaya başladım ben.

Olur canım örnek yollarsan daha iyi olur benim için ama kapı süsünü falan nasıl yaptınız onu da merak ettim canım varsa atar mısın?

Neyse ki yarın tatil çok şükür

Kız bu çocuk sana daha napsin, gayet var işte göbeğin
Kız o foto 15-20 fotonun içinden en belirgin hangisi diye özenle seçildi
Ayyy ama iyi hamile gibi gözüküyorum değil mi?✌ (kocam artık benim bu sorumdan bıktı, bazen ben sormadan"evet hamile gibi duruyorsun" diyor )

Evet özel sektörde malesef sorunlar oluyor. Pandeminin göbeğinde doğum yaptım. Doğumdan sonra isverenle anlaşıp 1 yıl ücretsiz için aldım. Daha doğrusu kızım 1 yaşına girdiğinde ise dönüş yapacaktim. Kabul ettiler her şey tamam sıkıntı yok ise baslamama 2 hafta kaldığında işten çıkarttık dediler. Mahkemeye verdim davamız devam ediyor

Zaten bu kadar pahalıya yapıyorlarsa bende kardeşimle beraber süslerim orayı bi kapı süsünü kendim asarım. 1000/1500 e yapılıyordu şimdi 3500den aşağıya yapan yok benim evimin yanında bu malzemeleri satan yerde var. 500 TL tutmaz bile oradan almam çikolatayı da yaptırırm isimli yapıyorlar.

Kızlar aşıyla ilgili bakanlığa ulaşan var mi hemşireme yazdım ben de cevap gelmedi henüz
Ben sağlık ocağını aradım, bize sadece yazı geldi herhangi bir gerekçe yapılmadı dedi. Doktorumuzda bu konuda bilgi sahibi değil pazartesi günü bizlerde öğrenmiş oluruz pazartesi günü yeniden konuşalım dediler. İl sağlığı aradım onlar telefonu açmadı hat düştü surekli ya da operatördeki personel birime bağlayamadı telefonu bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…